2. Tüp Bebek Tedaviyi Yaptıracak Olanlar , Acaba Kaç Kişiyiz ?

ya bende severim ekşiyi çok ama işte tatlı şeyler bizler için gerekli olan hormaonları daha çok çalıştırıyor ya ondan özelliklede erkeklerde:KK60::KK60:.ekşiler bu açıdan çok faydalı olmuyor sanırım :KK53::KK53::KK49::KK49: mesela bende turşuyu çok severim ama uzak durmaya çalışıyorum. :KK19::KK19:

hoşgeldin aramıza canım öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim inşallah bu sefer almayı nasip etsin bebişini kucağına cümlesiyle bir :KK49::KK49:
Rabbim yardımcın olsun. ne güzel vücut toparlamış kendini inş bu sefer herşey çok daha güzel olur..:KK34::KK34:
evet canım tatlı bizlere daha çok faydalı :KK31: çok sağol canım gerekirse uzak dururuz ne yapalım :KK15::KK16:

topiyinizin adini okuyunca hemen gireyim dedim benide araniza alirmisiniz?yas 24 suan tedavideyim cyclo-proginova kullaniyorum bitince lucrin kullanacam 2 denemem insallah tutar ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz.:nazar::nazar::KK54::KK54:

rouz ilk denemeni nerede yaptın??tutmadımı???

Ben yediklerime hiç dikkat etmiyorum kı.Ekşi yemicekmiyiz şimdi ? Neden? Moralim bozuldu :KK43:
bugun Tv bir tüp bebek profu çıktı,Bu gebelik aşısı dedikleri bizim Yumurta çatlatma iğnesi varya aslında oymuş.
HCG hormonu ile önce yıkıyorlarmış rahmi ve öyle yerleştiriyorlarmış.Çok basit bir işlemmiş ve her hekim yapabilirmiş.Kısaca aman aman bir beceri gerektirmiyormuş.

Nisanda baslıyacak arkadaşlar vardı,Sorsalar bir doktora olur mu? Adamın anlattığı gibi birşeyse ,eeee bize de yapsınlar % 10 bile olsa artma olur belki.

Ben yediklerime hiç dikkat etmiyorum kı.Ekşi yemicekmiyiz şimdi ? Neden? Moralim bozuldu :KK43:
bugun Tv bir tüp bebek profu çıktı,Bu gebelik aşısı dedikleri bizim Yumurta çatlatma iğnesi varya aslında oymuş.
HCG hormonu ile önce yıkıyorlarmış rahmi ve öyle yerleştiriyorlarmış.Çok basit bir işlemmiş ve her hekim yapabilirmiş.Kısaca aman aman bir beceri gerektirmiyormuş.

Nisanda baslıyacak arkadaşlar vardı,Sorsalar bir doktora olur mu? Adamın anlattığı gibi birşeyse ,eeee bize de yapsınlar % 10 bile olsa artma olur belki.

canım ekşi kesinlikle yemiceksin diye bi kural yok bizimki sadece tedbir daha iyi daha sağlıklı beslenmek olsun diye. vücudumuz ne kadar sağlıklı olursa o kadar sağlam o kadar kuvvetli olur ve belki şansımızı artırırız diye küçük ihtimallerde olsa.:KK34::KK34::KK34::KK49::KK49::KK49::KK49: evet arkadaşlar sorabilirlerse bizde ona göre davranırız...

Alman hastanesini bilmiyorum mine.berrin orda da calisiyomus.bana amerikan dedi ama amerikanin normali 4500 onu biliyorum benim doktor ozel olunca farkli oldu. Ben cok uzak oturuyorum almana ve nisantasina ama yer kalma sorunu olursa gelebilirsin bize yada destek istersen

canım ya çok iyisin sağol ama kalacak yer var.Sadece doktorda karar veremiyoruz.sigarayı bıraktım,folik asit içmeye başladım ama çok fazla çay içiyorum inşallah çayın zararı olmaz.sigarayı bırakınca çok kilo aldım tedaviye başlayıncaya kadar killoları vermem lazım allahım inşallah bu sefer olack..

canım ya çok iyisin sağol ama kalacak yer var.Sadece doktorda karar veremiyoruz.sigarayı bıraktım,folik asit içmeye başladım ama çok fazla çay içiyorum inşallah çayın zararı olmaz.sigarayı bırakınca çok kilo aldım tedaviye başlayıncaya kadar killoları vermem lazım allahım inşallah bu sefer olack..

