2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

Kullanıcı adı rakamlardan oluşan bir arkadaş vardı :) Gebelik testi yapacaktı, sonuç ne oldu ki acaba :26:

şifamm canım arkadaşım yeni topiğin hayırlı olsun bol hamile haberli olsun
ellerine sağlık ilk sayfada çok güzel ve hayırlı paylaşımlar yapmışsın rabbim tez vakitte yavruna kavuştursun

Günaydın ve hayırlı cumalar hepinize...
Benim dün tedavim başladı lucrinle. Şok protokol olacakmış. 2 Gündür kist ağrısı öldürdü beni.
Sizlerde iyisinizdir inş.

Benim dün tedavim başladı lucrinle. Şok protokol olacakmış. 2 Gündür kist ağrısı öldürdü beni.

Hayırlı olsun heozcum. Şok protokol kısa protokol mu oluyor? Kistlerin için çok geçmiş olsun. Kistler iyileşmeden tedaviye nasıl başladı doktor peki?

Hayırlı olsun heozcum. Şok protokol kısa protokol mu oluyor? Kistlerin için çok geçmiş olsun. Kistler iyileşmeden tedaviye nasıl başladı doktor peki?

Cnm allah razı olsun. Şok protokol sanırım kısa protokol oluyor. Adetin 2. günü lucrine başladılar 10ü. 4. günden itibaren menapur başlanacak baya yüklü doz. sanırım 11-12 günde ilaçları yükleyip toplama yapacaklar. Kiste gelince ben zaten 2011 şubatta sağ taraftan kist ameliyatı oldum. ama o ameliyat sonrası hastane enfeksiyonu geçirdim ve tüm karnımın içi enfekte oldu. hastanede yattım 6 gün daha. ve iyileşmesi çok zor oldu. Dr diyorki o enfeksiyondan sonra karnın içi çarşamba pazarı gibidir Birde rezervim zaten az olduğu için ve daha önce ameliyat olduğum yumurtalığımdan pek bi yumurta gelişimi olmuyor. şimdi solda kist ve 10 cm yani çok büyük belki yumurtalığı bile kurtaramayabilirler bu yüzden solada ameliyatla zarar vermek istemiyor. Zaten yumurta gelişimi oluyor diyor. transferden sonrada etkisi yokmuş kistin. bakalım artık. İlk denemem ultra uzun protokoldü tam 6 ay sürdü bir tüp bebek

Kızlar 5 yumurtam döllenmiş çok şükür. İnşaallah sağlıkla devam ederler. Dualarınızı bekliyorum...

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifalar versin inşaallah... Bu tedavi sonunda yavruna kavuşursun umarım canım.

Kızlar 5 yumurtam döllenmiş çok şükür. İnşaallah sağlıkla devam ederler. Dualarınızı bekliyorum...

çok güzel haber bu canım inşallah salıklı döllenir ve senin göbüşüne yerleşir ::124::124::124::124::124::124::124::124::

bende az önce sipordan geldim şifacımın sözünü dinledim bugün diyetede başladım ::84::iki ay ne verebilirsek artık en azından dinç bi vicutla girelim tedaviye demi ama çok yoruldum evde işler beni bekler arada uğrarım kızlarr::

Ben de kaçayım yavaştan. İyi geceler sifacım
canımm görmemişim o sırada pgt de görüşüyorduk sanırım ve avatar değiştirmekle meşguldüm

canım bana dün aradığımda yarın 10 da burda olun dediler.
seninde mi transferin oluor canım?
hadi inşallah işin rast gitsin canım benim bu mübarek günde dualarımızla müjdelerle sonlanacak inşallah bu tedaviler son olacak yüzümüz gülecek canım benim

Günaydın güzel anne adayları
halaaa günaydın diye cevaplama hakkım yok tünaydın canımm

Günaydın tatlım. Saatin 10 olmasını bekliyorum, gece doğru dürüst uyuyamadım.

Kızlar uyuyor musunuz

Kullanıcı adı rakamlardan oluşan bir arkadaş vardı :) Gebelik testi yapacaktı, sonuç ne oldu ki acaba :26:
evet canım o arkadaş test gününden 1 gün önce uğramış kk ya :26: hatta özel mesaj attım yok canım bir daha gelmemiş çok meraktayım :26: inşallah müjdesi olsun carsın bizler geç öğrenelim güzel haberini

