• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

arkadaşlar her zaman sürdüremeyeceğimiz bir beslenme şeklini uygulamamalıyız.vücudu açlıktan ölmeyecek bir seviyede tutarak doğru yapmadığımızı düşünüyorum.belli bir yeme düzeni oluşturup gerisini hareketli bir yaşamla desteklemeliyiz bence.her zayıf sağlıklı ,her kilolu insan da hastadır diyemeyiz.

canım cok haklısın.sonucta bu bızım yaşam tarzımız olacak ama insanın hergünü aynı olmuyor.bigün hasta oluyorsun yıyemıyorsun yada canım ıstemıyor moralın bozuluyor yemek gelmıyor ıcınden.yoğun bir gün gecirıyorsun koşuşturmaktan yemek yemeye fırsatın olmuyor.
rejim yapıcaz derken sağlığımızdan olmamlıyız tabi.yavas yavas ve sağlıklı kılo vermek en ıyısı.

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız
benim sabah kahvaltım
4 tane eti form bisküvi
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
2 şekersiz çay
2 çay kaşığı reçel
bol yeşillik yedim emzirdiğim için nasıl arkadaşlar karamel sana göre çok fazla demi benimki .

birde bana bi tıcker yapın lütfen sinirim tepeme çıktı rica etsem yapabilir misiniz?

neyse oğlum uyanmadan işlerimi yapıyım bayyy

hoşgeldin canım ıyıyım sen nasılsın
bende kahvaltımı boyle yapıyorum .bence fazla olmamış ama diyet bisküvisi yerine tam tahıllı ekmek yesen daha ıyı olurdu bence.hem daha sağlıklı.Bim de köy ekmeği olarak satılıyor ordan alıp yıyebılırsın canım

tickerida yardım edeyım canım eğer burdaysan tarif edeyım hemen

vaaaavvv superr menu karamelımm 62 ye dogru yelken actın gıdıyorsun
hadı bakalım ınsallah kocamla barıstım aksam bıraz hastaydım oda geldı ınsan gıbı
benı dınledı konustu bende bıse demedım daha gercı yıne ınadını kabul etmedı
oyle ortada kaldı konu ama banusultan dedıya ınat edenlerı cocuk gıbı gor
gulup gec dıye oyle yaptım napıyım artık bende dun cok cok az yedım
hatta aclıktan uyuyamadım karamelım ama sabah tartıda pek bıse farketmemıstı
:14::14: bıde ben 3 gundur wcsız bır hayat yasıyorum acaba hep ust uste muz yedım dıyemı
oldu bılmıyorum aksam pılatese de gıttım bu hafta 68 ı gormem lazım karamelım dua et
bana bıde arazıye gıdıyorum sımdı ya donercıye ya pıdecıye gıtcegız ben oglen ne yıycem yaa[/COLOR][/B]

minnoşum gecmiş olsun şimdi iyisin değil mi?
kocanla barışmanıza sevındım.
wc ye cıkamadıysan tartıda aynı cıkman cok normal.benım motorlar bu hafta iyi çalışıyor:1::1::1: cıkıyorum bol bol
bunda sabah ıctığım sirkeli suyun ve mandalinanın faydası var sanırım :1::1:
bende açlıktan uyandım sabah.güzelce kahvaltı yaptım.yavas yavas acıkmaya başladım ama.öğlen ne yesem dıye düşünüyorum.
canım benim dua etmezmıyım sen yeterkı iste.Minnoşum hayırlısıyla inşallah bu cuma 68 çıkar ALLAHIM :17::17:
yılbasına az kaldı mine.azıcık dişimizi daha doğrusu kursağımızı sıkıcaz .
BEKLENEN GÜNLER GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLELER KUTSALDIR ...:21::65::81:

nurceng eğer tickerin hazırsa onu kopyala yukarıdan kontrol paneline gir.sol tarafta ayarlarım kısmında profil düzenle var onu tıkla açılan sayfada aşağılara doğru ÇİZELGE diye birkutucuk var o kutucuğa kopyaladığın seyı yapıştır aşağıda tamamı tıkla bu kadar.umarım anlatabilmişimdir canım.yine yapamazsan yardım ederim

