• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 sahanda yumurta
3 zeytin
2 kk peynir
1 tk Tereyağ ve bal ve salça
Ara
1 nescafe biraz siyah kuru üzüm
Öğle
1 tabak kıymalı kereviz yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 küçük biber dolması
Akşam
2 ev kurabiyesi
Ara 1 portakal yarım nar
Su çok az içtim. Çay kahve içmekten su içmek aklıma gelmiyor. Çok kızıyorum kendime ama şu su işini beceremedim gitti
:KK9::KK9:
Çay içerkende devamlı 1 bardak su koy yanına aklına geldikçe yudumlarsın.

Zararın neresinden dönersen kardır arkadaşım. Eğer şimdi kendine gelmezsen başladığın noktaya döneceksin. Silkelen ve ne istediğine karar ver

Canım sen dukan yapıyorsun galiba dimi? Anladığım bir zayıflama yöntemi değil. Yorum yapamadım. Total kalorin çok iyi

Afiyet olsun canım güzel olmuş. Sadece bazen aklıma şu soru geliyor. Acaba miktar olarak çok yersem midemin küçülmesini engeller miyim?

Çok dengelisin çok iyisin canım
ben az buldum sporun çok iyi :)
İnşallah :110:

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 sahanda yumurta
3 zeytin
2 kk peynir
Ara
Öğle
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 küçük biber dolması
Akşam
2 ev kurabiyesi
Ara 1 portakal yarım nar
Su çok az içtim. Çay kahve içmekten su içmek aklıma gelmiyor. Çok kızıyorum kendime ama şu su işini beceremedim gitti
Afiyet olsun canım dengeli olmuş menü

İyi akşamlar
Kahvaltı
4,5 dilim tambuğday ekmeği
25 gr bal
25 gr kaymak
25 gr peynir
Akşam yemeği
1 kase ezo gelin çorbası 200 gr (et parçalı ve et suyu kullanılmış)
Pırasalı kiş 165 gr
2 pardak ayran
Toplam kalori:1161 kcal
Kahvaltıyı 10:30 da yedim sağlam yedim acıkmadım dışardaydım bide.
Akşamıda 18:40 gibi yedim oda baya doyurucu oldu. Belki çayla 1 avuç çiğ badem ve kuru incir yerim.
Su 1,5 lt (yatana kadar içerim daha)
Yeşil çay
Jillian 1. Level 8. Günüm bitti :KK71::KK71:
5.608 adım
Kitap aynı devam 1 sayfa okuyabiliyorum bazen o yüzden uzadı.
güzel bir menü olmuş

Merhabalar bugün;
Sabah: Haşlanmış yumurta, peynir, maydanoz, 1 dilim ekmek
Ara: Süt, çiğ badem
Öğle: Yoğurt, muz.
Ara: Türk kahvesi
Akşam: pastırmalı menemen, bol yeşillik, 1 dilim ekmek
10000 adım
Çok az aynı benim gibi. bir kaç gün tartıda gram oynamayınca bende böyle yaptım. çok uzatmamak lazım aslında

Menüm
Sabah
2 dilim ekmek
1 sahanda yumurta
3 zeytin
2 kk peynir
Ara
Öğle
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
2 küçük biber dolması
Akşam
2 ev kurabiyesi
Ara 1 portakal yarım nar
kurabiyeleri öğün yerine tutman çok iyi olmuş
Herkese günaydın.akşam tatlı krizim tuttu 1günkurusuyla atlattım çok şükür.bu hafta kararlıyım listeye de giriyorum güzel bşr eksiyle başlamalıyım
harikasın işte bize bu kararlılıktan lazım :)

Merhaba kızlar;
Sabah
Kalkınca 2 bardak su
yumurta
4-5 zeytin
biraz örgü peynir
1 kaşık çikolata kreması
Çay
Yemeğimi de yaptım az az yemeği düşünüyprum hepsinden
Annem köyden mısır getirmişti
Mısır çorbası
Nohutlu pilav
Kıymalı patates oturtma
Mor lahana salatası

