• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gunaydın kızlar.

akrepcım haklısın ama ben bayrama ozel fazladan bısey yemedım malum burda bayram oldugu pek anlasılmıyor.

ben de regl oldum hala bogazım ve basım agrıyor.

dun yedıklerımı hatırladıgım kadarıyla yazmaya calısıyım
kahvaltıdan once 2 fıncan nane ıctım
sabah: 2 yumurta kırdım yarım sımıtle yedım
ara: bır armut yedım bır ıkı tane mandalına
aksam: 2 tane az prınclı dolma ve salata yedım.

ama arada atladıklarım vardır mutlaka.
artık yedıklerımı aklımda tutamıyorum
o yuzden ogun ogun ayrı ayrı burda yazıp sonradan onları bırlestırmem gerek
ancak o sekılde dogru bır sekılde yazabılırım

gunaydın kızlar ay hala su sıtenın yenı halıne alısamadım
hıc hosuma gıtmedı zaten akrebım evet kesınlıkle soyledıklerının hepsınde
haklısın sankı bayram yeme ıcme bayramı bukadarda aptallık olmaz(kendı adıma
söyluyorum ) yanlıs anlamayın kızlar . ama yok akrebım dungece kocamın sozlerı
de aklımı basıma getırdı cok canım sıkılmıstı kıl aldım dıye benım karımın o dıgerlerınden
ne eksıgı varkı veremıycekmıs . baska kılo verenlerden hıcbır eksıgı yok benım karım sımdık
60 kılo olucak eger ısterse olucak yanlızca aksamları yeme verıceksın dıyor yaa adam bıle
bana akıl verıyor bayramda aksamlarıda göturdugum ıcın ama yok akrebım yıne senınleyım
artık aksamları yemek yok kesınlıkle 60 kılo olucam ya gecen senekı kabanım bıle olmuyor
ustume kocam dıyorkı getır sen onu eve nasılsa olucak sana annemlerde bırakmıstım
getırdım sımdı eve artık saglıklı yavas yavas bılınclı bır sekılde kılo verıcem ve dahada almıycam
inşallah şekercim..sen takıl bana boşver gerisini..acaip şeker çıtır bayan olucan..kıskanıcak herkesler başta kuzenler :130::130::130:
bende aksam pılatese basladım tekrardan akrebım ama artık evde kendım her aksam yatmadan önce en az yarım saat
belki 20 dk ıle baslarımm lesli yapmayı planlıyorum belkı bı faydası olur . hem aksam spor yaptıktan sonra yatarsan
yattıgında bıle vucudun kalorı yakmaya devam edıyormus
göbüş eritme yarışmasına katılsana şekercim.birlikte yarışalım seninle :121::121:
eee nerdesınız kızlar bayram bıttı hadı herkes evlı evıne köylu köyune
bugun salı hala daha kımsecıkler tam anlamıyla kendıne gelmemıss
bende bugun karar verdım cumaya kadar tartılmıycam kızlar nasılsa bılıyorum
1 kılo fazla cıktım bakalım cuma gunu o gıtmıs olucakmı hergun tartılınca
kafayı yıyorum ya 100 gr da bılee neysem hadı hayırlısı bakalım cumaya neler olucak
evet canım.günlük tartılmak kilo vermeyi acaip engelliyor..verilen yada alınan kiloya göre yeme düzenimiz sapıtıyor resmen..ama haftalık tartılınca en azından cuma eksik çıkmalıyım diyerek akşamları aç olsam da yiyemiyorum..cumaya şartlanmışım bir kere.hadi artı olursam diyorum aman aman yememeliyim sabah yerim diyorum..böylece akşamları sadece meyve yemeye devam ediyorum :39::39::39::39:
Bende akrep arkadasıma katılıyorum bayram diye herkes yemiş (ben dahil) ama fazlasına kaçmadan durmak en iyisi bencede.. Bizde öyle bayram olmuyor çünkü küçük bi aileyiz onun icinde sadece bi gün yedim et ve tatlı seylerden ama sporumu hiç aksatmadım :) ertesi gün korkudan tartilmasamda iki gün sonra hiç almadığımı fark ettim aynı kilodaydim..

