- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese aydın ve hayırlı bir gün dilerim.çocuk doktoru ve [beğenebilirsem]diyetisyen koşturmacam var bu gün.dönüşte görüşürüz.selamlar.
ooyy minnosum yine veremiom die depresis olmussun kiz bende veremiyorum sabırlı ol azcık vercek illaki nereye kadar dayanabilirki vücudumuz sonucda onu yöneten biziz
herkese aydın ve hayırlı bir gün dilerim.çocuk doktoru ve [beğenebilirsem]diyetisyen koşturmacam var bu gün.dönüşte görüşürüz.selamlar.
sağol akrepçim hoşbuldum :78:hesaplama işini hallederiz merak etme canım..
hoş geldin bu arada
evet ya yemek değilde hamburger pizza pide cola vs..bunları yerken kaybediyorum kendimi.. bide tatlılar
anamm lıgthlıfee hersey dahıl otele bende ılkdefa balayında gıttım allahım kocam
boyle ıncık boncuk tek catalla alıyor herseyı ben bı tabagı masaya bırakıp ıkıncıyı
doldurmaya gıdıyordum ay ama harıka bıse yaa ıstedıgn hersey bır anda masada oluyorr
namm namm ama gel gorkıı bu karayaglar yapıstı sımdıde ama gıdıcek gıdıcek merak etme
sekerımm . buarada kac yasındasın bebısın oldumu kac aylık kızmı erkekmı kızsa bızım
posının yusufa alalım hemen bas goz edelım ne dersın posıı gelın buluyorum sana
iyi geceler :92:gorusuruzz yarınn tatlımm ıyı gecelerr
başla tatlım.ama okuduğum kadarı ile monti ile çok kilo vermiş ve fazlasıyla geri almışsın benimgibi bende montiye başlayıp başlamamakta kararsız kaldım ama montiden başkasıda beni paklamadığı için mecbur başladım yine.. 65 olmam lazım yaza kadar.. yani önümde 6 ay var nasıl olucak bilemiyorum ama nekadarı gitse kardır.. :18: enazından 75 falan olayım
tamam tatlım..bir arkadaş daha vardı karıştırmamak için sordum.
ohh ne iyi etmişsiniz dışarı çıkmakla..güzel havaları değerlendirmek lazım dimi canım
evet ingilizcn çok hoş..istanbul çok soğuk demek..bende mersinde bugün üst değiştirdim öğlen çok terledim koşturmaktan.eve geldim değiştim..havalar burda sabah ve akşam serin öğle güneş olunca çok sıcak..tabi hareket halinde olanlara
ayyy benimde tekrar başlıyasım var bu montiye..ben de yarın başlasammı ki :18:
Herkeze günaydın
günaydın güzelllerrr
ayy bılmıyorum meyvem artık şyle bır oklavayı alıp vucuduma
gırısıp dovesım gelıyor yanı artıkk bukadar seye ınsan gr oynamazmı bee
bu nasıl vucuttur nedır haftasonu sunu bı şoklasammı ne etsem yaa
canım ayran detoksu yapabilrsin..
2 günlük bişi duymussundur ..
içinde yarma yeşil mercimek salatalık nohut oluyor yanlıs hatırlamıyorsam..
yaa onda cok fazla yemek yokmu meyvem ben onu cok asırı gıbı gordum hıc yaptınmı sen ,
verılıyormu kılo denıyım ben sunu bı arastırıyım bugece olmazsa
günaydınHerkeze günaydın
günaydın
günaydın.canım vücut direnç gösteriyor..hiç telaş etme olurmu..gidicek merak yapma istersen senle montiye başlayalım..akşamları da meyve tüketiriz.yemek olarak ne dersin..acaip kilo verdiriyor ama monti..çünkü yenilen gıdalar özellikle yağ yakan gıdalargunaydınn kızlar
aksam ınternet gıttı akrebım oyuzden bıranda kactım kusura bakma
busabah artık dayanamadım tartıldım ve sonucta 100 gr bıle yerınden
oynamamıs neoluyor benım vucuduma bı turlu czemedım
okadar sey yapıyorum haftalardır yerınden oynamıyor yaa wc ısıde bozuk zatenn
günaydıngünaydın güzelllerrr
ehem ehem namım da almış yürümüş :103: evet o benim efemm:86:duyduğuma göre sende monticiymişsin.. monti linkinde bi ara duyuduğum ve gördüğüm akrep sensin ozaman :89: anam tam yerine düştüm ozaman :89: seninle çok yarışacağız :90:
ooyy minnosum yine veremiom die depresis olmussun kiz bende veremiyorum sabırlı ol azcık vercek illaki nereye kadar dayanabilirki vücudumuz sonucda onu yöneten biziz
günaydınHerkeze günaydın
günaydın
günaydın.canım vücut direnç gösteriyor..hiç telaş etme olurmu..gidicek merak yapma istersen senle montiye başlayalım..akşamları da meyve tüketiriz.yemek olarak ne dersin..acaip kilo verdiriyor ama monti..çünkü yenilen gıdalar özellikle yağ yakan gıdalargunaydınn kızlar
günaydıngünaydın güzelllerrr
ehem ehem namım da almış yürümüş :103: evet o benim efemm:86:duyduğuma göre sende monticiymişsin.. monti linkinde bi ara duyuduğum ve gördüğüm akrep sensin ozaman :89: anam tam yerine düştüm ozaman :89: seninle çok yarışacağız :90:
gunaydınn kızlar
al bendende o kadar
bende dayanamayip tartilip duruyorum ve gecen cumartesi ye gore 100 gr oynamis gorunuyor
kendimi ac birakmamaliyim
cunku ac kalinca vucut savunmaya gecip yaglari tutuyormus, yani bir nevi onlem aliyor
moralimizi bozmayalim prensesben kendımı ac bırakmadan yapıyorum senın deıdıgın gıbı turabcım ama benım vucudum doymuyorkı :2: