• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın çok geçmiş olsun... yine iyi kurtarmışsın, yoksa senin üzümler şarapmı oldu o_Oanam bi daha sen üzümle hiçbirşey yapma :KK57:
sarhoş olmadım:) şarapla sirke arasındaki farkı arştırmıştım. arkadaşlar da şarap olmasın o diyorlardı. bakteriler önce şekeri alkole dönüştürüyor sonra sirkeye dönüştürüyormuş. şarap yapan bakteriler oksiljensiz ortamda ürüyormuş o yüzden sirkenin ağzını kapatmıyoruz tülbent ile örtüyoruz:) neyse anlaşılan ağzı açıkken başka bakteriler de üreyebiliyormuş:KK23:

günaydın kızlar...
pazartesi akşam 6dan sonra gözüm doymadı bişeyler yemek istedim yedim de...en son yediğim de pazar günü kyrduğum benim fulll organik sirkeden tuşu oldu. dedim aaa niye bu taşmış baktım asitlenmiş gibi bişey oluyo rengi de turşumsu olmuş yaklaşık 2 kaşık yedim veeeeee zehirlendim:p gece zaten oğlan hastaydı ateşi çıktı çıkacak onu kontrol ederken bende de bi tuhaflık vardı midem dönüyordu...gece yarısı 3-4 defa kustum, zehrin çoğunu atsam da bir kısmı dün tüm gün boyunca bağırsaklarımda dolaştı durdu, hala da tam gitmedi sanırım. böyle işte...üzüm sirkesini yapmayı becerememişim ben. elma sirkemden şüphe etmiyorum onu birebir tarif ile yaptım ama üzümü elma sirkesi yapar gibi yapmıştım olmadı.Ben de diyorumüzüm sirkesini sonradan kurmama rağmen ne çabuk da maya tuttu, üzümlerin etrafı bile maya oldu!) neyse şimdi iyiyim.
dünkü menüm:
sabah:1 pirinç patlağı
9:00-1elmalı kurabiye
11:2 muz, 1 şeftali suyu, 1 bardak kefir
14,30:yarım ayvalık tost
17:KK30: yarım ayvalık tost
(yaniiii o mide bulantısı ile bile bunları yedim ya!)
Gecmis olsun gidaa zehirlenmesi tehlikelidir

neden hiçkimse uğramamış ki buraya...

bugün sabah idari toplantı vardı... hayatımda ilkkez birini bildiğiniz şikayet ettim.. işini yapmıyor ve ben artık çok yoruldum diye şikayet ettim... nedense ben ondan gerginim arkadaş... hem utanıyorum çocuk gibi şikayet ettim, hem işyerinde yüzyüze bakıyoruz çok gerginim, hem de hala çok yorgunum :KK43:

bugün 2 sınıfın veli toplantısı var, öğleden önce bir grup geldi gitti.. acaip motive oldum, öğretmenlik mucizevi bir meslek, gelirken aşure getirmişti biri şimdi yiyorum :)

öğleden sonra da ikinci grup gelecek...5e kadar nefes alamam artıkın :/

menümü yazayım :

bugün toplantılar nedeniyle oruç tutmadım boğazım ağrıyor konuşmaktan :KK43:

sabah : 1 yumurta
domates
1 bardak süt

öğle : 4 yk zeytinyağlı kereviz
3 yk tavuklu bulgur pilavı
1 kase aşure

akşam : 8 yk tavuklu bulgur pilavı
cacık

ara : 1 balçık hurması
Benimde anaokulundaki oglumun toplantisi vardi,bazi velilere sinir oldum.okula beslenme gonderiyorz cuma gunleri makarna gunu.kendi cocuklari sevmiyo diue maksrna listeden cikti yerini krep aldi.ne alaka ya krepppppp

cok zamanım yok yazıp cıkıyorum.hedef gecmiş olsun.basımıza ne gelirse boğazımızdan gelecek:)

bugun ki menüm.liste dışı oldu tamamen
sabah 1 kepekli lavas,5 zeytin
öğle balık(kızartmaydı malesef),salata,laz böreği
ara kepek ekmekli beyaz peynirli tost
aksam sadece yogurt yemen lazım herhalde.

