- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
canım temiz havada nefes egzersizi yap kendine ve olumlu düşün.olurmu şeker.
geçmiş olsun sana
cok sağol akrebim birazdan cıkıcam beynim azıcık oksijen alsın.olumlu düşünecem söz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım temiz havada nefes egzersizi yap kendine ve olumlu düşün.olurmu şeker.
geçmiş olsun sana
gunaydın kızlar bugun gune ck kotu basladım aslında ve moralımde cok bozuk
aksam kardesım bızde kaldı ama sabah ıse gıtmesı gerek 1 saat uzaklıkta ıstyerı ve 8 de servısı var
ben sabah senı arabayla gotururum dedım koıcısım dogru duzgun suremıyorum dıye
trafık falan olmazsa verıyor ancak sabah 6:30 da kalktım trafık cok kalabalık olmadan eve gotureyımde
hazırlansın kız dedım annemın evı bızden arabayla 20 dakka ıste gıttım guzelce yavas yavas dondum geldım
arabayı parkedıcem kapıya hep arkayı kollamam onu kollıyım dedım arkayı kurtardım busefer onden vurdum arabayı
nasıl korktum anlatamam elım ayagım tıtredı resmen sonra bıraktım arabayı eve bır nefeste cıktım
esım yatıyor aglaya aglya anlattım byle boyle oldu dıye mılyon kere ozur dıledım cok kızmadı ama arabada bayagı
hasar var galıba bıse yok alt marşbıyelı vurmussun dedı ama nerden baksan yıne 1 mılyar eder kesın hooooff
zaten suremezsın sen deyıp vermıyordu arabamız yenı ve bıraz ebat olarak buyuk jeep gıbı jeep degıl ama yuksek yanı
buyuk sen kullanamzsın dıyordu hep dahada kullanamam herhalde yaa offf cok canım sıkkın yaa
geçmiş olsun canım üzme tatlı canını olacağı varmış sana bişey olmamış ya.boşver gerisini olur mu canım cana geleceğine mala gelsin
evet tatlım çok haklısın..başımıza gelen kötü şeylere aslında biz odaklanıyoruz.o yüzden olmasını istediğimiz şeyleri olumlu olarak kodlamamız lazım canım beynimize..evet ben de onun çabasındayım kilo vermeyi önce beynime kodlamam gerekeiyor
canım kesinlikle düşünceler olacakları cok etkılıyor.akrep paylaştıktan sonra bende bıraz arastırdım.bende ınanmaya başladım.ki cok karamsar olan ben artık olumlu düşünmeye caba sarfedıyorum.bende bu cuma 66.8 kılo gelıcem öyle ınanıyorum oyle olacak.olumlu dusunuyorum bakalım işe yarayacak mı
canım cok gecmiş olsun.hıc sıkma canını canına gelmesınde mal nedır kı.senden önemli değil ya
hem inan bende güzel araba kulllanamam.babam arabasını vermıyor bana cunku 2 defa vites kolu elimde kaldı babam araba mı kullanıyon kızım savasa mı gıdıyon bellı değil der.
o koltuğa oturunca ter basıyor benı stresten mıdem ağrıyo.1 kılo verıyorum valla korkudan babam o yüzden arabasını vermiyor kardesımınde var arabası koltuğüuna bıle oturtmuyor benı görsen
eee bende esra isem iş bulur bulmaz bi araba alıcam ucuzundan carpa carpa öğrenirim artık ne yapayım
sende arabanızın borcu bıtsın ucuzundan bı araba alırsın kendıne onda rahat rahat öğrenırsın canım.erkeklerin arabası kıymetli oluyor çünkü.
anam anam gecmis olsun kiz sana birsey olmamis ya ona bak sen allah baska kaza bela gostermesin bacim
mınooscum olur oyle kucuk kazalar gecmıs olsun
bız de gec kalktık bugun yusufdu yedırdım yatırıyorum hala bısey yemedım aclıktan oluyorum
kızlar bnugun carsamba degıl mı?
