hoşbuldum poseidonilginç bir nickin varmış ılık havamı? burası çok soğuk my home in the ıstanbul
where is in the you now?ingilizcemi yesinler
yapıcaksınız tabi canım.cuma sabahı buraya gelmeden önce ve cuma günkü kilonu yazmanız gerekiyor.ben seninle turabı alıyorum.arkadaşlar fikrinizi belirtirmisiniz..nurceng de vardı sanırım ..nurceng katışıyormuydun canım..pek paylaşımda görmüyorum ama..
oyyy yani size kimse kabarık saçlı gelmicek öylemii çok şeker yaa maşallah
hahahahah bebeği ürkütmemek için ortama uyun giyinmek ona göre saçlara fön çektirmek lazım :82:
ben de bugun
saat 12.30 da bır kase sutle dıyet k.flakes yedım
ara: bır fıncan sıcak cukulata
5 tane halleyle 2 dılım kek yedım
esım eve gelınce bıraz salata yerım sadece
kızlar ben bayagı saldım kendımı. sabah kahvaltı edemedıgım ıcıngunduz hafıf gectıgı ıcın ogleden sonra aburcubura saldırdım.
nurceng nasılsın
bende aksama kadar kendime hakim olyorum ama asil bir sey yememem gereken satte yani 8 den sonra istahim iyice aziyor bugun nasil yapacagim bakalim
iyiyim banucum sen nasılsın
ben bugün sabah gayet iyiydim ama öğlen arkadaşa gittim 1 kase kısır ve 1 gözleme yedim yaaa
akşam 1 kase çorba 1 dilim kepekli ekmek yedim nasıl çok yeişim bugün yaa değil mi
yarın yine gezmem var.umarım kendimi tutabilirim
canım doğum öncesi kilonkaçtı benim 54 dü.20 kilo falan aldım hamilelikte 8 kilo verdim 12 kilo daha vermem lazım
arkadaşım malumunuz kış geldi.geceler uzadı.insan yapacak bir şey bulamayınca yemeye sarıyor.ben de yemeği az yedim.şu an o yüzden buradayım,kendimi oyalama çabasındayım.aksi gibi eşim de kışlık izne ayrıldı.adam 1.85 79 kilo.şu iki kişilik yiyip kilo almayanlardan.sinir oluyorum adama ya..akşam yemekten sonra çikolata soslu browni istedi benden ya..ben de ömrümde ilk kez yapmıycam dedim.ve de kedi gibi tısladım adam ürktü valla.bende aksama kadar kendime hakim olyorum ama asil bir sey yememem gereken satte yani 8 den sonra istahim iyice aziyor bugun nasil yapacagim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?