2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

sen destan yazma tatlım ya sensiz buraların tadı yok dedim bunlar muhteşem sülmanı serediyor heralde ufffffff ya benim muhteşem sülmanda beni çağırıyor gidim bari kızdırmayalım dimi hünkarımı hadi öpüldünüzzzzzzzzzz ::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::
bikaçgündür evde değildim ya atladığım mesajlara cevap vermezsem rahat uyuyamazdım :KK37::KK31: canım benim çok sağol sensiz de olmuyor buraların tadı :KK19: hepimizin yeri ayrı işte inşallah hepimizin online olduğu bi an buluşuruz sohbetin hasını kurarız inşallah :KK52: git canım amann bizim hünkarlar baştacımız :KK69: ihmale gelmez :KK31::KK16::KK16::KK16:

ZelisA merhaba canımm hoş geldin :KK3: sanırım yeni üyesin aktifleşmemiş üyeliğin rengin kararmamış çünkü :KK53: galiba sende bizdensin :KK31: çabucak üyeliğinin aktifleşmesini bekliyorum seninle dertleşmeyi :KK19::KK16::KK16::KK16:

bende ikinci denemeye bugün başladım ilk kontrole gittim iğnelerimi aldım 5 gün uygulıcam pazartesi kontrole gidicem bu sefer umarım her şey yolunda gider ilk denememde 1,5 aylıkken kaybettim üçüzleri rabbim bu sefer nasip eder inşş

bende ikinci denemeye bugün başladım ilk kontrole gittim iğnelerimi aldım 5 gün uygulıcam pazartesi kontrole gidicem bu sefer umarım her şey yolunda gider ilk denememde 1,5 aylıkken kaybettim üçüzleri rabbim bu sefer nasip eder inşş
canım hoş geldin :KK70: :KK71: öncelikle çokkk geçmiş olsun :KK5: bebişlerini kaybetmişsin :KK5: peki kaç embrio transferi olmuştu ilk tedavide :KK31: inşallah bu tedavide yüzün güler sağlıklı-hayırlı evladını kucağına alırsın canım benim :KK49::KK16::KK16::KK16:

3 tane ben istemedim 3 taneyi ama biraz olaylı oldu yumurta toplnadığı gün annem kalp krizi geçirdi memlekete gitim apar topar mecburen donduruldu 2 ay sonra yerleştirme oldu doktorum şansımız azaldı 3 tane yerleştirelm zaten hepsi tutmaz dedi ama olduki hepsi tutundu ama önce ikisi göründü üçüncü yavrum tutunmaya çalıştı ama olmadı işte kanama başladı onu kaybettim ardından ikizler gitti iki yıl ara verdim bugün tekrar başladık hayırlısı artık

3 tane ben istemedim 3 taneyi ama biraz olaylı oldu yumurta toplnadığı gün annem kalp krizi geçirdi memlekete gitim apar topar mecburen donduruldu 2 ay sonra yerleştirme oldu doktorum şansımız azaldı 3 tane yerleştirelm zaten hepsi tutmaz dedi ama olduki hepsi tutundu ama önce ikisi göründü üçüncü yavrum tutunmaya çalıştı ama olmadı işte kanama başladı onu kaybettim ardından ikizler gitti iki yıl ara verdim bugün tekrar başladık hayırlısı artık
anladım canım benim annen için de çokkk geçmiş olsun inşallah sağlığı yerindedir dahada iyidir :KK34::nazar: anladım canım Yüce Rabbim dilesin yeterki 3 taneside tutmuş demekki yiyecek ekmek içecek suları yokmuş yavrularının :KK43: onlar senin şefaatçin inşallah :KK14: inşallah vücudunu dinlendirdiğine değecek bu kez sevinsin yarım kalmayacak canım benim dualarımdasın :nazar::KK16:

teşekkür ederim duaların için annem iyi çok şükür rabbim isteyen herkeze hayırlıysa tabi bebişini kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederim duaların için annem iyi çok şükür rabbim isteyen herkeze hayırlıysa tabi bebişini kucağına almayı nasip etsin
çok sevindim canım annen adına başta sağlığımız olsun inşallah amin canım benim amin inşallah hepimizin sıradaki tedavilerimizin test günlerinde müjdeler patlatıp halaylar çekeceğiz inşallah :KK49::emir_bebek::nazar::KK52::KK31::KK16:

