2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

şifaaaaaaaam nerdesin annem seninle dertleşmeyi çoooooooooooooook özledim umarım hasta felan deyilsindir canım ::

şifaaaaaaaam nerdesin annem seninle dertleşmeyi çoooooooooooooook özledim umarım hasta felan deyilsindir canım ::
malesef yine hastalandım yaaa anlamadım bu kadar sık hasta olmazdım ne olduysa gözümü açamıyorum bu aralar hemen gidiyorum tatlım kötüyüm yatıcamm hemen ahh yatınca geçse bir de buralar sizlere emanet , hadi görüşürüz inşş

canım allah şifa versin tatlım inan çok üzüldüm sen dinlen inşallah iyleşince bol bol konuşuruz ::

epeydir buralarda yoktum kızlar baya bi gerıde kaldım muhabbetinizi özledim ... Of ya yarın yine ıs var bu tatil ne cabuk bitti

sifam ne oldu canım ya Çok geçmiş olsun Dikkat et kendine. Rabbim acil şifalar versin.

Hayırlı sabahlar hepinize mutlu huzurlu sağlıklı güzel bir hafta diliyorum. Benim 2. tedavi geçtiğimiz perşembe başladı. 2 gün 10 ü lucrin cumartesiden itibaren 5ü lucrin 375ü menapur oluyorum. yarın kontrolüm var. Aranızda menapur kullanan oldumu hiç:44:

Hayırlı olsun Heozcum. Ben kullanmamıştım.

günaydın arkadaşlar hayırlı bir hafta dilerim..

arkadaşlar transfer sonrasında ateşini ölçen varmı aranızda..
değerlerin ne olması gerekior?

tünaydın kızlar nasılsınız bugün güzel bigün inşallah güzel haberlerle ve mutlulukla günü bitiririz::124::124::124::124::

fsh fazla yüksek degil umutsuz olma sakın bende aynı durumdayım 6 gün önce baktırdım 3.45 düşmüş dhea kullnıayırum ara sırda hayıt içiyorum

kaite için yaparsan ballı karışım var bunun faydasını bende arkaşımda gördük şimdi bıraktım

adetin ikinci günü bende 7 8 folikül göründü rezer az oldugu için adetin 3 günü yasmin folik asit corasprine başlattı yasmin den iki tane kalınca gel dedi sana ne kısa ne uzun protokol yapacagız rezer az ona göre deniyecegiz dedi ilk defa duydum bakalım anlatmadıda 14 mayısada gidecegim

devlet has. gidiyorum ben

günaydın arkadaşlar hayırlı bir hafta dilerim..

arkadaşlar transfer sonrasında ateşini ölçen varmı aranızda..
değerlerin ne olması gerekior?

daha önceden hiç ateşini ölçtünmü eğer ölçtüysen ovülasyon sonrası ateşlerini biliyorsundur. benim bildiğim 36,6 nın aşağısında pek olmuyor. Bu transferden sonra bende ölçmeyi düşünüyorum

merhaba canlarım bende dün 2bant yapıştırdım.heoz 1.denemem de menopur kullandım hiç ateşimi ölçmedim derin tatlım öyle her an kendini takip etmemeye çalış istersen iyice strese girersin...

Kızlar merhaba,
Genetik sonucumuz saat 5 gibi çıkacakmış. Sonuç olumlu olursa transfere alacaklar sanırım, tedbir amaçlı çağırdılar. Dualarınızı bekliyorum...

Kızlar merhaba,
Genetik sonucumuz saat 5 gibi çıkacakmış. Sonuç olumlu olursa transfere alacaklar sanırım, tedbir amaçlı çağırdılar. Dualarınızı bekliyorum...

canım hayırlısı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın dualarım seninle rabbim yar ve yardımcın olsun::

merhaba canlarım bende dün 2bant yapıştırdım.heoz 1.denemem de menopur kullandım hiç ateşimi ölçmedim derin tatlım öyle her an kendini takip etmemeye çalış istersen iyice strese girersin...

ya bu denemede bende menopur kullanıyorum 5 toz 3 su toplam 375 ü ediyor. sen kaçlık kullanmıştın. çok yüksek bir doz değilmi sencede?

Kızlar merhaba,

Rabbim embriyolarının ve senin yardımcın olsun. inş. herşey olumlu gider ve güzelce transferin gerçekleşir. Şimdi ne heyecanlısındır kim bilir.

Kızlar merhaba,

inci tanesi senin hikayeni çok bilmediğim için öncesini bilmiorum ama inşallah hayırlı sonuçların olur ve bir an önce transferin yapılır..dualarım seninle...

hiçç konulara mesajlara bakınıp sitresini katlama tatlım araştırdıkça sitresimiz artıyor sn uzan bi güzel gözlerini kapa ve elini karnına koy bebeğinle konuş ona destek var annesi

olmadı malesef bugün 8.23 olmuş dr da cuma tekrar yaptır dış gebelik olabilir onu sonlandırmamız gerekebilir dedi ne iş anlamadım ben hayırlısı artık alıştım üzülmedim ben

olmadı malesef bugün 8.23 olmuş dr da cuma tekrar yaptır dış gebelik olabilir onu sonlandırmamız gerekebilir dedi ne iş anlamadım ben hayırlısı artık alıştım üzülmedim ben
canım benim yaaa üzüldüm gerçekten Rabbim başta bizlerin sağılığını nasip etsin inşallah ALLAH korusun dış gebelik değilsindir Rabbim beterlerinden korusun canım yaaa duygularımız alınmış gibi demi bol sabır diliyorum tatlım çok geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…