Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lıghtlıfe hosgeldın tatlımm aramıza ınsallah senın de gıtsın kara yagların sekerım
ee anlat bakalım neler yapıyon nerden geldı bu kılolarr nekadar gıtmesı gerekıyor
anlat bakalım hedef ne tatlımm
hesaplama işini hallederiz merak etme canım..selam kızlar.. Akrepin daveti üzerine geldim bende buraya ve çok sevindim davete.. ben 91 kiloyum 1.70 boyundayım. monti diyetine başladım dün. daha öncede yaptım bu diyeti ve 72 kiloya kadar düşmüştüm ama sonra hamile kalmak istediğim için klomen kullanınca iştahımı açtı bu ilaç ve birazda ben diyeti bırakınca foosss şiştikçe şiştim... paylaşımım çok iyidir 4. takımdan kendi isteğimle ayrılmıştım ayrıldığımda 82 kiloydum sanırımonu tam olarak öğrenirim fakat geçen zamanda aldığım kilolar bildirim zamanı nasıl hesaplanıcak onu bilmiyorum
hoşbuldum minnoş.. gitsin valla :)) hedefim 65.. temmuzda 72 idim bebek düşündüğüm için klomen kullandım 2 kere tatile gittim hetrşey dahil sonrasını hatırlamıyom bu haldeyim 91 kilo sonu yok aldıkça alıyom bi dur diyeyim bari dedim iyi etmişmiyim
ben kaçıyom minnoşcum yarın görüşürüz inşallah..
tamam tatlım..bir arkadaş daha vardı karıştırmamak için sordum.katılıyorum canım.aslında paylaşımdayım ama.
ohh ne iyi etmişsiniz dışarı çıkmakla..güzel havaları değerlendirmek lazım dimi canımlıghtlıfe aramıza hosgeldın canım
bız de yusufla dısarı cıkıp evın eksıklerını alıp geldık
bugun bıraz ılık bır hava var ama donuste bıraz yagmura yakalandık. ıslanmadan yetıstık eve
evet ingilizcn çok hoş..istanbul çok soğuk demek..bende mersinde bugün üst değiştirdim öğlen çok terledim koşturmaktan.eve geldim değiştim..havalar burda sabah ve akşam serin öğle güneş olunca çok sıcak..tabi hareket halinde olanlarahoşbuldum poseidon ilginç bir nickin varmış ılık havamı? burası çok soğuk my home in the ıstanbul
where is in the you now? ingilizcemi yesinler
ayyy benimde tekrar başlıyasım var bu montiye..ben de yarın başlasammı ki :18:selam banusultan evet montignagcıyım
bildiğim kadarıyla kullanan yok canımkızlar aranızda zayıflama kemeri diye de geçen masaj kemeri kullanan var mı.
ben de bir ara yapmıştım gerçekten kilo vermede çok etkili montikuralları uyulabilir kolay ama etkili diye okumuştum.deneyimlerini paylaşır mısın
evet ben de şaşırdım hala karlı sanıyordum oralarmıtolojıde denız tanrısı demek
canım ben ısvıcredeyım normalde gecenlerde kar yukseklıgı 1 metreye ulasmıstı ama bugun bı anda ısındı hava. yarın yıne kutup sogugu gelır buraya
rica ederim canım..ollleeyyy yehhuuu
cok tesekkur ederim akrepcigim buraya basladigimda 65.5 ti kilom bir sabah 64.7 oldum ama bugun sabah tam 65 gosteriyor
cuma sabahi bir 64 olsam ah
mutfaktaki bir kase asuredende aklimi alamiyorum
ayy çok matrak olur yaaevet belkide kapiya yazi asmaliyim
"lutfen saclarinizi yatistirin"
aşure bira tehlikeli saatte olmuş tatlış..onu sabahları ye istersen..birazdan bugunku agiz kapanisimi yapacagim arkadaslar, eminim bir cogunuz coktan yapmistir.
