• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

sabahki menüm: elma sirkesi. çörek otu yağı.
1sb süt. 2 hurma.2 parça çemensiz pastırma.
öğlen: 200 ml ayran.80g. ekmekten full tost
akşam???? seldom gibi çiğ karnabaharı yoğurtla yemeliyim ühüüüü

Kızlar okudum menülerinizi dikkatimi çekti hiç çiğ sebze tüketmiyorsunuz..

Sadece karnımızı doyurursak kilo veremeyiz hücrelerimizi de doyurmalıyızki kilo verebilelim.. Hücrelerimiz sağlıklı gıdalarla doyuyor..Protein artı çiğ sebze olsun mutlaka menülerinizde.. Ya salata ya da yeşillik tüketmeyi alışkanlık haline getirin..

Tek tek cevap veremedim yatsı okundu.. Ben randevuma koşuyorum hemen :KK55:

Merhaba Dün akşam 8de girdim büroya sabah 5te çıktım....bugünde sabahlamayı düşünüyorum...5te eve gelip uyudum 11de kalktım ve kahvaltıda:2 dilim sucuk 1 yumurta,3 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı bal ,1 çk tereyağ,1 dilim peynir 8 zeytin yedim de doydum....Öğlen yediğimden bunları başka birşey yemedim 5te eşim geldi yarım tavuk döner almış birde onu yedim.bugün benim için çok ölü bir gün oldu gram versem bu hafta sevinirim...şöyle güne bakınca çok ekmek yediğimin farkındayım...ama yapcak birşey yok:(

Merhaba Dün akşam 8de girdim büroya sabah 5te çıktım....bugünde sabahlamayı düşünüyorum...5te eve gelip uyudum 11de kalktım ve kahvaltıda:2 dilim sucuk 1 yumurta,3 dilim ekmek,1 tatlı kaşığı bal ,1 çk tereyağ,1 dilim peynir 8 zeytin yedim de doydum....Öğlen yediğimden bunları başka birşey yemedim 5te eşim geldi yarım tavuk döner almış birde onu yedim.bugün benim için çok ölü bir gün oldu gram versem bu hafta sevinirim...şöyle güne bakınca çok ekmek yediğimin farkındayım...ama yapcak birşey yok:KK43:
Kuzum menü sonrası 100 kez yerinde zıpla.. Gerçekten işin zormuş Allah kolaylık versin canım..

selaaaam...
bu akşam tam bir telafi akşamı olmalı çünküm öğlen birazcık fazla kaçtı ama akşama da başka bir plan var. hem evde temilzik olacak hem de apar topar yemek yiyip oğlanı okuma şenliğine götüreceğiz. menüde lahmacun olacak.
losefar kıymalı pideyi bilmem mi ufff...yazları sivasta çok yeriz.ama bak kayseride tırnaklı pide yedik de hiç kayserinin kıymalı pidesini yemedik. bi daha ki yaza söz onu da yiyecem:) tabi hani çıtır kızlar olacaz ya ,midemiz de küçülmüş olacak az yiyeces:KK39:
Inş.inş