Gazetede okumuştum amerikada yapılan araştırmaya göre günde 2 fincan çay içen bayanların hamile kalma oranı daha fazlaymış bende hiç sevmem ama biraz içmeye başladım körün taşı tutar belkii diyee :KK1:

canım yasak değil de elca ben geçen ay tedavideyken tedbir için ekşi acı baharat yeme demişti :KK34: canım gereken tedbirleri alalım :KK15: hatta tüm yapmamız gerekenleri yapmamamız gerekenleri aklımıza geldikçe paylaşalım :13: canımm tv deki profesör ne güzel açıklamış sağol yaa hepimiz soralım dr larımıza :KK55: yardımcı oluruz :KK16:

canım ekşi kesinlikle yemiceksin diye bi kural yok bizimki sadece tedbir daha iyi daha sağlıklı beslenmek olsun diye. vücudumuz ne kadar sağlıklı olursa o kadar sağlam o kadar kuvvetli olur ve belki şansımızı artırırız diye küçük ihtimallerde olsa.:KK34::KK34::KK34::KK49::KK49::KK49::KK49: evet arkadaşlar sorabilirlerse bizde ona göre davranırız...
evet evet tüm tedbirleri almalıyız :KK19: elcam bizde soralım bakalım neler öğreneceğiz :KK54:

canım sigarayı nasıl bıraktın :KK9: bende kullanıcıyım malesef :KK14: bi bahset bakalımm :KK19: bende hem çay hem kahve hem sigara içiyorum :KK17::KK17::KK17:sigarayı sayı olarak azalttım ama bırakamıyorumm :KK25:

Gazetede okumuştum amerikada yapılan araştırmaya göre günde 2 fincan çay içen bayanların hamile kalma oranı daha fazlaymış bende hiç sevmem ama biraz içmeye başladım körün taşı tutar belkii diyee :KK1:
bende 5-6 fincan içiyorum çayı :44: abartmıyorumdur inşallah :nazar:

canım yasak değil de elca ben geçen ay tedavideyken tedbir için ekşi acı baharat yeme demişti :KK34: canım gereken tedbirleri alalım :KK15: hatta tüm yapmamız gerekenleri yapmamamız gerekenleri aklımıza geldikçe paylaşalım :13: canımm tv deki profesör ne güzel açıklamış sağol yaa hepimiz soralım dr larımıza :KK55: yardımcı oluruz :KK16:

evet evet tüm tedbirleri almalıyız :KK19: elcam bizde soralım bakalım neler öğreneceğiz :KK54:

canım sigarayı nasıl bıraktın :KK9: bende kullanıcıyım malesef :KK14: bi bahset bakalımm :KK19: bende hem çay hem kahve hem sigara içiyorum :KK17::KK17::KK17:sigarayı sayı olarak azalttım ama bırakamıyorumm :KK25:

ya inanmayacaksın ama birden oldu.bir gün sabah kalktım 2 tane içtim sigaram kalmamıştı bende tamam bir daha almıyorum da içmiyorm da dedim.o gün bugündür içmiyorum 23 gün oldu hiç içmedim.sigara parasını biriktiriyorum.çayı iki fincandan çok içiyorum folik asit içiyorum sigarayı bırakınca kilo aldım kilo vermek için akapunktura başlayacağım sonra da tedavi inşallah pamuk gibi bebişler:)

ya inanmayacaksın ama birden oldu.bir gün sabah kalktım 2 tane içtim sigaram kalmamıştı bende tamam bir daha almıyorum da içmiyorm da dedim.o gün bugündür içmiyorum 23 gün oldu hiç içmedim.sigara parasını biriktiriyorum.çayı iki fincandan çok içiyorum folik asit içiyorum sigarayı bırakınca kilo aldım kilo vermek için akapunktura başlayacağım sonra da tedavi inşallah pamuk gibi bebişler:)
peki eşin içiyor mu :26: bende kocişimde içiyoruz çatır-çatır :KK14: malesef kociş evde bikaç paket yedek sigara stokluyor :KK14::KK14: sigaram bitti derdim yok :KK14: nasıl olsa devamı var deyip sayıyı azaltarak devam bakalım inşallah bende kocişte bırakırız :KK31: evet kilo alma ihtimali yüksek ama sağlıklı yaşam sonuçta inşallah bırakırız :KK15:

