2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

hiçç konulara mesajlara bakınıp sitresini katlama tatlım araştırdıkça sitresimiz artıyor sn uzan bi güzel gözlerini kapa ve elini karnına koy bebeğinle konuş ona destek var annesi

ya belki bi umut bulurum diye takılıyorum napayım çok çaresiz kaldım uyuyup pazartesi uyanmak istiyorum çok teşekkür ederim cevapların için pazartesi mutlaka haber vercem inşallah güzel bi haber veririm

ya belki bi umut bulurum diye takılıyorum napayım çok çaresiz kaldım uyuyup pazartesi uyanmak istiyorum çok teşekkür ederim cevapların için pazartesi mutlaka haber vercem inşallah güzel bi haber veririm
haklısın seni çok iyi anlıyorum ufacık bir umut için kk da baş döndürüyoruz :111: ama çok derinlere inme indikçe sitresin artar :120: keşke canım şimdi uyuyup pazartesi uyansan veeee test sonucunla bizlerede müjde versen umut olsan

deateğin için çok sağol allahım en kısa zamnda bizide anne yapsın inşallah bugünde bitti yarın kaldı hayırlısı bakalım

deateğin için çok sağol allahım en kısa zamnda bizide anne yapsın inşallah bugünde bitti yarın kaldı hayırlısı bakalım
canım benim rica ederim keşke elimden daha fazlası gelse tek yapabileceğim bol bol dua inşallah canım yarında çabucak geçecek veee pazartesi müjdeeeeeen olacak inşşş

Kızlar geçmiş tahlillerime baktımda şimdiye kadar hiçbir doktor bana FSH ın yüksek demedi taki bu cuma Smyrna daki doktor söyleyene kadar. O da zaten 1. tüp tutmadı da ona bahane olarak söyledi galiba. evlenmeden önce 2008 deki tahlilimde 13, 2009 da 17, 2011 de 19 şimdide 21. ne işe yaradığını ne diye yükseldiğini de araştırıp canımı sıkmak istemiyorum. heralde yumurta rezervimin azalmasına ve yumurta kalitemin düşmesine neden oluyomuş. daha önceki gittiğim doktorlardan bi Allahın kuluda değerlerin yüksek doğrudan tüp bebek yaptırman lazım demedi,evlendiğimden bu yana 3 yıl 8 ay geçti. yazık valla ömrümüze, giden umutlarımıza, harcanan paralarımıza, yıkılan umutlarımıza. Bu doktorların hepsi mi paragöz aşılamasını filan ben yapıyım parasını alıyım tutarsa tutar diyolar galiba. Şu hayıt tohumu nasıl kullanılıyor yarın alıcam bilen varsa bi zahmet tarif etsin. bir de bal polen ve arı sütünü karıştırıp kullanmayı düşünüyorum. bu arada biosteron da kullanıyorum umarım bi etkileşimi olmaz hayıtla. canım sıkıldı ya bugün.

canım banada yumurta rezervin düşmüş dendi ama fsh 6.17 çıktı valla bende anlamadım hayıt tohumuna gelince ben kaynatmıyorum demliyorum aktar öyle söyledi bir fincan sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup 5.10 dakika demliyorum sabah akşam içiyorum ::

merhaba canlarım ben de geldiim bugün dr a gittim bantlar yarın 2 ye sonrada 4e çıkıcak Allahım yardımcım olsun inşallah embriyolar güzel açılır kısmet olursa 9mayısta tranfer var bana dua edin kader arkadaşlarıımm
gunesea Allah yardımcın olsun inşallah değerin artar bebişin seni bırakmaz
derin transferin hayırlı olsun inşallah bebişine kavuşursun
Allahım bütün isteyenlere sağlıkla sağlıklı bebişler versin içinde bizede

inşallah canım herşey gönlünce olsun güzel haberler verirsin inşallah bize dualarımız seninle allah yardımcın olsun canım::128::

encan nasılsın şekerim ne var ne yok

iyim canı bugün adet oldum karnıma bıçak saplanıyor sanki ::104::dünden beride nette sorun vardı giremedim şimdide baktım kimse yok sen nasılsın canım ::103::103::103::

derın işallah pozıtıf sonuclar alırsın bıze guzel haberler verırsın.
benımde 2. gun embrıyosu 4 hücreliydi ve 1. kalıteydı embrıyolarım
sana tavsıyem sonuc bellı olana kadar yat dınlen ve guzel beslen.
ben dusuk yaptım ama ıs yapmasamda bıraz ayakta kaldım.
allah yardımcın olsun.
bebıslerınde sna sımsıkı tutunsun ısallah..

ya arkadaşlar kafama takıldı benim hep 2.gün 4 hücreli transferi yapılanların hepsi düşük yapmış
ya da değerleri çok düşük başlamış..tesadüfmü bu anlayamadım ((( gebeliği devam eden varmı? endişelendim şimdi !!

Canım embriyonun gelişimini en iyi sürdüreceği yer anne rahmidir. Onun için çok bekletmeden transferini yapmışlar. Şimdi bunları düşünme. Bugün kaçıncı günün?

9 gün sonra test günün o zaman. Stres yapma, bebeğin de etkilenir. Biliyorum kolay değil ama sakin kalmalısın ki bebeğinin tutunması için bu çok önemli.

şimdi biraz nette baktım da 8 hücreli 1.kaliteli olan arkadaşlarında tutmamış bu iş çok kaliteye bakmıor sanırım
bebiş yerini seviorsa kalıor annesinde :))
çok deşmemek lazım galiba

şimdi biraz nette baktım da 8 hücreli 1.kaliteli olan arkadaşlarında tutmamış bu iş çok kaliteye bakmıor sanırım
bebiş yerini seviorsa kalıor annesinde :))
çok deşmemek lazım galiba

Tabi canım öyle. Nasipte ne varsa o olacak. Stres yapma.

kızlar nerdesiniz kuzum yoksa topiği terkmi ettiniz bundan sonra bu topikin adı ıssız topik olsun ::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…