herkese günaydın,şimdi size dün akşam canımı sıkan şeyi anlatıp değerli yorumlarınızı bekleyeceğim.
Biz gurbette yaşıyoruz buraya geleli 2 sene oldu çok fazla çevremiz yok çok nadir olarak eşimin işyerinden arkadaşları, benim bir yakınım birde eşimin uzaktan akrabaları.bu kadar...Eşimin uzaktan akrabaları dediklerim de 3 kız kardeş 3 erkek kardeşle evli 3'ü de bu şehirdeler ama biz 2 aile ile görüşüyoruz sıklıkla.Yardımlarını gördüm mü gördüm çok şükür mesela 2.oğlumun doğumuna 1 hafta vardı kontrole gitmiştim dr.suyun azalmış bebği riske atamam bugün alacağım demişti , yanımızda kimse yoktu biz hemen apar topar X Ablayı çağırmıştık, bir de eşim acil apandisitten amliyat olmuştu sabah 6 civarı o zamn da çocukların yanında dursun diye X ablayı çağırmıştım.
Buraya kadarherşey ne kadar da güzel......Düğün törenlerinde veya nişanlarda vb.etkinliklerde kız tarafı kıza kimseyi yakıştıramaz oğlan tarafı oğlana kimseyi yakıştıramaz ya bizde de şu an öyle bir durum var. Dün akşam X ablaya gittik kızkardeşide vardı tabi. Zayıflama muhabbeti döndü 1 aydır görmüyorlar beni çünkü şaşırdılar bayağı neyese biz X Abla ile mutfaktayız bana losefarcım iyi vermişsin dedi ben de ''daha 14 kilom var bekarlık kiloma geleceğim'' dedim , o da bana kocan yakışıklı versen iyi olur tabi dedi. Ben de ifademi çok sertleştirmeden '' X Abla sen ne demek istiyorsun ben de güzelim dedim'' falan filan...............Buraya kadar ne var bunda diyebilirsiniz ama bu kadın durmadan bu konuda bana laf sokuyor,, kocam uzun ben kısayım bu konuda da durmadan laf sokuyor görüşmelerimizin %70'inde bu şekilde kendini bilmez bi laf söylüyor ve benim moralim bozuluyor.Normalde içime atan biri değilim lafımı kimseden esirgemem söylersem de kırıcı olurum diye şu ana kadar bir şey demedim.
Görüşmeyin diyeceksiniz de ayda 1 bile gitsek oğullarım için değişiklik oluyor dedim ya görüşebileceğimiz çok insan yok ne bileyim ramazanda falan yemek muhabbeti olunca hoşumuza gidiyor.

herkese günaydın,şimdi size dün akşam canımı sıkan şeyi anlatıp değerli yorumlarınızı bekleyeceğim.
Biz gurbette yaşıyoruz buraya geleli 2 sene oldu çok fazla çevremiz yok çok nadir olarak eşimin işyerinden arkadaşları, benim bir yakınım birde eşimin uzaktan akrabaları.bu kadar...Eşimin uzaktan akrabaları dediklerim de 3 kız kardeş 3 erkek kardeşle evli 3'ü de bu şehirdeler ama biz 2 aile ile görüşüyoruz sıklıkla.Yardımlarını gördüm mü gördüm çok şükür mesela 2.oğlumun doğumuna 1 hafta vardı kontrole gitmiştim dr.suyun azalmış bebği riske atamam bugün alacağım demişti , yanımızda kimse yoktu biz hemen apar topar X Ablayı çağırmıştık, bir de eşim acil apandisitten amliyat olmuştu sabah 6 civarı o zamn da çocukların yanında dursun diye X ablayı çağırmıştım.
Buraya kadarherşey ne kadar da güzel......Düğün törenlerinde veya nişanlarda vb.etkinliklerde kız tarafı kıza kimseyi yakıştıramaz oğlan tarafı oğlana kimseyi yakıştıramaz ya bizde de şu an öyle bir durum var. Dün akşam X ablaya gittik kızkardeşide vardı tabi. Zayıflama muhabbeti döndü 1 aydır görmüyorlar beni çünkü şaşırdılar bayağı neyese biz X Abla ile mutfaktayız bana losefarcım iyi vermişsin dedi ben de ''daha 14 kilom var bekarlık kiloma geleceğim'' dedim , o da bana kocan yakışıklı versen iyi olur tabi dedi. Ben de ifademi çok sertleştirmeden '' X Abla sen ne demek istiyorsun ben de güzelim dedim'' falan filan...............Buraya kadar ne var bunda diyebilirsiniz ama bu kadın durmadan bu konuda bana laf sokuyor,, kocam uzun ben kısayım bu konuda da durmadan laf sokuyor görüşmelerimizin %70'inde bu şekilde kendini bilmez bi laf söylüyor ve benim moralim bozuluyor.Normalde içime atan biri değilim lafımı kimseden esirgemem söylersem de kırıcı olurum diye şu ana kadar bir şey demedim.
Görüşmeyin diyeceksiniz de ayda 1 bile gitsek oğullarım için değişiklik oluyor dedim ya görüşebileceğimiz çok insan yok ne bileyim ramazanda falan yemek muhabbeti olunca hoşumuza gidiyor.
amaaaaan sen kilo verince susar gider. tipik erkek tarafı işte. doğru da söylemiş hani,kadınlar erken çöküyor,doğumdu çocuktu derken bir de kilo alırlarsa eşleriyle araya 10-20 yaş fark giriyor. günümüzde ahlaki şartları düşününce doğru bir uyarı ama taabi ki ne bileyim onu yap bunu yap şöyle ol gibi sözleri tasvip etmiyorum. aradaki samimiyete güvenerek söyledi muhakkak. o lafarı annen dese kızkardeşin dese problem değil işte erkek tarafı söyleyince tenkit oluyor.
ben olsam bu yüzden görüşmeyi bırakmazdım çünkü ailecek seviyorsunuz. hoşanmadığını kırıldığını ifade edebilirsin. Haklısın anladım seni de çok seviyoruz ama bu tutumun beni kırıyor. denilebilir.
Bu arada eşin o kladar boy farkına göre seni seçtiğine göre boy farkını kapatan bir özelliğin var demek ki;)
ablaya aynen iletebilirsin. bence akraba arasında böyle laf söz olabilir ilişkileri tamir edebilmek lazım.

