• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dün yediklerimi yazayım
sabah kendi yaptığım 1 dilim ekmek ve üzerine labne
ara simit
öğle yoğyrt yulaf tarçın
ara 1 cay bardağı kefir
akşam 1 kepçe erişteli çorba,1 tabak kıymalı taze fasulye

7 de yemeyi bitirdim 1 fincan karışık bitki çayı
bol suuu
cumaya 68,9 inşallahhh...

Aksam yemegunde zor doydum.1muz.elma sirkesi.6yk ispanak.4yk yogurt.3yk pilav.5yk kuru borulce.1/2ayva.1hyrma.1cb sut

Ben de 7den once bitirdim yemeyi.hatta 6dan once de hurma sicak süt keygi 6.30da.100 xzipladim.100 daha ziplarim.bitki cayi vs.gunu kapatirim.3gündür kilom ayni sabaha eksilmeliyim...

Ben de mısafırlılteyım yaa. Patlamıs mısır yedık.. Kek falan.

Ama bugun aksama kadar ısım vardı yemek yıyemedım. Aksam yemegım bı tabak makarnam yogurt ve sebzeli corba bı kase.

günaydın çıtırlar. tartılmadım ama bugün kendimi acaip hafif hissediyorum bir de pantolon düğmesi daha rahat kapandı.hedefim 68,5 daha aşağısı da olur mu ki meraktayım:KK47::KK47:
dün öğlen o kadar çok yemişim ki akşam resmen toktum kayınvalidem nefisss buğur pilavı yapmıştı ondan 3 kaşık aldım 2 brd. ayran içtim.Kayınvalidem ctesi günü kek yapmıştı tek dilim koymadım ağzıma , kek 5 gündür mutfakta beni yiyin d,ye bağırıyor kayınvalide de beğenmediniz kekimi diyo:):):) oğlu yese bitecek de o da bir naz bir naz:stop:
Dün akşam 45 dk yürüdüm eve geç kaldım büyük oğlum küstü bana ..
Gelelim bugüne:
Sabah (07:30 ):4 zeytin 3 dilim peynir,1 lokma çökelek, 2 lokma çilek reçeli azıcık ekmek(artık diyet ekmk almıyorm)

Ara(10:00) :Kahve içerim leblebim bitti evden getirmeyi unutuyorum olsa atardım ağzıma birkaç tane
Öğlen(13:00) :1 kase kellogs 1 adt elma

Akşam:Erişte çorbası, kalan köfte patates

günaydın kızlar.4 gün oluyor kilom aynı...zannediyorum en son verdiğim kiloyu pat diye verdim o yüzden böyle oldu. balık yediğimin ertesi günü müthiş bir azalma oluyor kiloda tabi ki su atıyorum sonra durması normal. biraz da bağırsaklar çok iyi çalışmadı. düşündüm bir kaç gündür yeşil çay içmiyordum ona başladım.
cumaya 64,4ten 63,9a düşmeyi planlıyorum ama kaldı 2 gün bakalım nasıl olacak:KK48:

günaydın çıtırlar. tartılmadım ama bugün kendimi acaip hafif hissediyorum bir de pantolon düğmesi daha rahat kapandı.hedefim 68,5 daha aşağısı da olur mu ki meraktayım:KK47::KK47:
dün öğlen o kadar çok yemişim ki akşam resmen toktum kayınvalidem nefisss buğur pilavı yapmıştı ondan 3 kaşık aldım 2 brd. ayran içtim.Kayınvalidem ctesi günü kek yapmıştı tek dilim koymadım ağzıma , kek 5 gündür mutfakta beni yiyin d,ye bağırıyor kayınvalide de beğenmediniz kekimi diyo:):):) oğlu yese bitecek de o da bir naz bir naz:stop:
Dün akşam 45 dk yürüdüm eve geç kaldım büyük oğlum küstü bana ..
Gelelim bugüne:
Sabah (07:30 ):4 zeytin 3 dilim peynir,1 lokma çökelek, 2 lokma çilek reçeli azıcık ekmek(artık diyet ekmk almıyorm)

Ara(10:00) :Kahve içerim leblebim bitti evden getirmeyi unutuyorum olsa atardım ağzıma birkaç tane
Öğlen(13:00) :1 kase kellogs 1 adt elma

Akşam:Erişte çorbası, kalan köfte patates
ahhh ahh o keki kaldıracaktın dondurucuya. caaanım kek dökülünce de insan üzülüyor. sonuçta içinde süt var yumurta var, tatlı yemek istediğinde çukulata yiyeceğine bir dilimcik yerdin...benin un helvası da bekler dolapta ben de kaldırayım dondurucuya. eşim yemiyo çocuklar yemiyoooooo:mad:

ahhh ahh o keki kaldıracaktın dondurucuya. caaanım kek dökülünce de insan üzülüyor. sonuçta içinde süt var yumurta var, tatlı yemek istediğinde çukulata yiyeceğine bir dilimcik yerdin...benin un helvası da bekler dolapta ben de kaldırayım dondurucuya. eşim yemiyo çocuklar yemiyoooooo:mad:
7 yıllık evliyim şu dondurucu kültürü ben de oturmadı gitti.Dondurucum resmen bomboş (bazen komşulara lazım oluyor:))
et falan oluyor , sebze türü hiçbirşey yok pasta börek atıyorum nadir olarak bir misfir geldiğinde çıkarıyorum onlar da yemezlerse heba oluyor...öyle işteee

ben sabah içtiğim sirkeli suyu akşam yemeklerinden sonra içmeye başladım yag yakıyormuş diye, yemekten sonra sıkı sık tuvalete gidiyorum sanırım idrar söktürüyor.
Hedefimmmm 68,5 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Selamlarrr.

