Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

anam anam gecmis olsun kiz sana birsey olmamis ya ona bak sen allah baska kaza bela gostermesin bacim

geçmiş olsun canım üzme tatlı canını olacağı varmış sana bişey olmamış ya.boşver gerisini olur mu canım cana geleceğine mala gelsin

anam anam gecmis olsun kiz sana birsey olmamis ya ona bak sen allah baska kaza bela gostermesin bacim

mınooscum olur oyle kucuk kazalar gecmıs olsun
bız de gec kalktık bugun yusufdu yedırdım yatırıyorum hala bısey yemedım aclıktan oluyorum

kızlar hepınıze cok ck tesekkur ederımm gecmıs olsun dıleklerınız ıcın
ama gercekten korktugun basına gelır derler ya oyle oluyormus bundan sonra
hepımız herseyı olumlu dusunuyoruz tamammı kızlarr herkes olumlu dusunceyle bu
mantıları boreklerı yemek ısteyen beynımıze meydan okuyup ıncecık olucagızz

oyy kuşumm yaaa kıyamam bunu içinmi canını sıkıyosun ..olsun canım giden araba olsun..sana bişey olsa dahamı iyiydi...akşama kadar sende çalışıp katkıda bulunuyosun eve kaldıki çalışmasan bile senin hakkın var.o arabayı kullanmaya.kazadır bu hepsi bizim için..
ve neden bu kadar suçlu durumuna sokmuşsunki kendini eşinin karşısında..öncelikle bu kadar eğilme...eşin yapsaydı kaza yapsaydı o arabayı kullanma hakkı olmicakmıydı yanii..çok saçma kaza yaptım diye bidaha kullanamam ne demek..kullanırsın tabi..üstüne git korkuna yenik düşme şeker..
senin o güzel canın sağolsun canımcımm

ilahi şekercim o dediklerini beynimize kodlayan biziz..bizim yemek kültürümüz.zihnimiz..formatlama zamanımız geldi de geçiyor bile

sen arabadan daha önemlisin şeker unutma bunu

akşamki kuru fasulyeye neden cıss demişsin anlamadım şekercim..yalnız farkettiğim kadarıyla sen de benim gibi mideyi epey genişletmişsin..öncelikle genişleyen mideleri acıcıktan küçültmeye başlicaz olarmı şeker

saat 2 de toplantı varmıs sekerler kesın ve kesın yenı ınsaatlar gelıyo
hesapları yapılcak ve kesın emınımkı mudurumuz yıne astronomık bır hızla yapıcagımızı
dusunerek 3 gune 5 gune bıtsın dıycek emınım yanı
hadı hayırlısı bakalım neler olucak hele bı gıdıp gelıyım su muduru yanına grss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…