Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahayyyy valla kız denemekte fayda var düşün sene yumurta ölçümüne göbeğimde kulaklıkla girermişim tıp da bir ilk olurayy canım aklını seveyim aklını gümbür gümbür lü tüm parçaları dinlet hazır olgunlaşacaklarken iğne takviyeleriyle
hahayyyyyyy valla denemekte fayda var düşün sene yumurta ölçümüne göbeğimde kulaklıkla girermişim valla tıpda bir ilk olur haberlere konu olurumayy canım aklını seveyim aklını gümbür gümbür lü tüm parçaları dinlet hazır olgunlaşacaklarken iğne takviyeleriyle
ayılana gazoz bayılana limon gülsum bende bugün temizlik yaptım valla sıcaktan bayılacaktım bende içtim bi gazoz tık kendime geldim nasılsın canım görüşmeyeligeldim canlarım şifamm ne güzel yazmışsın hem kariyer hem çocukk ayy fikri bile mutlu etti bana da dualarınız da yer verin kuşlarrr
encanım inşallah mutlu haberi verirsin arkandan da biz geliriz beni bugün merkezden dr inci hanım aradı memnun muyum ne zaman düşünüyorum tekrar sordu annemgildeydim misafirler vardı keşke gerek kalmasa da kendiliğinden oluverse ne muhteşem olurdu
ayy ben de yorulmuşum birde gelince balkonu yerleştirdik tefalde indirim varmış aldıklarımın yerlerini ayarladık bayılıyodum gazozu içtim baygınlıktan kurtuldum son an da
ivit ivit canım biz icadımızı kendi kendimiz bulalım bari
hahayyyy valla kız denemekte fayda var düşün sene yumurta ölçümüne göbeğimde kulaklıkla girermişim tıp da bir ilk olur
haberlere konu olmana heyecanla beklerizhahayyyyyyy valla denemekte fayda var düşün sene yumurta ölçümüne göbeğimde kulaklıkla girermişim valla tıpda bir ilk olur haberlere konu olurum
canım aynen ama sen hem kariyer hem bebiş yapcan biliyorum ben tabiki kocamannn dualarımdasınız hepiniz inşallah gülsum canım yaa tedavşye gerek kalmasın halaa ilaçların etkisi bünyende olmuş olsun altın yumoşun sana tutunsun inşallahgeldim canlarım şifamm ne güzel yazmışsın hem kariyer hem çocukk ayy fikri bile mutlu etti bana da dualarınız da yer verin kuşlarrr
encanım inşallah mutlu haberi verirsin arkandan da biz geliriz beni bugün merkezden dr inci hanım aradı memnun muyum ne zaman düşünüyorum tekrar sordu annemgildeydim misafirler vardı keşke gerek kalmasa da kendiliğinden oluverse ne muhteşem olurdu
ayy ben de yorulmuşum birde gelince balkonu yerleştirdik tefalde indirim varmış aldıklarımın yerlerini ayarladık bayılıyodum gazozu içtim baygınlıktan kurtuldum son an da
amin canım elden ayaktan düşürmesin aklımıza sahip çıkmamızı nasip etsin Rabbimbak heycandan aynı konuda 2 mesaj yazdım tövbe rabbim aklıma mükayet ol
bayıldım gazoz sana bol enerji vermiş maşallahayılana gazoz bayılana limon gülsum bende bugün temizlik yaptım valla sıcaktan bayılacaktım bende içtim bi gazoz tık kendime geldim nasılsın canım görüşmeyeli
iyi geceler canım benimde acayip uykum geldi öpüldün canımkızlar iyi geceler size öpüldünüz