Kahvalti olarak koy ekmegine kasarli tost ve kahve.

Ogle yemicem cunku bi saat oldu yiyeli aksam bi corba yapicam sehriyeli canim cekti bi dr salata.

Su icmem lazimmm. Kacamak yokk. Bir dr spor yapicam bi saat zamanim olursaa.

Hedefim 88

ben sabah içtiğim sirkeli suyu akşam yemeklerinden sonra içmeye başladım yag yakıyormuş diye, yemekten sonra sıkı sık tuvalete gidiyorum sanırım idrar söktürüyor.
Hedefimmmm 68,5 En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
ben de az önce içtim çünkü biraz fazla ekmek tükettim..:KK17:

merhaba
dün yediklerimi yazayım
sabah kendi yaptığım ekemk ,az biraz labne.cok vaktim yoktu.ekmegimde tam bugday ekşi mayalı gayet doğalll
ara salep
öğle yogurt yulaf tarcın
araorta kahve 3 minil lokum
ara 1 cay bardagı kefir
akşa iki tabak dolusu besamelli kıymalı karnabahar(biraz cok oldu ama )
1 fincan bitki çayı,bol suuuuu

uyurken de slim pack 12 dk karın egzersizleri yaptım.hergün olmasa da faydssı olsun diye gün aşırı mutlaka yapıyorum.losefar sen mi sormustun canın bu zayıflatıyor mu diye?ben ce zayıflatmıyoor karnım cok sarkık benim sezeryan sonrası göbeği ama baya büyük yani.biraz toparlar belki diye başladım.umarım faydası olur.kitap bu haft a yok çünkü ders çalışıyorum ikinci üniv.finaller var bu hafta

bugün yediklerimi de unutmadan yazayım da kacayım
sabah tam bugdaylı minnacık pankekelerimden 4-5 adet
ara 3 mısır patlağı
öğle yogurt yulaf tarçın,1.5 ceviz 1 yk yaban mersini 1 kuru kayısı
ara orta kahve
ara 3 mısır patlağı
aksam 1 cay bardagı kefir.1 tabak kıymalı besamel soslu karnabahr.

ben de az önce içtim çünkü biraz fazla ekmek tükettim..:KK17:
ekmek sıcak sıcak olunca dayanamıyorum, ctesi günü fırına gittim lavaş yaptırmaya açım zaten fırın miss gibi kokuyordu birde burada kıymalı pide meşhur belki 10 kişi kıymalı bekliyordu hemencecik kulaklarıma masaj yaptım ammma banamısın demedi şu an bile o kıymalılar gözümün önünde:)

merhaba
dün yediklerimi yazayım
sabah kendi yaptığım ekemk ,az biraz labne.cok vaktim yoktu.ekmegimde tam bugday ekşi mayalı gayet doğalll
ara salep
öğle yogurt yulaf tarcın
araorta kahve 3 minil lokum
ara 1 cay bardagı kefir
akşa iki tabak dolusu besamelli kıymalı karnabahar(biraz cok oldu ama )
1 fincan bitki çayı,bol suuuuu

uyurken de slim pack 12 dk karın egzersizleri yaptım.hergün olmasa da faydssı olsun diye gün aşırı mutlaka yapıyorum.losefar sen mi sormustun canın bu zayıflatıyor mu diye?ben ce zayıflatmıyoor karnım cok sarkık benim sezeryan sonrası göbeği ama baya büyük yani.biraz toparlar belki diye başladım.umarım faydası olur.kitap bu haft a yok çünkü ders çalışıyorum ikinci üniv.finaller var bu hafta
menün gayet güzel beşamelli karnabaharı kaçırsan nolacak ki kaloisi düşük, göbek olayını soralı bayağı olmuştu, cevap veren olmamıştı hatırlamana sevindim:KK68:
14 kilo vermeyi hedefliorum, o kadar verebilirsem göbeğin de gideceğini umuyorum...

işyerine niye tatlı getirilir hiççç anlamıyorum öğle 40 dk yürüdüm taş kadayıfını ye ye diye ısrar ettiler yedim. yürüdüğüm 40 dk da taşkadayıfına gitti
akşam da misafirliğe gideceğiz kesin ikram olacak ben napcam yaaaa?????

Selamun aleykum kizlar.bugun cok yogun geciyo yarina ikram hazirlik basladi.menulerde fena ne olursa hizlica tuketip ise donuyorum.yarinda gelemem heralde hepinizi optum

selaaaam...
bu akşam tam bir telafi akşamı olmalı çünküm öğlen birazcık fazla kaçtı ama akşama da başka bir plan var. hem evde temilzik olacak hem de apar topar yemek yiyip oğlanı okuma şenliğine götüreceğiz. menüde lahmacun olacak.
losefar kıymalı pideyi bilmem mi ufff...yazları sivasta çok yeriz.ama bak kayseride tırnaklı pide yedik de hiç kayserinin kıymalı pidesini yemedik. bi daha ki yaza söz onu da yiyecem:) tabi hani çıtır kızlar olacaz ya ,midemiz de küçülmüş olacak az yiyeces:KK39:

Back
X