sen beynini kodluyosun yinesaat 2 de toplantı varmıs sekerler kesın ve kesın yenı ınsaatlar gelıyo
hesapları yapılcak ve kesın emınımkı mudurumuz yıne astronomık bır hızla yapıcagımızı
dusunerek 3 gune 5 gune bıtsın dıycek emınım yanı
hadı hayırlısı bakalım neler olucak hele bı gıdıp gelıyım su muduru yanına grss
turab son olanlardan sonra bebişin nasıl
acikmadan yemekleri hazirlamak en guzeli bende oyle yapmaya calisiyorumbu sabah bir bardak suyla başladım güne.küçük bir kase nesfit meyveli yedim ardından.az önce de 1 domates,1 salatalık, 1 dilim peynir ve 1dilim kızarmış ekmekle hem kuşluk hem de öğle öğününü çıkardım aradan.öğleden sonra 1 kase yoğurt ve 1 adet muz yiyeceğim.öğünüm gelmeden yiyeceklerimi planlarsam başka bir şey istemiyor canım.şu an ki yediklerimle de doyuyorum rahatlıkla.o zaman yediğim onca hamur işi tatlılar börekler neyi doyurmak içindi anlamadım.
oyy ben senı yerım yerım yaa bebişin ettıgıne bak korkmuss canım benım kıyamam yaasagol banusultan simdi cok iyi :)
zaten o gecenin sabahına hepimiz şoku atlattık
dun mısafırımız vardı gelen hanımın saçları kızıl ve çok kabarıktı bizimki korkmuş olacak ki sürekli ona bakıp bakıp dudak buke buke ağladı
kadıncağız güya bebek görmeye gelmiş bebeğin ettiğine bak
oyy ben senı yerım yerım yaa bebişin ettıgıne bak korkmuss canım benım kıyamam yaa
akrepçim yeni katılan bizler de kilo bildirimi yapacak mıyız, yedek miyiz ,neyiz...işleyişi bir açıklayıversen bi zahmet.benim hiç bilgim yok bu konuda.aydınlatırsan sevinirim.
:) korktu teyzesi yaa
sagol banusultan simdi cok iyi :)
zaten o gecenin sabahına hepimiz şoku atlattık
dun mısafırımız vardı gelen hanımın saçları kızıl ve çok kabarıktı bizimki korkmuş olacak ki sürekli ona bakıp bakıp dudak buke buke ağladı
kadıncağız güya bebek görmeye gelmiş bebeğin ettiğine bak
yapıcaksınız tabi canım.cuma sabahı buraya gelmeden önce ve cuma günkü kilonu yazmanız gerekiyor.ben seninle turabı alıyorum.arkadaşlar fikrinizi belirtirmisiniz..nurceng de vardı sanırım ..nurceng katışıyormuydun canım..pek paylaşımda görmüyorum ama..
lıghtlıfe aramıza hosgeldın canım
bız de yusufla dısarı cıkıp evın eksıklerını alıp geldık
bugun bıraz ılık bır hava var ama donuste bıraz yagmura yakalandık. ıslanmadan yetıstık eve
selam lightlife.umarım hep beraber başarırız.monti dediğin montignac diyeti mi.selam kızlar.. Akrepin daveti üzerine geldim bende burayave çok sevindim davete.. ben 91 kiloyum 1.70 boyundayım. monti diyetine başladım dün. daha öncede yaptım bu diyeti ve 72 kiloya kadar düşmüştüm ama sonra hamile kalmak istediğim için klomen kullanınca iştahımı açtı bu ilaç ve birazda ben diyeti bırakınca foosss şiştikçe şiştim... paylaşımım çok iyidir 4. takımdan kendi isteğimle ayrılmıştım ayrıldığımda 82 kiloydum sanırımonu tam olarak öğrenirim fakat geçen zamanda aldığım kilolar bildirim zamanı nasıl hesaplanıcak onu bilmiyorum
selam lightlife.umarım hep beraber başarırız.monti dediğin montignac diyeti mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?