• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

haklisin karamel guzel:)
sofra hazirlarken bir atistirir hanimlar birde toplarken mutfakta:)
annem gibi yani "hadi su israf olmasin ben sunnetleyivereyim" mantigi yaahu bu ailede sen baska hassas yokmu? sen tok oldugun halde yerken israf olmuyormu?

:1::1::1:evet canım.benım annemde öyle masadan en son kalkar herseyı sünnetler bıde bana zorla sünnetletir yemekleri.yazık günah çöpe gıtmesın hadı bıtırelım sunları der:1::1:böyle böyle midem genişledi zaten :17:

bu arada bugun sabah kalktim bir armut huplettim
oglende yarim tabak mercimek corbasi ama yaninda ekmek yedim cok guzeldi valla tazecikti dayanamadim aksamda hicbirsey yememeye soz verdimm bayagi yemin ettim
magazdaanda yenice kendime seker aldim kalorisiz su kahverengi sekerlerden ama cok guzel bir tanesi 4 kaloriymis kucucuk ya aksamalri cok cay iciyorum iki seker koyuyorum ki ben kesinlikle sekerisz icemem rahatsiz oluyordum attigim sekerlere iyi oldu bakalim az kalorili sekerlerimle artik bir demlik cay icerim aksam

ayyy neslim bende şekersiz içemiyorum.babam şeker hastası onun tatlandırıcısından kullanıyorum bazen.
senın aldığın nasıl bi şeker burda satılır mı ki acep

selam kızlar ben geldım neslımm tam ben cıkmısım sen bana bısıler yazmıssın
gaıba kusura bakma olurmu su lapanında tam tarıfı nı versende persembe yapsam cumaya
5-6 kılo gıtse:1::1: neysem kızlar bugun yedıklerım,

kahvaltım saat 7 de 1dılım kepek ekmegı bıraz peynır 3 zeytın sekersız cay

saat 10 da bır kucuk portakallı kurabıye kocaman kupa yesıl cay

ögeln 12:30 da 4 ymek kasıgı tase fasulye yemegı 3 adet,
kara lahana sarması bır dılım kepek ekmegı 2 kasık yogurt

ara saat 3 te bır mandalına

saat 5 te bır bardak sut . saat 8 de 1 tane muz
az oncede cok acıktım yarım elma ,bır mandalına 4te bır ayva yedım

kizlar bebekleriniz nasil? suruklenme cabalari varmi?
benim kizim biraz tembel sanirim hanimefendi donmeye bile calismiyor zaten birgun yuruyecegim ne gerek var surunmeye emeklemeye diyor herhalde:)

benim oğlan dönüyo ara sıra her zaman değil gönlü olunca biraz döndür çalıştır bakalım alışır çarşafa ya da battaniyeye koy yuvarla

Ben dünkü yediklerimi yazmayı unutmuşum kızlar.hemen yazayım.bide herkes yediklerini bizimle paylaşırsa daha iyi olur kendimize dikkat etme açısından :17::17::17:

sabah:1 bardak sirkeli sıcak su 1 mandalına
kahvaltı:1 bardak cay 1 dilim peynır 4 zeytın 2-3 catal omlet 1.5 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
öğlen:1 küçük kase beyaz lebleli(inanılmaz tok tutuyor tavsıye ederım)
akşam:1 kucuk tabak salata 1 bardak ayran
ilerleyen saatlerde 11 de cok actım dayanamadım yarım mandalına yarımdan daha az portakal yedım

1.5 saat spor yaptım.(40 dk yürüyüş,evde fitness)

2.5 litre su içtim

Son düzenleme:
Ben dünkü yediklerimi yazmayı unutmuşum kızlar.hemen yazayım.bide herkes yediklerini bizimle paylaşırsa daha iyi olur kendimize dikkat etme açısından :17::17::17:

kahvaltı:1 bardak cay 1 dilim peynır 4 zeytın 2-3 catal omlet 1.5 dilim kepek ekmeği
ilerleyen saatlerde 11 de cok actım dayanamadım yarım mandalına yarımdan daha az portakal yedım

2.5 litre su içtim

vaaaavvv superr menu karamelımm 62 ye dogru yelken actın gıdıyorsun
hadı bakalım ınsallah kocamla barıstım aksam bıraz hastaydım oda geldı ınsan gıbı
benı dınledı konustu bende bıse demedım daha gercı yıne ınadını kabul etmedı
oyle ortada kaldı konu ama banusultan dedıya ınat edenlerı cocuk gıbı gor
gulup gec dıye oyle yaptım napıyım artık bende dun cok cok az yedım
hatta aclıktan uyuyamadım karamelım ama sabah tartıda pek bıse farketmemıstı
:14::14: bıde ben 3 gundur wcsız bır hayat yasıyorum acaba hep ust uste muz yedım dıyemı
oldu bılmıyorum aksam pılatese de gıttım bu hafta 68 ı gormem lazım karamelım dua et
bana bıde arazıye gıdıyorum sımdı ya donercıye ya pıdecıye gıtcegız ben oglen ne yıycem yaa

kizlar bebekleriniz nasil? suruklenme cabalari varmi?
benim kizim biraz tembel sanirim hanimefendi donmeye bile calismiyor zaten birgun yuruyecegim ne gerek var surunmeye emeklemeye diyor herhalde:)
benim miniğim iki aydır dönüyor.ama hep kıpır kıpır bir bebekti.şimdi dirseklerine dayanıp doğrulmaya çalışıyor.bir yandan iki dişimiz birden geldi.her işi acele bu kızın.zaten 30 haftadan sonra hep doğayım dedi zor tuttuk küçük hanımı.

