2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

ohhhhhhhh be deşarj oluyorum sizle yazışınca iyi ki var bu kk iyiki varsınız akadeşler sizi tanımasamda görmesemde seviyorum ::

Canım geçmiş olsun. Doktor bana parol verdi ağrı kesici olarak. Bildiğim kadarıyla minoset de hafif bir ilaç. Kullanan arkadaşlar varsa aydınlatacaktır.

ohhhhhhhh be deşarj oluyorum sizle yazışınca iyi ki var bu kk iyiki varsınız akadeşler sizi tanımasamda görmesemde seviyorum ::

Ha şöyle Öyle tabi canım, birbirimizi tanımasak da görmesek de bizi en iyi bizler anlarız... Burası iyi ki var

kullana bilirsin tatlım zaten çok hafif bi ağrı kesici hamilelerde bile kullanılıyor bu arada kaç yumoşun var ben biraz meraklıyımda.::

canım incim hoş geldin olacak tabi yeterki Rabbim dilesin aynen hayırlı ve sağlıklı nasip etsin Yüce Rabbim tüm özlem çekenlere inşşşş

ahh ahhh Rabbim keselerimize bereket versin aynen çok haklısın öyle yada böyle para sorunu bi şekilde hallaolur yeterki sağlığımız başta olsun sonrada tez zamanda bebişlerimiz inşş

canım bana dr parol vermişti

evet kk hepimize doping oluyor bende canım seni tüm kk da ki kızları çok seviyorum

Canım geçmiş olsun. Doktor bana parol verdi ağrı kesici olarak. Bildiğim kadarıyla minoset de hafif bir ilaç. Kullanan arkadaşlar varsa aydınlatacaktır.
evet bende parol almıştım

Ha şöyle Öyle tabi canım, birbirimizi tanımasak da görmesek de bizi en iyi bizler anlarız... Burası iyi ki var
evet evet aynı özlemi yaşıyorum nasip burda tanışmakmış seviyorum hepinizi

haa bu arada ilk sayfada listemizin altına dualar paylaştım

Son düzenleme:
9 yumurtam toplandı 5 tanesi döllenmiş..

bakalım kaç tane sağlam olucak.

yarım minoset içtim şimdi..geçmezse diğer yarısınıda içerim..

maşallah canım inşş 5 yumoştanda en güzel haberler alırız geçmiş olsun bu arada şifa olsun inş ağrın çabucak geçsin

hayyyy maşaallah inşallah güzel haberler alısın canım tıransverden sonra berabar sayarız inşallah güzel haberi alıcan günü ..bide sana bi dua söylicem :YA FALİGAL HAB .ANLAMI. EY TOHUMLARI ÇATLATAN RABBİM demek bol dua et tatlım..

dur bu duayıda ekleyim ilk sayfaya

maşallah canım inşş 5 yumoştanda en güzel haberler alırız geçmiş olsun bu arada şifa olsun inş ağrın çabucak geçsin

inşallah canım..şükür ağrım azaldı biraz ya ölüorum sandım (( dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar heyecan dorukta :))))

inşallah canım..şükür ağrım azaldı biraz ya ölüorum sandım (( dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar heyecan dorukta :))))

ohh sevindim canım elbette canım dualarım hepimize Rabbim kabul etsin inşallah

gülsu beğene beğene geliyooo son sayfaya hoş geldin canım

kızlar ya bide bu kilolarla başım dertte tedaviye kadar vereyim diyorum yok olmuyor bi iştah varki sormayın napıcam ben yaaaaaaaa::125::

şifaa çok şekersin cicimm
derin maşallah gözün aydın Allah yardımcın olsun inşallah hepimiz hamile kalıveririzzz
ayy canlarıım evimi de özledimmmm

kızlar ya bide bu kilolarla başım dertte tedaviye kadar vereyim diyorum yok olmuyor bi iştah varki sormayın napıcam ben yaaaaaaaa::125::
ahh ahh bende tedaviden sonra aldım veeee yiyom yiyom doymuyommm ben yakında ev taşıyacağım için zayıflarım diye ümitliyim bakalım olmadı sende ev taşı şaka bi yana nolacak bu halimiz

şifaa çok şekersin cicimm
derin maşallah gözün aydın Allah yardımcın olsun inşallah hepimiz hamile kalıveririzzz
ayy canlarıım evimi de özledimmmm
eee şekerci benim babam ondandır inşallah canım benim tek duamız bu inşşşş hepimiz hamiş olcazzz canım benim yaa evim evim güzel evimm demi az kaldı bebişini kap hele göbişine konsun sonra ohhh evinde göbiş bebiş büyütcen inşşşş

valla bilmem tatlım ben tedavilerden öce 6 kiloydum her tedavinin ardından 5.6 kilo aldım şimdi 80 ne doru gidiyorum ::125:: napıcam bilmem bide hamiş felan olursam 100 le tamamlarım artık::124::124::124::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…