sabahki menüm: elma sirkesi. çörek otu yağı.
1sb süt. 2 hurma.2 parça çemensiz pastırma.
öğlen: 200 ml ayran.80g. ekmekten full tost
akşam???? seldom gibi çiğ karnabaharı yoğurtla yemeliyim ühüüüü
akşam program sebebiyle yemek yiyemedik. 5 badem yiyebildim. program bittikten sonra çok açtım. yemesem de olacak gibiydi sonra fena bir yeme isteği geldi. programdan saat 8de eve geldik. yemicem diye uğraşırken saat 9u falan geçtikten sonra oturdum bi güzel yedim.bu hafta bu yeme atağı ilk defa oldu. yarın tartı günü o yüzden dünkü karbonhşidratları telafi için bugün protein günü yapıyorum. sabah tartılmadım. bakalım yarına kilom 63,9 olacak mı?

Günaydın kızlar dün ugrayamadim misafirim vardı poğaça yogurtlu patates salatası ve Portakallı pasta yaptım herkes beğendi tabi bende tadına baktım da baktım cumaya az çıkmam lazım ama bilmiyorum sabah kahvaltı yapamadi m okulda 2 Kaşarlı poğaça yedim malesef yaaa Üzgünüm hem de çok.
Losefar ben senin yerinde olsam hırs y à par ve tig gibi olurdum

amaaaaan sen kilo verince susar gider. tipik erkek tarafı işte. doğru da söylemiş hani,kadınlar erken çöküyor,doğumdu çocuktu derken bir de kilo alırlarsa eşleriyle araya 10-20 yaş fark giriyor. günümüzde ahlaki şartları düşününce doğru bir uyarı ama taabi ki ne bileyim onu yap bunu yap şöyle ol gibi sözleri tasvip etmiyorum. aradaki samimiyete güvenerek söyledi muhakkak. o lafarı annen dese kızkardeşin dese problem değil işte erkek tarafı söyleyince tenkit oluyor.
ben olsam bu yüzden görüşmeyi bırakmazdım çünkü ailecek seviyorsunuz. hoşanmadığını kırıldığını ifade edebilirsin. Haklısın anladım seni de çok seviyoruz ama bu tutumun beni kırıyor. denilebilir.
Bu arada eşin o kladar boy farkına göre seni seçtiğine göre boy farkını kapatan bir özelliğin var demek ki:KK66:
ablaya aynen iletebilirsin. bence akraba arasında böyle laf söz olabilir ilişkileri tamir edebilmek lazım.
evet canım herşey boy değil bende ne özellikler var uuuuuuuu:KK37: Eşimle az önce konuştuk ben hala gerginim seni bir daha onlarla görüştürmeyeceğim diyor.Memnun olurum ne diyeyim:)

