- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
canım benim yaa hatta içime doğuyor senin İKİZLERİN olacak Şifa teyzeleri sen hissetmiştin diyeceksin kocamann dualarımdasın canım benimÇok sağolun kızlar. İnşaallah sonu da güzel olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim yaa hatta içime doğuyor senin İKİZLERİN olacak Şifa teyzeleri sen hissetmiştin diyeceksin kocamann dualarımdasın canım benimÇok sağolun kızlar. İnşaallah sonu da güzel olur.
canım benim yaa hatta içime doğuyor senin İKİZLERİN olacak Şifa teyzeleri sen hissetmiştin diyeceksin kocamann dualarımdasın canım benim
İlkinde benimde dondurulmuştu. beklemek zor. Drun gökhan beymi sizdeki sorun neydi? birde kaç yumurta görünüyor toplama öncesi?
kimse yokmu topik çok sessiz ::
Ben geldim
Yemek yedik masayı bıraktım öylece, bir bakınayım dedim. Ne yapıyorsun encancım?
Ben geldim
Yemek yedik masayı bıraktım öylece, bir bakınayım dedim. Ne yapıyorsun encancım?
canım sennasılsın bende bıraktım öylece karnım çok ağrıyor adet olucam sanırım eşimde yok evde şifacım danda ses yok nerde acaba...
Çok şükür iyiyim. Mutfağı toplamam lazım, banyoyu temizlemem lazım ama üşeniyorum :) adet ağrısı çok fena gerçekten. İlaç almadan geçmiyor. Eşin geç mi geliyor? sifa'nın da işi vardır büyük ihtimalle ya da eşiyledir
eşim geldi yemeğini yedi dışarı çıktı 11 gibi gelir evde tek başımayım offfffff çok sıkıcı bebişlerimiz olsa onlarla oyalansak negüzel olur dimi bıktım bu yanlızlıktan valla hele akşam olunca dahabi kötü oluyor insan..
Beraber çıksaydınız canım, hava alırdın biraz.
aslında eşim bensiz biyere gitmez çokta dışarı çıkmaz sadece cuma günleri sohbete gider okadar bitincede gelir hemen zaten çok çalışıyor garibim sadece haftada bir işte ::
mira hoşgeldin hayırlısı inşallah güzel sonuç alırsın
evet incim maşallah ne güzel tam tamına eksiksiz en güzel duada bulunmuşsun bizede kocamann amin demek düşer inşallah canım inşallah hepimizin evlatları böyle olsun
Hayırlısı canım. Yavrum benim hastalığımı taşımasın ve her açıdan sağlıklı olsun da varsın tek olsun varsın ikiz olsun. Hep dua ediyorum Allah'ım yavrularım sana layık birer kul, hayırlı, sağlıklı birer evlat olsunlar inşaallah... Hepimizin evlatları öyle olsun inşaallah...
kızlar nerelerdesiniz gene alt sayfalara düşmüşüz :
inşallah hepimize bu tedaviler şans ve uğur getirecekevet doktorum Gökhan bey, bugün toplandı yumurtalarım, toplamda 14 yumurta toplandı... ilk sefer de 13 toplanmıştı, ama benim sorunum yumurtaların kalitesiz olması, 13 yumurtadan 3 tanesi döllendi, ama ikisi gelişimini tamamlayamamış 1 tane transfer edilmişti...
inşallah bu sefer hayırlı sonuçlar alırız...
sen ne durumdasın ?
kimse yokmu topik çok sessiz ::
canım yaaa pc ye ne olduysa uğraştım uğraştım internet açılmıyor saatlerce uğraştım diyebilirim neyseki açıldı net geldim ama pc yi uzun zamandır erteliyoruz aslında adamakıllı tamire gitmesi gerekiyorcanım sennasılsın bende bıraktım öylece karnım çok ağrıyor adet olucam sanırım eşimde yok evde şifacım danda ses yok nerde acaba...
transfere kadar iş var sonra hepp yatcaksın sen gerekirse koşar geliriz evinin işi gücüneÇok şükür iyiyim. Mutfağı toplamam lazım, banyoyu temizlemem lazım ama üşeniyorum :) adet ağrısı çok fena gerçekten. İlaç almadan geçmiyor. Eşin geç mi geliyor? sifa'nın da işi vardır büyük ihtimalle ya da eşiyledir
inşallah canım olacak bebişlerimizle uğraşmaktan birbirimize selam bile veremeyeceğimiz yoğunluklarımız da olacakeşim geldi yemeğini yedi dışarı çıktı 11 gibi gelir evde tek başımayım offfffff çok sıkıcı bebişlerimiz olsa onlarla oyalansak negüzel olur dimi bıktım bu yanlızlıktan valla hele akşam olunca dahabi kötü oluyor insan..
olsun canım yeterki sağlık ve huzur olsun evlerimizde inş pek yakındada aşk meyvelerimizaslında eşim bensiz biyere gitmez çokta dışarı çıkmaz sadece cuma günleri sohbete gider okadar bitincede gelir hemen zaten çok çalışıyor garibim sadece haftada bir işte ::
hadi bakalım canım yarın ola hayrola inşallah tüm iğneler ileçlar hepmize şifa olacaknerdesiniz canlarım kimsecikler yok ben yarın yine dr a gitcem bakalım dr başka ilaçlar da vericek mi :26:
merhaba canım hoş geldin geçmiş olsun canım benim inşallah bu kez tedavinde yine müjde verirsin ve sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almakta nasip olsunherkese merhaba,
bende ılk tup bebek deneyımımde dusuk yaptım.
ıkıncıyıde hazıranda yaptırcaz...
rabbım yardımcımız olsun..