- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neslicim candisin i mi kastediyorsun. ben de burda tatlilara atabilecegim diyet seker bulsam ne iyi olurdu
korkma karamelim tatli yapmadim ama
bir fincan sicak cukulata ile bir fincan 2 caz kasik sekerli kahve ictim-
canım boy 1.58
başlangıç kilom 68.5
şimdiki 66
hedef 54
karamel tıcker yaparmısın bana?
bacim bu seker kamisindan yapiliyormus
kahverengi seker sen muhakkak blursun magazalarda
yanliz benimki buyuk olanindan degil cok cok ufak
selam kızlar nasılsınız sizleri özledim ugrayıp halinizi hatrınızı sorayım dedim iş hepiniz iyisinizdir ben berbat durumdayım kilolar aldı başını gidiyor berbatım tek yaptıgıgım şey yemek yemek ve uyumak:132::132:
canım boy 1.58
başlangıç kilom 68.5
şimdiki 66
hedef 54
karamel tıcker yaparmısın bana?
iyi akşamlar kızlar.ben bugünkü menümü tamamladım.sabah iki küçük dilim kızarmış ekmek,kk peynir,5 zeytin,çay.kuşluk 1 muz.öğlen 1 küçük kase ev yapımı yoğurt.akşam suyu tamamen alınmış kuru fasulye ve çok bol salata,bir çay kaşığı zeytinyağı ve bol limonla soslanmış.yemeklerimizi hep erken yeriz.6 yı pek geçirmeyiz.akşam çayının yanına yaptığım keke ,ıspanaklı böreğe karşıdan bakıyorum.çok uzun bir süre de böyle yapmaya kararlıyım.
herkes nerede arkadaslar
ben geldim ve burdayım öyle bir geer zaman ki bitti geldim:))nabersin
ayy canım benım karamelım tesekkur ederımm ınsallaha sende bu cuma 67.00 ın altın bır rakamla gelırsınminnoşum gecmiş olsun şimdi iyisin değil mi?
kocanla barışmanıza sevındım.
wc ye cıkamadıysan tartıda aynı cıkman cok normal.benım motorlar bu hafta iyi çalışıyor cıkıyorum bol bol
bunda sabah ıctığım sirkeli suyun ve mandalinanın faydası var sanırım
bende açlıktan uyandım sabah.güzelce kahvaltı yaptım.yavas yavas acıkmaya başladım ama.öğlen ne yesem dıye düşünüyorum.
canım benim dua etmezmıyım sen yeterkı iste.Minnoşum hayırlısıyla inşallah bu cuma 68 çıkar ALLAHIM
yılbasına az kaldı mine.azıcık dişimizi daha doğrusu kursağımızı sıkıcaz .
BEKLENEN GÜNLER GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLELER KUTSALDIR ...:81:
canım cok cok gecmıs olsun cok korktum bende okuyunca allah daha buyuk kazalardan korusun yavrucugunukayin validem fena halde grip olmus
dun esimin eve gelmesini bekledim o gelince birakip kayin valideme corba gotrmekti planim.
pazar aksami kizima ilk kez biraz corba icirmistim cokta guzel icmisti. kucuk recel bal kaseleri yok mu, onlarla mercimek corbasi ayarlayip sehbanin uzerine biraktim esim icirsin diye.
kayinvalidemden dondugumde esimin benzi atmis bebek keyifsizdi.
esim corbayi icirmeye calisirken puturlu olunca corba bebek rahatsiz oldu herhalde esimin soyledigine gore nefes almakta zorlanmis, bizimki panike sirtina vur ters cevir derken bebecigim sok olus hala zorlaninca( buyuk ihtimalle genzine kacmis biseyler) bizimki al sen suyu agzina bosalt cocugun. yarim doktor candan edermis, bizimki mudahalesi ile cocugumu kendinden gecirmis. "elimde kaliyordu" diye
ikimizde cok etkisinde kaldik bu olayin butun vucudum yandi pismanliktan.
esim gece uykusunda bile "kizim" diye sayikliyordu.
sadaka vermek lazim basimiza bugunlerde boyle aksilikler geliyor
yesılcay derım baska da bısı demem ben arkadas sabahları ıcıyorsun galıba yesılcayodem hakkinda onerisi deneyimi olan varmi arkadaslar?
tatlım o zaten beyaz sekerın kahverengısı yanı seker ılk yapıldıgında kahverengı oluyorvalla bacim bilmiyorum inanki orda olup olmadigini ama vardir ya trde hersey var
kucucuk kup seklinde kahverengi bir bardaga bir tane atsan yatiyor hemde cok saglikli diye duydum kahverengi seker zaten beyazdan daha saglikliymis kaloriside dusuk oluyor bugun koca bardakta cay ictim iki tane atim dedim bal gibi yapti inanki ben cok sevdim yani bu sekeri sende bak magzalara muhakkak bulurusun o tatlandiricilar cok sagliksiz bacim zamaninda bende ictim ama hemde tadi bir garip bununki ayni normal seker gibi
ayy neslım sanada gecmıs olsun ay cok kotu yaa ınsallah baska oyle kazalara denk gelmezz bebısınamann gecmis olsun canim ya allah birdah agostermesin
bu erkekler hep boyle valla ben sasiyorum babsina biraktim diyenlere
benimde basimdan boyle birsey gecti birzamanlar
kizi doktora goturdum oglanida esime biraktim toplasan bir saat etmez geldimki esimin gozler kipkirmizi cocuk viyakliyor esim bana kiziyor nerde kaldin diye
anam ne oluyor dedim gectimki cocuk burnuna telefon tusu sokmus esimde sagolsun onu cikartayim diye kasigi sokmus oda daha beter kacmis icinee allahim kabus gibi valla ogun bugundur esime cocuk birakmam komsuya birakirim daha iyi derken hastahaneye goturdukte cikarttilar ama o cocugun aglayisi iki gun gecmedi korkudan yavrumm ayy aklima geldi
selma sekerım sen nerelerdesın sessız sessız kaybldun gıttın hayırdırselam kızlar nasılsınız sizleri özledim ugrayıp halinizi hatrınızı sorayım dedim iş hepiniz iyisinizdir ben berbat durumdayım kilolar aldı başını gidiyor berbatım tek yaptıgıgım şey yemek yemek ve uyumak:132::132:
9.00 bir dilim kepek ekmegi, 1 yumurta,bir tatli kasigi bal, 2 dilim peynir, tek sekerli cay
(kahvaltida cay icmedigim gunler kahvaltinin beni daha uzun sure tok tuttugun farkettim.)
11.30 yesil cay bir dilim kepek ekmegi uzeri bal ve peynir
15.00 yumurtali mantar( bir porsiyon) yarim bardak elma suyu
18.00 bir bardak sut
20.00 cok az pilav uzeri kirmizi et az salata( ac kalktim sofradan)
sabah 10.30 11.30 arasi egzersiz
22.30 bir kase asure sekersiz cay