Spor yerine geçmez ama mutfak dolaplarını komple indirdim aşağı sildim temizledim yıkadım yerleştirdim (bulaşık makinesi de bozuk)
Şimdi derse gideceğim.
Arada eve gelip yemek yiyip diğer derse gideceğim çünkü oradan dönüşüm 9 oluyor geçe kalır yemek işi.
Sevgiler
fedakarlık yapıp yemeğini erken yemen çok güzel canım :) afiyet olsun
merhabalar
20.02.2018
Aç karna 1 kupa ballı,limonlu sıcak su
sabah 7:00
1 haşlanmış yumurta,yeşil çay
ara 10:00
150 ml yoğurt, 1 çorba kaşığı yulaf ezmesi
öğle 13:00
3 köfte,200ml yoğurt
akşam 17:00
3 köfte , 150 ml yulaflı yoğurt
ilerleyen saatlerde acıkırsam 250 ml süt içeceğim.toplam kalori 950
su 4 litre
1 saat leslie
2 türk kahvesi
kitap sofinin dünyası
wuhu menu de spor da çok iyi :)
İyi akşamlar
Kahvaltı
4,5 dilim tambuğday ekmeği
25 gr bal
25 gr kaymak
25 gr peynir
Akşam yemeği
1 kase ezo gelin çorbası 200 gr (et parçalı ve et suyu kullanılmış)
Pırasalı kiş 165 gr
2 pardak ayran
Toplam kalori:1161 kcal
Kahvaltıyı 10:30 da yedim sağlam yedim acıkmadım dışardaydım bide.
Akşamıda 18:40 gibi yedim oda baya doyurucu oldu. Belki çayla 1 avuç çiğ badem ve kuru incir yerim.
Su 1,5 lt (yatana kadar içerim daha)
Yeşil çay
Jillian 1. Level 8. Günüm bitti :KK71::KK71:
5.608 adım
Kitap aynı devam 1 sayfa okuyabiliyorum bazen o yüzden uzadı.
harikasın canım 2 öğünle ataltmışsın yediklerin sporun muhteşem sen de öylesin :)
İyi akşamlar herkese
Sabah: peynir,3zeytin,1yumurtadan omlet,domates,yulaflı krep 1adet
Ara:az sütlü latte
Öğle:5kaşık barbunya,1kase yoğurt
Ara:8yerfıstığı,1elma
Akşam:5-6 kaşık nohut yemeği,4kaşık bulgur pilavı,salata,3kaşık yoğurt
20 dk cardio,10 dk karın egzersizi,15dk eliptik
2.5lt su kitap:mutluluk tuzağı
senın de gayet iyi menun ve sporun kuzum :)
Merhabalar bugün;
Sabah: Haşlanmış yumurta, peynir, maydanoz, 1 dilim ekmek
Ara: Süt, çiğ badem
Öğle: Yoğurt, muz.
Ara: Türk kahvesi
Akşam: pastırmalı menemen, bol yeşillik, 1 dilim ekmek
10000 adım
senın de gayet iyi tatlım :)

Oh yarasınn
İncecik olucan yaza kadar:KK76::KK76::KK76:

Harika tebrik ederim arkadaşım :KK9:

Harikasın canım

Onu full protein, emeğine sağlık arkadaşım

Çok beğendim sporun falan çok iyi

Evet canım belki de kas ağırlığın arttı. Mutlaka kıyafetlerinden anlarsın

Süpersin yaa bravo. Kız korktum aslında yaa. İnşaallah tavsiyemin faydasını görürsün.sen gene kendi bildiğini yap da benim dediğim aklının ucunda kalsın canım.

Kıyamam Allah kolaylık versin işlerinizde.Hala yerleşmemiştir canım salma kendini. Olmaz böyle devam etme. Mutsuz olursun daha fazla alırsan. O kadar emeğin var.

Çok iyisin her zamanki gibi canım
bravoo
Ya hepiniz ne güzel spor yapmışsınız. Kıskandım haa :KK53: :KK53: geri kaldım vallahi. Yarın başlayayım olmayacak böyle. :KK55:
Cok saolun kızlar ay inşallah incelelim artık fit bir şekilde :))
Dünkü menüm

13:00
Zeytin peynir
Haşlanmış yumurta ekmek
Çay

19:00
Tavuk göğüs ızgara
1 dilim ekmek
2 çatal patates kızartma
Bol salata ve tere

22:00
1 havuç
1 armut

Spor:
1000 :spor:

Kitap
Kehribar Dürbün
Gayet iyisin kaptanım:)
Menü de spor da 10 numara
Saol arkadaşım :)
Günaydın kızlar :KK15:.regldenmiş duraklamam.şaşırdığım şey reglden 3-4 gün önce migrenim tutardı karnım ağrırdı ordan anlardım.bu ay hiç olmadı.dğzenli beslenip spor yaptığım için sanırım bunları yaşamadım
En güzrl getirisi de sağlık :)

Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda yer alan kararlar, bu mesajın yayımlanma anından itibaren geçerlidir.
Oylamaya sunulmayacaktır.

Kararların alınma gerekçelerini eklediğim bu metinle, dilerim ve umarım ki amaçladığım şeyin birlik ve beraberlik ortamında huzuru sağlamak olduğu anlaşılır.

KARAR 1
Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz.
Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır.

İlgili takımlar bir sonraki etapta yarışma dışı kalır. Yarışmaya dahil oldukları etapta, ortalamalar ikiye bölünür.

Tekrarı halinde bir kez daha yarışma dışı kalacaktır.
Üçüncü kez aynı sebepten yarışma dışı kalan takım üyeleri ve yönetim kadrosu diskalifiye edilerek, takım kapatılır.

Bu kural içeriğinde; sizlerden bu tür konuşmalara denk geldiğinizde bana ivedi olarak özel mesajla ilgili mesajın linkini atmanızı rica ediyorum.

Gerekçe: Takım ruhu, herkesin kendi özgürlüğünü devam ettirmeden önce, birliğe önem vermesini gerektirir. Kendi kimliğinizin yanısıra bir takımın da kimliğini taşıyorsunuz. Bu karar da bunu hatırlamanızı, yapacağınız olumsuz bir davranışın bütün takıma yansıyacağını hatırlamanız için alındı. Ve elbette hepimizi üzen, motivasyonumuzu düşüren yanlış tutumlar bir daha olmasın diye.

