Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

merhaba kızlar yazdıklarınız ıcın tesekkur ederım sızlerın yanımda
oldugunu bıldıgımım ıcın rahat bır sekılde buraya gelebılıyorum zatenn
oglen aynı tartısmanın cok daha buyugunu yasadık ve ınatla yaptgı seyı
kabul etmemesı benı delı edıyor .tammam bendede haksızlık var ama
nıye yaptıgını evet tamam yaptım mıne haklısın demıyor yaa delı olucam valla

o desın oyle bende haksızlıgımı kabul edıcem
ama yok ınat ya bıekere erkek yaa o hep haklı zaten
bıgun bana ne dese begenırsınız ben haksızda olsam oyle bır
duruma gelırsınkı konusurken benmı haksızım dıye dusunursun mıne dıyor
allahım delı olucam yaa bıkerede ozur dılerım tamam haklısın mıne de yanı

canım yazdıklarını okuyunca babam aklıma geldi direk.o da öyledir.haksız olduğu konularda bıle özür dilemeyi bırak zeytınyağ gıbı üste cıkar bı bakmışsın haklıyken haksız olmuşsun sen özür diliyorsun.zavallı annem herseferınde haklı olmasına rağmen haksızım özür dilerim der babama.
bu erkekler için özür dilemek acizlik gibi geliyor.gurur meselesi yapıyorlar.

ayy gorucen ama karamel yanı dersınkı dunya yıkılmıs altından cıkmak ıcın
bın turlu yere getırıyor lafı bı sonunda bakıyorumkı anaa ben haksızmısım yaa
nelur yanı ıkı kelıme edıp ozur dılerım deyıp gonlumu alsa ama yok konusmuycam
bu sefer ozur dılemeden agzımdan tek kelıme cıkmıycak bak gorr

canım benim ya..inat olmayan bir erkek göster gösterebilirsen.sen de inatlaş evde iki inatçı olsun.seyreyle sonraki tantanayı.ben 14 yıllık evliliğin ardından tek bir şey öğrendim.inatlaşan insanı çocuk varsayıp gülüp geçmeyi.bir dene istersen.

neslımmm aramıza geldınmı cok sukur bırakma bızı yaa kılo alıyorsun neslım
ılla bıse bırakıcaksan su toplantıları bırak artık hep burda ol bencee sekerımm:76:
kiz aranizdayim aranizda olamsina ama iste diyet yapmayinca insan kendini cok fena hissediyor suclu gibi dolaniyom ortada hicbirseyden tat almiyom
kiz toplantilarda sadece cay iciyom is toplantisi olunca pasta borek olmuyor evde durmak daha kotu en azindan isimle oyalaniyorum ama iste buraya zaman kalmiyor ama bende basladim artik bugunden itibaren kendimi kontrol edecegim

neslım su lapaya nasıl dayanıyorsunn ay ben bıkere yapıyım demıstımm
hayatımdakı tuzun nekadra onemlı nekadar mukemmell bır tat oldugunu anlamıstım
ınsallah sen becerebılırsın sekercımm
kiz o lapa sayesinde ben coook kilo verdim zamaninda buugn yapacaktim esim ise gitti geri geldi bozdurdu bana lapayi oyuzden bugun olmadi ama bacim ben lapanin icine azicik bulyon koyuyorum cok az ama o tat veriyor hemde tok tutuyor ben sadece bu diyeti yapiyom zaten baskasina gozum kesmiyor yaninada yogurt oo yemede yaninda yat sen birde benim yaptigim gibi dene vazgecemiyeceksin
amanin yeme kiz sakin harika gidiyorsun yilbasinda istedigin kiloya gelemediginde artik kafana vurursun benden demesi
akrepçim sabahki mesajın günümü aydınlatı.sağol.bu arada artık 80 kilo değilim.yarım kilocukta vermiş olsam 70 li kilolara düşmek motivasyonumu arttırdı.şimdi daha hevesliyim.
tebrik ederim canim ya supersinn vallaa
valla dogru soze ne denir bacim
bu arada yukardaki msjni gormedim sanma sen cok beklersin benim 9lu rakamlara gecmemi

aman bacim degmezzz inat etmeye canini sikmaya degmez sonra uzulursun ne diye bu kadar uzdum kendimi diye

bu arada bugun sabah kalktim bir armut huplettim
oglende yarim tabak mercimek corbasi ama yaninda ekmek yedim cok guzeldi valla tazecikti dayanamadim aksamda hicbirsey yememeye soz verdimm bayagi yemin ettim
magazdaanda yenice kendime seker aldim kalorisiz su kahverengi sekerlerden ama cok guzel bir tanesi 4 kaloriymis kucucuk ya aksamalri cok cay iciyorum iki seker koyuyorum ki ben kesinlikle sekerisz icemem rahatsiz oluyordum attigim sekerlere iyi oldu bakalim az kalorili sekerlerimle artik bir demlik cay icerim aksam

haklisin karamel guzel:)
sofra hazirlarken bir atistirir hanimlar birde toplarken mutfakta:)
annem gibi yani "hadi su israf olmasin ben sunnetleyivereyim" mantigi yaahu bu ailede sen baska hassas yokmu? sen tok oldugun halde yerken israf olmuyormu?

beyaz seker gibi mi tadi?
bende gordum onlardan gecenlerde? sagliklimidirlar acaba?
bende kllanmak isterim dogrusu

turabçım ben de tam tersini uyguluyorum.ilk çocuktan sonraki 56 kiloluk resmime bakıp bakıp neden olmasın diyorum

hemde dogumdan sonraki halin
harikasin 56 kiloya sonradan mi dustun yoksa dogumdan sonraki kilonmuydu?
insaallah kolayca kilo verirsin tekrardan arkadasim
30 40 kilo verenler var bizim neyimiz eksik bizde veririz

gunaydin nurceng
bende special K yi bir gun once aldim denedim hosmada gitti ama sanki benim ve kizimin bagirsaklarini calistirdi gibime geliyor sen boyle birsey farkettinmi
ben neysede sutle kizima gecmesi tedirgin eder beni.

ben yoğurtla denedim canım sütle denemedim geçmez heralde canım

hastaneden çıkarkenken tartmışlardı.tabii o zaman yaş 23 tü.

benimde yas 25 ama 10 kilo dogum kilom var su an
kilo insani yasindan buyuk gosteriyor ustelik.
gecen sene 5 aylik hamile iken tren istasyonunda bir teyze ile laflamistik hamile oldugumu ogrenince sasirdi kadincagiz
"ben seni lise ogrencisi zannettim dedi:)
simdi ise beni gorenler ilk bebegin mi diye soruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…