çok ayıp şifa kızdım sana :KK22:birde çatır çatır yazmış .20:

arkadaşlar 4 aydır bu kulube üyeyim eşi azosperm olanların sayfasındaydım ne zamandır çok zor zamanlar geçirdik ve eşimde sperm bulundu çok şükür şimdi tüp bebek tedavisine başlıyacağız doktorumuz adetimin ilk üçgünü içerisinde gelmemi söyledi yani nisanın 30 da gidicem , ilk defa tedavi olucam daha önce tüpbebek yapmadık 1 buçuk yıllık evliyiz mikrotese sonucu siperm bulundu , merak ettiğim bu tedavinin aşamaları, bana adetimin ilk günlerinde ne yapılacak transfer nekadar zaman sonra oluyor beni bu konuda bilgilendirirmisiniz , bende herhangi bir problem yok çok şükür 14 martta laparoskopi oldum bi problem yok dedi doktorum , çok heycanlıyım ve çok korkuyorum

kızlar yapmayın ..sigarayı bırakmak kilo aldırmazzzz...sigarayı bırakınca yemeklere dadanmak kilo aldırır:)))başka şeyler yapın sakız çiğneyin,geçici olarak çay yada kahveyi artırın,,sonra onuda azaltırsınız,bırakmak istemeyene bahane bol,bırakmak isteyene de çözüm bol...bende tadını çıkara çıkara çatır çatır sigara içiodum,ani bi kararla sigarayı bıraktım hemde paketim ful doluyken,1,5 yıl oldu ağzıma dahi sürmedim,hiç de kilo almadım...bırakırsınız kızlar, azaltarak bırakılmıyor ani bir kararla olması gerekiomuş,denedim oldu tavsiye ederim:/

arkadaşlar 4 aydır bu kulube üyeyim eşi azosperm olanların sayfasındaydım ne zamandır çok zor zamanlar geçirdik ve eşimde sperm bulundu çok şükür şimdi tüp bebek tedavisine başlıyacağız doktorumuz adetimin ilk üçgünü içerisinde gelmemi söyledi yani nisanın 30 da gidicem , ilk defa tedavi olucam daha önce tüpbebek yapmadık 1 buçuk yıllık evliyiz mikrotese sonucu siperm bulundu , merak ettiğim bu tedavinin aşamaları, bana adetimin ilk günlerinde ne yapılacak transfer nekadar zaman sonra oluyor beni bu konuda bilgilendirirmisiniz , bende herhangi bir problem yok çok şükür 14 martta laparoskopi oldum bi problem yok dedi doktorum , çok heycanlıyım ve çok korkuyorum

canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun,kucağına bebişlerini güzel güzel alırsın inşallah,doktorun zaten seni sık sık ultrason kontrolüne çağıracak 3..5 günde bir diyelim,her gittiğindede seni yapman ve yapmaman gerekenler konusunda bilgilendirecek...ilaçlar dozları ve süresi yöntemi bakımından tamamen bireysel bir tedavidir,öncelikle yumurtalarını geliştiriceksiniz belli büyüküğe gelicekler karından iğneler var süresi ve dozu senin ihtiyacına göre belirlencek bunuda sık sık ultrasonla kontrol ederek belirlicek...çok uzun değil sanırım 10 günlük filan bir süreç,oral ilaçlarla haplarla tedavin desteklenecek,hormon ilaçları,bebeğin tutunmasını sağlayıcı,rahim duvarını kalınlaştırıcı...sonra belli büyüklüğe gelince transfer tarihin belli olur ..transferden bir kaç gün evvelde çatlatma iğnelerine başlasınız..bu arada yumurtaların büyüdükçe karnında sanki bebeğin büyüyomuş gibi hissediorsun:)))güzel bi duygu oluyor çünki büyüyen yumurtalar karnını kasıklarını geriyor hissediorsun,göğüsler şişiyor hormon ilaçları sayesinde:)çok uzun bir süreç değil 15..bilemedin..20 gümlük bir tedavitdi die hatırlıorum belki o kadar bile sürmez...korkman gereken bir durum yok,korkman gereken kısmı atlatmışsınız,sağlıklı bebeklerinin olmaması için hiç bir engelin yok canım..tekrar tebrik ederim allaha emanet ol allah yardımcın olsun

