canım bende fmf ataklarımla uğraşıyorumdr. ağrıların olduğunda ilacı günde 3 tane iç dedi evet ağrılarım oldu ilacı 3 e çıkarttım tamam dedim artık geçiyor ağrılar 1 e düşürdüm tekrar arttı mesele dünde kötüydüm 3 adet aldım ilacı ama yok işte gece kötüydüm uyuyamadım ağrılardan bugün yine 3 leyim ilacı bakalım
Rabbim daim etsin canım hep iyi ve sağlıklı olalım inşallahaynen kk bizim dopingimiz
canım bu atakların hiç belli bir ayarı yok keyfince takılıyor iştecanım bu ataklar belli zamanlardamı oluyor yoksa ne zaman nede başlıcağı belli olmuyor mu hiç. Rabbim şifalar versin ya bi çırpıda alıversin ağrılarını sızılarını
canım merhba hoş geldin şifanında dediği gibi aynı doktordayız belki bi gün karşılaşırız oralarda. Rabbim yardımcın olsun inş...
inci tanesi canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel güzel bi sürü yumoşların olur inş... dualarımız seninle... çoğu gitti azı kaldı birazdaha sabır inş...
pervincim herkesde oluyor bu şikayetler hormaonlar değiştikçe Allah şifalar versin inş çektiğin eziyetlerin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatla versin inş...
encamm hoş geldinkızlar bakıyorum yokluğumda güzel kaynatmışınız ben bugün biraz geç uyandım hala kendime gelemedim şifacım ağrıların gaçmemiş tatlım canım ya daha nekadar sürecek bu ataklar ama inşallah rabbim sana güzel bebişler verr de unutursun bu çektiklerini rabbim mükafatını verecektir inşallah ::79::80::81::
inşallah canım benim bende bol dualar edeceğim hem adetim bugün bitiyor bir güzel abdestimi alıp özel dualar edeceğim senin içinKızlar çok sağolun. Allah razı olsun hepinizden. Hepimiz için çok dua ettim bugün. İnşaallah sonu güzel olur. Yarın güzel haberler verebilmeyi umut ediyorum...
haklısın canım ağrılarımm tamamen geçene kadar ilacın sayısını azaltmıyacağım bu bana ders oldusifacım canım çok geçmiş olsunAğrıların azalsa da ilacı azaltma birden. Vücudun adapte olması lazım, birden kesersen daha da artacaktır. Çok şükür ki bir ilacı var...
Bu arada değerlerine herkes iyi demiş, bana güleceksiniz ama ben bunların hangi değer aralıklarında olması gerektiğini bile bilmiyorum :)
canım benim yaa ne diyeceğimi bilemiyorum vardır bundada bir hayır diyelim geç olsun güç olmasın inşallah doğru zamanlarda tedavilerimiz nasip olsun müjdelerimiz bol olsun inşallah13.30 gibi acıbademi aradım. fiyat öğreniyim dedim 2. kez yapıcaz dedim 3650 TL dedi bayan, ilkini burdamı yaptınız dedi yok dedim o zaman 4250 TL dedi. şehir dışından gelicez konaklama imkanınız varmı dedim bizim yok ama yönlendirdiğimiz otel var dedi. Bu hafta gitmeyi planlıyoduk sözde görüşmeye doktor 23-30 Nisanda yurtdışına gitmiş. bizim bütün işlerimiz he böyle zaten. aşılamalarımızda da böyle şeyler oldu. Birinde yollar buzdu, birinde doktor izindeydi, birinde ramazan girdi, birinde biz izne gittik, birinde yine doktor yoktu işlerimiz uzadı da uzadı. Napalım nasip bu bir imtihansa eğer bu imtihana girmek zorundayız kaçıımız yok. artık dönünce gidicez. işin psikolojik yönü ağır mağır da br de maddi yönü var. artık kremi mıredi idare edicez, Rabbim parası olmayanların yardımcısı olsun.