oyy kuşumm yaaa kıyamam bunu içinmi canını sıkıyosun ..olsun canım giden araba olsun..sana bişey olsa dahamı iyiydi...akşama kadar sende çalışıp katkıda bulunuyosun eve kaldıki çalışmasan bile senin hakkın var.o arabayı kullanmaya.kazadır bu hepsi bizim için..gunaydın kızlar bugun gune ck kotu basladım aslında ve moralımde cok bozuk
aksam kardesım bızde kaldı ama sabah ıse gıtmesı gerek 1 saat uzaklıkta ıstyerı ve 8 de servısı var
ben sabah senı arabayla gotururum dedım koıcısım dogru duzgun suremıyorum dıye
trafık falan olmazsa verıyor ancak sabah 6:30 da kalktım trafık cok kalabalık olmadan eve gotureyımde
hazırlansın kız dedım annemın evı bızden arabayla 20 dakka ıste gıttım guzelce yavas yavas dondum geldım
arabayı parkedıcem kapıya hep arkayı kollamam onu kollıyım dedım arkayı kurtardım busefer onden vurdum arabayı
nasıl korktum anlatamam elım ayagım tıtredı resmen sonra bıraktım arabayı eve bır nefeste cıktım
esım yatıyor aglaya aglya anlattım byle boyle oldu dıye mılyon kere ozur dıledım cok kızmadı ama arabada bayagı
hasar var galıba bıse yok alt marşbıyelı vurmussun dedı ama nerden baksan yıne 1 mılyar eder kesın hooooff
zaten suremezsın sen deyıp vermıyordu arabamız yenı ve bıraz ebat olarak buyuk jeep gıbı jeep degıl ama yuksek yanı
buyuk sen kullanamzsın dıyordu hep dahada kullanamam herhalde yaa offf cok canım sıkkın yaa
kızlar bnugun carsamba degıl mı?
evet posım carsamba hayırıdır
kızlar hepınıze cok ck tesekkur ederımm gecmıs olsun dıleklerınız ıcın
ama gercekten korktugun basına gelır derler ya oyle oluyormus bundan sonra
hepımız herseyı olumlu dusunuyoruz tamammı kızlarr herkes olumlu dusunceyle bu
mantıları boreklerı yemek ısteyen beynımıze meydan okuyup ıncecık olucagızz
sen arabadan daha önemlisin şeker unutma bunusagolun banuıcum turabcım tesekkur ederım ucuz atlattım sukur
kocamda olsun yayaya yada arabaya carpmadın sende ıyısın olmus gıtmıs
bosver dedı allah razı olsun bayagı bır bozuldu gorunce yuzunden anladımama
ıste yanlıslıkla oldu özur dıılıyorum sabah berı araabası canı gıbıdır cok sever sıler yıkar
bılıyorum cok uzuldu ama ıste napıyım oldu bıkere
kızlar kafam karıstı bugun carsamba mı persembe mı?
tühh annenlere sorucağını düşünmemiştimmakrebım annemlere de sordum sımdı bugun carsamba dıyorlar. kız yoksa sen benı kandırıp tartı gunu dıye yarına kadar az yedırmeye mı calısacaktın
kıs bugün perşembe:2:
tühh annenlere sorucağını düşünmemiştimm
akşamki kuru fasulyeye neden cıss demişsin anlamadım şekercim..yalnız farkettiğim kadarıyla sen de benim gibi mideyi epey genişletmişsin..öncelikle genişleyen mideleri acıcıktan küçültmeye başlicaz olarmı şekerkızlar bugünn ki menümü yazıyım aslında yüzüm yok yazmaya ama artık biyerlerden başlayım dimi:))
8.00 2 bardak su(akrepcm:)
8.30 bir dilim kepek ekmeği,peynir,salatalık,çay
9.30 okulda iki tane tuzlu bisküvi(cıss),çay
12.15 birer kepçe pilav ve taze fasulye,salat,bir dilim kepek ekmeği(cıss)
15.00 bir parça çikolata yemiycektim baktım olmuyo o bana bakıyo ben ona(buda cıss)
16.00 bir bardak ayran(akrepcm:)
18.00 bir kase çorba,sebze yemeği(semizotu),1 tabak kuru fasulye(cısss),salata
22.00 2 mandalina
vee toplammm 1.5 lt suu
kız ben de dıyorum bugun carsamba degılmı alla alla bu aksam pılates vardı yoksa dunmuydu dedım carsamba bugun ayoşş
kız ben de dıyorum bugun carsamba degılmı alla alla bu aksam pılates vardı yoksa dunmuydu dedım carsamba bugun ayoşş