ya ne güzel sigarayı bırakmışın ben yapamıyorum:KK43: içmicem dedim akşam yemeğinden sonra dayanamadım banada yardımcı olun benimde bırakmam lazım:KK43:(

herkeslere merhabalarrrr.....:KK16::KK16::KK16:

tamam şifacım turgut beyin yakasından düşmeyelim bu iğneyi bizede yapana kadar inş bizlere vesilede belki bu iğne olur:KK15::KK15::KK1::KK1::KK49::KK49:
canım sigara konusuna gelince en büyük hayalin olan bebişlerini düşün bi onların sağıklı sıhhatli sapasağlam san gülen bebişlermi olmasını istersin yoksa sağlıksız sürekli hastalanan huzursuz bebişlermi. eğer öyle olmasını istemiyorsan şimdiden kendinden verebildiğinin daha da üstünde taviz vermen lazım. çünkü annelik demek karşılıksız ve sınırsız fedakarlık demek... sen şimdiden o güzel bebişlerin hayata tutunacakları yer olan vücudunu onlar için en iyi hale getirmen lazım ki onlarda sağlıklı olsunlar... hayata bir sıfır yenik başlamasınlar şifammmmm....:KK50::KK50:

demek ki gerçekten karar vermek gerekiyo acaba denesem bırakabilirmiyim demiceksin bırakıyorum ve bıraktım diceksin... gönülden tebrik ediyorum minecim:KK19::KK19::13::13:

peki eşin içiyor mu :26: bende kocişimde içiyoruz çatır-çatır :KK14: malesef kociş evde bikaç paket yedek sigara stokluyor :KK14::KK14: sigaram bitti derdim yok :KK14: nasıl olsa devamı var deyip sayıyı azaltarak devam bakalım inşallah bende kocişte bırakırız :KK31: evet kilo alma ihtimali yüksek ama sağlıklı yaşam sonuçta inşallah bırakırız :KK15:

bence eşine söylesen sen istemekdikten sonra yapmaz depo :KK34::KK34::KK34:

sevgili enfall tedavin hayırlı uğurlu olsun inş Rabbim yüzünüzü güldürür ilkinde. bu tedavide inan bana korkmanı endişelenmeni gerektirecek hiç bişey yok tuanamsalında dediği gibi senin tek yapman gereken doktorunun vediği bir dizi hormon ilaçlarını düzenli bir şekilde kullanmak ve bol bol Rabbime yalvarmak... :KK34::KK34: ilaçların bi kısmı hatta geneli karından yapılan iğneler iğne deyice hiç korkma hiç bi şekilde can acıtmıyor çok ince oldukları için hiç hissetmiyorsun bile :KK24::KK24: iğnelerin bitince yaklaşık bir on gün sonra geişmiş büyümüş olan yumurtalarını sana anestezi vererek 15 20 dakikalık bir işlemle senden topluyorlar. yumurtaları topladıktan 3 veya da beş gün sonra o döllenmiş ki inşallah bebiş olacak yumurtaları göbüşüne transfer etmek için seni çağırıyolar. bu transfer işlemide çok kısa 10 dk sürmüyo belkide. tabi insana heyecandan bi ömür gibi geliyo o ayrı:KK49::KK49: ama inan korkacak hiç bişey yok. transferde seni bayıltmıyorlar istersen sende seyredebiliyorsun bebişlerinin yolculuğa başlamasını :KK49::KK49::KK16::KK16::KK16: Rabbim şimdiden yardımcın olsun inş....:KK9::KK9::81::81:

X