2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

inşallah incim embrio havuzu oluşturmak çok ama çok işe yarayacak inşallah bu son tedavin olacak ben inanıyorum test gününde müjdenle kop kop yapacağız inşallah beni biliyorsun tatlım pgt bile nasip olmadı işte ne diyelim sağlık olsun sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallah çok duam var kocamann

inşallah encanımm yaa eğer tutarsa yok tatlımm pozitif olmak çok ama çok faydalı inşallah bu son tedavin olacak eşin güzel düşünmüş tatlım eve geçmek için acele etme tabi inşallah 2 kişi gidip 3 kişi evinize döneceksiniz inşallah çok duam var tatlım çokk vee bu benim son şansım deme lütfen Rabbimin gücüne gider seni çok iyi anlıyorum tatlım emeklerinin karşılığını çok güzel mükafatlandırılacaksın çok duam var

encanım çok şükür sen nasılsın?
Umudunu yitirme sakın, senin de müjdeli haberini alacağız inş. Hem son şans da ne demek. Rabbim istedikten sonra son şans falan kalmaz ortada. Yeter ki ol desin...
aynen incim haklı encanım inşallah sizlerin herkesin son tedavisi olacak müjdeler yağacak

saol incim bugün biraz duygusal moddaydım şimdi iyiyim çok şükür işte bazen insan karamsarlığa düşüyor hayırlısı rabbim enkısa zamanda nasip eder inşallah
canımsın benim lütfen bebişine kavuşmana çok ama çok az kaldı güçlü ve pozitif olmak için mücadele et inşallah hepimiz müjdeni alıp kutlamalarını yapıcazz

Encan kardeşim hayırdır bir problemmi var canım benim:26:
canım Mervişim

yok canım bugünbiraz duygu yoğunluğu vardı geçti şimdi dışarı çıktım dolaştım şimdi iyiyim tedavim yaklaştı ya biraz sitres yapıyorum sanırım canım sen nasılsın
geçsin gitsin bi daha gelmesin inşallah karamsarlık sakin ve pozitif sloganımız bu tatlım

Oyy canım benim kıyamam sana olur arada bazen öyle şeyler insanınz
Bi günümüz bi günümüzü tutmuyo valla:)
Tedavi ne zaman?
Bende iyiyim Allah'a bin şükür
evet günü bırak saat dakikamız bile tutmuyor ama hepsi kısa anlık olsun mutluluğumuz daim olsun inşallah

temuz adetiyle inşallah sanırım ilk hafta olur başlicam hayırlısıyla ben zaten tedavi dedinmi hastane dedinmi heycana sitrese kapılıyorum rabbim busefer yüzümüzü güldürür inşallah
ayy harbiden çok az kalmış encanımmm heyecan yaptım amin inşallah tatlım bu kez değecek tüm emeklerine inşallah mutlu son

Canım sende doktor hastane fobisi mi oluştu artık
Ya bu kadar heyecanlanma stres yapma Allah'a güven her şey olacağına varır
Rabbim her zaman işimizi gücümüzü rastgetirsin inşallah

inşallah son tedavin olacak tatlım bundan böyle gebelik takibi için dr yüzü göreceğiz inşallah hepimiz inşallah aminnnnnnnnnnnn

Aaaa kız deme öyle ne vazgeçmesii ilahi yani
Hepimiz kötü şeyler yaşadık ama allahın izniyle üstesinden gelmeyi bildik
Korkularını yenmeye çalış zira bu sende gitgide artar valla allah esirgesin
canım benim o güzel yüreğin varya senin kocaman ve güzel yürekli sevgi yağdırıyorsun hepimize inşallah seninde müjden çabucak olsun hep duam var ayrı ayrı hepinize

