• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

lıghtlıfe hosgeldın tatlımm aramıza ınsallah senın de gıtsın kara yagların sekerım
ee anlat bakalım neler yapıyon nerden geldı bu kılolarr nekadar gıtmesı gerekıyor
anlat bakalım hedef ne tatlımm:3:

hoşbuldum minnoş.. gitsin valla :)) hedefim 65.. temmuzda 72 idim bebek düşündüğüm için klomen kullandım 2 kere tatile gittim hetrşey dahil sonrasını hatırlamıyom bu haldeyim 91 kilo :27: sonu yok aldıkça alıyom bi dur diyeyim bari dedim :17: iyi etmişmiyim :17:

selam kızlar.. Akrepin daveti üzerine geldim bende buraya :17: :66: ve çok sevindim davete.. ben 91 kiloyum 1.70 boyundayım. monti diyetine başladım dün. daha öncede yaptım bu diyeti ve 72 kiloya kadar düşmüştüm ama sonra hamile kalmak istediğim için klomen kullanınca iştahımı açtı bu ilaç ve birazda ben diyeti bırakınca foosss şiştikçe şiştim... paylaşımım çok iyidir 4. takımdan kendi isteğimle ayrılmıştım ayrıldığımda 82 kiloydum sanırımonu tam olarak öğrenirim fakat geçen zamanda aldığım kilolar bildirim zamanı nasıl hesaplanıcak onu bilmiyorum :37:
hesaplama işini hallederiz merak etme canım..
hoş geldin bu arada:71:

hoşbuldum minnoş.. gitsin valla :)) hedefim 65.. temmuzda 72 idim bebek düşündüğüm için klomen kullandım 2 kere tatile gittim hetrşey dahil sonrasını hatırlamıyom bu haldeyim 91 kilo :27: sonu yok aldıkça alıyom bi dur diyeyim bari dedim :17: iyi etmişmiyim :17:

anamm lıgthlıfee hersey dahıl otele bende ılkdefa balayında gıttım allahım kocam
boyle ıncık boncuk tek catalla alıyor herseyı ben bı tabagı masaya bırakıp ıkıncıyı
doldurmaya gıdıyordum ay ama harıka bıse yaa ıstedıgn hersey bır anda masada oluyorr
namm namm:56::56: ama gel gorkıı bu karayaglar yapıstı sımdıde ama gıdıcek gıdıcek merak etme
sekerımm . buarada kac yasındasın bebısın oldumu kac aylık kızmı erkekmı kızsa bızım
posının yusufa alalım hemen bas goz edelım ne dersın posıı gelın buluyorum sana:60::60:

katılıyorum canım.aslında paylaşımdayım ama.
tamam tatlım..bir arkadaş daha vardı karıştırmamak için sordum.
lıghtlıfe aramıza hosgeldın canım

bız de yusufla dısarı cıkıp evın eksıklerını alıp geldık

bugun bıraz ılık bır hava var ama donuste bıraz yagmura yakalandık. ıslanmadan yetıstık eve ;)
ohh ne iyi etmişsiniz dışarı çıkmakla..güzel havaları değerlendirmek lazım dimi canım
hoşbuldum poseidon :27: ilginç bir nickin varmış :27: ılık havamı? burası çok soğuk my home in the ıstanbul
where is in the you now?:60: ingilizcemi yesinler:60:
evet ingilizcn çok hoş..istanbul çok soğuk demek..bende mersinde bugün üst değiştirdim öğlen çok terledim koşturmaktan.eve geldim değiştim..havalar burda sabah ve akşam serin öğle güneş olunca çok sıcak..tabi hareket halinde olanlara:10:
selam banusultan :34: evet montignagcıyım :38:
ayyy benimde tekrar başlıyasım var bu montiye..ben de yarın başlasammı ki :18:

akrebımm yaa sen bu montıyle guzel kılo verıyorsun ama verınce bırden ve cok fazla alıyorsun
bence baslama tatlım aksamları meyve ısıne tam gaz devamm kaptanımm :32::32:
bakalım bu cuma nasıl sonuclar alıcagızz sende suprız sonuc olabılırı dıye beklıyorum ben
bıraz hadı bakalım hayırlısı:34:

kızlar aranızda zayıflama kemeri diye de geçen masaj kemeri kullanan var mı.
bildiğim kadarıyla kullanan yok canım
kuralları uyulabilir kolay ama etkili diye okumuştum.deneyimlerini paylaşır mısın
ben de bir ara yapmıştım gerçekten kilo vermede çok etkili monti
mıtolojıde denız tanrısı demek ;)
canım ben ısvıcredeyım normalde gecenlerde kar yukseklıgı 1 metreye ulasmıstı ama bugun bı anda ısındı hava. yarın yıne kutup sogugu gelır buraya :(
evet ben de şaşırdım hala karlı sanıyordum oralar
ollleeyyy yehhuuu :62:
cok tesekkur ederim akrepcigim buraya basladigimda 65.5 ti kilom bir sabah 64.7 oldum ama bugun sabah tam 65 gosteriyor
cuma sabahi bir 64 olsam ah
mutfaktaki bir kase asuredende aklimi alamiyorum
rica ederim canım..
bu arada 16 aralık aşure günü.o gün azar azar erzak alın.zira bir yıl boyunca eviniz bereketli olur..
evet belkide kapiya yazi asmaliyim
"lutfen saclarinizi yatistirin" :emir_bebek:
:60::60::60:ayy çok matrak olur yaa:60::60:
birazdan bugunku agiz kapanisimi yapacagim arkadaslar, eminim bir cogunuz coktan yapmistir.
09.30 ceyrek simit, bir dilim tam bugday ekmegi ,iki dilim tulum peyniri, bir yumurta, bir tatli kasigi bal
1130-12.00 Cd ile egzersiz
12.00-13.00 tempolu yuruyus ( bebek arabasi itme esliginde)
14.00 bir kase special K icne muz dogranmis halde
15.00 kucuk bir tabak pilav uzeri kirmizi et ve ayran
18.00 3 kasik pilav
19.00 yesil cay ve asure:)
soz bundan sonra bir sey yemeyecegim
ama Odemlerim icin yesil cay icecegim tekrar ilerleyen saatlerde
birde bugun gidip 2 sise bir bucuk litrelik su aldim bundan sonra hersabah o siselere gunluk icecegim suyu koyup gun sonuna kadar ne kadar su ictigimi daha rahat kontrol edecegim
aşure bira tehlikeli saatte olmuş tatlış..onu sabahları ye istersen..
benim menü paylaşmaya yüzüm yok..kaçgündür iş yerinin de göremedim.dışarılarda helak oldum koşturmaktan..menümde düzenini kaybetti..
oyyy bu hafta bittim ben :19::19:
ben de bugun
saat 12.30 da bır kase sutle dıyet k.flakes yedım
ara: bır fıncan sıcak cukulata
5 tane halleyle 2 dılım kek yedım :17:
esım eve gelınce bıraz salata yerım sadece