KARAR 2
Yarışma kurallarının iyileştirilmesine dair öneriler bundan sonra bana özel mesaj ile iletilecektir. İlgili kuralı öncelikle ben değerlendireceğim. Gerekli ve uygun görürsem oylama başlatacağım.

Gerekçe: Kritik oylamalarda oy çokluğu yerine oy birliği kuralı uygulamamız gerekebilir. Sizden bir öneri geldiğinde ben 10 yıllık tecrübemle bir yol geliştirebilir ve öneriyi daha da işlevsel hale getirebilirim. Bir de oylama formatı tek elden olursa aynı formatta olur.

KARAR 3
Herhangi bir yarışmacıyı diskalifiye etme kararı vereceğiniz zaman öncelikle bana özel mesajla diskalifiye nedenini açıklayacaksınız. Ben gerekiyorsa üye ile görüşeceğim. Diskalifiye ile ilgili son kararı ben vereceğim.

Gerekçe: Üye diskalifiyesi her zaman kaptanların yetkisindedir. Devreye girmek istememin nedeni kaptanın yetkisini hiçe saymak değildir. Ortada bir anlaşmazlık var ise, üyeye üçüncü bir gözle bakabilme imkanına sahip olma isteğimdir. Öyle ya, üyemiz belki de takımın sinerjisini kendine uygun bulmadı. Eğer amacı kilo vermekse, onu bir şekilde burada tutabilmek lazım. Diskalifiye listemizin bu kadar uzun olması nedeniyle bu kararı aldım.

KARAR 4
Kaptan değişikliklerinde iki referans almadan önce kaptan adayını bana özel mesaj yoluyla ileteceksiniz. Kaptanın değerlendirmesini öncelikle ben yapacağım. Uygun görürsem, referans isteyeceksiniz.

Gerekçe: Sizler birbirinizi, benim sizi tanıdığımdan daha çok tanıyor ve iletişime geçiyorsunuz. Bu nedenle de kendi aranızda önerip, referans verdiğiniz kaptanları ben tanımıyor olabiliyorum. Yarışma içerisinde öncelikli muhatabım kaptanlar. Bu nedenle de hiç değilse, üslup olarak kaptan adayını tanıyabilmek istiyorum. Çünkü; yarışma ile ilgil herhangi bir değişiklik olduğunda iletişime geçtiğim kişi kaptanlar. Ve bilirsiniz; kaptanlar olduğu için bu yarışma var. Genel anlamda sorumlu olduğum bu yarışmada, iletişimde olduğun kaptanlar hakkında bir ön eleme hakkımın olması gerektiğini de bu nedenle düşünüyorum.

KARAR 5
Transfer olan üye, ayrıldığı takımın bildirim listesinde son kez yer almayacak. Transfer olduğu takıma geçtiği an itibariyle yeni takımın listesinde olacak ve “x takımdan transfer oldu” notu yazılacak.

Gerekçe: Üye kendini iyi hissettiği bir takımdan ayrılıp, başka takıma geçmez. Transfer olacak üyeyi sırf etaplara önce "x takıma transfer olmak istiyor" sonra da "y takımından transfer oldu" notu yazılacak diye bir hafta daha ektsradan ayrılacağı takımda tutmaya gerek yok. Bu kararın gerekçesi de budur.

İlgili kararlar, Karar Defteri’nin ilgili bölümlerine montelenecektir, bilginize.

İYİ AKŞAMLAR
21.02.2018
Sabah kalkınca 1 su bardağı ballı limonlu sıcak su
SABAH 08:00
peynirli ,1 yumurtalı omlet
ÖĞLE 13:00
100gr tandır, ıspanaklı yoğurt
AKŞAM 17:00
100gr tandır, sade yoğurt
İlerleyen saatlerde acıkırsam 1 bardak süt içeceğim.
toplam kalori 1040
4 litre su
2 kupa form çayı
kitap sofinin dünyası
1 saat leslie

İYİ AKŞAMLAR
21.02.2018
Sabah kalkınca 1 su bardağı ballı limonlu sıcak su
SABAH 08:00
peynirli ,1 yumurtalı omlet
ÖĞLE 13:00
100gr tandır, ıspanaklı yoğurt
AKŞAM 17:00
100gr tandır, sade yoğurt
İlerleyen saatlerde acıkırsam 1 bardak süt içeceğim.
toplam kalori 1040
4 litre su
2 kupa form çayı
kitap sofinin dünyası
1 saat leslie
Wuuuu çok iyisin ya

Ben hastayım kızlar mide bulantısı iştahsızlık halsizlik. Bişey yiyemiyorum
2 kızarmış ekmekle 1 tatlı kaşığı peynir
3 su bardağı su içebildim.
Su içmeye çalışıyorum su kaybı olmasın diye ama içemiyorum
Bu halde sporumu yaptım sanah daha iyiydim çünkü

Back