2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

DUA EDİN İNŞ SONUCU OLUMLU OLSUN
canım benim elbette dualarımızla birbirimize bol destek oluyoruz inşallah Yüce Rabbim kabul etsin dualarımızı dedğim gibi test günün müjdeli olsun inşşşşşş

evt canım çok heyecanlıyım dizlerim titriyor ...inş bu sefer rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
ayy bende çok heyecanlı biriyimdir amin canım amin bu kez hepimizin yüzü gülsün inşallah

merhaba kızlar nsılsınız şifacım tahlil sonucun harika ama bişi sorucam fmf ne demek bilmiyorum açılımını ::

merhaba kızlar nsılsınız şifacım tahlil sonucun harika ama bişi sorucam fmf ne demek bilmiyorum açılımını ::
evet canım maşallah huzur içinde uyuyacağım bugün dünden bu yana nasıl gergindim ALLAH korusun eskisindende yüksek çıkacak sonuçlar diye :18: canım FMF (AİLEVİ AKDENİZ ATEŞİ ) genlerle alakalı hastalık ömür boyu kullanacağım ilacım var işte malesef kramplar , ataklar , ağrılar çok fena oluyoo Rabbim kimseye nasip etmesin inşş bebeğimede geçmesin diye tüp bebekte PGT yöntemi uygulayacağım

anladım canım çok geçmiş olsun hiç duymamıştım inşallah hakkında hayırlısı olur canım::

anladım canım çok geçmiş olsun hiç duymamıştım inşallah hakkında hayırlısı olur canım::
evet canım bende bi tanıdığım bu hastalıkla uğraşıyordu ama çok samimi değildim :44: şimdi bendede var bende çok bilgili değilim halaa ama ömür boyu ilaç var işte tamamen hastalıktan kurtuluş yok olsun kabullenmekten başka çare yok işte inşallah ilaçla yatışacak bu ağrılarım buda güzel bi gelişme

canım çok yorgunum yatıcam uyuyacağım hemen kusura bakma sohbete devam edemiyorum iyi akşamlar inşallah yalnız kalmazsın eşlik edecek arkadaşlarla hoş sohbetler şimdiden

Kızlar bende 2. tüp bebeği deniycem Bursa Acıbademde yakında inşallah. 1. sini Smyrna da yaptırdık ama tutmadı. 5 mayısta gidicez Allahın izniyle bakalım ne diyecekler. Yorumlara bakışırsa Şahin bey iyi biri ama bize bunu yanında IMSI cihazı da lazım. Eşimin sperm morfolojisi % 1 çıktığı için bu cihazın olduğu yer araadık ve en yakın bize yani Manisaya Bursa çıktı. Görüşmeye gidip geldiğimde bütün ayrıntıları yazarım size.

tamam canım aslında bende çok yorgunum bugün misafir vardı günüm vardı yani şimdide yemeğe misafirim var biyandan yemek yapıyorum biyandan yazıyorum ::işte böle tatlım dinlen sen ileşince acısını çıkarırız::

kızlarrrr nerdesiniz dizimi izliyosunuz yoksa topimiz alt sayfalara düşmüşşşşşşş::

aynı merkezdeyiz

evet aynı merkezdeyiz ben bu akşam 23.00'de çatlatma iğnemi yapıcam, Allah izin verirse cuma günü yumurta toplama işlemi yapılıcak, 1,5 ay kadar dondurulduktan sonra transfer yapılacakmış... Hayırlısı artık. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşALLAH...

bende bugün 2. bantımı yapıştırdım cumartesi kontrol var ne olcak bakalım tekrar ilaç verecek mi

canım ekledim inşallah bu kez döllenmenin hasını göreceksin tatlım inşallah test gününde müjdeni alıcaz

yok hayatım 17 yumurta toplanmıştı maşallah ...benim 2.denemem bu dondurulmuşlarla olacak inşallah...
inşallah seni anne yapıcak yavruna kavuşcaksın çok yakında

Canlarım ben bugün hasta oldum ve bantımı yapıştırdım başladım tedavime bismillah Allah yardımcım olsun hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuç alırız Allahım hepimize nasip etsin
hadi bismillah amin canm amin inşallah hepimiz müjdeli sonlayacak sıradaki tedavilerimizi

arkadaslar dualarınizda banada yer verin bende adet oldum yarın hast.gidicem inseallah birinci denememde uzun protokol uygulandı bu sefer kısa protokol tedavi uygulanacak .allahım bu defa nasip eder inseallah....
canım benim hadi hayırlı olsun tekrar sıkıntısız atlat inş

derin canım oh maşallah bugün opu oldun inşallah güzel gelişmeler devamını duyacağız :

ahh ahhh özleye özleye çatır çatır çatlatacak bizi bu inatçı bebişler ama kucağımıza bi alalım inşallah Yüce Rabbim unutturacak tatlım yaşadığımız sıkıntıları

