Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi akşamlar kızlar.ben bugünkü menümü tamamladım.sabah iki küçük dilim kızarmış ekmek,kk peynir,5 zeytin,çay.kuşluk 1 muz.öğlen 1 küçük kase ev yapımı yoğurt.akşam suyu tamamen alınmış kuru fasulye ve çok bol salata,bir çay kaşığı zeytinyağı ve bol limonla soslanmış.yemeklerimizi hep erken yeriz.6 yı pek geçirmeyiz.akşam çayının yanına yaptığım keke ,ıspanaklı böreğe karşıdan bakıyorum.çok uzun bir süre de böyle yapmaya kararlıyım.

korkma karamelim tatli yapmadim ama
bir fincan sicak cukulata ile bir fincan 2 caz kasik sekerli kahve ictim-

aferim arkadasıma .o içtiklerinide eritirsin yatana kadar :)

canım boy 1.58
başlangıç kilom 68.5
şimdiki 66
hedef 54
karamel tıcker yaparmısın bana?

tamam canım yapayım ben sana özelden atardım kopyasını

bacim bu seker kamisindan yapiliyormus
kahverengi seker sen muhakkak blursun magazalarda
yanliz benimki buyuk olanindan degil cok cok ufak

tamam canım araştıracam en kısa zamanda

ablacım nerdesın sen ya özledik valla seni.gel katıl aramıza yenıden.bız senı motive ederiz.

cok iyi gidiyorsun banusultan

kızlar bugünn ki menümü yazıyım aslında yüzüm yok yazmaya ama artık biyerlerden başlayım dimi:))
8.00 2 bardak su(akrepcm:)
8.30 bir dilim kepek ekmeği,peynir,salatalık,çay
9.30 okulda iki tane tuzlu bisküvi(cıss),çay
12.15 birer kepçe pilav ve taze fasulye,salat,bir dilim kepek ekmeği(cıss)
15.00 bir parça çikolata yemiycektim baktım olmuyo o bana bakıyo ben ona(buda cıss)
16.00 bir bardak ayran(akrepcm:)
18.00 bir kase çorba,sebze yemeği(semizotu),1 tabak kuru fasulye(cısss),salata
22.00 2 mandalina
vee toplammm 1.5 lt suu

ben de yazıyım yedıklerımı
sabah: bıberlı yumurta. bıraz ekmek. ıhlamur. salatalık ve peynır.
ara: bır armut
Ogle: 2 yumurta kırdım ekmekle yedım
ara: bır fıncan sıcak cukulata ıle bır fıncan 2 tatlı kasıgı sekerlı sutlu kahve.
aksam: bır tabak tarhana corbası (ekmeksız) ve bıraz cekırdek cıtledım.
ha unutmadam yemekten once 2 de lokum attım agzıma

9.00 bir dilim kepek ekmegi, 1 yumurta,bir tatli kasigi bal, 2 dilim peynir, tek sekerli cay
(kahvaltida cay icmedigim gunler kahvaltinin beni daha uzun sure tok tuttugun farkettim.)
11.30 yesil cay bir dilim kepek ekmegi uzeri bal ve peynir
15.00 yumurtali mantar( bir porsiyon) yarim bardak elma suyu
18.00 bir bardak sut
20.00 cok az pilav uzeri kirmizi et az salata( ac kalktim sofradan)
sabah 10.30 11.30 arasi egzersiz
22.30 bir kase asure sekersiz cay

ayy canım benım karamelım tesekkur ederımm ınsallaha sende bu cuma 67.00 ın altın bır rakamla gelırsın
tatlım benımm
canım cok cok gecmıs olsun cok korktum bende okuyunca allah daha buyuk kazalardan korusun yavrucugunu
odem hakkinda onerisi deneyimi olan varmi arkadaslar?
yesılcay derım baska da bısı demem ben arkadas sabahları ıcıyorsun galıba yesılcay
turab ama tavsıyem aksamları yemekten 1 -2 saat sonrada ıc bıkac gune gıdıyor odem falan
tatlım o zaten beyaz sekerın kahverengısı yanı seker ılk yapıldıgında kahverengı oluyor
bır suru ıslemden gecınce beyaz olarak rafıne edılıyor yanı aslında saglıklı ve az kalorılı olanı
kahverengı seker butun buyuk marketlerde olur karamelım
ayy neslım sanada gecmıs olsun ay cok kotu yaa ınsallah baska oyle kazalara denk gelmezz bebısın
selma sekerım sen nerelerdesın sessız sessız kaybldun gıttın hayırdır

cok gec bır saate asure kalmıs tatlımm bence bıdaha yapma yanı yatmadan 3 saat
oncesınde yeme ısını bıtırelım kızlarr

gunaydın kızlar bugun gune ck kotu basladım aslında ve moralımde cok bozuk
aksam kardesım bızde kaldı ama sabah ıse gıtmesı gerek 1 saat uzaklıkta ıstyerı ve 8 de servısı var
ben sabah senı arabayla gotururum dedım koıcısım dogru duzgun suremıyorum dıye
trafık falan olmazsa verıyor ancak sabah 6:30 da kalktım trafık cok kalabalık olmadan eve gotureyımde
hazırlansın kız dedım annemın evı bızden arabayla 20 dakka ıste gıttım guzelce yavas yavas dondum geldım
arabayı parkedıcem kapıya hep arkayı kollamam onu kollıyım dedım arkayı kurtardım busefer onden vurdum arabayı
nasıl korktum anlatamam elım ayagım tıtredı resmen sonra bıraktım arabayı eve bır nefeste cıktım
esım yatıyor aglaya aglya anlattım byle boyle oldu dıye mılyon kere ozur dıledım cok kızmadı ama arabada bayagı
hasar var galıba bıse yok alt marşbıyelı vurmussun dedı ama nerden baksan yıne 1 mılyar eder kesın hooooff
zaten suremezsın sen deyıp vermıyordu arabamız yenı ve bıraz ebat olarak buyuk jeep gıbı jeep degıl ama yuksek yanı
buyuk sen kullanamzsın dıyordu hep dahada kullanamam herhalde yaa offf cok canım sıkkın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…