şifamm canım arkadaşım yeni topiğin hayırlı olsun bol hamile haberli olsun
ellerine sağlık ilk sayfada çok güzel ve hayırlı paylaşımlar yapmışsın rabbim tez vakitte yavruna kavuştursun
canım papatyam hoş geldin sefalar getirdin evet dün dualarla güncelledim ilk sayfa hepimize vesile olsun inşallah senide eklyiyorum listeye haberin olsun

hadi hayırlı olsun tatlım şifa olsun inşşş canım benim geçmiş olsun bilirim kist ağrısını

off yaa ameliyat için geçmiş olsun evet enfeksiyona davetiye çıkarıyoruz ameliyatla bendede yumurta rezerv sorunu var inşallah bu kez şaşırtsın seni yumoşların bol olsun

ohhh beee nasıl sevindimm canım maşalllah hadi gözlerimiz aydın inanki gece çok dua ettim şükür Yüce Rabbim kabul buyurdu

haberler süper maşallah canım azmine yemek yerken yemeğe başlamadan önce çok aç bile olsa canım istemiyo canım istemiyo diyerek yersen az yersin bende gerçekten canım istemiyo bu yüzden tahmin ettiğimden az yiyorum belki br taktiktir dene bi bakalım yediklerimiz önemli çünkü ve hareket lazım bize

ya uzun süredir aklıma takılıyordu. Ben 3 senedir uğraşıyorum bebek için. bu sürede 3-4 kez bir gün 2 gün adetim geçti gebelik testi pozitif çıktı. Böyle olanlar kimyasal gebelik deniliyormuş. Ama benim hiç pıhtılaşma testlerim falan yapılmadı. acaba bu tüp bebekte kendim aspirinmi kullansamki?

canım peki idrar testlerin pozitif çıktığında kandada baktırmışmıydın :26: kan daha kesin sonuç veriyor hem değerine göre drlar yorum yapabilirlerdi çünkü bazı idrar testleri hata da verebiliyor ben bizzat yaşadım çünkü idrarda pozitifi görüp kanda negatifti bidaha idrar testine pas vermiyorum tatlım hiç güvenli bulmuyorum ben aklında bulunsun sende en temizi kanda takip et gebelik testini ALLAH korusun inşallah ciddi bi sorunun yoktur

Allah (c.c) hiç kimseye, Taşıyabileceğinden fazla bir yük yüklemez!

Bakara Suresi | 286. Ayet

şifaa ellerin dert görmesin yeni gördüm duaları yazmışsın Allah razı olsun inan çok faydalı oldu okuyacam inşallah 1-2güne okuyabildiğim kadar...

sifaacim uzuluyorum ama suda varki demekki rabbim herseyi zamaninda veriyo,bu gunlerimede hamd senalar olsun allahim hepimiize hayirlisini versin.canim benim fsh 175,150 en olmusson 80olmus.amh degerimde cok kotu ama allahimdan hayirlisi oyle mucizeler okudumki rabbim nasip edince zamani gelince bizimde bebislerimiz olacaktir.ben sadece dheayi kullaniyorum gunde 3 tane.ve bu hayit otunu hic kullanmadim.aslanpencesini onceden kullanmistim oda faydasini gordum ama baska sorunlar yasayip stres yapince fsh firladi,canlarim ya bu hayit otunu nasil kullancam yazarmisiniz faydasi oluyomu,yumurta rezervi icin bal+polen dediler faydasini goren oldumu allahim hepimize herseyin hayirlisini nasip etsinn

şifaa ellerin dert görmesin yeni gördüm duaları yazmışsın Allah razı olsun inan çok faydalı oldu okuyacam inşallah 1-2güne okuyabildiğim kadar...
rica ederim gülsum inşallah hepimize vesile olsun bu dualar , tüm dualarımız kabul olsun

aynen öyle canım benim ne mucizelere şahit olduk inşallah darısı bizlere canım yaa bana kk dan bi arkadaş tarif etti ama unuttum :26: sonra aktarcıdan ayrı ayrı olmak üzere hayıt otu , aslan pençesi , civan perçemi aldım aktarcı bana dediki isterseniz hepsini karıştırayım öğüteyim ben önec yok olmaz ayrı ayrı olsun dedim sonra düşündüm amannn hepsini içicem nasılsa ha ayrı ayrı haa karışık şekilde dedim karıştırın tamam dedim oda bana tarifi şu şekilde verdi : 1 litre kaynamış suya bu karışımlı ottan 1 yemek kaşığı kat 1 dk kadar kaynasın sonra altını kapa ve 20 dk dinlenmeye bırak dedi sonra günde 3 kez olmak üzere aç karnına iç dedi

tamam canim bende aktara gidip alacam bunlari.insallah hepimize sifaa olcak.tesekkurler allah razi olsun

tamam canim bende aktara gidip alacam bunlari.insallah hepimize sifaa olcak.tesekkurler allah razi olsun
rica ederim canım benim inşallah şifa olsun hepimize amin cümlemizden RABBİM razı olsun dualarımızı kabul buyursun inşallah

çok güzel haber bu canım inşallah salıklı döllenir ve senin göbüşüne yerleşir ::124::124::124::124::124::124::124::124::

Maşallah sağlıkla bölünmeye devam ederler inş. cnm gözün aydın şimdiden

ohhh beee nasıl sevindimm canım maşalllah hadi gözlerimiz aydın inanki gece çok dua ettim şükür Yüce Rabbim kabul buyurdu

Çok sağolun kızlar. İnşaallah sonu da güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…