malesef yine hastalandım yaaa anlamadım bu kadar sık hasta olmazdım ne olduysa gözümü açamıyorum bu aralarşifaaaaaaaam nerdesin annem seninle dertleşmeyi çoooooooooooooook özledim umarım hasta felan deyilsindir canım ::
malesef yine hastalandım yaaa anlamadım bu kadar sık hasta olmazdım ne olduysa gözümü açamıyorum bu aralarhemen gidiyorum tatlım kötüyüm yatıcamm hemen ahh yatınca geçse bir de buralar sizlere emanet , hadi görüşürüz inşş
Hayırlı sabahlar hepinize mutlu huzurlu sağlıklı güzel bir hafta diliyorum. Benim 2. tedavi geçtiğimiz perşembe başladı. 2 gün 10 ü lucrin cumartesiden itibaren 5ü lucrin 375ü menapur oluyorum. yarın kontrolüm var. Aranızda menapur kullanan oldumu hiç:44:
Kızlar geçmiş tahlillerime baktımda şimdiye kadar hiçbir doktor bana FSH ın yüksek demedi taki bu cuma Smyrna daki doktor söyleyene kadar. O da zaten 1. tüp tutmadı da ona bahane olarak söyledi galiba. evlenmeden önce 2008 deki tahlilimde 13, 2009 da 17, 2011 de 19 şimdide 21. ne işe yaradığını ne diye yükseldiğini de araştırıp canımı sıkmak istemiyorum. heralde yumurta rezervimin azalmasına ve yumurta kalitemin düşmesine neden oluyomuş. daha önceki gittiğim doktorlardan bi Allahın kuluda değerlerin yüksek doğrudan tüp bebek yaptırman lazım demedi,evlendiğimden bu yana 3 yıl 8 ay geçti. yazık valla ömrümüze, giden umutlarımıza, harcanan paralarımıza, yıkılan umutlarımıza. Bu doktorların hepsi mi paragöz aşılamasını filan ben yapıyım parasını alıyım tutarsa tutar diyolar galiba. Şu hayıt tohumu nasıl kullanılıyor yarın alıcam bilen varsa bi zahmet tarif etsin. bir de bal polen ve arı sütünü karıştırıp kullanmayı düşünüyorum. bu arada biosteron da kullanıyorum umarım bi etkileşimi olmaz hayıtla. canım sıkıldı ya bugün.
günaydın arkadaşlar hayırlı bir hafta dilerim..
arkadaşlar transfer sonrasında ateşini ölçen varmı aranızda..
değerlerin ne olması gerekior?
Kızlar merhaba,
Genetik sonucumuz saat 5 gibi çıkacakmış. Sonuç olumlu olursa transfere alacaklar sanırım, tedbir amaçlı çağırdılar. Dualarınızı bekliyorum...
merhaba canlarım bende dün 2bant yapıştırdım.heoz 1.denemem de menopur kullandım hiç ateşimi ölçmedim derin tatlım öyle her an kendini takip etmemeye çalış istersen iyice strese girersin...
Kızlar merhaba,
Genetik sonucumuz saat 5 gibi çıkacakmış. Sonuç olumlu olursa transfere alacaklar sanırım, tedbir amaçlı çağırdılar. Dualarınızı bekliyorum...
daha önceden hiç ateşini ölçtünmü eğer ölçtüysen ovülasyon sonrası ateşlerini biliyorsundur. benim bildiğim 36,6 nın aşağısında pek olmuyor. Bu transferden sonra bende ölçmeyi düşünüyorum[/QUOT
canım ilgin için teşekkür ederim.transfer günü 36.6 idi bugün 37.2 değerim.elimde ateş ölçer dakka başı ölçüorum
offf gerçekten transfer sonrası evde kalmak çok zormuş insan hep kendini dinlior..
ateş değerim iyimi sizce????
Kızlar merhaba,
hiçç konulara mesajlara bakınıp sitresini katlama tatlım araştırdıkça sitresimiz artıyorsn uzan bi g üzel gözlerini kapa ve elini karnına koy bebeğinle konuş ona destek var annesi
canım benim yaaaolmadı malesef bugün 8.23 olmuş dr da cuma tekrar yaptır dış gebelik olabilir onu sonlandırmamız gerekebilir dedi ne iş anlamadım ben hayırlısı artık alıştım üzülmedim ben