Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çok geçmiş olsun poseidon sanada bebişinede yusufa bebek çayları var onlardan içirebilirsin
kendin de iç ki iyileş bebeğine bak

kızlar ben 3 gün pek giremicem annem rahatsız doktora götürmem lazım
banada çok uzak olduğu için bütün günümü alcak ertesi günde tahlil sonuçları ve
sonrada oğlumun ultrasonu var
bu hafta yine hastanelerdeyim anlıcanız

üff ben kaçıyorum ama hastaneler peşimi bırakmıyo bir türlü neyse annem iyi olsunda büyük ihtimal ameliyat dicekler ama
hayırlısı olsun ne diyim

ben de bu koşturmacada yediklerime dikkat edimki kilo veririm arada
annemi hastaneye götürmek için 6 vasıta değiştirmem gerekiyo
dönüşüde var 12 vasıta değiştircem 1 günde

bayramda ablam ve kardeşim vardı onlar kullandı bilgs :)rakibim kilomu okudun demii(gerçi tek homini gırtlak ben değilmişim ama benim çok fazla yaaa69.1 ne demek:)))

oy oy cok yorgunum ya.bugünde ölçüyü çok kaçırdım.offf.midem çok dolu
şöyle uyusam uyansam 55 olsam.aynaya bakmaktan zevk alsam.istediğim herseyi gıyebilsem
ben böyle kaçamaklar yaparsam rüyamda görürüm 55 i
gidip spor yapayım bari

öztrk sen ne yapan bacım.bende 69 oldum sorma.bayram olmasaydı belkı suan 67-66 dıydım ne güzel.altüst oldum ıyıce

gecmıs olsun Lolocum. kolay gelsın sana

herkeze günaydın

sağol poseidon

ben bu hafta çok dikkat edicem kendime

sadece sabahları yicem öğle ve akşam çok kısıtlı tüketicem
gerçi öğlen ve akşam dışarda olcam ama

en kötü ihtimal simit yerim sadece
akşam eve gelincede meyve yerim
inşallah bu sefer dediğimi yaparımda şu fazlalıklarım gider

gunaydın kızlar haftasonu gelemedım yanınıza demıstım ya daırede tadılat var bızde daırenın
ınternetını kullanıyoruz lojmanda oturdugumuz ıcın ıste onumuzdekı hafta bıtıcek tadılat
ozamana kadar evde ıneternet yok yada arada sırada yapıyorlar ıste onlar yapınca gırıyourm
zaten bende kk ya . neysem sekerlerımm ballarım peynırlerımm mınnos sımsıkı bır haftaya baslıyor
dun gecede cumartesıde 20 ser dakıka pılates yaptım sımdı 20 dakkadan neolur demeyın
hıc yapamayan mınnos ıcın ıyı bıseyler olur ınsallah en azından hareket yapınca wcye daha rahat
cıkıyorum onu farkettımm . ınsallahh allahım bu hafta 6 lı kılolarla cumaya gırerım hadı bısmıllah bakalım

anam hıckımsecıkler yokk yınee posımm nerdesın ıyılestımı bırazcık yusuf
karamelımm evde yatılı mısafır olunca hersey altust oluyor katılıyorum sana ama
yınede dıkkat et tatlımya bol bol su ıc yada sekersız cay ıcc
ben mesele cumartesı gecesı mısafırlıge gıttım gece 12 de donduk kız durmadan
bıseyler ıkram ettı bende aldım tabagıma tadımlık bısıler normalde hepsınden ıkıser ıkıser
yerdım ama tuttum kendımı hemde saat 8 dı ama aksam yemegı yememıstım
orda mecbur kalıcagımı bıldıgım ıcın onların yanında 4-5 tane cay ıctım sırf bos oturuyorum
dıye gorunmesın bıseler yıyıp ıcıyorum gorsunler dıye sekersız cay ıste hemde nefsıme hakım
oldum bırazcık gelıncede pılates ıste en azından sen de farkedılmeyecek sekılde bısey yap
aynı sekılde kocısımın arkadaslarıyla gıresunda pızzacıya gıttık bızde
yok ben yemem dıyemedım ama soyledıgım menunun herseyını yarım yarım bıraktım
en azından hepsını yemedım onuda bır kar gordum kendıme napıyımm

gunaydın kızlar bız hala ıyılesemedık yusuf dun gece de cok zor uyudu oksure oksure uykusu dagıldı hep
doktoru aradım onemlı degıl ama yarın getır bı de ben bakıyım dedı
burda bır doktora gıdısımız yaklasık 100€ zaten burun acıcı ve oksuruk ılacı verıyorum onun dısında bısey vermeyecekske bosuna gıdecek o kadar para
neyse en azından benım ıcım rahat eder ıns. kotu bısey yoktur
daha hıcbırsey yemedım ben bu saate kadar.
Akrep nerdekı kac gundur gırmıyor. ne oldu kı acep neslıhan da yok takım bassız ve yardımcısız kaldı.

