Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ayy inşallah 4 hafta icinde sikilasirim ben hemen bu aksam başlıyorum :) Youtube'dan bakayım belki orda vardır bi kaç video :)

Cnm sende de maşallah azim varmış baya kilo vermissin aslında , inşallah bu hırsla azimle 5leri görürsün yapacağından eminim.. Bide Polat'ta yapıyorsun hemen gider bence..

canım ınsallah verırım yaa bakalım ugrasıyorum ıste bak tv8ın kendı sıtesınde var hergun ayrı
vıdeo var 5 gunluk programı al kendıne ornek haftada 5 gunden fazla yapma zaten
pılatesı . bır hafta sonunda ne kadar ınceldıgını öçlerek görebılırsın elma sekerım
belkı kıl vermessın ama ıncelıceksın emın olabılırsın ama duzen sart bak mesela bır gun yap bır gun yapma
haftada 4 gun yapmıs ol yanı ama duzenlı yap

çok geçmiş olsun canım.:94:
kızlar nabersiniz şu sıralar uzak kaldım burdan yaw kardeşim geldi gündüz işte oluyorum akşamda o oturuyo bilgs. kaldırmak ta istemiyorum misafir cumartesi gitcek ok haberiniz olsun öpüldünz
ok
zaten yediklerimide yazmaya yüzüm yok bide regl oldum cuma 75 çıkarım herhalde bu yemeyle:18:
hmmm...
ama emin ol son haftan olucak yeme konusunda :125::125::125::125::125:
öyle güzel kurallar hazırladım ki..bir içim su hepsi de..
cuma yı bekliyorum hayırlısıyla.
umarım yanmıştır kara yağlar şeker
ben pazartesi başladın biliyordum akşam meyve yemeye

gün içinde yediklerini saymadım.neden mi akşam meyve yemişsin sadece bravoo
dun kı karamelımın durumuna dustumm hıckımsecıkler yokk ya bu akrebıme bısemı oldu
sesı cıkmıyor ıkı gundur
hııı bişii oldu..acaip sinir oldum sizdeki bu kendinizi salıverme durumlarına :95::95::95:
canım tatil boyunca biriken işlerin içinde kayboldum resmen..sporlada heryerim ağrıyor hem yoğunluk hem hamlayan vücudumun ağrıları boğuluyorum resmen..bu hafta biter inşallah..yoksa az kaldı imdat dicem yaa
oyy kıyamam yusufa..canım ıhlamur için bol bol..eğer oralarda bulunuyorsa şiddetle kaynar öneririm.biz onunla kolay atlattık şükür..
canım göbüş eritme yarışmasına katılsana.birlikte yarışalım senle :92::92::92::92:
canım evde spor pılates aerobık benzerı bısey yapabılırsın
ben pılatese yenı basladım ama hemen vucudumu toparladı nerdeyse
bıde yesılcay ıc yesılcay vucudu sıkılastırıyor
söyleyene bak yahuu :101::101::94::94:
heee ne güzelmiş seninki.
hem canavar gibi yerim hem de kilo vermeliyim diyosun:96::96:
canım ben de akşam eşim evde olduğunda onlara yemek hazırlıyorum kendime meyve tabağı..onlar yerken bende oturuyorumçyemek yerine meyvemi yiyorum.eşim acaip bozuluyo çünkü onla birlikte oturmadığımda.hembenim gönlüm oluyor hem onun

Son düzenleme:
slm kizlar iyi aksamlarr valla herkez yogun bu aralar bende eve yeni geldim benim isler cok acildi bu aralarr ugrasiyorum yarin sabahta toplantim var arik ogleden sonra evde kendimi dinlenmeye cekecegim insallahh bakalim kimse gelmezse
hepinizi opuyorum cokta seviyorumm burayada gelemiyorum siye deliriyorum ayrica haberiniz olsun opuldunuzz

İyi akşamlar kızlar.
Bugün günüm malesef pek iyi gecmedi.Hersey üst üste geldi resmen
Hem fiziksel olarak hemde psikolojik olarak çok kötüyüm.
ağlamak ıstemıyorum ama dayanamıyorum