günaydın kızlar...
pazartesi akşam 6dan sonra gözüm doymadı bişeyler yemek istedim yedim de...en son yediğim de pazar günü kyrduğum benim fulll organik sirkeden tuşu oldu. dedim aaa niye bu taşmış baktım asitlenmiş gibi bişey oluyo rengi de turşumsu olmuş yaklaşık 2 kaşık yedim veeeeee zehirlendim:p gece zaten oğlan hastaydı ateşi çıktı çıkacak onu kontrol ederken bende de bi tuhaflık vardı midem dönüyordu...gece yarısı 3-4 defa kustum, zehrin çoğunu atsam da bir kısmı dün tüm gün boyunca bağırsaklarımda dolaştı durdu, hala da tam gitmedi sanırım. böyle işte...üzüm sirkesini yapmayı becerememişim ben. elma sirkemden şüphe etmiyorum onu birebir tarif ile yaptım ama üzümü elma sirkesi yapar gibi yapmıştım olmadı.Ben de diyorumüzüm sirkesini sonradan kurmama rağmen ne çabuk da maya tuttu, üzümlerin etrafı bile maya oldu!) neyse şimdi iyiyim.
dünkü menüm:
sabah:1 pirinç patlağı
9:00-1elmalı kurabiye
11:2 muz, 1 şeftali suyu, 1 bardak kefir
14,30:yarım ayvalık tost
17:KK30: yarım ayvalık tost
(yaniiii o mide bulantısı ile bile bunları yedim ya!)
Geçmiş olsun canım

Epeydir menü yazamıyorum ama artık fazla da olsa yazacağım
sabah köy ekmegi. Tereyağı bal peynir çay
ara çay
öğlen yarım kase çorba 1 kase ispanak yemeği buraya kadar fena değil
4 te 2 dilim börek yarım simit lahana sarması
şimdi acıktım ve 1 dilim börek lahana sarması ve 1 kurabiye yedim utanarak yazıyorum

günaydınn kızlarrr

bu sabhaki kilomu yazayım 81.5
yarın sabah giremezsem 81.5 yazarsınız kilomu
biz hala doktor doktor geziyoruz akşam acildeydik kızmın başağrısı ve mide bulantıları çoktu bu gün ve yarında doktordayız
inşallah netleşicek durumumuz .güzel haberlerle dönerim buraya inşallah.duanızı esirgemeyin

günaydınn kızlarrr

biz hala doktor doktor geziyoruz akşam acildeydik kızmın başağrısı ve mide bulantıları çoktu bu gün ve yarında doktordayız
inşallah netleşicek durumumuz .güzel haberlerle dönerim buraya inşallah.duanızı esirgemeyin

allah kolaylasın işlerinizi inşallah...

menülerimi yazamıyorum sıkıntı olmaz dime akrepçimm
zaten ne yediğim belli değil dışarıda olduğumuz için suyu az içiyorum.evden bişeyler alıyorum yanıma yemek için dışarda yemiyorum .zorla bişeyler yiyorum zaten aşağıya inmiyo lokmalarım

günaydın canlar

neden iki gündür pek ıssız buralar?? akrep nerelerde? ambu dönse artık!! listede bir sürü isim var gelen giden 3-4 kişi!! hadi yahu toparlanın biraz yine neden dağıldık ki biz??

