• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ooyy minnosum yine veremiom die depresis olmussun kiz bende veremiyorum sabırlı ol azcık vercek illaki nereye kadar dayanabilirki vücudumuz sonucda onu yöneten biziz :41::41::41:

ayy bılmıyorum meyvem artık şyle bır oklavayı alıp vucuduma
gırısıp dovesım gelıyor yanı artıkk bukadar seye ınsan gr oynamazmı bee
bu nasıl vucuttur nedır haftasonu sunu bı şoklasammı ne etsem yaa

herkese aydın ve hayırlı bir gün dilerim.çocuk doktoru ve [beğenebilirsem]diyetisyen koşturmacam var bu gün.dönüşte görüşürüz.selamlar.

gunaydın canımm ayy keske burdada olsada bır dıyetısyene gıtsem
artık yok yanı kendımı bır hortumlaa bos odaya baglıycam sadece su ıcıcem artıkk nerdeyse
belkı ozaman ıse yarar

hesaplama işini hallederiz merak etme canım..
hoş geldin bu arada:71:
sağol akrepçim :38: hoşbuldum :78:

anamm lıgthlıfee hersey dahıl otele bende ılkdefa balayında gıttım allahım kocam
boyle ıncık boncuk tek catalla alıyor herseyı ben bı tabagı masaya bırakıp ıkıncıyı
doldurmaya gıdıyordum ay ama harıka bıse yaa ıstedıgn hersey bır anda masada oluyorr
namm namm:56::56: ama gel gorkıı bu karayaglar yapıstı sımdıde ama gıdıcek gıdıcek merak etme
sekerımm . buarada kac yasındasın bebısın oldumu kac aylık kızmı erkekmı kızsa bızım
posının yusufa alalım hemen bas goz edelım ne dersın posıı gelın buluyorum sana:60::60:
evet ya yemek değilde hamburger pizza pide cola vs..bunları yerken kaybediyorum kendimi.. bide tatlılar :37:
bebişim yok tatlım ya.. olsun diye uğraşıyom işte :1:

gorusuruzz yarınn tatlımm ıyı gecelerr:16:
iyi geceler :92:

tamam tatlım..bir arkadaş daha vardı karıştırmamak için sordum.

ohh ne iyi etmişsiniz dışarı çıkmakla..güzel havaları değerlendirmek lazım dimi canım

evet ingilizcn çok hoş..istanbul çok soğuk demek..bende mersinde bugün üst değiştirdim öğlen çok terledim koşturmaktan.eve geldim değiştim..havalar burda sabah ve akşam serin öğle güneş olunca çok sıcak..tabi hareket halinde olanlara:10:

ayyy benimde tekrar başlıyasım var bu montiye..ben de yarın başlasammı ki :18:
başla tatlım.ama okuduğum kadarı ile monti ile çok kilo vermiş ve fazlasıyla geri almışsın benimgibi :30: bende montiye başlayıp başlamamakta kararsız kaldım ama montiden başkasıda beni paklamadığı için mecbur başladım yine.. 65 olmam lazım yaza kadar.. yani önümde 6 ay var :( nasıl olucak bilemiyorum ama nekadarı gitse kardır.. :18: enazından 75 falan olayım :17:
gnayd305n10ix1ea7ug1.gif

Herkeze günaydın

günaydın güzelllerrr :16::16::16::16::16:

herkese aydın ve hayırlı bir gün dilerim.çocuk doktoru ve [beğenebilirsem]diyetisyen koşturmacam var bu gün.dönüşte görüşürüz.selamlar.

günaydın kızçeleeerrrrrr..:64: :64: :64:
meyvenullcum hoşgeldin günaydın canımcım

ayy bılmıyorum meyvem artık şyle bır oklavayı alıp vucuduma
gırısıp dovesım gelıyor yanı artıkk bukadar seye ınsan gr oynamazmı bee
bu nasıl vucuttur nedır haftasonu sunu bı şoklasammı ne etsem yaa

canım ayran detoksu yapabilrsin..
2 günlük bişi duymussundur ..
içinde yarma yeşil mercimek salatalık nohut oluyor yanlıs hatırlamıyorsam..

