- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
vah yavrum vah.canım, elimiz üstündeyken bile neler olabiliyor.kayin validem fena halde grip olmus
dun esimin eve gelmesini bekledim o gelince birakip kayin valideme corba gotrmekti planim.
pazar aksami kizima ilk kez biraz corba icirmistim cokta guzel icmisti. kucuk recel bal kaseleri yok mu, onlarla mercimek corbasi ayarlayip sehbanin uzerine biraktim esim icirsin diye.
kayinvalidemden dondugumde esimin benzi atmis bebek keyifsizdi.
esim corbayi icirmeye calisirken puturlu olunca corba bebek rahatsiz oldu herhalde esimin soyledigine gore nefes almakta zorlanmis, bizimki panike sirtina vur ters cevir derken bebecigim sok olus hala zorlaninca( buyuk ihtimalle genzine kacmis biseyler) bizimki al sen suyu agzina bosalt cocugun. yarim doktor candan edermis, bizimki mudahalesi ile cocugumu kendinden gecirmis. "elimde kaliyordu" diye
ikimizde cok etkisinde kaldik bu olayin butun vucudum yandi pismanliktan.
esim gece uykusunda bile "kizim" diye sayikliyordu.
sadaka vermek lazim basimiza bugunlerde boyle aksilikler geliyor
vah yavrum vah.canım, elimiz üstündeyken bile neler olabiliyor.
ben kızım okula başladığından beri dualarla yolluyorum.ne yaralarla geliyor eve.o yüzden hepimizin evlatları allaha emenet.
cok gecmıs olsun turabcım okurken sok oldum bebek bu tıkanır da oyle agzına su dokmesı kotu olmus.
benımkı de daha puturlu seyler yemıyor ben de cok dıkkatlı yedırıyorum esıme asla bırakamam her verdıgım kasıkta agzına dıkkatlıce bakıyorum genzıne kactımı dıye. benımkı de bır ara cok fena kusmustu o yuzden.
10 aylik bebegine putulu birsey vermiyormusun?
bende vermem bir iki ay ama puturluyede alistirilmasi gerekiyor seklinde okudum.
sonra geciste sorun yasanabilirmis???/
hatta blendiri cok onermiyor bazilari rende yada suzgecten gecirmeyi oneriyorlar
tabi hepsi basamak basamak olmali
ben cok erken davrandim bu da bana ders oldun
birde bir bebegi beslemek keyifli birsey bu zevki babasida yasasin istedim ama bunun icinde erkenmis meger
geçmiş olsun canım aynı şey bizimde başımıza geldi meyve püresini yedi sonra kucağıma aldım ondan sonra bi kustu çocuğun burnundan bile geri geldi ödümüz patladı valla çocukta korktu şimdi fazla yedirmeye korkuyorum valla.kayin validem fena halde grip olmus
dun esimin eve gelmesini bekledim o gelince birakip kayin valideme corba gotrmekti planim.
pazar aksami kizima ilk kez biraz corba icirmistim cokta guzel icmisti. kucuk recel bal kaseleri yok mu, onlarla mercimek corbasi ayarlayip sehbanin uzerine biraktim esim icirsin diye.
esim corbayi icirmeye calisirken puturlu olunca corba bebek rahatsiz oldu herhalde esimin soyledigine gore nefes almakta zorlanmis, bizimki panike sirtina vur ters cevir derken bebecigim sok olus hala zorlaninca( buyuk ihtimalle genzine kacmis biseyler) bizimki al sen suyu agzina bosalt cocugun. yarim doktor candan edermis, bizimki mudahalesi ile cocugumu kendinden gecirmis. "elimde kaliyordu" diye
memrhaba kızlar
akrep kolay gelsın evrak ıslelrı yorucudur arada sırada kalk masadan gezın kı bel agrın olmasın sonra
mınnos kocanla barısacagını bılıyordum ben. bız de esımın aılesıyle ıgılı bır sey oldugunda tartısırız hep ama aılesınden uzak oldugumuz ıcın hıc tartısma olmuyor ama oralara gelırsek bol tartısmalı gunler bızı beklıyor demektır
karamelım ve mınnosum bence sız de ogle yemegıne yanınnıza bıseyler tasıyın yoksa hergun dısarda pıdeydı donerdı olmaz takımımızın gururusunuz sız aman kılo almayın
nurceng sen de hosgeldın takıma.
