Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

akrep bu kurallara bende uycam takımda değilim ama benim için iyi bişey öptüm size başarılar
tamam talımm.bizimkiler kuralları görünce kaçıştılar.senlen ikimiz yaparız şekercimm
akrep bu arada kilon beninki ile aynı

hehe o kilo şimdi 69,1 şekerim.bu arada aklım karıştı sen takıma girmek isteyen arkadaşmıydın :26:

canikom meyve sadece 1 porsiyon unutmayın olurmu..meyveyi de abartmak yok..öğünlerde doyurun karnınızı iyice..yemekten 2 saat sonra 1 porsiyon meyve..
yürüyüşüde evi içinde yapabilirsin şekercim..leslie ile yada kendi projelerinle..markete yada dışarda herhangi bir yere gitmen de sayılır..gerçi sizin oralar karlı diyordun..ay bizim burası da çok sıcak..ben halaa kışlıklarımı giyemedim..incecik gömlek penyelerleyiz..üzerime ince hırka alıyorum ama çok sıcak oluyor çıkarıyorumbayramda yarım kollularımdan çıkarıp giydi evde.

tamam talımm.bizimkiler kuralları görünce kaçıştılar.senlen ikimiz yaparız şekercimm

hehe o kilo şimdi 69,1 şekerim.bu arada aklım karıştı sen takıma girmek isteyen arkadaşmıydın :26:

Kkilon 67 yazıyordu ama.neyse pek fark yok şubatta okula başlıcam.öğretmenim ben doğum iznindeyim.2.5 ay içinde 50 li kilolara inmem lazım.

evettakıma girmek isteyen bendim.

Kkilon 67 yazıyordu ama.neyse pek fark yok şubatta okula başlıcam.öğretmenim ben doğum iznindeyim.2.5 ay içinde 50 li kilolara inmem lazım.

evettakıma girmek isteyen bendim.
ok tatlışş..cuma günü sabah bir hafta önceki ve cuma günü sabah tartılacağın kilonu yazarsın olurmu..
bol paylaşımına devam et..olurun şekercim inşallah..hatta birlikte oluruz..1 ayda 15 kilo verenler var yahu oyyy ne hoş olurdu 15 kilo versem ayda..
bende yürüyüş yapamam oğlumdan bi de benim sadece göbeğim var nasıl eritmeliyim?
tatlış evin içinde yapabilirsin..mesafe seç kendine yada leslie ile yaparsın..göbüş eritme yarışmasına katılsana tatlım
meyve gunde 3 defa
bır sabah kalkarkalkmaz kahvaltıdan once
ıkı aralarda bır posyon meyve ve
uc aksam
evet şekercimm.. ayy tatlım yoksa sen yanlışmı anladın beni de böyle saymışsın..kıs ben her meyve yemede 1 porsiyonu geçmesin dedim..günde 3 defa 1 er porsiyon yanii
bende de gobek var canım onu ancak egzersızle erıtırız

sen de katıl şekercim göbüş eritme yarışmasına..ana sayfada spor bölümünde egzersizlerden giriyosun ve karşına çıkar
link vermeye üşenince böölee tarif verilir işte ..
ayy ben kalkıp kocişimin yanına gideyim ve meyvemi yiyeyim..yeşil çayımı içtim az önce..kociş şimdi söylenmeye başlar hem kendi gönlümü yapıp meyvemi hüpleteyim hem de onun gönlü olsun
bu arada bu kızlar nerde lolo hastane işleri vardı.minnoşun neti yok..ee karamel oztrk neresiniz bakiim

ohh cok sukur yeni kurallar geldi.
çok sevdım akrebim bu yeni kuralları
yarından itibaren baslıyorum bu kurallara

evet canım gidicem ama mekan hakkında bı arkadas ıyı seyler soylemedı.kafam karıştı.
birazdaha araştırayım bakayım

karamel spora gitmek için söyledin snırım gitcem diye ama kötü şeyler söylenmişse arkana bakmadan uzaklaş oradan babamın mesleğinden dolayı bilirim ne hakkında bişey dese hepsi çıkıyor bazen hiç kızmıyorum bile izin vermiyor diye başka yerlere bakmanı tavsiye ederim

Son düzenleme:
gunaydın kızlar hele şukur kaptanımız gelmiş mucuk mucukk
yenı kurallarımızda gelmıs cok sevdım bu seferkı kuralları sekerler
akrebımm ben yokloma yaparım ama ısyerınde takıp etmem cok zor olur ve bızım
ınternet tadılattan dolayı bı 10 gun daha surecek galıba boyle evde
ınternet bı gelıyor bı gıdıyor ıstersen ben duzene gırene kadar yanı sanırım haftaya pazartesıye
kadar baskası yapsın ondan sonra ben devraılrım tatlımm bu arada gunluk spor koymanı
cok sevdım hadı bısmıllah yenı kurallara bakalım

yani biri sana orayla ilgili kötü bişey demişse muhtemelen birşey biliyordur bu tür tavsiyeleri dinlemek her zaman zarardan çok fayda sağlar:78:

evet canım cok haklısın.benimde içime kurt düştü.zaten cok ucuz olmasından belli bazı sseyler

en ıyısı baska salon bulmak ben bu gidişle hıc spora baslayamıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…