canım ayran detoksu yapabilrsin..
2 günlük bişi duymussundur ..
içinde yarma yeşil mercimek salatalık nohut oluyor yanlıs hatırlamıyorsam..

yaa onda cok fazla yemek yokmu meyvem ben onu cok asırı gıbı gordum hıc yaptınmı sen ,
verılıyormu kılo denıyım ben sunu bı arastırıyım bugece olmazsa

yaa onda cok fazla yemek yokmu meyvem ben onu cok asırı gıbı gordum hıc yaptınmı sen ,
verılıyormu kılo denıyım ben sunu bı arastırıyım bugece olmazsa

tatlım ben hiç denemedim ama deneyen cok kişi var herkesde memnun içinde tahıl olması metobolizmayı hızlandırıyor acıkcası onu denicek kadar yağsız yoğutr bulmam imkansız olduğundan deniyemedim bende yoksa şimdiye kadar coktan yapmıstım..

Herkeze günaydın
günaydın
günaydın
gunaydınn kızlar :16::16:
aksam ınternet gıttı akrebım oyuzden bıranda kactım kusura bakma
busabah artık dayanamadım tartıldım ve sonucta 100 gr bıle yerınden
oynamamıs neoluyor benım vucuduma bı turlu czemedım
okadar sey yapıyorum haftalardır yerınden oynamıyor yaa wc ısıde bozuk zatenn:14::14:
günaydın.canım vücut direnç gösteriyor..hiç telaş etme olurmu..gidicek merak yapma istersen senle montiye başlayalım..akşamları da meyve tüketiriz.yemek olarak ne dersin..acaip kilo verdiriyor ama monti..çünkü yenilen gıdalar özellikle yağ yakan gıdalar
günaydın
duyduğuma göre sende monticiymişsin.. :52: monti linkinde bi ara duyuduğum ve gördüğüm akrep sensin ozaman :89: anam tam yerine düştüm ozaman :89: seninle çok yarışacağız :90:
ehem ehem :12: namım da almış yürümüş :103: evet o benim efemm:86:
ayy tamam kıs gaza geldim şimdi..tamam başlıyom montiye..yarışalım bakalım senle..minnoşşş hadi kuşşum katılda sallayalım bayrakları:74::74::74::74:
ooyy minnosum yine veremiom die depresis olmussun kiz bende veremiyorum sabırlı ol azcık vercek illaki nereye kadar dayanabilirki vücudumuz sonucda onu yöneten biziz :41::41::41:

işte bu dur süpersin kuşumm:46::46:

Herkeze günaydın
günaydın
günaydın
okadar sey yapıyorum haftalardır yerınden oynamıyor yaa wc ısıde bozuk zatenn:14::14:
günaydın.canım vücut direnç gösteriyor..hiç telaş etme olurmu..gidicek merak yapma istersen senle montiye başlayalım..akşamları da meyve tüketiriz.yemek olarak ne dersin..acaip kilo verdiriyor ama monti..çünkü yenilen gıdalar özellikle yağ yakan gıdalar
günaydın
duyduğuma göre sende monticiymişsin.. :52: monti linkinde bi ara duyuduğum ve gördüğüm akrep sensin ozaman :89: anam tam yerine düştüm ozaman :89: seninle çok yarışacağız :90:
ehem ehem :12: namım da almış yürümüş :103: evet o benim efemm:86:
ayy tamam kıs gaza geldim şimdi..tamam başlıyom montiye..yarışalım bakalım senle..minnoşşş hadi kuşşum katılda sallayalım bayrakları:74::74::74::74:

işte bu dur süpersin kuşumm:46::46:

al bendende o kadar
bende dayanamayip tartilip duruyorum ve gecen cumartesi ye gore 100 gr oynamis gorunuyor
kendimi ac birakmamaliyim
cunku ac kalinca vucut savunmaya gecip yaglari tutuyormus, yani bir nevi onlem aliyor

