Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
unuttum gitti kuşum bir iki sorup hatırlatanlar var niye olmadı diye onlarıda umursadığım yok dediğim gibi iş derdine düştüm bugün üzüntümden ağladım yavv [/QUOTüzülme tatlım bikapıyı kapatan rabbim birini açar inşallah hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun inşaallah. Umarım bu kez kavuşursun bebeğine. Dondurulmuş tedavisi ilk kez mi olacaksın? Bana biraz bahsedersen çok sevinirim Adetten ne kadar önce başlanıyor, hangi ilaçlar kullanılıyor, transfer ne zaman gerçekleşiyor?
Toplanan 11 yumurta Dollenen 7
2 Adet 5.ci gun Emriyosu vardı amaaaaaaaaa
Sonuç NEGATİF ikinci hüsran
evet canım yol yorgunluğun vardır bikaç gün sonra daha iyi olursun ben daha iyiyim yaaa işte hamdolsun bugünümüze
aynen öyle ben evimden başka hiç bir yerde rahat edemiyorum
ahh içine atmak benim uzmanlık alanım valla bende geçenlerde yazdım yaa acil tatile çıksam çok iyi olacak diye işte hepimize ilaç gibi gelecek önce tatil sonra bebiş inşallah
canım ben FMF hastasıyım ( Ailevi Akdeniz Ateşi ) hastalığı bu hastalık 12 yıldır bende vardı ama daha çok yeni netleşti koskoca 12 yıl yanlış ilaçlar yanlış tedaviler filan falan neyseki halaaa çok geç olmadan öğrenmiş oldum hastalığımın gerçek adını işte ataklar ne zaman geleceği hiç belli olmuyor rahatsız ediyor ağrılardan acılardan kımıldayamıyorsun bile Rabbim kimseye vermesin hepimize bol sağlık diliyorum
gecmis olsun canim,ende bugun yatak dosek yatiyorm,grip oldum cok fena cok:2:
canım öncelikle hayırlı olur inşallah busefer bebeğine kavuşursun valla canım ben hiç bişi yapmıyorum kendi haline bıraktım kür deneyemiyorum başlasamda bir süre sonra unutuyorum benimde kilom var malesef amannnnnnn artık sıkıldım herelde verecek olan rabbim nasipde varsa verir biraz kaderciyim ben salık olsun inşallah herşey gönlüne göre olurarkadaşlar merhaba ben 2.inci tüp denememi yapıcami yumurta sayımı incir kürü veya ballı bişey yapmadan nasıl çoğaltırım kilom 87 kilo almak istemiym vermeye çalışıyorum eylül gibi düşünüyoruz eşimle nasıl yaparım bana yazarsanız sevinirim
canım öncelikle hayırlı olur inşallah busefer bebeğine kavuşursun valla canım ben hiç bişi yapmıyorum kendi haline bıraktım kür deneyemiyorum başlasamda bir süre sonra unutuyorum benimde kilom var malesef amannnnnnn artık sıkıldım herelde verecek olan rabbim nasipde varsa verir biraz kaderciyim ben salık olsun inşallah herşey gönlüne göre olur
inşallah canım rabbim hayırlı evlat versin benim 3. denemem olacak biz sebebine sarılalımda verecek olan allahkim nerde ne istiyosa rabbim gani gani verir inş. tabi içinde bizimde Allah analı babalı büyütücekse hayırlısı olucaksa olsun istiyorum aman ne bilim işte hayırlısıyla inş
ahh canım benimm yaa üzüldük hepimiz ama ama şükürler olsun ki Yüce Rabbim bizlere yeniden umut veriyor yeni tedavilere heyecanla kalkışıyoruz ( inşallah son tedavilerimiz olsun ) bence dondurulmuşlarının olması süper inşallah fazla yıpranmadan bebişine kavuşacaksınKandan test yaptırdım dün ,doktorum ısrarla isteyince,yine olumsuzu ama dondurulmuş embriyolarım için yeniden tedaviye başladım,bu ay sonunda gerçekleşecek ins .bu sefer tutacağına tüm kalbimle inanıyorum ,en azından bunda yaptıgım hataları bir daha yapmayacağım.Sizlerden çok şey öğrendim,desteginiz için çok teşekkür ederim.