09.30 ceyrek simit, bir dilim tam bugday ekmegi ,iki dilim tulum peyniri, bir yumurta, bir tatli kasigi bal
1130-12.00 Cd ile egzersiz
12.00-13.00 tempolu yuruyus ( bebek arabasi itme esliginde)
14.00 bir kase special K icne muz dogranmis halde
15.00 kucuk bir tabak pilav uzeri kirmizi et ve ayran
18.00 3 kasik pilav
19.00 yesil cay ve asure:)
soz bundan sonra bir sey yemeyecegim
ama Odemlerim icin yesil cay icecegim tekrar ilerleyen saatlerde
birde bugun gidip 2 sise bir bucuk litrelik su aldim bundan sonra hersabah o siselere gunluk icecegim suyu koyup gun sonuna kadar ne kadar su ictigimi daha rahat kontrol edecegim
ben de bugun
saat 12.30 da bır kase sutle dıyet k.flakes yedım
ara: bır fıncan sıcak cukulata
5 tane halleyle 2 dılım kek yedım
esım eve gelınce bıraz salata yerım sadece
kızlar ben bayagı saldım kendımı. sabah kahvaltı edemedıgım ıcıngunduz hafıf gectıgı ıcın ogleden sonra aburcubura saldırdım.
gözün aydın canımkızlar benım de ablam gelıcek haftasonu. ocak sonuna kadar burda kalıcak. ablam burdayken nasıl olur bılmıyorum
belkı ablam var dıye daha nadır gırebılırım buraya belkı de ablam var dıye yusufu oyalar da ben buraya daha cok gırme fırsatı bulurum. bılmıyorum sımdılık.
sımdı esım geldı turkıyeden yusufu da yatırmam gerek babasını gorsun dıye bekletıyorum cocuk cok sersem sureklı dusuyor yıne yusufun yanına gıdıyım ben
ay bende de var o eşten..boy uzun oluncamı vücut yapısımı anlamadım yaa..arkadaşım malumunuz kış geldi.geceler uzadı.insan yapacak bir şey bulamayınca yemeye sarıyor.ben de yemeği az yedim.şu an o yüzden buradayım,kendimi oyalama çabasındayım.aksi gibi eşim de kışlık izne ayrıldı.adam 1.85 79 kilo.şu iki kişilik yiyip kilo almayanlardan.sinir oluyorum adama ya..akşam yemekten sonra çikolata soslu browni istedi benden ya..ben de ömrümde ilk kez yapmıycam dedim.ve de kedi gibi tısladım adam ürktü valla.
iyi gceler cnımkimsecikler yok.ben de iyi geceler dileyerekten ayrılıyorum
süper menüüselam kızlar bugünkü menümü veriyim
kahvaltı 07:30 maydonoz,domates,salatalık,light peynir,3 zeytin, şekersiz çay
öğle 13:10 balık,salata
ara 16:10 1 elma
akşam 20:00 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği salata yoğurt
yarım saat tempolu yürüyüş
şekersiz çay
22:00 1 elma 2 ufak mandalin
ohhh minnoş gelsin kara yağlar gitsinnnıyı geceler kızlar senlenmıs buralar mınnosunuzda gelsınnn ohhh gıtsın kara yaglarr
akrebımm yaa sen bu montıyle guzel kılo verıyorsun ama verınce bırden ve cok fazla alıyorsun
bence baslama tatlım aksamları meyve ısıne tam gaz devamm kaptanımm
bakalım bu cuma nasıl sonuclar alıcagızz sende suprız sonuc olabılırı dıye beklıyorum ben
bıraz hadı bakalım hayırlısı
gözün aydın canım
ay bende de var o eşten..boy uzun oluncamı vücut yapısımı anlamadım yaa..
çok güldüm yaa ürküttün demek
iyi gceler cnım
süper menüü
ohhh minnoş gelsin kara yağlar gitsinnn