yaa akrebım bu benım vucudum nekadaann dırenclıymıs oyle ben kenıdım
sahsen okadar dırenclı degılımdır hee allahım ama artık sıkılıyorum yaa
azcık asagıları goreyım yaa su ayran detoksuna baktım super bısıye benzıyor
dur hele bakım haftasonuna planlarım var sekerlerım berbaer detoks yapalım ıkı gun
akrebım ne dersın

al bendende o kadar
bende dayanamayip tartilip duruyorum ve gecen cumartesi ye gore 100 gr oynamis gorunuyor
kendimi ac birakmamaliyim
cunku ac kalinca vucut savunmaya gecip yaglari tutuyormus, yani bir nevi onlem aliyor

ben kendımı ac bırakmadan yapıyorum senın deıdıgın gıbı turabcım ama benım vucudum doymuyorkı :2:

GÜNAYDINNN KIZLAR.

anam 1 akşam girmedim herkes takımdaymış.beım olduğum akşam kımse olmaz olmadığım akşam herkes gelır sohbet eder :17::2: ayıp oluyor kızlar bensiz nasıl sohbet edersiniz kıskanıyorum valla:1::1::1:

neysem gecmişi oku oku bitmedi.

bu arada lıghtlıfe aramıza hoşgeldin canım.takımımız büyüdü kocaman bi aile olduk valla.çokta iyi oldu.inş.hedeflediğimiz kılolara ineriz hepımız bıran önce

akrebim sen ne yapıyorsun yoğunsun kaç gündür.işlerin azaldı mı işyerinde

minnoşum duyduğuma göre detoks yapacakmışsın hadi bakalım yaparsan haber ver.sonuc alırsan bende deneyım yapmayı.bu arada plates nasıl gıdıyor

posim ablan gelecekmiş gözün aydın.cok sevındım.yusuf ıcınde senın ıcınde ıyı olur bence

neslim nerelerde kayıp yıne :(

turab kılo vermişsin sanırım tebrik ederim.bu arada bende aşureye bayılırım annem yapacam dıyor ama ben nasıl kendımı tutacam bılmıyorum :):1::1:

banusultan sen nasılsın canım.nasıl gidiyor dıyet?

nurceng sen ne yapıyorsun cizelge işi olmadı mı hala :(

ben kendımı ac bırakmadan yapıyorum senın deıdıgın gıbı turabcım ama benım vucudum doymuyorkı :2:
moralimizi bozmayalim prenses
nasil olsa gidecek bu kilolar er yada gec
inandiysak olacaktir muhakkak
ben bugun sabah 6.30 da kalkip spor yaptim.
bana tavsiye eden sendin sanirim dun yesil cay ictim bol bol ise yaradi sanirim
bu aksamda icecegim yarin sabah ki kilo mu cok merak ediyorum

Bu arada kızlar.benim midem hala cok kötü.mide kanaması gecırecem dıye korkuyorum.2 gündür hayatımda önemli değişikler oluyor ve onun stresı mideme vurdu.acıdan kıvranıyorum valla.normalde 10 dan once uyanamayan ben saat 7 den berı ayaktayım.su ıcıyorum sadece yemek yıyemıyorum :(bayılmıyayım dıye sırf yemek yıyorum ınanın.ama elımde değil.
ne olur kızlar bana dua edın hakkımda hayırlısı olsun.salı günü bı karar verıcem.ama çok korkuyorum.açık açıkta anlatamıyorum suan kusura bakmayın:26::26:

gece gündüz dua edıyorum ALLAHA hakkımda hayırlısı olsun dıye.
diyete falan konstre olamıyorum artık.ne yedığımın farkında değilim zaten bıseyde yıyemıyorum.bugünde kampüste işlerim var bişeyler yemeye calışıcam

neyse kızlar ben cıkıyorum hepınızı kocaman öptüm

Back