Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hoşbuldum poseidon ilginç bir nickin varmış ılık havamı? burası çok soğuk my home in the ıstanbul
where is in the you now? ingilizcemi yesinler

mıtolojıde denız tanrısı demek
canım ben ısvıcredeyım normalde gecenlerde kar yukseklıgı 1 metreye ulasmıstı ama bugun bı anda ısındı hava. yarın yıne kutup sogugu gelır buraya

ollleeyyy yehhuuu
cok tesekkur ederim akrepcigim buraya basladigimda 65.5 ti kilom bir sabah 64.7 oldum ama bugun sabah tam 65 gosteriyor
cuma sabahi bir 64 olsam ah
mutfaktaki bir kase asuredende aklimi alamiyorum

birazdan bugunku agiz kapanisimi yapacagim arkadaslar, eminim bir cogunuz coktan yapmistir.
09.30 ceyrek simit, bir dilim tam bugday ekmegi ,iki dilim tulum peyniri, bir yumurta, bir tatli kasigi bal
1130-12.00 Cd ile egzersiz
12.00-13.00 tempolu yuruyus ( bebek arabasi itme esliginde)
14.00 bir kase special K icne muz dogranmis halde
15.00 kucuk bir tabak pilav uzeri kirmizi et ve ayran
18.00 3 kasik pilav
19.00 yesil cay ve asure:)
soz bundan sonra bir sey yemeyecegim
ama Odemlerim icin yesil cay icecegim tekrar ilerleyen saatlerde
birde bugun gidip 2 sise bir bucuk litrelik su aldim bundan sonra hersabah o siselere gunluk icecegim suyu koyup gun sonuna kadar ne kadar su ictigimi daha rahat kontrol edecegim

ben de bugun
saat 12.30 da bır kase sutle dıyet k.flakes yedım
ara: bır fıncan sıcak cukulata
5 tane halleyle 2 dılım kek yedım
esım eve gelınce bıraz salata yerım sadece

kızlar ben bayagı saldım kendımı. sabah kahvaltı edemedıgım ıcıngunduz hafıf gectıgı ıcın ogleden sonra aburcubura saldırdım.

Son düzenleme:

yapma posedion surada tartilma gunune iki gun kaldi

nurceng nasılsın

iyiyim banucum sen nasılsın

ben bugün sabah gayet iyiydim ama öğlen arkadaşa gittim 1 kase kısır ve 1 gözleme yedim yaaa
akşam 1 kase çorba 1 dilim kepekli ekmek yedim nasıl çok yeişim bugün yaa değil mi

yarın yine gezmem var.umarım kendimi tutabilirim

kızlar benım de ablam gelıcek haftasonu. ocak sonuna kadar burda kalıcak. ablam burdayken nasıl olur bılmıyorum
belkı ablam var dıye daha nadır gırebılırım buraya belkı de ablam var dıye yusufu oyalar da ben buraya daha cok gırme fırsatı bulurum. bılmıyorum sımdılık.
sımdı esım geldı turkıyeden yusufu da yatırmam gerek babasını gorsun dıye bekletıyorum cocuk cok sersem sureklı dusuyor yıne yusufun yanına gıdıyım ben

canım sen de gezmede ye evde yeme.ben dünya kadar hazırlıktan sonra[bizim burda en az 5 çeşit ikram çıkarılır]yemeden gidenlere gıcık olurum.az da olsa tatmalı insan.ev sahibinin de hatırı var .

bende aksama kadar kendime hakim olyorum ama asil bir sey yememem gereken satte yani 8 den sonra istahim iyice aziyor bugun nasil yapacagim bakalim
arkadaşım malumunuz kış geldi.geceler uzadı.insan yapacak bir şey bulamayınca yemeye sarıyor.ben de yemeği az yedim.şu an o yüzden buradayım,kendimi oyalama çabasındayım.aksi gibi eşim de kışlık izne ayrıldı.adam 1.85 79 kilo.şu iki kişilik yiyip kilo almayanlardan.sinir oluyorum adama ya..akşam yemekten sonra çikolata soslu browni istedi benden ya..ben de ömrümde ilk kez yapmıycam dedim.ve de kedi gibi tısladım adam ürktü valla.

selam kızlar bugünkü menümü veriyim
kahvaltı 07:30 maydonoz,domates,salatalık,light peynir,3 zeytin, şekersiz çay
öğle 13:10 balık,salata
ara 16:10 1 elma
akşam 20:00 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği salata yoğurt
yarım saat tempolu yürüyüş
şekersiz çay
22:00 1 elma 2 ufak mandalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…