• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

metabolizma çalıştıran elma çayı yaptım onu içiyorum
çarşamba günü diyetisyenden randevü aldımmm
endokrine bende gidicem .doktorla konuştum kızınızın durumunu öğrenin sonra ilgileniriiz sizinle dedi
cuma günü çokk canım sıkılddddııı
endokrine gittik .genel cerraha gidin önce dedi
genel cerrah muanene etti muhtemelen göğüste bişey yoktur dedi meme ultrasonu istedi bulanık görme varmı diye sordu
1 haftadırda kızım bulanık görüyorum diyordu
göz doktoruna sevk etti bizi göz doktorunun dediklerini dile getirmek bile istemiyorum
göz alanı testi yapıldı haftaiçi yine test tekrarlanıcak Allahım inşallah iyi çıkar duanızı esirgemeyinn

doğru tanı konulsun da herşeyde bir hayır vardır, kolaylar inşallah Mevla... benim kızıma 3 yaşında içe basıyor diye röntgen çektiler ve dediler ki iki kalçada ileri derecede çıkık, 6 yaşından önce çift taraflı ameliyat... bu arada birsürü başka dr.da gördü hatta elime bir de heyet raporu verdiler ameliyat şart diye ve ben 5 yaşındayken, gün aldım ameliyat için, zor ve riskli bir ameliyattı ayrıca eşimin hastalığı çok ağır bir devredeydi, ve ameliyattan sonra 8 ay bacaklar alçıda kalacaktı... o kadar zordaydım ki ama geç kalmaktan korktuğumdan aldım günü herşey hazır gün sayıyoruz... tam 7 martta kızım ameliyat olacak 5 martta eşim yoğun bakıma alındı çok ağırlaştı tabi biz ameliyat gününü geçirdik... ama ben ölüyorum panikten çocuk engelli kalacak benim yüzümden diye... sonra eşim biraz toparlanınca tekrar bir dr.a gittik ve dediki bu çocukta mmlik bile bir açık yok nasıl ameliyat dediler... ama tabi ben tatmin olamıyorum 4-5 dr ameliyat dedi biri yok bir şey diyor... meğer ilk çekilen röntgende ölçüm yapan dr yanlış açıyla ölçmüş, daha sonrakilerde onu baz alıp incelediği için (3 ayda bir röntgen yenilenmesine rağmen bir de) yanlış tanıymış... şimdi gayet sağlıklı kızım...olan 1.5 yıl benim vicdan azabıma ve gözyaşlarıma oldu... o gün bugündür asla tek tanıyla büyük kararlar vermiyorum... siz de alternatif görün mutlaka

Kraker dua etmek laxim.gogusten sivi akmasi denince ilk akla kitle veya hormon bozuklugu geliyo da bulanik gorme niye oluyodur ben de bilmiyorum ama ne olutda olsun onunfeki secenekleri sece sece en onemlisi de sabrederek yuruyeceksin.en kotusu gobi gozuken meme kanseri bile olsa ilk evrelerde tedavisi cok basarili.lise 2ye giderken bir arkadasimin gogsunden kitle alindi.gecmis olsuna gittigimizde ankarada ibni sinafaki maceralarini sirita sirita anlatiyordu.doktorlarla ben de doktor olucam muhabbeti vs.simdi 31yaşında en son 1cocugu vardı. hastalik bile olsa gelip geciyor.Allah sifa versin umarim tahlilleriniz temiz cikar veya bu imtihani hirpalanmadan atlatirdiniz

