SupersinHerkese günaydınbu sabah iyice uykumu aldım tartıldım ve 500gr eksildiğimi gördüm çok mutluyum.66.5 oldum çok şükür.demekki uykusuzluk ve yoğun spor ödem yapıyor arada dinlenmek lazım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SupersinHerkese günaydınbu sabah iyice uykumu aldım tartıldım ve 500gr eksildiğimi gördüm çok mutluyum.66.5 oldum çok şükür.demekki uykusuzluk ve yoğun spor ödem yapıyor arada dinlenmek lazım
Dünkü menüm
10:00
2 simit (ödül verdim kendime)
16:00
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı makarna
Turp
Yeşil sarımsak
Maydanoz limon
1 kupa beşi biyerde çayı
Spor
1,5 saat yürüyüş
Kitap
Kehribar dürbünü
Doğru aslında ben de sabahçı öğretmenim çoğu zaman uykusuzluk sebebiyle ödem olduğunu düşünüyorum. Tebrikler arkadaşımHerkese günaydınbu sabah iyice uykumu aldım tartıldım ve 500gr eksildiğimi gördüm çok mutluyum.66.5 oldum çok şükür.demekki uykusuzluk ve yoğun spor ödem yapıyor arada dinlenmek lazım
Canım paylaşımda yine kıyamet koptu. Takımlar kapanıcak durumu söz konusu olunca.. Hazır listeyi götürdüm ancak. Bakındım listeye alınabilecek kimseyi de göremedim.Günaydın arkadaşlar ,
500 ml su ve Nescafe
Kalmalı
2 parmak kadar Kıymalı börek
Not :Ellssa takım da var mıyım yok muyum ?
Canım leptin hormonu düzenli uykuda çalışır..Herkese günaydınbu sabah iyice uykumu aldım tartıldım ve 500gr eksildiğimi gördüm çok mutluyum.66.5 oldum çok şükür.demekki uykusuzluk ve yoğun spor ödem yapıyor arada dinlenmek lazım
Onu da hareket halinde yedim. Aslında birini yicektim.. Bi baktım ikisi de bitmişKaptanım bari simiti 1 yapsaydın.benim de en en sevdiğim kahvaltıdır kendileri.1.5 saaat yürüyüş eritmiştir diye düşünüyorum afiyet olsun
Evet canım. Yeşil soğan gibi olan..kaptanım yeşil sarımsak nedir? Taze olan mı
Evet sabah paylasmistim dün .olsun sorun değilCanım paylaşımda yine kıyamet koptu. Takımlar kapanıcak durumu söz konusu olunca.. Hazır listeyi götürdüm ancak. Bakındım listeye alınabilecek kimseyi de göremedim.
Dün sanki hepiniz ceee deyip gittiniz.. Ee benim kafa da bi dünya olunca..
Sen paylaşmışmıydın?
baya cömert davranmışsın kendine kaptanDünkü menüm
10:00
2 simit (ödül verdim kendime)
16:00
1 kase mercimek çorba
1 tabak kıymalı makarna
Turp
Yeşil sarımsak
Maydanoz limon
1 kupa beşi biyerde çayı
Spor
1,5 saat yürüyüş
Kitap
Kehribar dürbünü
gayet iyi menun canım24.02.2018
İyi günler
Sabah 10.00
2 yumurta,2 fındık,2 peynir dilimi,1 dilim tam buğday ekmeği,domates
Ara 14.00
Çilek,yoğurt
Akşam 18.00 de
Balık ,salata,1 dilim ekmek yiyeceğim
3 litre su
Sabah 50dk tempolu yürüyüş
2 kupa yeşil çay
Sofinin dünyası
ay sen supersin ya maşallah :)İyi akşamlar
Sabah:1yumurtadan omlet,peynir,3zeytin,domates,1yulaflı krep,1çk diyet reçel
Ara:latte,1ısırık züber
Öğle:6 kaşık barbunya,1kase yoğurt
Ara:2cevşz,1günkurusu,1elma
Akşam:1bardak ayran
Görümcem ev taşıyor yardıma gidelim dedik lahmacun vardı yememek için sadece ayranı içtim.spor yapamadım
iyi bari akşamı hafif geçirmişsin canımHerkese iyi akşamlar
Su 500 ml Nescafe
Kahvaltı
Iki parmak Kıymalı börek
Öğlen hamburger ( yarım yedim )
AKSAM
Marul ve çiğ köfte 4 tane
Bol su 1 saat yürüyüş
Soda
Ne olsun canım.. Bildiğin durumlar..Selamlar kizlar nasilsiniz. Sikildim geziniyorum ne var ne yok
Canım sende burayı ayakta tutan ana kolanlardan birisin. Bulanmasin. Kaç kişileri mezun ettin ve kaç kişi daha senin deneyiminden faydalanacak.Ne olsun canım.. Bildiğin durumlar..
Kafam oldukça bulanık![]()
Bakalım canım beklemedeyim..Canım sende burayı ayakta tutan ana kolanlardan birisin. Bulanmasin. Kaç kişileri mezun ettin ve kaç kişi daha senin deneyiminden faydalanacak.
Kaptanım o Rus diyetini hatırlıyor musun ?
Baya sağlam bir diyetti
Nasıl bulcam adresini atarmisinBakalım canım beklemedeyim..
seaBahAR ın gelmesi lazım net olabilmek için..
Rus diyetini hatırlıyorum evet.. Topik de açmıştım. Görmek istersen..