- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haklisin karamel guzel:)
sofra hazirlarken bir atistirir hanimlar birde toplarken mutfakta:)
annem gibi yani "hadi su israf olmasin ben sunnetleyivereyim" mantigi yaahu bu ailede sen baska hassas yokmu? sen tok oldugun halde yerken israf olmuyormu?
bu arada bugun sabah kalktim bir armut huplettim
oglende yarim tabak mercimek corbasi ama yaninda ekmek yedim cok guzeldi valla tazecikti dayanamadim aksamda hicbirsey yememeye soz verdimm bayagi yemin ettim
magazdaanda yenice kendime seker aldim kalorisiz su kahverengi sekerlerden ama cok guzel bir tanesi 4 kaloriymis kucucuk ya aksamalri cok cay iciyorum iki seker koyuyorum ki ben kesinlikle sekerisz icemem rahatsiz oluyordum attigim sekerlere iyi oldu bakalim az kalorili sekerlerimle artik bir demlik cay icerim aksam
kizlar bebekleriniz nasil? suruklenme cabalari varmi?
benim kizim biraz tembel sanirim hanimefendi donmeye bile calismiyor zaten birgun yuruyecegim ne gerek var surunmeye emeklemeye diyor herhalde:)
kızlar bana yardımcı olun ben tıckerı yapıştıramıyorum bi türlü imza kısmı diyo ama bulamadım
Ben dünkü yediklerimi yazmayı unutmuşum kızlar.hemen yazayım.bide herkes yediklerini bizimle paylaşırsa daha iyi olur kendimize dikkat etme açısından
sabah:1 bardak sirkeli sıcak su 1 mandalına
kahvaltı:1 bardak cay 1 dilim peynır 4 zeytın 2-3 catal omlet 1.5 dilim kepek ekmeği
ara:1 elma
öğlen:1 küçük kase beyaz lebleli(inanılmaz tok tutuyor tavsıye ederım)
akşam:1 kucuk tabak salata 1 bardak ayran
ilerleyen saatlerde 11 de cok actım dayanamadım yarım mandalına yarımdan daha az portakal yedım
1.5 saat spor yaptım.(40 dk yürüyüş,evde fitness)
2.5 litre su içtim
benim miniğim iki aydır dönüyor.ama hep kıpır kıpır bir bebekti.şimdi dirseklerine dayanıp doğrulmaya çalışıyor.bir yandan iki dişimiz birden geldi.her işi acele bu kızın.zaten 30 haftadan sonra hep doğayım dedi zor tuttuk küçük hanımı.kizlar bebekleriniz nasil? suruklenme cabalari varmi?
benim kizim biraz tembel sanirim hanimefendi donmeye bile calismiyor zaten birgun yuruyecegim ne gerek var surunmeye emeklemeye diyor herhalde:)
Ben dünkü yediklerimi yazmayı unutmuşum kızlar.hemen yazayım.bide herkes yediklerini bizimle paylaşırsa daha iyi olur kendimize dikkat etme açısından
kahvaltı:1 bardak cay 1 dilim peynır 4 zeytın 2-3 catal omlet 1.5 dilim kepek ekmeği
ilerleyen saatlerde 11 de cok actım dayanamadım yarım mandalına yarımdan daha az portakal yedım
2.5 litre su içtim
sanaırım kahvaltı geç yapıldı..ama leblebiyi yazdım kenara..oyy kuşum dünden bu yana koşturmaktan helak oldum.akşam başağrısından kıvrandım durdum..işyerinin evrak işleri ile uğraşıyorum ne bitmezmiş.bugünde bitmedi.öğledensonra tekrar çıkıcam.ne yediğim bellisiz bu ara..Ben dünkü yediklerimi yazmayı unutmuşum kızlar.hemen yazayım.bide herkes yediklerini bizimle paylaşırsa daha iyi olur kendimize dikkat etme açısından
2.5 litre su içtim
kuşum sen yazınca aklıma geldi.dün sabahtan bu yana bende wc ile buluşamadımm:26 yüzden sabah pantolonuımu zor giydim beeenvaaaavvv superr menu karamelımm 62 ye dogru yelken actın gıdıyorsun
hadı bakalım ınsallah kocamla barıstım aksam bıraz hastaydım oda geldı ınsan gıbı
benı dınledı konustu bende bıse demedım daha gercı yıne ınadını kabul etmedı
oyle ortada kaldı konu ama banusultan dedıya ınat edenlerı cocuk gıbı gor
gulup gec dıye oyle yaptım napıyım artık bende dun cok cok az yedım
hatta aclıktan uyuyamadım karamelım ama sabah tartıda pek bıse farketmemıstı
bıde ben 3 gundur wcsız bır hayat yasıyorum acaba hep ust uste muz yedım dıyemı
oldu bılmıyorum aksam pılatese de gıttım bu hafta 68 ı gormem lazım karamelım dua et
bana bıde arazıye gıdıyorum sımdı ya donercıye ya pıdecıye gıtcegız ben oglen ne yıycem yaa[/COLOR]
yerim ben o küçük hanımııbenim miniğim iki aydır dönüyor.ama hep kıpır kıpır bir bebekti.şimdi dirseklerine dayanıp doğrulmaya çalışıyor.bir yandan iki dişimiz birden geldi.her işi acele bu kızın.zaten 30 haftadan sonra hep doğayım dedi zor tuttuk küçük hanımı.
karamelim hani protein hani karbonhidrat.ölüm diyeti listesi gibi bu güzelim ya.vücut sistemlerin çöker de kolay hastalanırsın kıyamam .biraz daha dengelesen...