ben de bu sıralar pek gıremıyorum yusuf ıyıce azdı ıllakı bana dolanacak bır yalnız bırakmıyor benı. bılgısayarın da tuslarını kırdı zaten otekı bılgısayarın ekranını kırdı o yuzden onunlaylen bılgısayara yaklasmamaya calısıyorum.
ayyy neslim bende şekersiz içemiyorum.babam şeker hastası onun tatlandırıcısından kullanıyorum bazen.
senın aldığın nasıl bi şeker burda satılır mı ki acep
posi benim oğlum 14 ünde 6 aylık olcak bugün elmayı sadece cam rendede rendelip vereyim dedi yutmakta zorlandı yemedi.hergün süzgeçten geçiriyodum erkenmi acaba.ama çevremde herkes rendeleyip veriyo alışsın diyolar
valla bacim bilmiyorum inanki orda olup olmadigini ama vardir ya trde hersey var
kucucuk kup seklinde kahverengi bir bardaga bir tane atsan yatiyor hemde cok saglikli diye duydum kahverengi seker zaten beyazdan daha saglikliymis kaloriside dusuk oluyor bugun koca bardakta cay ictim iki tane atim dedim bal gibi yapti inanki ben cok sevdim yani bu sekeri sende bak magzalara muhakkak bulurusun o tatlandiricilar cok sagliksiz bacim zamaninda bende ictim ama hemde tadi bir garip bununki ayni normal seker gibi
beyaz seker gibi mi tadi?
bende gordum onlardan gecenlerde? sagliklimidirlar acaba?
bende kllanmak isterim dogrusu
amann gecmis olsun canim ya allah birdah agostermesinkayin validem fena halde grip olmus
canım kaptanım.kıyamam sana.kız cok yorma kendini diyecem ama iş hayatı sonucta.inş. tez zamanda kendi işini kurarsın rahat rahat çalışırsın.
ayy inşallah canım benim.amiin..mersine geldiğinde beklerim senide şekercimm
amann gecmis olsun canim ya allah birdah agostermesin
bu erkekler hep boyle valla ben sasiyorum babsina biraktim diyenlere
benimde basimdan boyle birsey gecti birzamanlar
kizi doktora goturdum oglanida esime biraktim toplasan bir saat etmez geldimki esimin gozler kipkirmizi cocuk viyakliyor esim bana kiziyor nerde kaldin diye
anam ne oluyor dedim gectimki cocuk burnuna telefon tusu sokmus esimde sagolsun onu cikartayim diye kasigi sokmus oda daha beter kacmis icinee allahim kabus gibi valla ogun bugundur esime cocuk birakmam komsuya birakirim daha iyi derken hastahaneye goturdukte cikarttilar ama o cocugun aglayisi iki gun gecmedi korkudan yavrumm ayy aklima geldi
kizlar icimden hep biseyler yemek geliyor cok sikiliyorum buyuk bir kek yapip hepsini yiyesim geliyor- hatta muhallebi mi yapsam acaba
valla bacim bilmiyorum inanki orda olup olmadigini ama vardir ya trde hersey var
kucucuk kup seklinde kahverengi bir bardaga bir tane atsan yatiyor hemde cok saglikli diye duydum kahverengi seker zaten beyazdan daha saglikliymis kaloriside dusuk oluyor bugun koca bardakta cay ictim iki tane atim dedim bal gibi yapti inanki ben cok sevdim yani bu sekeri sende bak magzalara muhakkak bulurusun o tatlandiricilar cok sagliksiz bacim zamaninda bende ictim ama hemde tadi bir garip bununki ayni normal seker gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?