çok sağol canım vesile oldun hepimize bizlerde okuruz bu duaları

temmuzda 6 ya gircez inşallah .şifaa kuzucum geçmiş olsun bidaha yaşamasan keşke bu ağrıları
canım halaaa ağrıyo yaaaa eskisine göre birazcık ağrılar ilaç sayesinde azaldı ama dayanılacak durumda değil halenn rahatsız ediyor beni

benim tedavi mayısa kaldı bidaha ki adet olmamda tekrar ultrasona gircem yeterli folikül olmadıgından dolayı ertelendi hayırlı bakalım
canım benim başta sağlık olsun hiç canını sıkma şunun şurasında 40 güne ne kaldıki hatta bundada var bir hayır diyelim ve geç olsun güç olmasın inşallah
elcamm sana kocamnn kolay gelsin halaaa yorgunsun tahminimce yokluğun belli ama

evet evet halaaa yoksun neyse işlerini hallet sonra bana devredeceksin o yoğunluklarını

canım benim yaaa ohh ne kadar güzel inşallah hep güzel haberlerimizle dolup taşsın burası

inş pervncim bende bu kez gelsinler istiyorum bak bir ay oldu sigara içmiyorum zayıflamaya çalışıyorum bu çabalarımız boşa gitmez inş:)
maşallah mineciğimm gitmeyecek sen iradeli bir annesin bebişin hemen göbişine konacak inanıyorum ben

canım hayırlı olsun inşallah dediğin gibidir hiç bir fikrim yok ama YETERKİ YÜCE RABBİM dilesin o şans dediğimiz -RABBİM OL DİYOR

bi de fiyat konusunda bi bilginiz var mı??
fiyat değişkenlik gösteriyor tatlım benim ilk tedavim 4000 liraya maloldu

eyvah eşin kıskanmış bizleri onun yeri ayrı tabiside bizim yerimiz apayrı bilsin hani kocişin

maşallah canımmmm hep süper devam etsin ain diyorum o güzel duana

evet iğneler hepimizi etkilemiştir hormonlarımızı ele geçirip duygusallığımızı ikram ediyor bu iğneler

evet canım iğne lucrın ile başladım bugünden itibarende pregon ve menogon eklendi birde folbiol kullanıyorum benim opum haftaya olucak büyük bir ihtimal..senin tedavinde hayırlısıyla başlar inş.
şifa olsun hepsi canımm az kaldı yarıladın sayılır

Herkese merhaba
Yarın zorlu sürecim başlıyor. Allah yardımcım olsun...
canım benim işin rastgitsin dualarımdasın güzel haberlerimiz bol olacak inş

tuanam canım benim yaaa nazarlık olsun bakalım enfeksiyon inşallah sıkıntısız ilerleyecek tedavin geçmiş olsun tatlım

slm canim benim yas 32 sorunda fsh yuksekligi +yumurta rezervi azligi fatih hastanesi tup bebek bolumu
ekledim cnm teşekkürler

hoş geldin canım hadi hayırlı uğurlu olsun ekledim tabiki listeye canım inşş test gününde müjden olacak

3 toplandı 2'si döllendi canım.
inşallah hayırlı sağlıklı ikiz olurlar

sizdeki sorunneydi rezerv azmı?
bendede sorun rezerv azlığı

aynı merkezdeyiz
ne güzel aynı merkezden arkadaş buldun

canım benim inşallah pgt yoluyla sende bende bebişlerimize nasip etmiycez o hastalıklı genlerimizi

evet çok sitresli inşallah sıkıntısız ilerler tedavin

bu kez müjden olacak tatlım unutacaksın o günleri

canım hoş geldin hadi hayırlı olsun inşallah yollarda çektiğin zorlukların karşılığını göreceksin test gününde

sende yoğunmuşsun hem gündüz hem akşam misafir olunca zor olur yaa üstesinden gelmişsindir canım maşallah sana

kızlarrrr nerdesiniz dizimi izliyosunuz yoksa topimiz alt sayfalara düşmüşşşşşşş::
yattım kalkamadım ağrılarım biraz arttı yaaa keyfim pek yok

inşallahhhh hepimiz fazlasıyla hakettik hepimiz müjde verelim

kimse yok bugünde neyse ::123:: bende kaçim bari iyi uykular kızlar ::

beğenip alıntılayıp epeydir aksattığım mesajlarda vardı yeni gelen arkadaşlarda vardı hepinize cevap vereyim derken çarşaf kadar destan yazmışımm

sen destan yazma tatlım ya sensiz buraların tadı yok dedim bunlar muhteşem sülmanı serediyor heralde ufffffff ya benim muhteşem sülmanda beni çağırıyor gidim bari kızdırmayalım dimi hünkarımı hadi öpüldünüzzzzzzzzzz ::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…