Son düzenleme:
DevilOrAngel canım benim uykum var ve yorgunum ve birazda keyifsizim :KK5: bana müsade canım hayırlı geceler inşallah bir dahaki gelişine uzun uzun laflaşırız :KK34: ALLAH a emanet ol hep pozitif ol tatlım inşallah tedavin sıkıntısz ilerleyecek :KK49::KK19: hayırlı geceler :KK19::KK55::KK16:

evet aynı merkezdeyiz :KK52: ben bu akşam 23.00'de çatlatma iğnemi yapıcam, Allah izin verirse cuma günü yumurta toplama işlemi yapılıcak, 1,5 ay kadar dondurulduktan sonra transfer yapılacakmış... Hayırlısı artık. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşALLAH...

İlkinde benimde dondurulmuştu. beklemek zor. Drun gökhan beymi sizdeki sorun neydi? birde kaç yumurta görünüyor toplama öncesi?

Günaydın kızlar,
Hastane odasından yazıyorum. Çok şükür ilk aşamayı atlattık. 7 yumurta toplandı. Sayı için hala şaşkınım :)

bu ay ikinci olacak hayırlısı ile yarın dr turgut bey gidicem,ilaca başladım dondurulmuş larla olacak bilmiyorum nasıl.kayseri acı bademde yapılacak ,yaşım 25 dr turgut bey ,sebep polistik over allah herkeze nasip etsin inş hayırlısı ile:18::KK17:
canım merhba hoş geldin şifanında dediği gibi aynı doktordayız belki bi gün karşılaşırız oralarda. Rabbim yardımcın olsun inş...

Herkese hayırlı akşamlar,
Az önce çatlatmamı vurdum çok şükür. Perşembe sabahı opu'ya giriyorum Allah nasip ederse. Dualarınızı bekliyorum kızlar...

inci tanesi canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel güzel bi sürü yumoşların olur inş... dualarımız seninle... çoğu gitti azı kaldı birazdaha sabır inş...

slm arkadaşlar nasılsınız?benim iğneler çoğaldıkça bende bir ağarlaştım kalçam göbeğim her yerim sızlıyor:KK43:sonu hayırlı olsun herşeye razıyım bugün çok sitresliydim sürekli ağlamaklı oldum duygusallık başladı sizlerdede varmı?
pervincim herkesde oluyor bu şikayetler hormaonlar değiştikçe Allah şifalar versin inş çektiğin eziyetlerin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatla versin inş...

kızlar bana dua edin....dondurulmuşla bu ay şansımı denicektim,güzelce tedaviye başlamıştık rahmimi kaloınlaştırdık bugün yarın transfer haberi beklerken enfeksiyon haberini aldım..anlıcağnız iptal oldu...şimdi hazırladığımız bütün dokuyu yıkıp döküp tekrardan kalınlaştırcaz...puffffffffff..en az 40 gün ileri atıldı...acele ettikçe heyecanlandıkça olmuyor benden uzaklaşıyor,olumsuz haber almak istemiorum artık...hayırlısı olsun allahım sen büyüksün en doğrusunu bizim için en iyisini bilirsin..bizim sınavımızda sabır kızlar ben bunu anladım,allahım yardımcımız olsun

canım çok geçmiş olsun ya nolur üzülme Rabbimin bir bildiği vardır elbet. dediğin gibi bizimki sabır sınavı Rabbim isyanlara sürüklenmeden hayırlısıyla geçmemizi nasip etsin bu sınavı. Ama ben canı gönülden inanıyorum burdaki herkes bir gün kavuşacak yavrucaklarına.....:KK49::KK49::KK49:

slm. benimde 2. denemem 2 gün sonra başlayacak. ilki ocak ayındaydı. bendeki sorun 10cmlik çikolata kisti+4. evre endometriozis+rezerv azlığı+tüplerde şekil bozukluğu mevcut.adana ankada tüp bebek merkezinde yaptıracağım. benide listeye ekleyebilirseniz memnun olurum.

canım edavinde Rabbim yardımcın olsun inş. hapimiz burda hayırlı haberlerini bekliyoruz inş...

