ya ne güzel sigarayı bırakmışın ben yapamıyorumiçmicem dedim akşam yemeğinden sonra dayanamadım banada yardımcı olun benimde bırakmam lazım (
ne zaman hamiş olcaz bir çok sabırsızlanıyorum ben ama
çok ayıp şifa kızdım sanabirde çatır çatır yazmış .20:
canım hoş geldinarkadaşlar 4 aydır bu kulube üyeyim eşi azosperm olanların sayfasındaydım ne zamandır çok zor zamanlar geçirdik ve eşimde sperm bulundu çok şükür şimdi tüp bebek tedavisine başlıyacağız doktorumuz adetimin ilk üçgünü içerisinde gelmemi söyledi yani nisanın 30 da gidicem , ilk defa tedavi olucam daha önce tüpbebek yapmadık 1 buçuk yıllık evliyiz mikrotese sonucu siperm bulundu , merak ettiğim bu tedavinin aşamaları, bana adetimin ilk günlerinde ne yapılacak transfer nekadar zaman sonra oluyor beni bu konuda bilgilendirirmisiniz , bende herhangi bir problem yok çok şükür 14 martta laparoskopi oldum bi problem yok dedi doktorum , çok heycanlıyım ve çok korkuyorum
haklısın canım benimkızlar yapmayın ..sigarayı bırakmak kilo aldırmazzzz...sigarayı bırakınca yemeklere dadanmak kilo aldırır:)))başka şeyler yapın sakız çiğneyin,geçici olarak çay yada kahveyi artırın,,sonra onuda azaltırsınız,bırakmak istemeyene bahane bol,bırakmak isteyene de çözüm bol...bende tadını çıkara çıkara çatır çatır sigara içiodum,ani bi kararla sigarayı bıraktım hemde paketim ful doluyken,1,5 yıl oldu ağzıma dahi sürmedim,hiç de kilo almadım...bırakırsınız kızlar, azaltarak bırakılmıyor ani bir kararla olması gerekiomuş,denedim oldu tavsiye ederim:/
canım sende mi bendensinya ne güzel sigarayı bırakmışın ben yapamıyorumiçmicem dedim akşam yemeğinden sonra dayanamadım banada yardımcı olun benimde bırakmam lazım (
çok haklısın elcamm canım arkadaşım desteğin için çok sağolherkeslere merhabalarrrr.....
tamam şifacım turgut beyin yakasından düşmeyelim bu iğneyi bizede yapana kadar inş bizlere vesilede belki bu iğne olur
canım sigara konusuna gelince en büyük hayalin olan bebişlerini düşün bi onların sağıklı sıhhatli sapasağlam san gülen bebişlermi olmasını istersin yoksa sağlıksız sürekli hastalanan huzursuz bebişlermi. eğer öyle olmasını istemiyorsan şimdiden kendinden verebildiğinin daha da üstünde taviz vermen lazım. çünkü annelik demek karşılıksız ve sınırsız fedakarlık demek... sen şimdiden o güzel bebişlerin hayata tutunacakları yer olan vücudunu onlar için en iyi hale getirmen lazım ki onlarda sağlıklı olsunlar... hayata bir sıfır yenik başlamasınlar şifammmmm....
evet beyinde bitirmek lazımdemek ki gerçekten karar vermek gerekiyo acaba denesem bırakabilirmiyim demiceksin bırakıyorum ve bıraktım diceksin... gönülden tebrik ediyorum minecim:13::13:
söylüyoru alma artık bırakalım diyorum ama alıyorrrbence eşine söylesen sen istemekdikten sonra yapmaz depo
canım hoş geldinarkadaşlar tüp bebek yaptırmış arkadaşlar
bak canım şöyle düşün bebek mi önemli yoksa senin zevk alman mı?bende senin gibiydim.yemekten sonra sevinince, üzülünce, tüp bebek yapmaya karar verince, tutmayınca, param olunca, param olmayınca, muhabbette,kavgada kısaca hayata dair her şeyde içerdim.ta ki bebek için yeterince mücadele etmediğimi anlayıncaya kadar evet istiyorum diyordum ama çok ta uğraşmadığımın farkına vardım şimdi elimden geleni yapmaya çalışıyorum.elbette daha eksikler var ama yine de elimden geleni yapacağım taki o beeişleri kucağıma alana dek:)
ahhh o zamanı bir bilsek tuanam masalımne zaman hamiş olcaz bir çok sabırsızlanıyorum ben ama
canım hoş geldinslm kızlar topıgınız cok guzel olmuş aranızda bende katılmak ıstıyorum.ilk denemem umutup bebekte oldu bıyokımıyasal gebelıkle sonuclandı.yarın zeynep kamıl hastanesınde gıdıyorum rapor cıkartmak için.allah herkee gönule göre versın!'
canım hoş geldinmerhaba caniko ben burdayım ne var ne yok
canım inşallah gecikmeden gelir kırmızılarçok mersi caniko bende hastalanmayı bekliyorum eşim gelir mi ki diyodum oda bugün gelemem transfere gelirim inşallah dedi işte öyleee
canımm kırmızılar geldi demekHerkese merhaba,
Bugün itibariyle tedavim başladı kızlar. İlk iğnemi yaptım. Cuma hastanedeyim inşaallah...
Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı yaşatsın inşaallah, en büyük duam bu...
slm kızlar .... bu benımde ıkıncı tup bebek denemem ama dondurulmuslarla ... allah nasıp ederse cuma sonuc alcam... rabbım hepınıze en guzelını en hayırlısını versın..
slm kızlar .... bu benımde ıkıncı tup bebek denemem ama dondurulmuslarla ... allah nasıp ederse cuma sonuc alcam... rabbım hepınıze en guzelını en hayırlısını versın..
Herkese merhaba,
Bugün itibariyle tedavim başladı kızlar. İlk iğnemi yaptım. Cuma hastanedeyim inşaallah...
Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı yaşatsın inşaallah, en büyük duam bu...
inşallah güzel haberlerini verirsin burda canım bizlerede umut olursun inşallah..
Mubarek Cuma sana işşallah uğurlu gelir.Topimizin belki ilk hamilesi sen olursun :)
Sonuc ne olursa olsun herzaman moralli ve umutlu ol canım.
cnm inş hayırlısıyle hamış olursun bırsey sormak ıstıyorum kaç tane embrıyon ve kaç gunluk bende yaptırmıstım tek dondurulmuş embrıyonla ama malesef sonuç.negatıf! dun zeynepkamılde dr la gorustum ve kesınlıkle transferım 5.cı gunune yapılırsa varım yoksa yokum dedım! aklınıza bulunsun 3.cu gunune ayıt embrıyonlar cok kalıte embrıyonlar degıldır onun için cogu merkezler acele edıp 3.cu gune transfer edıyorlar. ilk denememde 6 tane embrıyon oluşmuştum daha ozamanlar toyduk:)) 3 cu gune gelın transferınızı yapalım dedıler gerı kalan 3 embrıyonlarınızı donduralım dedıler ama gel gelelımkı evde hesap çarsıya uyumadı zamanla 2 tane embrıyon yok oldular sadece 1 tanesını dondurdular! hata kımde bızde neden dıyeceksınkı ılk denememız yaa nasılsa haberımız yok dıye oyle kandırılıyoruz:!!