metabolizma çalıştıran elma çayı yaptım onu içiyorum
çarşamba günü diyetisyenden randevü aldımmm
endokrine bende gidicem .doktorla konuştum kızınızın durumunu öğrenin sonra ilgileniriiz sizinle dedi
cuma günü çokk canım sıkılddddııı
endokrine gittik .genel cerraha gidin önce dedi
genel cerrah muanene etti muhtemelen göğüste bişey yoktur dedi meme ultrasonu istedi bulanık görme varmı diye sordu
1 haftadırda kızım bulanık görüyorum diyordu
göz doktoruna sevk etti bizi göz doktorunun dediklerini dile getirmek bile istemiyorum
göz alanı testi yapıldı haftaiçi yine test tekrarlanıcak Allahım inşallah iyi çıkar duanızı esirgemeyinn
doğru tanı konulsun da herşeyde bir hayır vardır, kolaylar inşallah Mevla... benim kızıma 3 yaşında içe basıyor diye röntgen çektiler ve dediler ki iki kalçada ileri derecede çıkık, 6 yaşından önce çift taraflı ameliyat... bu arada birsürü başka dr.da gördü hatta elime bir de heyet raporu verdiler ameliyat şart diye ve ben 5 yaşındayken, gün aldım ameliyat için, zor ve riskli bir ameliyattı ayrıca eşimin hastalığı çok ağır bir devredeydi, ve ameliyattan sonra 8 ay bacaklar alçıda kalacaktı... o kadar zordaydım ki ama geç kalmaktan korktuğumdan aldım günü herşey hazır gün sayıyoruz... tam 7 martta kızım ameliyat olacak 5 martta eşim yoğun bakıma alındı çok ağırlaştı tabi biz ameliyat gününü geçirdik... ama ben ölüyorum panikten çocuk engelli kalacak benim yüzümden diye... sonra eşim biraz toparlanınca tekrar bir dr.a gittik ve dediki bu çocukta mmlik bile bir açık yok nasıl ameliyat dediler... ama tabi ben tatmin olamıyorum 4-5 dr ameliyat dedi biri yok bir şey diyor... meğer ilk çekilen röntgende ölçüm yapan dr yanlış açıyla ölçmüş, daha sonrakilerde onu baz alıp incelediği için (3 ayda bir röntgen yenilenmesine rağmen bir de) yanlış tanıymış... şimdi gayet sağlıklı kızım...olan 1.5 yıl benim vicdan azabıma ve gözyaşlarıma oldu... o gün bugündür asla tek tanıyla büyük kararlar vermiyorum... siz de alternatif görün mutlaka