doğru tanı konulsun da herşeyde bir hayır vardır, kolaylar inşallah Mevla... benim kızıma 3 yaşında içe basıyor diye röntgen çektiler ve dediler ki iki kalçada ileri derecede çıkık, 6 yaşından önce çift taraflı ameliyat... bu arada birsürü başka dr.da gördü hatta elime bir de heyet raporu verdiler ameliyat şart diye ve ben 5 yaşındayken, gün aldım ameliyat için, zor ve riskli bir ameliyattı ayrıca eşimin hastalığı çok ağır bir devredeydi, ve ameliyattan sonra 8 ay bacaklar alçıda kalacaktı... o kadar zordaydım ki ama geç kalmaktan korktuğumdan aldım günü herşey hazır gün sayıyoruz... tam 7 martta kızım ameliyat olacak 5 martta eşim yoğun bakıma alındı çok ağırlaştı tabi biz ameliyat gününü geçirdik... ama ben ölüyorum panikten çocuk engelli kalacak benim yüzümden diye... sonra eşim biraz toparlanınca tekrar bir dr.a gittik ve dediki bu çocukta mmlik bile bir açık yok nasıl ameliyat dediler... ama tabi ben tatmin olamıyorum 4-5 dr ameliyat dedi biri yok bir şey diyor... meğer ilk çekilen röntgende ölçüm yapan dr yanlış açıyla ölçmüş, daha sonrakilerde onu baz alıp incelediği için (3 ayda bir röntgen yenilenmesine rağmen bir de) yanlış tanıymış... şimdi gayet sağlıklı kızım...olan 1.5 yıl benim vicdan azabıma ve gözyaşlarıma oldu... o gün bugündür asla tek tanıyla büyük kararlar vermiyorum... siz de alternatif görün mutlaka
çok geçmişolsunn kızınada eşinede
biliyomusun benim kızımada kalça çıkığı ameliyat denmişti bizim sıkıntımız 1 ay sürdü başka doktor ve ileri tetkikle bişey yok dendi
ayrıca çok teşekkürler ilgilendiğin için
evet tam tanı konmadı henüz .çok sıkıntı çektik biz bu kızımdan 17 yaşına geldi
geçmiş olsun sizedee .Allah beterinden korusun
benim kızımada bebeklğinde doktor kalça çıkığı demiştide tetkiklerden sonra olmadığı anlaşıldı
kızım kaç hastalığın kıyısından döndü bu da öyle olur inşallah
ilgilendiğin için teşekkürler

Kraker dua etmek laxim.gogusten sivi akmasi denince ilk akla kitle veya hormon bozuklugu geliyo da bulanik gorme niye oluyodur ben de bilmiyorum ama ne olutda olsun onunfeki secenekleri sece sece en onemlisi de sabrederek yuruyeceksin.en kotusu gobi gozuken meme kanseri bile olsa ilk evrelerde tedavisi cok basarili.lise 2ye giderken bir arkadasimin gogsunden kitle alindi.gecmis olsuna gittigimizde ankarada ibni sinafaki maceralarini sirita sirita anlatiyordu.doktorlarla ben de doktor olucam muhabbeti vs.simdi 31yaşında en son 1cocugu vardı. hastalik bile olsa gelip geciyor.Allah sifa versin umarim tahlilleriniz temiz cikar veya bu imtihani hirpalanmadan atlatirdiniz
endokrin hormon bozukluğu gibi gözükmüyo genel cerreha gidin dedi cerrah memede kitle olduğunu zannetmiyorum dedi çok rahatladık ama göz doktoru göz alanı testini beğenmedi göz sinirine baskı yapan bişeyden şüphelendi oda nörolojiye gidin dedi fazla bişey demek istemiyorum kızıma yakışştıramıyorum doktorun şüphelerini
inşallah atlatıcağız bu imtihanıda diğerleri gibi
teşekkür ederim canım iyiki varsınız

endokrin hormon bozukluğu gibi gözükmüyo genel cerreha gidin dedi cerrah memede kitle olduğunu zannetmiyorum dedi çok rahatladık ama göz doktoru göz alanı testini beğenmedi göz sinirine baskı yapan bişeyden şüphelendi oda nörolojiye gidin dedi fazla bişey demek istemiyorum kızıma yakışştıramıyorum doktorun şüphelerini
inşallah atlatıcağız bu imtihanıda diğerleri gibi
teşekkür ederim canım iyiki varsınız

inşallah diğerleri gibi bunu da atlatır biter gider... tefriciye yasin falan okunursa ben de okurum aklında bulunsun

Meleğimiz iş başında :KK36::KK36::KK36::KK36:
çok tatlısıınnnn:D

Allah razı olsuun

bu gün temizlik günüm
diyete harfiyen devam
spor pek yapamıyorum çünkü
bende doktoruma gittim ilaç yazdırmayyürüyüş yapıyormusun dedi hayır dedim başla dedi ama kendine yüklenme 10 dakikayla başla dedi
günlük yapmam gereken boyun egzersizleri vardı onlara bacak egzersizde ekledi
plates kursu şimdilik askıya alındı
kızımn sağlığı bi düzelsin fizik tedaviye gidememiştim ona başlıycam

yani bu sefer çok istekliyim midemde küçüldü heralde nelere hayır diyoruuuummm ben bile inanamıyorum

hepinizi öpüyorumkızlar kendinize iyi bakıınnn:KK68:
akşama uğrarım salı çarşamba doktordayız fırsat buldukça gelicem
iyiki varsınızzzz

endokrine bende gidicem .doktorla konuştum kızınızın durumunu öğrenin sonra ilgileniriiz sizinle dedi
genel cerrah muanene etti muhtemelen göğüste bişey yoktur dedi meme ultrasonu istedi bulanık görme varmı diye sordu
göz doktoruna sevk etti bizi göz doktorunun dediklerini dile getirmek bile istemiyorum
göz alanı testi yapıldı haftaiçi yine test tekrarlanıcak Allahım inşallah iyi çıkar duanızı esirgemeyinn
geçmiş olsun tatlım allah şifa versin