sabah : 1,5 baharatlı tost
1 bardak süt

öğle : 6 zeytin
bissürü parça peynir (yeni yaptım da hevesle getirdim hepsini yemek hayaliyle :) )
domates-salatalık-biber-kapya
çay
3 dlm ekmek

akşam : 2 kase sumaklı çorba
salata
2 yk bulgurlu pazı sapı yemeği (uydurmasyon bir yemek :) babama yaptım aslında ben de 2 yk yerim artıkın)

günaydın kızlar dün doktordayım giremedim
paşamı doktora götürdük maşallah sağlığı genel anlamda iyiymiş biraz hırıltısı ve sol kulağında sıvı var dedi onla ilgili ilaç yazdı doktoru onları kullanmaya başladık.
kızlar kimseyi kötü etkilemek istemiyorum ama ben diyet yapamıyorum yok olmuyor sabahtan beri nette diyetlere bakıyorum hiçbiri içime sinmiyor
dün eşim kilo alıyorsun dikkat et dedi benim normal de ona küsmem ve hırslanmam lazımdı ama hiç bir şey hissetmedim bana ne oluyor biri bana yardım etsinnnn

günaydınn kızlarrr

krakercim Allah kolaylık ve şifa versin.çok güzel kilo vermişsin.

bu arada bildirimlerimiz cuma günü artık di mi? bu hafta listeye gireyim artık :)
evet seni geçen hafta alıyorduk listemize ama bu haftaya ertlemiş olduk.

günaydın kızlar dün doktordayım giremedim
paşamı doktora götürdük maşallah sağlığı genel anlamda iyiymiş biraz hırıltısı ve sol kulağında sıvı var dedi onla ilgili ilaç yazdı doktoru onları kullanmaya başladık.
kızlar kimseyi kötü etkilemek istemiyorum ama ben diyet yapamıyorum yok olmuyor sabahtan beri nette diyetlere bakıyorum hiçbiri içime sinmiyor
dün eşim kilo alıyorsun dikkat et dedi benim normal de ona küsmem ve hırslanmam lazımdı ama hiç bir şey hissetmedim bana ne oluyor biri bana yardım etsinnnn

hedefcim geçmiş olsun canım
sağol canım ya size de geçmiş olsun. ben iyileştim de oğlanın ateşi gece arttı. eşim bu sabah çocuğu doktora götürdü. hep farklı bir antibiyotik kullanıp tutmayınca zimaksa geçiyorduk bu sefer doğrudan zimaks başladık ama ateşi arttı ishal başladı , acaba dedik yanlış mı yatık. hastanede iğne yaptırmış getirdi. bi de probiyotik toz vermiş doktor onu içirezes. şimdi karşımda ve iyi iş yerinden izin aldım çocuğu işte yanımda tutuyorum eve götürüp dinlendiricem inşallah

Merhaba herkese.
Sabah menum;yumurta,7 adet zeytin,3 lokmacik tahin pekmez.2 dilim ekmek
Öglen:3 köfte birkaç parca patates,4-5kaşik kisir,küçük bir kase yoğurt
Akşam ķöfte ve salata yiyecegim. 45dk yuruyus yaptim.
Sanirim kendimi yürürken çok kasiyorum sol bacagim agriyor. Umarim devam etmez devam ederse ben asla zayiflayamam

günaydınn kızlarrr

Allah acil şifa versin.çok geçmiş olsun

merhabalar
dün benim için kötü bir gündü.
amcamı ziyarete gitttim.karaciğer kanseri ve,hastanede inanılmaz dercede ağrısı var.görseniz cocuk gibi büzülmüş ve inliyor.morfin veriyorlarmış yanlış anlamadıysam ağrısı için ama buna rağmen cokk kötü.bu durumu sindiremeden bi haber aldım.tayinimiz cıkmıs.daha ankaraya geleli ne kadar oldu biliyorsunuz.cok moralim bozuk.

merhabalar
amcamı ziyarete gitttim.karaciğer kanseri ve,hastanede inanılmaz dercede ağrısı var.görseniz cocuk gibi büzülmüş ve inliyor.morfin veriyorlarmış yanlış anlamadıysam ağrısı için ama buna rağmen cokk kötü.bu durumu sindiremeden bi haber aldım.tayinimiz cıkmıs.daha ankaraya geleli ne kadar oldu biliyorsunuz.cok moralim bozuk.
Geçmiş olsun. Tum hastalara Rabbim acil şifalar versin.

merhabalar
aaaaaa siz yeni taşınmıştınız canım daha yenide işe girdin çok üzüldüm amcana da geçmiş olsun nereye çıkmış tayininiz

Back
X