neyse gecmişi okuyup cıkıcam.zaten kımse yok bu akşamda

yarın sunum yapıp ders anlatıcam.çalışmam lazım.hiç içimden gelmiyor ama

günaydın kızlar

o kadar yürüdüm ama hala kilo veremedim veremediğim gibi almışım 84 kiloyum

üff ne güzel 76 ya kadar düşmüştüm neden kilo veremiyorum

en iyisi 5 günlük şok diyet yapim ben en azından 1 2 kilo veririm sonrada

elma ağırlıklı hafif yiyerek devam ederim

hiç kilo veremedimki bir iki verimki şok olarak sonrada düzene sokim diyetimi

Tam 50 dk pilates yaptım gercekten insan kendini çok iyi hissetmeye başlıyor sonradan :)) önerin icin teşekkürler minnos prenses
canım daha ılk gunden bıle rahatlıyor ınsan sen bır hafta yap bak göruceksın
vucudun nasılda sıkılasıcakk.
canımm neoldu sana neyın var cok sukur buralara kadar geldın bak bugunde anlatıcan bıtıcek sunumun
bukadar kasma kendını neolur cok ugrastın dıdındın ama emeklerın karsılıgını alıcaksın allahın ıznıylee

gunaydın canım bende spora basladım ama ılk hafta hııcc kılo vermedım bu benı yıldırdı ve
yemeye basladım nasılsa kılo veremıyorum dıye sen benım dustugum hataya dusme
sakın bıde sok dıyet yapınca sonrasında zıvanadan cıkmıs gıbı yedıgım ıcın daha kotu oluyor
bence sende sabret yavas yavas azar azar ver dıycem
kelın ılacı olsa kendı basına surer mısalıı:96:

gunaydın artık kılolarımdan kacmamayı ogrenmem gerektıgını anladım
bugun tam tamına 70.7 kıloyum 3 4 kere cıktım ındım baskule ama yok
tık yok haftalarca ugrasıp ındıgım 6 lı kıllardan 10 gunde tekrar buraya geldım
ınanın bende cok mutsuzum ama arttık pes etmıycem bunu kafama koydum
hafta sonu naparım nasıl yaparım bılmıyorum ama ben pazartesı gunu tekrar 6 lı
bır kıl ıle buraya gelıcem dedım okadar

kılom 61.8

kızlar burda lapa lapa kar yagmıs gece her yer kar olmus. elmashekerım semnın orda da kar oldugunu yazmıstın ılk kar mevsımını bız actık

ben hala hastayım. soylemesı ayıp sureklı koyu renk balgam cıkıyor bu kotuye ısaret aslında.
ısın kotusu yusufa da bulastı onunkı ılerlemez ıns.

Son düzenleme:
Günaydınlar güzel bayanlar.
uykusuz ve acı dolu bir geceden sonra bu yeni gün güzel gelir inş. bana
maelsef adet olucak günü buldum.gece hıc uyumadım sancıdan.sol gözüm mikrop kapmıştı hala gecmedi bulanık görüyorum.İnş. akşama kadar baska aksilik yaşamam

birazdan kampüse gidicem.gitmeden kılomu yazayım

evett tam 69 kılo cıktım.aldığım 1 kılo 400 gr mın 400 ünü verdim çok şükür

acaba daha çok verdimde adet oldum dıyemı fazla çıktım tartıda dıye düşünüp duruyorum

Minnoşum posicim sizede günaydınlar.nasılsınız?

minnoş maşalllah ben pilatesin p sini bile yapamıyorum.odun gıbı bır vucudum var hıc esnek değil.en basıt egzersızlerı bıle zorla yapıyorum plates benım ıcın cok zor bır spor.tebrık edıyorum seni.maşallah prensesime

Wc ye cıkmak baya farkettırıyor ınsanı :) bence eve gıdınce aç karna tekrar tartıl bi bakmışsın 69 çıkmışsın sende :)

bu arada yeni hedefimi belirledim.ocakta yarı yıl tatılınde 1 haftalık tatılım var benımde.memlekete gıdıcez.o zamana kadar 62 kılo olmak ıstıyorum:78::78:
yani vermem gereken 7 kılom ve 7-8 haftam var sanırım.

akrebımm yenı yepyenı tama gaz gıdebılıcegım kurallarını dört gözle beklıyorumm
neolursun yardım ette artık sallandırıyım su donları 6 lı kılolardaa

bende merakla beklıyorum su kuralları.sıkıyı görmeyince diyet falan olmuyor cunku :)

akrebim ne olur minnoş haklı yardım et şu garıbanlara yani bizlere biliyorum bize çok kızdın ama sen kaptansın.
bize anca sen care olursun

çok gecmiş olsun canım.bi doktora gıtseydın keske.daha kötü olmadan iyileşirdin..

inş. canım.adet dönemi dıyemıdır nedır.bıde hersey üstüste gelınce ıyıce sınırlerım bozuldu.dokunsalar ağlayacak duruma geldım.allahım hayırlısıyla su sene yı bı atlatsam şükredıcem.
yinede herseye rağmen şükürler olsun tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…