canımm benim yaaa çok ama çok üzüldümm Yüce Rabbimin var bir bildiği inşallah ilaçlar halaa bünyendeyken önümüzdeki aya muhteşem süpriz yapsın sana bebişinToplanan 11 yumurta Dollenen 7
2 Adet 5.ci gun Emriyosu vardı amaaaaaaaaa
Sonuç NEGATİF ikinci hüsran
ahh yine rahatsızım yaaEki Görüntüle 439601 ​kızlar nerdesiniz özledim ama sizi kimsecikler yok
doğru tatlım ne zamandır evinde değildin işlerin yığınladır kolaylıklar dilerim inşallah yeni beklediğin iş olur gönlünce olsun tatlım dualarımdasınben geldiim canlarıımm...
şifaam evin temizlik işleriyle uğraştık ütüler var daha...biraz da moralim bozuk iş konusunda haziran ataması son şansım yine olmuycak diye korkuyorum bir kurs açılcaktı işim hazır gibiydi henüz açılmadı off morallerim eksilerde...
encanım haziran demiştin ya canikoo yaptırıverdin geldin sandım antalya nasıldı nerelere gittin orda havalar iyice ısınmıştır
üzülme lütfen tatlım yaa Yüce Rabbim bir kapıyı kapatsada yenisini açıyor inşallah çok beklemeden hem işine hem bebişine kavuşacaksınunuttum gitti kuşum bir iki sorup hatırlatanlar var niye olmadı diye onlarıda umursadığım yok dediğim gibi iş derdine düştüm bugün üzüntümden ağladım yavv
şifa olsun inşallah bu kez yüzün gülsün tatlım pozitif olmaya başladık demiİnan ben de pek bilmiyorum.Yarin estradem diye bir banda baslayacakmisim.Koluma,bacağıma ve göbeğime yapistiracakmisim ve 48 saatte bir degistirecekmisim.Bunun dısında vitaminlerim var başka da bir şey söylemedi şimdilik doktorum.Haziranin 22 sinde de kontrole çağırdı ,ayin sonunda da transfer gerçekleşecek sanırım.Aslinda daha önce dondurulmuş embriyolarla transfer yapan arkadaslar bize bilgi verse çok iyi olacak.
hoş geldin melisim eh işte ya bu aralar keyifsizleşiyorum sıkça sen nasılsınslm arkadaşlar ben geldimmm . herkez nasıll?
sağol tatlım sanada çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah daha iyisindirgecmis olsun canim,ende bugun yatak dosek yatiyorm,grip oldum cok fena cok:2:
canım merhaba hayırlı - uğurlu ve sonu müjdeli olsun inşallah tedavinin sanırım yok :26: bendede yumurta rezerv sorunu var ballı ve incir kürleri çok duydum :26: ve tabi fsh değerin yüksektir muhtemelen bunun içinde hayıt otu - aslan pençesi - civan perçemi gibi doğal otları duydum inşallah kilonu verdiğinde yumurtalarında kendiliğinden kaliteli kaliteli çoğalsınarkadaşlar merhaba ben 2.inci tüp denememi yapıcami yumurta sayımı incir kürü veya ballı bişey yapmadan nasıl çoğaltırım kilom 87 kilo almak istemiym vermeye çalışıyorum eylül gibi düşünüyoruz eşimle nasıl yaparım bana yazarsanız sevinirim
aminn canım amin bu zorlu yola çıkmış tüm kaderdaşlarımızın işi rast gitsin test günlerimiz müjdeli olsun inşşkim nerde ne istiyosa rabbim gani gani verir inş. tabi içinde bizimde Allah analı babalı büyütücekse hayırlısı olucaksa olsun istiyorum aman ne bilim işte hayırlısıyla inş
aynen canım bol bol tevekkül etmeliyiz yer gök dua ilehayırlısıyla inş. duaları eksiltmemek lazım RABBİM NE EYLERSE GÜZEL EYLER
geçmiş olsun şifam canım benim bende temizlik yapıyorum arada bir giriyorum malum az kaldı gitmeden heryerleri bi temizleyim dedim belki hamiş felan olurum yapamam bidahaahh canım benimm yaa üzüldük hepimiz ama ama şükürler olsun ki Yüce Rabbim bizlere yeniden umut veriyor yeni tedavilere heyecanla kalkışıyoruz ( inşallah son tedavilerimiz olsun ) bence dondurulmuşlarının olması süper inşallah fazla yıpranmadan bebişine kavuşacaksın