kızlar ben bayagı saldım kendımı. sabah kahvaltı edemedıgım ıcıngunduz hafıf gectıgı ıcın ogleden sonra aburcubura saldırdım. :(

canım çok az yiyosun zaten..ama 5 halley de çok olmuş..yoğurt felan yeseydin onun yerine keşke..

kızlar benım de ablam gelıcek haftasonu. ocak sonuna kadar burda kalıcak. ablam burdayken nasıl olur bılmıyorum
belkı ablam var dıye daha nadır gırebılırım buraya belkı de ablam var dıye yusufu oyalar da ben buraya daha cok gırme fırsatı bulurum. bılmıyorum sımdılık.
sımdı esım geldı turkıyeden yusufu da yatırmam gerek babasını gorsun dıye bekletıyorum cocuk cok sersem sureklı dusuyor yıne yusufun yanına gıdıyım ben
gözün aydın canım
arkadaşım malumunuz kış geldi.geceler uzadı.insan yapacak bir şey bulamayınca yemeye sarıyor.ben de yemeği az yedim.şu an o yüzden buradayım,kendimi oyalama çabasındayım.aksi gibi eşim de kışlık izne ayrıldı.adam 1.85 79 kilo.şu iki kişilik yiyip kilo almayanlardan.sinir oluyorum adama ya..akşam yemekten sonra çikolata soslu browni istedi benden ya..ben de ömrümde ilk kez yapmıycam dedim.ve de kedi gibi tısladım adam ürktü valla.
ay bende de var o eşten..boy uzun oluncamı vücut yapısımı anlamadım yaa..
:60::60::60:çok güldüm yaa ürküttün demek:60::60:
kimsecikler yok.ben de iyi geceler dileyerekten ayrılıyorum
iyi gceler cnım
selam kızlar bugünkü menümü veriyim
kahvaltı 07:30 maydonoz,domates,salatalık,light peynir,3 zeytin, şekersiz çay
öğle 13:10 balık,salata
ara 16:10 1 elma
akşam 20:00 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği salata yoğurt
yarım saat tempolu yürüyüş
şekersiz çay
22:00 1 elma 2 ufak mandalin
:46::46::46:süper menüü:46:
ıyı geceler kızlar senlenmıs buralar mınnosunuzda gelsınnn ohhh gıtsın kara yaglarr:8::8::66::66:
ohhh minnoş gelsin kara yağlar gitsinnn:74::74::74:

akrebımm yaa sen bu montıyle guzel kılo verıyorsun ama verınce bırden ve cok fazla alıyorsun
bence baslama tatlım aksamları meyve ısıne tam gaz devamm kaptanımm :32::32:
bakalım bu cuma nasıl sonuclar alıcagızz sende suprız sonuc olabılırı dıye beklıyorum ben
bıraz hadı bakalım hayırlısı:34:

ayy ben hiç ööle düşünmüyorum kuşum yaa..:41::41:acaip kabız gibi bişii oldum..karnım hep şişş..akşam meyve düzenim güzeldi ama en azından gün içide iyi düzenliydi menüm..ayy şu düzenim yine yerine gelirse evet akşam meyveye devam diyelim dimi kuşum yaa:39::39:

gnayd305n10ix1ea7ug1.gif

gunaydınn kızlar :16::16:
aksam ınternet gıttı akrebım oyuzden bıranda kactım kusura bakma
busabah artık dayanamadım tartıldım ve sonucta 100 gr bıle yerınden
oynamamıs neoluyor benım vucuduma bı turlu czemedım
okadar sey yapıyorum haftalardır yerınden oynamıyor yaa wc ısıde bozuk zatenn:14::14:

gözün aydın canım

ay bende de var o eşten..boy uzun oluncamı vücut yapısımı anlamadım yaa..
:60::60::60:çok güldüm yaa ürküttün demek:60::60:

iyi gceler cnım

:46::46::46:süper menüü:46:

ohhh minnoş gelsin kara yağlar gitsinnn:74::74::74:

duyduğuma göre sende monticiymişsin.. :52: monti linkinde bi ara duyuduğum ve gördüğüm akrep sensin ozaman :89: anam tam yerine düştüm ozaman :89: seninle çok yarışacağız :90:

Back