Taze anne adayımız Şifadan haber var mı acep kendileri nasıllar iyiler mi?
canım benim uyuyorum ama dün akşam kahverengi lekem oldu sabahtan öğleye kadar da oldu bikaç kez ama bildiğimiz akıntı gibi değildi dr u aradım yarın bekliyo beni tekrar kan testim olacakmış yatıyorum daha çok dualarınızı esirgemeyin

iyi tatlım bugün biara uğradı taze anne adayı dinlensin tabi çok uyuyormuş canım benim bunu çoktan haketti
hepimiz alaaasıyla hakettik inşallah ardarda çok kısa sürede hepimizin hasreti son bulacak

canım tolunaycığımm hoş geldin çok çok teşekkürler tatlım ALLAH razı olsun amin amin canım inşallah aaaa ne güzel transferin gerçekleşmiş hadi hayırlı uğurlu olsun bebişlerin sıkı-sıkı sımsıkı tutunsunlar inşallah test gününü heyecanla bekliycem inşallah müjdeni alıcazz tatlım etmem mi canım benim kocamann yürekten aminlerle çok duam hep var ve var olacak inşallah Rabbim kabul buyursun

şifacımmmmmmmm cok mutlu oldum ınann senın adınaaa :))) inşallallah sonuna kadar hayırlısıyla sorunsuz bı hamılelık gecırırsın tatlımmmmm :))) allah bebegınızı sıze bagıslasınn :))))
Tubacığım canım benimm aminnn amin inşallah ALLAH razı olsun inşallah seninde müjdeni alıcaz hepimizin hasreti son bulucakk tatlım benim çok dua ediyorumm güzel yürekli arkadaşlarımm benim az kaldı inşallah

aynı zamanda başlıcaz tedavie yüce rabbim kalbimize göre versin inşallah hayırlısıyla
Edacığım canım inşallah ben hissediyorum olacak tatlım az kaldı müjdeni alıcaz inşallah

inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım rabbim busefer versin bebişlerimizi inşallah
inşallah aminnnnnnn Yarabbim sen hasretle bekleyen arkadaşlarımın hepsinin yüzünü güldür emeklerininin sabrının mükafatını bol bol hayırlı sağlıklıca ver inşallah

kızlar yaa dün akşam jelin tortularıyla beraber ve sabahta daha az miktarda bikaç kez kahverengi lekem oldu yatıyorum endişem de arttı :18: dr umu haberdar ettim yarın bekliyo tekrar kan testim filan olacak dualarınızı ihmal etmeyin kızlar

canım inşallah herşey yolundadırrr habersiz bırakma bizi dualrım seninle allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın inşallahhhhh

canım inşallah herşey yolundadırrr habersiz bırakma bizi dualrım seninle allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın inşallahhhhh
şifa haberler güzel değil mi canım?

daha az önce eve gelebildim kızlar şükürler olsun değerim gayet iyi 752.3 bebeğim gerçekten sıkı-sıkı tutunmuş maşallah darısı hepimize inşallah ve 5 gün boyunca günde 1 kere olmak üzere PROGYNEX adlı iğnem var ilk iğnemi oldum geldim cumartesi günü kese görmeye gidicez inşallah

Süper bir haber bu
Darısı kesenin sonra kalp atışının başına inş

şifammmm çok sevindim canım inşallah keseyide görür bi ohhhhhhh çekersin canım benim

şifammmm çok sevindim canım inşallah keseyide görür bi ohhhhhhh çekersin canım benim
canım encanım benimm daha durrr bu sevinçler yetmez bize hepimizin müjdesini aldıkça kopacağız topik sallanacak canım benimmmmmm hep dua ediyorum olacak olacak inşallah aminnnnn

çokkkk şükür canımmmm yaaaa bebeğin sımsıkı tutunmuş sanaaaaa
inşallah keseyide göreceksinnn sonrada kalp atışını duyacaksınnn herşey çok güzel olacak inanıyorum bunaaaa

canımsınn ya inanki senden farkım yok bende rüyada gibiyim halaaa şaşkın ördek misaliyiz

çok sevindimmmm canımmmm benim yaa bende inanamıyorum ama çooookkk güzel bi süpriz yaptın bize vede bana çok umut verdin

canımsınn ya inanki senden farkım yok bende rüyada gibiyim halaaa şaşkın ördek misaliyiz

