valla bilmem tatlım ben tedavilerden öce 6 kiloydum her tedavinin ardından 5.6 kilo aldım şimdi 80 ne doru gidiyorum ::125:: napıcam bilmem bide hamiş felan olursam 100 le tamamlarım artık::124::124::124::
evet ölçü kaçıyor canımm birazvalla bilmem tatlım ben tedavilerden öce 6 kiloydum her tedavinin ardından 5.6 kilo aldım şimdi 80 ne doru gidiyorum ::125:: napıcam bilmem bide hamiş felan olursam 100 le tamamlarım artık::124::124::124::
bende diyorum neyin nesi bu 6canım 6 yazmışım :: 62 olucak : :
DevilOrAngel gelmiş hoş gelmiş
evet evet sohbet edelim şenlenelimevet ya kızlarrr bişeyler yazın da topimiz şenlensin hemde tanışmış oluruz demi ::126::
ohh şifa olsun iğneler inşşşhoşbuldum ilk ignemi yaptm :) daha 4 gün vurunucam hayırlısı takip ediyorum sizide hayırlı haberler çıkar inşallah
hoşbuldum ilk ignemi yaptm :) daha 4 gün vurunucam hayırlısı takip ediyorum sizide hayırlı haberler çıkar inşallah
sağol incim evet yaaa kocişte hiç sevmiyoooo atık maddeler olmasın istiyosifacım Allah yardımcın olsun. Ev taşımak çok zor ama çok iyi oluyor. Evdeki fazlalıklar gidiyor
sağol incim evet yaaa kocişte hiç sevmiyoooo atık maddeler olmasın istiyoondan gizli gizli atıyom valla ohh arılık-duruluk valla
ee napıyım başka hal çaresi bırakmıyoo başıma baş tacımı yapayım atılacaklar maddeleriniHeheSüpersin
ee napıyım başka hal çaresi bırakmıyoo başıma baş tacımı yapayım atılacaklar maddelerini
benim halaaa aynı huyum yaa eve dolduruyomm gerekli gereksizÇok haklısın, ben de hiç sevmiyorum evde fazlalık. Evliliğimin ilk zamanlarında yararlı yararsız almışım, heves işte... Şimdi de boşaltmaya çalışıyorum
ee napıyım başka hal çaresi bırakmıyoo başıma baş tacımı yapayım atılacaklar maddelerini
benim halaaa aynı huyum yaa eve dolduruyomm gerekli gereksizsonra pişman oluyom ama geç kalınmış pişmanlık işte fırsat buldukça temzilik yapmalıyız atılacaklarla ilgili
olsun bacım sen yardım iste koşar gelirim pek severim atıkları atmayışifacım benim evede bi el atsan diyorum benim koçişde teknoloji hastası evde ne ararsan var yakında deyilizki beraber çalışsak birlikten kuvvet doğar dimi ya ::124::124::124::124::124::
evet bende halaa kışlık yazlık ayırmadımmKesinlikle. Yarın kışlıkları kaldırayım yazlıkları çıkarayım diyorum, gözümde nasıl büyüyor
olsun bacım sen yardım iste koşar gelirim pek severim atıkları atmayı
evet bende halaa kışlık yazlık ayırmadımmhafta sonu yapayım bari yarın ütüm var bi yığın onunla uğraşırsam yeter artık çok yorulmaya gelemiyorum
iyi bari hadi yırttın darısı banaben bugün ayırdım iki poşet atık var eşim azönce bunlar ne dedi şeyyyyyy hiç aşkım eeeeeee kışlıklar kaldıracağımda allahdan bakmadı içine yosa şuda lazım buda lazım attırmazdı valla ucuz atlattım yani...