Krakercim iyi dusun iyi olsun gecmis olsun da ote InsaAllah hic gelmemis bile olur Allar yardimciniz olsun bizim bi tanidigimiz yaklasik 3-4 yil once gogsunden sivi geldigini farketmis dedigin gibi gozleri debulanik goruyormus dr a gitti bir suru muayene test falan beyninde tumor var dediler ama iyi huylu bi tumor hayatindan hic geri kalmadi kafaya da takmadi bikac ay ilac kullanip tedavi gordu bitti gitttiiiiiiii:KK5: sonra o donem bekar olmama ragmen benim de gogsumden sivi geliyordu gozlerim de bulanik goruyordu ana dedik bende de var meger kullandigim bi ilacin yanetkisi bilmemne hormonunu cogaltiyoemus ondan sivi geliyormus vs gozlerimde harbiden bulanik goruyor cunku miyopmusum meger ayol :D belki senin kiz da suan kullandigi ilac varsa yanetkisi manetkisi bosver takma kafana olacak olan zaten olacak simdiden uzuldugunle kalirsin :KK56:

herkese günaydın. Hafta sonu ev işi alışveriş derken pek giremedim, hafta sonu 2 öğün yedim ve spor yapamadım.bu hafta çok heyecanlıyım yeni başlıyormuşum gibi hissediyorum ve cuma gününü iple çekiyorum ama yolum çok uzun, aylar su gibi geçsin gitsin istiyorum.

Tamam kaptancim soz almadan gelicem.
Siyahbeyazcim kutlarim canim Insaallah boyle devam edersin.
Seldomcum bende bilmiyorum halim nedir mutsuz ve bitkinim.aman nankorluk ediyorum hepimiz saglikliyiz Allaha sukur bu bile beni mutlu etmeli ama insanoglu hep daha fazlasini istiyoruz.

Canlarim ben gelip gitmedigim diyet yapmadigim icin biraz ara veriyorum.hepinizi seviyorum yakinda gorusuruz Insaallah beni unutmayin

unutmayıa tabiki .hedefimin dediği gibi 2-3 haftada dön lütfen.

cok gecmiş olsun.güçlü olmaya ve sabırlı olmaya calış lütfen.belki de birseyi yok insallah çsimididen sabrını tüketme.Allah kimseyi çocugunun hastalığıyla imtihan etmesin.sana kolaylık diliyorum.

ewet gelelim bana ..öhöö öhööö.b
bi daha anneme gitmicem yaa.dün 1 tabak asure,cocuklardan kalan pasta ve 15 kadar sarma yedim:((
haftasonu yaptığım sabrımı zorlayan su atıcı denen sey boşa gitti.

bugun ki menüm
kalkınca elma sirkeli su
sabah 2 dilim ananas,1 kivi,1 kk peynir,5 badem
ara yarım mandalina,1 cb kefir
ögle 3 yk yogurt,2 kuru kayısı,1 kivi,1 yk tarcın,3 yk yulaf
ara kepek ekmekli tost
aksam kepekli pirinçli kabak yemegi,yogurt
ara misafirliğe gitcem .bir sey ikram edilirse 1 catal tadına bakma ve tesekkur edilerek tabagı iade etme:))

kötü haber dün eski hedefin günüydü...bu sabahtan itibaren toparlanma çalışmaları...umulur ki cumaya 64lü bir rakam söyleyebilirim size

Sabah menum corn flakes 1 kase.3 tane kayisi
Ara:isyerinde ikram edilen kabak cekirdegi.
Oglen sarma ve sarmisakli yogurt.
Aksam oglenin aynisi
1 saat yuruyus
Ve hergun ictigim.yesilcay.orta kahve ve 2 lt su

8 aylik bebisim felaket oksuruyor bildiginiz ya da uyguladiginiz bitkisel birseyler var mi.balsiz tarifler
o ballı tarifi şeker ile yapabilirsin.
Çeyrek soğanı +1 tatlı kaşığı şeker ile oda ısısında ağzı yarı açıkken beklet, 8-10 saat sonra sulanınca içinden soğanları çıkart , sabah akşam 1er çay kaşığı ver. bizimkilere 1er tatlı kaşığı veriyorum, 3 yaşındalar.

bişey sorcam ne alaka demeyin de :) alkol haram dinen, içmek, almak, satmak, bulundurmak vs de dolayısıyla... peki içkili restoranlara gidilebilir mi? kişisel olarak tercih etmiyorum ama bir organizasyona gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım... nedir hüküm? bilen var mı?

Back
X