çok sevindimmmm canımmmm benim yaa bende inanamıyorum ama çooookkk güzel bi süpriz yaptın bize vede bana çok umut verdin

ayyy canım ne güzel yaaa çok seviniyorum inanki rabbim kısa zamanda bizlerede bu duyguyu tattırsın inşallah

ohhh çok şükür canım bi sorun yokmuş inşallah bırakmaz hiç cici annesini bebişin.

slm arkadaşlar bende 2.tedavime başladım nurettin beyle yine çok memnunum 4.ignemi olcam bugün ve kısa protokol uyguluyor inşallah bu defa yüzümüz güler isteyen herkeze nasip etsin rabbim.dualarınızı eksik etmeyin

hadi hayırlı olsun canım inşallah bu son tedavin olur ve bebişine kavuşursun

çokkkk şükür canımmmm yaaaa bebeğin sımsıkı tutunmuş sanaaaaa
inşallah keseyide göreceksinnn sonrada kalp atışını duyacaksınnn herşey çok güzel olacak inanıyorum bunaaaa
amin canım benim amin ALLAH razı olsun inşallah sizlerinde müjdesini çok yakında alıcazz Rabbim o kadar büyük ki olacak tatlım bu kez inşalllah

çok sağol Melisciğim evet yaa hepimizn bol müjdesi süprizi olsun inşallah evet tatlım sen zaten umutlu ol ben senden umutluyum

ayyy canım ne güzel yaaa çok seviniyorum inanki rabbim kısa zamanda bizlerede bu duyguyu tattırsın inşallah
amin aminn o kadar çok dualar ediyorum ki hepiniz benim için çok özelsiniz inşalla müjdelerinizle mutluluklarımız katlanacak

ohhh çok şükür canım bi sorun yokmuş inşallah bırakmaz hiç cici annesini bebişin.
evet tehlikeli anı kılpayı yırttık şükürler olsun darısı hepimizin sevinçli haberlerine inşallah

bu arada ne ilaç kullndın şifacım sen?2.tedavinde
canım 26 mayısta gonalf- le başladım 300 ml adetin 3. günü ( 4 kutu ) ve kısa süre sonra cetrotide iğneye geçtim (4 kutu ) ( yumoşlar vaktinden evvel çatlamasın diye ) sonra opu hazırlığı ovitrelle çatlama iğnesi opu ve 5 yumoş toplandı 2 si döllendi ve bölündü 2. gün biri 4 hücreli diğeri 2 hücreli (8 haziranda ) 2 adet embrio transferim oldu veee 19 haziran 11. gün ki değerim: 38.27 , 13. gün ki değerim : 106.54 vee 17. gün ki değerim : 752.3 inşallah cumartesi günü kese görmek kısmet olur vee hepimizin bu mutlu haberleri olsun

had bismillah tatlım hayırlı olsun tedavin bol bol şifa olsun inşallah iğneler, ilaçlar bende kısa protokol oldum Melisciğim çok daha rahatmış kısa kısa ohh tabi bebiş için uzun protokole de razıyız Rabbim hepimizin müjedisini nasip etsin inşallah çok duam var hepimize bol bol

şifacıgım tb ederim canım maşallah pozitif sonucu görmüşsün darısı kucagına almak nasip olsun

ben negatif aldım seninde kısa protokolmuş benim gibi kader kısmet işi

şifacıgım tb ederim canım maşallah pozitif sonucu görmüşsün darısı kucagına almak nasip olsun

ben negatif aldım seninde kısa protokolmuş benim gibi kader kısmet işi
giz canım benim çok teşekkür ederim amin canım benim inşallah ALLAH razı olsun

canım çok geçmiş olsun inşallah 3. tedavinde nasip olsun çok bekletmesin yavrucuğun çok duam var biliyorsun Rabbim hepimizin hasretini sonlandıracak mutlu son göreceğiz inanıyor ve hissediyorum inşallah aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…