Günaydın kızlar dün ugrayamadim misafirim vardı poğaça yogurtlu patates salatası ve Portakallı pasta yaptım herkes beğendi tabi bende tadına baktım da baktım cumaya az çıkmam lazım ama bilmiyorum sabah kahvaltı yapamadi m okulda 2 Kaşarlı poğaça yedim malesef yaaa Üzgünüm hem de çok.
Losefar ben senin yerinde olsam hırs y à par ve tig gibi olurdum
evet ben yürürken çok hırs yapıyorum bazen müzik dinliyorum bazen, kendim şarkı söylüyorum (ileri ileri arş ileri marş ileri dönmez geri Türk'ün askeri......) Bazen de beni gıcık eden şeyleri düşünüyğrum anlatmıştım geçmiş sayfalarda fotomontaj hikayem vardı ...... bunları düşüne düşüne yol bitiveriyor.

bu arada H HEDEF ve sen ne yapmışsınız dün akşam poğaçalar , açlık atakları falan cıssssssssssssss, ben de dün akşam eve gittim bizim bakıcı öğlenden sonra dra gidecekti diye babaanne baktı oğlana babaannede el elin üstünde ben gidene kadar oturmuş.(aslında kalan köfte patates vardı da yemişler) sadece bir gün öncesinden bulgur pilavı var ....zaten öğlen az yemişim 45 dkk yürümüşüm tepem attı yaaaa açımmmm açççç.neyse salata yaptım yoğurt koydum birde pilav istemeden bayağı az yedim .misafirlikte de iki tuzlu yedim adını bilmiyorum , 4 tane sarma bir de sadrazamn lokumu .kadının gıcığına meyve yemedim ama

Hedeffffffffffffffffffffffff 68,5
MEnüm:
Sabah 08:00 : 6 zeytin , çökelek, 2 lokma ballı tahin, 1 dilim beyaz ekmek

Ara:10:00 Türk kahvesi
Öğlen 13:00 1kaese kellogs 1 elma

Akşam :18:00 : lahan sarması yapacaklardı yapılırsa yerim yapılmazsa bilemyorum:KK62::KK62::KK62:

ve yarın büyük günnnnnnnnn umarım hayal kırıklığı olmaz, yelek almıştım 1 ay önce fermuarı kapanmıyordu 4 parmak gibi , bugün kapanıyor :KK70::KK70::KK70::KK70:

ben dün gece biraz moral bozukluğuma yenik düştüm. çok kötü oldum ve tekel acıktı bir tek. jelibonlar, çikolatalar, çizileri ve kolayı gömdüm. Bugün toparlayabileceğim mi baklım. aksine bugün de hiç iştahım yok moralim bozuk.

ben dün gece biraz moral bozukluğuma yenik düştüm. çok kötü oldum ve tekel acıktı bir tek. jelibonlar, çikolatalar, çizileri ve kolayı gömdüm. Bugün toparlayabileceğim mi baklım. aksine bugün de hiç iştahım yok moralim bozuk.
ne yapmışsın canım ya kola içmeyeydin iyiydi.

işyerinin diyet uzmanı modundayım .kaç kilo verdin diye soranlar , ne yapıyorsun diye soranlar...Adamın biri de (iş ark) az önce gelmiş yanıma diyo sana bişi danışacağım eee dedim hanımı 120 kilo imiş mide kelepçesini soruyor bana.....ne bileyim ben yaaaaaaaaa:KK12::KK12::KK12:

Valla şekerim sadece bir kez böyle bişi söylüyorsa bunda bişey yok derim ama devamlı böyle söylüyorsa kusura bakma ama eşinde gözü var derim özellikle seni de yakıştırmıyorsa eşine tehlikeli..
Zaten bu şekilde laf sokuşturan biri ile görüşürken ne kadar huzurlu olabilirki geçirdiğin vakit..Çocuklar için diyorsun, alın çocukları parka çıkın ne bileyim ortak bişiler yapın öylede değişiklik olur mutlu olurlar..
Okurken sıkıntı geldi yaşayan nasıl olur düşünemiyorum..
Hayatında fazlalıkları atmalısın, bu bazen kilo, bazen eski eşya bazen de gereksiz insan olur.
Rahatlatırmı seni?
İllaki..
Dene de gör :KK66:

Back
X