Hiçbir sorun yok. Ben genetik bir hastalık taşıyıcısıyım ve çocuğumun engelli olma ihtimali var. Tüp bebek işleminin ardından embriyolar genetik tanıya gidiyor ve sağlıklı olanlar transfer ediliyor. Bunun için tüp bebek yaptırıyoruz.

Rabbim sağlıklı sıhhatli Hayırlı güzel huylu evlatlar versin inş canım. İnsanoğlunun başına herşey gelebilyor Rabbim hap iyi şeylerle karşılaştırsın inş

canım merhba hoş geldin şifanında dediği gibi aynı doktordayız belki bi gün karşılaşırız oralarda. Rabbim yardımcın olsun inş...

inci tanesi canım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah güzel güzel bi sürü yumoşların olur inş... dualarımız seninle... çoğu gitti azı kaldı birazdaha sabır inş...

pervincim herkesde oluyor bu şikayetler hormaonlar değiştikçe Allah şifalar versin inş çektiğin eziyetlerin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatla versin inş...
elcam gelmiş hoş gelmiş :KK16: nasılsın tatlım :KK34:

Günaydın kızlar,
Hastane odasından yazıyorum. Çok şükür ilk aşamayı atlattık. 7 yumurta toplandı. Sayı için hala şaşkınım :)
incim canımmm benimm hadi gözümüz aydın geçmiş olsun :KK16: dualarımız embriolarının döllenip güzel güzel bölünmelerinden yana :KK49: bol dualarımızdasın canım benim inşallah herşey yolunda ilerler :KK52: :KK16:

öylemiiiii :KK53::KK53::KK53:çok sevindim sizdemi acıbademde yaptıracaksınız.ben dr çok memnunum şimdi ikinciye başaldım inş salı günü transfer olcak DUALARINIDA UNUTMAYIN KIZLAR....

canım hadi güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz inş....:)))

canım çıktı çıktı :nazar: şimdi geldim eve :KK37: maşallah kızlar
FSH : 5.64 :nazar:
LH : 2.86 :nazar:
E2: 116 :nazar:

bu sonuçlarımdan kadın doğum dr um çok güzel hiç bir sorun yok hatta erken menopoz riskin yok dedi :KK9::nazar: 3 mayısta çağırdı yumurtama bakacak :KK52:

tüp bebek dr umda fmf i bahsettim " yapacak bişi yok dedi :KK5: size 2. tedaviyi yapmak zorundayız çünkü ilk tedavide tek embrio transferi olmuştunuz dedi :KK5: bende eylül ayında başlayacağım dedim PGT yapıyormusunuz dedim evet dedi yalnız biraz çok yumurta olması lazım pgt de dedi :KK28: vee hangi ay düşünceksen 2 ay öncesi gel gerekli testleri tahlilleri yaparız dedi " bende dedimki bu 2. tedavi bizim son şansımız :KK45: imkanları gerçekten zorlayıp başlayacağız inşallah yardımcı olursunuz dedim artık tedavi öncesi 2 ay evvel geleceğim zaman konuşuruz fiyatı dedim (çünkü fmf kramplarım vardı zor duruyordum dr un yanında ) fiyat işini hem eşimle gideriz konuşuruz diye erteledim içimden :KK3:

şifacım maşallah sonuçların iyi çıkmış çok sevindim. Rabbim hep sağlık sıhhat versin inş... turgut beyde yapar heralde fiyat konusunda bişeyler gerekirse beraber gider yapışırız yakasına bak deriz bu bizim son şansımız elinden geleni yapmak zorundasın yoksa gerisine karışmayızzzz :KK33::KK33::KK33::KK1::KK1::KK1::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52:

evet aynı merkezdeyiz :KK52: ben bu akşam 23.00'de çatlatma iğnemi yapıcam, Allah izin verirse cuma günü yumurta toplama işlemi yapılıcak, 1,5 ay kadar dondurulduktan sonra transfer yapılacakmış... Hayırlısı artık. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşALLAH...
Canım hayırlı olsun inş çok güzel yumurtaların toplanır. merak ettim niye 1,5 ay donduracaklar yumurtaları:26::26:

canım hoşgeldin çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor sabırdan başka. Rabbim ayeti kerimesinde bir şerden sonra iki hayır la müjdeliyor bizleri O güzel hayırlarla bir an önce karşılaştırsın inş senide bizleride.... hayırlı haberlerini beklişyoruz< inş...:KK49::KK49:

canım hadi güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz inş....:)))