2.5 litre su içtim

karamelim hani protein hani karbonhidrat.ölüm diyeti listesi gibi bu güzelim ya.vücut sistemlerin çöker de kolay hastalanırsın kıyamam .biraz daha dengelesen...

arkadaşlar her zaman sürdüremeyeceğimiz bir beslenme şeklini uygulamamalıyız.vücudu açlıktan ölmeyecek bir seviyede tutarak doğru yapmadığımızı düşünüyorum.belli bir yeme düzeni oluşturup gerisini hareketli bir yaşamla desteklemeliyiz bence.her zayıf sağlıklı ,her kilolu insan da hastadır diyemeyiz.

2.5 litre su içtim
sanaırım kahvaltı geç yapıldı..ama leblebiyi yazdım kenara..oyy kuşum dünden bu yana koşturmaktan helak oldum.akşam başağrısından kıvrandım durdum..işyerinin evrak işleri ile uğraşıyorum ne bitmezmiş.bugünde bitmedi.öğledensonra tekrar çıkıcam.ne yediğim bellisiz bu ara..:58::58:
vaaaavvv superr menu karamelımm 62 ye dogru yelken actın gıdıyorsun
hadı bakalım ınsallah kocamla barıstım aksam bıraz hastaydım oda geldı ınsan gıbı
benı dınledı konustu bende bıse demedım daha gercı yıne ınadını kabul etmedı
oyle ortada kaldı konu ama banusultan dedıya ınat edenlerı cocuk gıbı gor
gulup gec dıye oyle yaptım napıyım artık bende dun cok cok az yedım
hatta aclıktan uyuyamadım karamelım ama sabah tartıda pek bıse farketmemıstı
:14::14: bıde ben 3 gundur wcsız bır hayat yasıyorum acaba hep ust uste muz yedım dıyemı
oldu bılmıyorum aksam pılatese de gıttım bu hafta 68 ı gormem lazım karamelım dua et
bana bıde arazıye gıdıyorum sımdı ya donercıye ya pıdecıye gıtcegız ben oglen ne yıycem yaa[/COLOR]
kuşum sen yazınca aklıma geldi.dün sabahtan bu yana bende wc ile buluşamadımm:26:o yüzden sabah pantolonuımu zor giydim beeen:39::39:
benim miniğim iki aydır dönüyor.ama hep kıpır kıpır bir bebekti.şimdi dirseklerine dayanıp doğrulmaya çalışıyor.bir yandan iki dişimiz birden geldi.her işi acele bu kızın.zaten 30 haftadan sonra hep doğayım dedi zor tuttuk küçük hanımı.
yerim ben o küçük hanımıı:69::69::69:
karamelim hani protein hani karbonhidrat.ölüm diyeti listesi gibi bu güzelim ya.vücut sistemlerin çöker de kolay hastalanırsın kıyamam .biraz daha dengelesen...

:46::46::46::46:[/B]

banusultan haklısınız dün protein almadım ama dün iştahım hıc yoktu.hatta akşam o salatayla ayranı zorla annem yedırıp ıcırdı.bu aralar bende stres tavan yaptı.strese gırınce bende ya cok yıyorum yada hıc yemıyorum.dün az yedım işte.bide evde kuru fasulye vardı bende onu pek sevmem yıyesım gelmedı malesef.

bu hafta bomba gıbı gelıyorum ama .sporumu aksatmadan yapıyorum.dünü saymazsak bu hafta yedıklerıme cok dıkkat ettım.kasım ayım benım ıcın cok verımsız gectı.sadece 900 gr verebıldım.ama aralık ayında en az 3 kılo vermek hedefım.zaten bı hedefımız var yılbasına 62 kılo olarak girecez . değilmi minnoşum akrebim ....:1:

günaydın kızlar nasılsınız
benim sabah kahvaltım
4 tane eti form bisküvi
1 kk peynir
4 zeytin
1 yumurta
2 şekersiz çay
2 çay kaşığı reçel
bol yeşillik yedim emzirdiğim için nasıl arkadaşlar karamel sana göre çok fazla demi benimki .

birde bana bi tıcker yapın lütfen sinirim tepeme çıktı rica etsem yapabilir misiniz?

neyse oğlum uyanmadan işlerimi yapıyım bayyy

Back