canımm benim yaaa çok ama çok üzüldümm Yüce Rabbimin var bir bildiği inşallah ilaçlar halaa bünyendeyken önümüzdeki aya muhteşem süpriz yapsın sana bebişin
ahh yine rahatsızım yaa
doğru tatlım ne zamandır evinde değildin işlerin yığınladır kolaylıklar dilerim inşallah yeni beklediğin iş olur gönlünce olsun tatlım dualarımdasın
üzülme lütfen tatlım yaa Yüce Rabbim bir kapıyı kapatsada yenisini açıyor inşallah çok beklemeden hem işine hem bebişine kavuşacaksın
şifa olsun inşallah bu kez yüzün gülsün tatlım pozitif olmaya başladık demi
hoş geldin melisim eh işte ya bu aralar keyifsizleşiyorum sıkça sen nasılsın
sağol tatlım sanada çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah daha iyisindir
canım merhaba hayırlı - uğurlu ve sonu müjdeli olsun inşallah tedavinin sanırım yok :26: bendede yumurta rezerv sorunu var ballı ve incir kürleri çok duydum :26: ve tabi fsh değerin yüksektir muhtemelen bunun içinde hayıt otu - aslan pençesi - civan perçemi gibi doğal otları duydum inşallah kilonu verdiğinde yumurtalarında kendiliğinden kaliteli kaliteli çoğalsın
aminn canım amin bu zorlu yola çıkmış tüm kaderdaşlarımızın işi rast gitsin test günlerimiz müjdeli olsun inşş
aynen canım bol bol tevekkül etmeliyiz yer gök dua ile
sağolasın encanım sanada kolaylıklar evet tedaviden önce temizlik işini stokla sonra bol bol dinleneceksin ve belki yokk inşallah inşallah bu son tedavin olacak tatlımm yaaa çok dua ediyorumm
geçmiş olsun şifam canım benim bende temizlik yapıyorum arada bir giriyorum malum az kaldı gitmeden heryerleri bi temizleyim dedim belki hamiş felan olurum yapamam bidaha
saol şifam inşallah busefer hepimiz için son olur offff şifam napıcam nedicem diye düşünmekten kafayı yicem çok korkuyorum ya buseferde olmassa ben yıkılırım morelimi düzgün tutmaya çalışıyorum ama genede bi korku var içimde hayırlısı olur inşallahsağolasın encanım sanada kolaylıklar evet tedaviden önce temizlik işini stokla sonra bol bol dinleneceksin ve belki yokk inşallah inşallah bu son tedavin olacak tatlımm yaaa çok dua ediyorumm
inşallah tatlım elbet bu özlemimiz son bulacak inşallah senin özleminde bu tedaviyle son bulacaksaol şifam inşallah busefer hepimiz için son olur offff şifam napıcam nedicem diye düşünmekten kafayı yicem çok korkuyorum ya buseferde olmassa ben yıkılırım morelimi düzgün tutmaya çalışıyorum ama genede bi korku var içimde hayırlısı olur inşallah
amin gülsumm canım arkadaşım sen hem bebiş hem kariyer yapıcan bak görsaol şifamm inşallah Allah hakkımızda hayırlısını versin... :2:
canım benim hoş geldin aramıza bende ilk tedavimi mart ayında yaptırmıştım maşallah tatlım hayırlı olsun yeni tedavine çok az kalmış inşallah bu kez yüzün gülsün test günün müjdeli olsun canımm canım ilk sayfamızda listemiz var orda güncel bilgilerimiz mevcut evet tatlım yaa tedaviyle ilgili tüm detaylı yazı müthişti demi inşallah pozitif başlayıp pozitif sonlandıralım tedavilerimizimerhaba arkadaaslar ben deılk tup bebek denememı mart ayında yaptırmıstım bu ayın sonunda kısmetse 2. denememıze gececegız. aranızda bahcecı fulyada tedavı goren var mı? belkı karsılasabılırız sohbet edebılırız. :)
ayrıca sifaa cım cok guzel yazmıssın butun ayrıntılarıyla :) agzına saglıkkk