merhaba kızlar.nasılsınız?

ne olacak bizim bu halimiz yahu.kaptanımız yok yardımcısı yok koydunuz gittiniz bizi

neslinin niye gittiğini biliyoruzda. akrep niye gelmiyor
umarım kötü birsey yoktur.hersey yolundadırr da kaptanımız bomba gıbı kurallarla gelir hemencıcık

bu arada posi ne pahalıymış bacım sızın orda doktor ücreti.Türkiyenin gözünü seveyım.inş. en kısa zamanda yusufumuz iyileşir.

lolocum gecmiş olsun umarım annenın bişeyi yoktur

minnoşum aferin kız sana.ben bu aralar tutamıyorum kendımı .motivasyonum cok dusuk ne rejım yapmak gelıyor ıcımden ne spor
o yüzden kendimi cok rahatsız hıssedıyorum.eskı günlerimi özledim.sürekli aklımdan yemek yemek gecıyor
misafirler bana ıyı gelmedi.ben kalabalık ortamlarda kendımı kaybedıyorum bunu anladım.
aynen bayramda olduğu gıbı.bundan sonra akşam yemeklerini tek basıma yıyecem.anca öyle kılo verebılıyorum

bide minnoşum spor salonuna yazılmaya karar verdım.evde yapamıyorum cok tembelım

sordum 2 seans var sbaah plates öğlen aerobik haftada hergün.ıstediğine katılabılıyorsun.aylık 75 mılyon
yazılmaya karar verdım.ama sizinde görüşlerinizi alayım
ne dersınız yazılayım değilmi.haftada 2 gün platese diğer gunler aerobiğe gıderım.
gercı plates yapamıyorum esnek değilim ama denerım.azıcık odunluktan kurtulayım yahu

canım kesınlıkle ve kesınlıkle gıtmenı tavsıye ederım ben ınan gıtmesm hafta 3 gun 1 saat sporu
kendmle ancak bır hafta yapardım ve bırakırdım ayrıca cok uygunmus senınkı . hem ıstersen aerobıkte varmıs aynen dedıgın gıbı 2 gun pılates 3 gun aerobık yap bence cunku pılates sıkılastırıyor ama
nede olsa kardıyo bır spor degıl aerobık ıle bırlıkte yaparsan daha hızlı kılo verırsın tatlım ayrıca cokta uygunmus fıyatı ben pazarteseı carsamba cuma 1 saat gıdıyorum aylık 50 tl senınkı daha guzelmıs gıt tabıkıde canımm

eee hanı nerde akrebımınn bomba kuralları hadıı gıtsınn kara yaglarrr

akrebin kuralları

1.sabah ve öğlen menünüzde ne varsa doyana kadar..

2.akşam menüde sadece 1 porsiyon meyve pişen yemeği evdekiler yicek.siz ertesi gün öğlen yiyebilirsiniz..(çok sevdiğiniz bir yemekse böyle diyerek durdurabilirsiniz iştahınızı çok faydalı oluyor.)

3.akşam meyvesinden yarım saat sonra kekik yada yeşil çay yada kaynar..en az 1 kupa olucak..gün içinde de istediğiniz bitki çayı yada diğer içeceklerden içebilirsiniz.ama akşam bu çaylar içmek şart.

4.gün içinde en az 2 bardak ayran ve 1 bardak süt..menülerin yanında içebilirsiniz..

5.sabah kalkar kalkmaz 1 bardak sıcak su ve meyve

6.aralarda 1 porsiyon meyve

7.hafta içi 5 gün en az yarımsaat egzersiz ve yarım saat yürüyüş..süresini çoğaltabilirsiniz..hafta sonu isteğe bağlı.

8.veee en sevdiğim kural kitap okumak..ve okuduğunuz kitaptan buraya kısa bölümler yazalım.hoşumuza giden bölümler böylece okuma zincirimiz genişler..

9.herkes defter tutucak.günlük yediğini içtiğini deftere kayıt yapıcak.akşamları buraya rapor vericez..

10.günde en az 3 paylaşım yapıcaz.yani takıma gelmek şart..

11.veee geldik en önemli kurala..haftada 5 kırmızısı olan diskalifiye şekerler..

vee bugünden başlıyoruz.kesinlikle mazeret kabul etmiyorum.buna bende dahilim..kırmızılarıda ben vericem..minnoşum sende yoklamayı yaparmısın şekercim..kim günde ne kadar paylaşımda bulunmuş yoklaması.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…