Kızlar lütfen karamsarlık yok... Allah'ın izniyle bebeklerimize kavuşacağız. İnanın tıp, doktorlar bir yere kadar var. Bir doktor isterse şansınız yüzde 1 desin, canı veren Rabbim bundan ötesi yok... O, istedi mi olmayacak hiçbir şey yok. Her daim hayırlısını isteyelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
arkadaşlar çok acil bişey sormam lazım
benim dün yumurtalarım toplandı bugün çok şiddetli ağrılarım var..
size doktorunuz minoset kullanabilirsiniz dedimi?
ne kullanmalıyım???? delircem ağrıdan
ohhhhhhhh be deşarj oluyorum sizle yazışınca iyi ki var bu kk iyiki varsınız akadeşler sizi tanımasamda görmesemde seviyorum ::
arkadaşlar çok acil bişey sormam lazım
canım incim hoş geldinKızlar lütfen karamsarlık yok... Allah'ın izniyle bebeklerimize kavuşacağız. İnanın tıp, doktorlar bir yere kadar var. Bir doktor isterse şansınız yüzde 1 desin, canı veren Rabbim bundan ötesi yok... O, istedi mi olmayacak hiçbir şey yok. Her daim hayırlısını isteyelim. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ahh ahhh Rabbim keselerimize bereket versin aynen çok haklısın öyle yada böyle para sorunu bi şekilde hallaolur yeterki sağlığımız başta olsun sonrada tez zamanda bebişlerimiz inşşAh ah şu maddiyat hepimizin belini büküyor. Borçlarımızı hesapladım da bugün almış başını gitmişHepsi bebeğimiz için, ne yapalım para yerine konur diyorum artık, Allah sağlık sıhhat versin...
canım bana dr parol vermiştiarkadaşlar çok acil bişey sormam lazım
evet kk hepimize doping oluyorohhhhhhhh be deşarj oluyorum sizle yazışınca iyi ki var bu kk iyiki varsınız akadeşler sizi tanımasamda görmesemde seviyorum ::
evet bende parol almıştımCanım geçmiş olsun. Doktor bana parol verdi ağrı kesici olarak. Bildiğim kadarıyla minoset de hafif bir ilaç. Kullanan arkadaşlar varsa aydınlatacaktır.
evet evet aynı özlemi yaşıyorum nasip burda tanışmakmışHa şöyleÖyle tabi canım, birbirimizi tanımasak da görmesek de bizi en iyi bizler anlarız... Burası iyi ki var
maşallah canım inşş 5 yumoştanda en güzel haberler alırız9 yumurtam toplandı 5 tanesi döllenmiş..
bakalım kaç tane sağlam olucak.
yarım minoset içtim şimdi..geçmezse diğer yarısınıda içerim..
9 yumurtam toplandı 5 tanesi döllenmiş..
bakalım kaç tane sağlam olucak.
yarım minoset içtim şimdi..geçmezse diğer yarısınıda içerim..
dur bu duayıda ekleyim ilk sayfayahayyyy maşaallah inşallah güzel haberler alısın canım tıransverden sonra berabar sayarız inşallah güzel haberi alıcan günü ..bide sana bi dua söylicem :YA FALİGAL HAB .ANLAMI. EY TOHUMLARI ÇATLATAN RABBİM demek bol dua et tatlım..
maşallah canım inşş 5 yumoştanda en güzel haberler alırızgeçmiş olsun bu arada şifa olsun inş ağrın çabucak geçsin
maşallah canım inşş 5 yumoştanda en güzel haberler alırızgeçmiş olsun bu arada şifa olsun inş ağrın çabucak geçsin
ohh sevindim canıminşallah canım..şükür ağrım azaldı biraz ya ölüorum sandım(( dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar heyecan dorukta :))))
ahh ahh bende tedaviden sonra aldım veeee yiyom yiyom doymuyommmkızlar ya bide bu kilolarla başım dertte tedaviye kadar vereyim diyorum yok olmuyor bi iştah varki sormayın napıcam ben yaaaaaaaa::125::
eee şekerci benim babam ondandırşifaa çok şekersin cicimm
derin maşallah gözün aydın Allah yardımcın olsun inşallah hepimiz hamile kalıveririzzz
ayy canlarıım evimi de özledimmmm
aynen gerçeği olacak inşalllah tatlıminşallahh şifaa kulağa pek güzel geldiii
ahh ahh bende tedaviden sonra aldım veeee yiyom yiyom doymuyommmben yakında ev taşıyacağım için zayıflarım diye ümitliyim bakalım olmadı sende ev taşı şaka bi yana nolacak bu halimiz