şifacım maşallah sonuçların iyi çıkmış çok sevindim. Rabbim hep sağlık sıhhat versin inş... turgut beyde yapar heralde fiyat konusunda bişeyler gerekirse beraber gider yapışırız yakasına bak deriz bu bizim son şansımız elinden geleni yapmak zorundasın yoksa gerisine karışmayızzzz :KK33::KK33::KK33::KK1::KK1::KK1::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52:

Canım hayırlı olsun inş çok güzel yumurtaların toplanır. merak ettim niye 1,5 ay donduracaklar yumurtaları:26::26:

canım hoşgeldin çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor sabırdan başka. Rabbim ayeti kerimesinde bir şerden sonra iki hayır la müjdeliyor bizleri O güzel hayırlarla bir an önce karşılaştırsın inş senide bizleride.... hayırlı haberlerini beklişyoruz< inş...:KK49::KK49:
evet elcam canım dün moralim çok iyiydi sonucu öğrenindikten sonra :KK52: ama aklıma takıldı :KK45: ben 1 hafta kadar hayıt otu + civan perçemi + aslan pençesi bu 3 otun karışımını demleyip 1 hafta günde 3 kez içtim :44: acaba hayıtlı karışımımdanmı bu sonuç diye düşünmeden edemiyorum :26: şimdi diğer adete kadar hayıtlı karışımdan içmiyeceğim bakalım o zaman ne çıkacak sonuç :KK28:canım benim çok sağol desteğin için inşallah gerekirse yakasına yapışırız :KK53: şans bizden yana olsun inşallah :KK19::KK16:

elcam gelmiş hoş gelmiş :KK16: nasılsın tatlım :KK34:

incim canımmm benimm hadi gözümüz aydın geçmiş olsun :KK16: dualarımız embriolarının döllenip güzel güzel bölünmelerinden yana :KK49: bol dualarımızdasın canım benim inşallah herşey yolunda ilerler :KK52: :KK16:

hoş bulduk şekerim iyiyim çok şükür sen nasılsın... kk insana iyi geliyo burada olmak iyi ediyo insanı...:KK34::KK34:

evet elcam canım dün moralim çok iyiydi sonucu öğrenindikten sonra :KK52: ama aklıma takıldı :KK45: ben 1 hafta kadar hayıt otu + civan perçemi + aslan pençesi bu 3 otun karışımını demleyip 1 hafta günde 3 kez içtim :44: acaba hayıtlı karışımımdanmı bu sonuç diye düşünmeden edemiyorum :26: şimdi diğer adete kadar hayıtlı karışımdan içmiyeceğim bakalım o zaman ne çıkacak sonuç :KK28:canım benim çok sağol desteğin için inşallah gerekirse yakasına yapışırız :KK53: şans bizden yana olsun inşallah :KK19::KK16:

hııım belkide nikin gibi şifa olmuştur Rabbim o bitkileri sana şifa için aracı kılmıştır ne güzel hiç kötü olmasın inş sonuçların..:KK34::KK34:

hoş bulduk şekerim iyiyim çok şükür sen nasılsın... kk insana iyi geliyo burada olmak iyi ediyo insanı...:KK34::KK34:
canım bende fmf ataklarımla uğraşıyorum :KK5: dr. ağrıların olduğunda ilacı günde 3 tane iç dedi evet ağrılarım oldu ilacı 3 e çıkarttım tamam dedim artık geçiyor ağrılar 1 e düşürdüm :KK25: tekrar arttı mesele dünde kötüydüm 3 adet aldım ilacı ama yok işte gece kötüydüm uyuyamadım ağrılardan :KK43: bugün yine 3 leyim ilacı bakalım :KK31:

Rabbim daim etsin canım hep iyi ve sağlıklı olalım inşallah :KK19: aynen kk bizim dopingimiz :KK52::KK16:

hııım belkide nikin gibi şifa olmuştur Rabbim o bitkileri sana şifa için aracı kılmıştır ne güzel hiç kötü olmasın inş sonuçların..:KK34::KK34:
evet canım ŞİFA olmuştur inşallah :nazar::KK31: inşallah hepimizin sonuçları her daim normal çıksın :nazar::KK16:

X