sanaırım kahvaltı geç yapıldı..ama leblebiyi yazdım kenara..oyy kuşum dünden bu yana koşturmaktan helak oldum.akşam başağrısından kıvrandım durdum..işyerinin evrak işleri ile uğraşıyorum ne bitmezmiş.bugünde bitmedi.öğledensonra tekrar çıkıcam.ne yediğim bellisiz bu ara..:58::58:
:

canım kaptanım.kıyamam sana.kız cok yorma kendini diyecem ama iş hayatı sonucta.inş. tez zamanda kendi işini kurarsın rahat rahat çalışırsın.

kızlar bana yardımcı olun ben tıckerı yapıştıramıyorum bi türlü imza kısmı diyo ama bulamadım

nurceng kk guzel resimli anlatiyor ama yenilenmis anlatimina bak
bende basta zorlandim
yanlis yeri kopyaliyor olabilirsin
yada fazla kopyaliyorsundur anlatimda sadece alti cizili olan yere kadar kopyala yapistir

turab nerelerdesin

dun esim bilgisayarda vakit gecirdi ben giremedim cok ta yorgundum 11 gibi yattim
ya saat sekizden sonra bana birseyler oluyor istahim aciliyor gun icinde kendimi guzel kontrol edebilirken aksam asil yememem gereken saatte yiyecegim tutuyor.
dun basimiza neler geldi bir bilseniz

memrhaba kızlar

akrep kolay gelsın evrak ıslelrı yorucudur arada sırada kalk masadan gezın kı bel agrın olmasın sonra
mınnos kocanla barısacagını bılıyordum ben :34:. bız de esımın aılesıyle ıgılı bır sey oldugunda tartısırız hep ama aılesınden uzak oldugumuz ıcın hıc tartısma olmuyor ama oralara gelırsek bol tartısmalı gunler bızı beklıyor demektır :(
karamelım ve mınnosum bence sız de ogle yemegıne yanınnıza bıseyler tasıyın yoksa hergun dısarda pıdeydı donerdı olmaz takımımızın gururusunuz sız aman kılo almayın ;)

nurceng sen de hosgeldın takıma.

ben de bu sıralar pek gıremıyorum yusuf ıyıce azdı ıllakı bana dolanacak bır yalnız bırakmıyor benı. bılgısayarın da tuslarını kırdı zaten otekı bılgısayarın ekranını kırdı o yuzden onunlaylen bılgısayara yaklasmamaya calısıyorum.

kayin validem fena halde grip olmus
dun esimin eve gelmesini bekledim o gelince birakip kayin valideme corba gotrmekti planim.
pazar aksami kizima ilk kez biraz corba icirmistim cokta guzel icmisti. kucuk recel bal kaseleri yok mu, onlarla mercimek corbasi ayarlayip sehbanin uzerine biraktim esim icirsin diye.
kayinvalidemden dondugumde esimin benzi atmis bebek keyifsizdi.
esim corbayi icirmeye calisirken puturlu olunca corba bebek rahatsiz oldu herhalde esimin soyledigine gore nefes almakta zorlanmis, bizimki panike sirtina vur ters cevir derken bebecigim sok olus hala zorlaninca( buyuk ihtimalle genzine kacmis biseyler) bizimki al sen suyu agzina bosalt cocugun. yarim doktor candan edermis, bizimki mudahalesi ile cocugumu kendinden gecirmis. "elimde kaliyordu" diye
ikimizde cok etkisinde kaldik bu olayin butun vucudum yandi pismanliktan.
esim gece uykusunda bile "kizim" diye sayikliyordu.
sadaka vermek lazim basimiza bugunlerde boyle aksilikler geliyor

dun esim bilgisayarda vakit gecirdi ben giremedim cok ta yorgundum 11 gibi yattim
ya saat sekizden sonra bana birseyler oluyor istahim aciliyor gun icinde kendimi guzel kontrol edebilirken aksam asil yememem gereken saatte yiyecegim tutuyor.
dun basimiza neler geldi bir bilseniz

