canımmm nerdesin sen kayboldun gittin :) yedin tabi sende homini gırtlak demi :)
geldim bacım burdayım
iyi diyemiyeceğim çünkü posi hariç hepimiz kılo aldık
takımın tek yüz karası sen değilsin yani :))
çok geçmiş olsun poseidon sanada bebişinede yusufa bebek çayları var onlardan içirebilirsin
kendin de iç ki iyileş bebeğine bak
kızlar ben 3 gün pek giremicem annem rahatsız doktora götürmem lazım
banada çok uzak olduğu için bütün günümü alcak ertesi günde tahlil sonuçları ve
sonrada oğlumun ultrasonu var
bu hafta yine hastanelerdeyim anlıcanız
üff ben kaçıyorum ama hastaneler peşimi bırakmıyo bir türlü neyse annem iyi olsunda büyük ihtimal ameliyat dicekler ama
hayırlısı olsun ne diyim
ben de bu koşturmacada yediklerime dikkat edimki kilo veririm arada
annemi hastaneye götürmek için 6 vasıta değiştirmem gerekiyo
dönüşüde var 12 vasıta değiştircem 1 günde
merhaba arkadaşlar nasılsınız posi bebeğin kaç aylık emziriyomusun sen?ayrıca geçmiş olsun canımm
selammm
merhaba kızlar.nasılsınız?
ne olacak bizim bu halimiz yahu.kaptanımız yok yardımcısı yokkoydunuz gittiniz bizi
neslinin niye gittiğini biliyoruzda. akrep niye gelmiyor
umarım kötü birsey yoktur.hersey yolundadırr da kaptanımız bomba gıbı kurallarla gelir hemencıcık
bu arada posi ne pahalıymış bacım sızın orda doktor ücreti.Türkiyenin gözünü seveyım.inş. en kısa zamanda yusufumuz iyileşir.
lolocum gecmiş olsun umarım annenın bişeyi yoktur
minnoşum aferin kız sana.ben bu aralar tutamıyorum kendımı .motivasyonum cok dusuk ne rejım yapmak gelıyor ıcımden ne spor
o yüzden kendimi cok rahatsız hıssedıyorum.eskı günlerimi özledim.sürekli aklımdan yemek yemek gecıyor
misafirler bana ıyı gelmedi.ben kalabalık ortamlarda kendımı kaybedıyorum bunu anladım.
aynen bayramda olduğu gıbı.bundan sonra akşam yemeklerini tek basıma yıyecem.anca öyle kılo verebılıyorum
bide minnoşum spor salonuna yazılmaya karar verdım.evde yapamıyorum cok tembelım
sordum 2 seans var sbaah plates öğlen aerobik haftada hergün.ıstediğine katılabılıyorsun.aylık 75 mılyon
yazılmaya karar verdım.ama sizinde görüşlerinizi alayım
ne dersınız yazılayım değilmi.haftada 2 gün platese diğer gunler aerobiğe gıderım.
gercı plates yapamıyorum esnek değilim ama denerım.azıcık odunluktan kurtulayım yahu
eee hanı nerde akrebımınn bomba kuralları hadıı gıtsınn kara yaglarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?