hiçç konulara mesajlara bakınıp sitresini katlama tatlım araştırdıkça sitresimiz artıyorsn uzan bi g üzel gözlerini kapa ve elini karnına koy bebeğinle konuş ona destek var annesi
haklısın seni çok iyi anlıyorum ufacık bir umut için kk da baş döndürüyoruz :111: ama çok derinlere inme indikçe sitresin artar :120: keşke canım şimdi uyuyup pazartesi uyansan veeee test sonucunla bizlerede müjde versen umut olsanya belki bi umut bulurum diye takılıyorum napayım çok çaresiz kaldım uyuyup pazartesi uyanmak istiyorum çok teşekkür ederim cevapların için pazartesi mutlaka haber vercem inşallah güzel bi haber veririm
haklısın seni çok iyi anlıyorum ufacık bir umut için kk da baş döndürüyoruz :111: ama çok derinlere inme indikçe sitresin artar :120: keşke canım şimdi uyuyup pazartesi uyansan veeee test sonucunla bizlerede müjde versen umut olsan
canım benim rica ederim keşke elimden daha fazlası gelsedeateğin için çok sağol allahım en kısa zamnda bizide anne yapsın inşallah bugünde bitti yarın kaldı hayırlısı bakalım
merhaba canlarım ben de geldiim bugün dr a gittim bantlar yarın 2 ye sonrada 4e çıkıcak Allahım yardımcım olsun inşallah embriyolar güzel açılır kısmet olursa 9mayısta tranfer var bana dua edin kader arkadaşlarıımm
gunesea Allah yardımcın olsun inşallah değerin artar bebişin seni bırakmaz
derin transferin hayırlı olsun inşallah bebişine kavuşursun
Allahım bütün isteyenlere sağlıkla sağlıklı bebişler versin içinde bizede
encan nasılsın şekerim ne var ne yok
arkadaşlar merhaba
dün bebişimi yerleştirdiler..şimdilik benimle bebeğim..2.gün transferi oldu.. 4 hücreli yerleştirmişler.2 tane daha gözlem altında.bugün gelişmeleri güzelse donduracaklar.
allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.10 mayısta test yapıcaz..
ya arkadaşlar kafama takıldı benim hep 2.gün 4 hücreli transferi yapılanların hepsi düşük yapmış
ya da değerleri çok düşük başlamış..tesadüfmü bu anlayamadım((( gebeliği devam eden varmı? endişelendim şimdi !!
Canım embriyonun gelişimini en iyi sürdüreceği yer anne rahmidir. Onun için çok bekletmeden transferini yapmışlar. Şimdi bunları düşünme. Bugün kaçıncı günün?
cuma transferim oldu canım.
9 gün sonra test günün o zaman. Stres yapma, bebeğin de etkilenir. Biliyorum kolay değil ama sakin kalmalısın ki bebeğinin tutunması için bu çok önemli.
şimdi biraz nette baktım da 8 hücreli 1.kaliteli olan arkadaşlarında tutmamış bu iş çok kaliteye bakmıor sanırım
bebiş yerini seviorsa kalıor annesinde :))
çok deşmemek lazım galiba