canım hayır mı şerri?
kötü birsey değildir umarım

benim miniğim iki aydır dönüyor.ama hep kıpır kıpır bir bebekti.şimdi dirseklerine dayanıp doğrulmaya çalışıyor.bir yandan iki dişimiz birden geldi.her işi acele bu kızın.zaten 30 haftadan sonra hep doğayım dedi zor tuttuk küçük hanımı.
maasallah hanifendi pek hizli gidiyor. yurumeye baslayinca tutamazsin sen onu. ben bizimkini ter yere birakip ayaklarina destek veriyorum elimle o zaman biraz ilerliyor ama yuz ustu yatmaktan cabucak sıkılıyor

kayin validem fena halde grip olmus
dun esimin eve gelmesini bekledim o gelince birakip kayin valideme corba gotrmekti planim.
pazar aksami kizima ilk kez biraz corba icirmistim cokta guzel icmisti. kucuk recel bal kaseleri yok mu, onlarla mercimek corbasi ayarlayip sehbanin uzerine biraktim esim icirsin diye.
kayinvalidemden dondugumde esimin benzi atmis bebek keyifsizdi.
esim corbayi icirmeye calisirken puturlu olunca corba bebek rahatsiz oldu herhalde esimin soyledigine gore nefes almakta zorlanmis, bizimki panike sirtina vur ters cevir derken bebecigim sok olus hala zorlaninca( buyuk ihtimalle genzine kacmis biseyler) bizimki al sen suyu agzina bosalt cocugun. yarim doktor candan edermis, bizimki mudahalesi ile cocugumu kendinden gecirmis. "elimde kaliyordu" diye
ikimizde cok etkisinde kaldik bu olayin butun vucudum yandi pismanliktan.
esim gece uykusunda bile "kizim" diye sayikliyordu.
sadaka vermek lazim basimiza bugunlerde boyle aksilikler geliyor

canım cok gecmiş olsun.allah korumuş kızınızı.bencede bi sadaka verin.
eşinizde telaştan yazık ne yapıcağını bilememiş.insan böyle durumlarda panik halinde olunca yanlış şeyler yapabılıyor.
Allah bir daha böyle bir korku yaşatmasın.tekrar gecmış olsun turabcım

memrhaba kızlar

akrep kolay gelsın evrak ıslelrı yorucudur arada sırada kalk masadan gezın kı bel agrın olmasın sonra
mınnos kocanla barısacagını bılıyordum ben :34:. bız de esımın aılesıyle ıgılı bır sey oldugunda tartısırız hep ama aılesınden uzak oldugumuz ıcın hıc tartısma olmuyor ama oralara gelırsek bol tartısmalı gunler bızı beklıyor demektır :(
karamelım ve mınnosum bence sız de ogle yemegıne yanınnıza bıseyler tasıyın yoksa hergun dısarda pıdeydı donerdı olmaz takımımızın gururusunuz sız aman kılo almayın ;)

nurceng sen de hosgeldın takıma.

ben de bu sıralar pek gıremıyorum yusuf ıyıce azdı ıllakı bana dolanacak bır yalnız bırakmıyor benı. bılgısayarın da tuslarını kırdı zaten otekı bılgısayarın ekranını kırdı o yuzden onunlaylen bılgısayara yaklasmamaya calısıyorum.

posicim hoşgeldin cidden gelmiyorsun eskısı gıbı :(
yusuf ta ne yapsın cocuk evde tek basına sıkılıyor tabı.havalar nasıl orda canım soğuk demi .konyaya yakında kar yağar sanırım.kar soğuğu var ama sımdılık görünürde kar yok

canım cok gecmiş olsun.allah korumuş kızınızı.bencede bi sadaka verin.
eşinizde telaştan yazık ne yapıcağını bilememiş.insan böyle durumlarda panik halinde olunca yanlış şeyler yapabılıyor.
Allah bir daha böyle bir korku yaşatmasın.tekrar gecmış olsun turabcım
amın karamelcım
cok tesekkur ederım
olmuş geçmiş bir şeyide çok kafaya takmamalı aslında
insan kendini "ya soyle olsaydi ya boyle olsaydi " diye dusunerek yipratiyor
olaydan ders cikarip geride birakmali

Back