zerrinciğim canım bende üzüldüm tatlımslmmm kizlarrrr
bugunde dok gitdim ve yine husranlardayim.doktorumlada konustum.yumurtalik rezervim cook dusmus.dhea ya devammmm,soktrucuyu birakcam,kendiligine biraktik,ve suan icin tup bebis dusuncemde aylar sonrasina belki olurlara kaldi.....moralim sifir agladim uzuldum ama allahimdan herseyin hayirlisi.bakalim mevlam ne eyler ne eylerse guzel eylerrr.......allahim umutlarimiz cabalarimizi bosa cikarmasinn....
gülsum evet canım okunacak çok dualarımız var hamdolsun bende yarından itibaren duyduğum bildiğim tüm duaları bol bol okuyacağımcanlarım kenzül arş duasını okuyor musunuz hastalığım bitsin sık sık okuycam hepimiz için dua edecem inşallah Allah yardımcımız olsun çabucak tatlı bebişlerimize kavuşuruz inşallah...
slmmm kizlarrrr
bugunde dok gitdim ve yine husranlardayim.doktorumlada konustum.yumurtalik rezervim cook dusmus.dhea ya devammmm,soktrucuyu birakcam,kendiligine biraktik,ve suan icin tup bebis dusuncemde aylar sonrasina belki olurlara kaldi.....moralim sifir agladim uzuldum ama allahimdan herseyin hayirlisi.bakalim mevlam ne eyler ne eylerse guzel eylerrr.......allahim umutlarimiz cabalarimizi bosa cikarmasinn....
zerrinciğim canım bende üzüldüm tatlımhay aksi yaaa tedavi iptal olması eminim zordur üzücüdür Rabbim inşallah bundada vardır bir hayırdır dedirtsin bizlere inşallah fsh kaç çıktı peki :26: canım hayıt otu içiyormusun gerçekten işe yarıyor inşallah dheayla da düşecek fsh olsun her şer bildiğimizde vardır bir hayır inşallah tedaviye gerek bile kalmadan mucize bebişinin müjdesini verirsin bizlere dualarımdasın inşallah
gülsum evet canım okunacak çok dualarımız var hamdolsun bende yarından itibaren duyduğum bildiğim tüm duaları bol bol okuyacağımhepimiz bildiğimiz duyduğumuzu paylaşalım vesile olalım inşallah
ALLAH razı olsun canım benim paylaşımın çok güzel inşallah vesile olsun okunan tüm dualarcanım bende bi dua duydum hz. ibrahimin duası .RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN. RABBİM BANA SALİH EVLAT VER DEMEKMİŞ .kadının biri bu duayı hep yapmış çok uslu bi oğlu ., olmuş duymuştum isterseniz isimcek liste yapıp tedavide olan arkadaşlarımıza çekelim tesbihle mesela yumursı toplanan arkadaşlarımıza ne bilim ya bizim topiktede hep kötü haberler duyuyorum offfffff çok üzülüyorum kızlar inanın rabbim güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin inşallah ::
ALLAH razı olsun canım benim paylaşımın çok güzel inşallah vesile olsun okunan tüm dualarevet çok güzel düşünmüşsün canım yaaa hep birbirimize gönülden aminnnn dediğimiz dualarla bol müjdeler ümidiyle dua paylaşımında bulunalımm
evet canım tabiki olumsuzluklar hepimizi üzüyorofffffff şifa ya inan böyle olumsuzluk duyunca çok üzülüyorum yazmaya bile elim varmıyor inan herkezin yüzü gülsün istiyorum çünkü sana özeldede yazdığım gibi ben çok zorluk çektim bu uğurda eninim herkez kendine göre zorluk çekmiştir herkezi çok iyi anlıyorum bak mesela şimdi tedaviye başlicam bi heycan bi heycan sanki kalbim çıkacak yerinden günler geçmiyor sanki sanki bebeyim antalyada gel beni al diyor allahallah hiç böyle olmamıştım ki ben hep ağlayarak giderdim tedaviye bide böyle kötü haberler duyunca korkuyorum ama ümitte var yani ümit ve korku arasındayım şu haziran sonu bi gelse aslında haziran ortasında benim tedavim ama yiğenimin düğünü var oda antalyaya gelin gidecek ben tek teyzeyim düğünden sonra artık canım ben namazımı kılıp geliyim öptüm seni...::