Bu arada günaydın hepinize benim diyetim güzel gidiyor aksamalar olmadan umarım hepinizinki iyi gidiyordur ;)
süpersin canım..hadi bakalım hepimiz kilo veriyoruz bu hafta dimii :kkk:

Günaydın kızlar.

akrebim haklısın valla.söyledıklerını okuyunca çok utandım.iradesızlığıme kızıyorum sımdı .demek ben rejimi bıraksam eski halime geri döncem :(
bide midemin küçüldüğünü filan zannetmiştim nerdeeee.mide aynı mide.istersem eskisi gibi çok yiyebiliyorum.burdan sunu anladım kı ben ölene kadar diyet yapmayalım.benim diyetin sonu gelmeyecek.çünkü bıraktığı an eski halime geri dönücem :( artık bı sekılde yaşamam lazım
dünden beri sıkı bır rejime başladım.bu pazara kadar eski kıloma dönmek ıstıyorum
sabah tartıldım 69.4 çıktım :( nerdeyse 1.5 kılo almışım.moralim bozuldu tabi
bide sol gözüm mikrop kaptı suan kapalı.bantlı.tek gözle idare edıyorum :(
karnımda sancılanıyor.adet olmam an meselesi
anlayacağınız pek mutlu bir gün geçirmiyorum:(

neyse kızlar
siz neler yaptınız görşmeyeli.hepinizi çok özlemişim valla
minnoşum nasılsın? ne güzel platese başlamışsın.benim ıcımde azıcık spor yapma istediği kalmadı
kocan doğru söylemiş.kabanına mutlaka gireceksın.

akrebim maşallah senıde tebrik ediyorum ne güzel içimizde irade sahıpı bı sen cıktın galıba.
kaptanım bayramdan sonra yeni kurallar gelecek demiştin sabırsızlıkla beklıyorum.kendimize cekı düzen vermenın vaktı geldide gecıyor

posicim sen nasılsın?yusuf ne yapıyor nasıl gectı bayram.yüzmeye tekrar başlamışsın ne gzel

neslim sende benim gibi hüpletmişsn bayramda herseyı :) akrebi sevindirmek için yedin değil mi :)

selma ablacım sen nasılsın? sende bayramda kılo alanlardansın benim gibi :(

aramıza bi arkadas daha katılmış.
elmashekerim hoşgeldin aybalam :) sen bize bakma bayramda saldık kendimizi ama toplayacaz inş.

herkeze iyi günler

evet bayramfda çok kaçırmışız hepimiz ama bir an önce toparlanmamız lazım

şu elma diyetini anlatırmısınız bana nasıl yapılıyo bir kaç gün yapsam en azından aldıklarımı verene kadar

merhaba lolo.nasılsın?
nasıl gectı bayramın?
oğlunu soracaktım merak ettim nasıl oldu.iyileşti mi ?

gunaydın kızlar.

akrepcım haklısın ama ben bayrama ozel fazladan bısey yemedım malum burda bayram oldugu pek anlasılmıyor.

ben de regl oldum hala bogazım ve basım agrıyor.

dun yedıklerımı hatırladıgım kadarıyla yazmaya calısıyım
kahvaltıdan once 2 fıncan nane ıctım
sabah: 2 yumurta kırdım yarım sımıtle yedım
ara: bır armut yedım bır ıkı tane mandalına
aksam: 2 tane az prınclı dolma ve salata yedım.

ama arada atladıklarım vardır mutlaka.
artık yedıklerımı aklımda tutamıyorum
o yuzden ogun ogun ayrı ayrı burda yazıp sonradan onları bırlestırmem gerek
ancak o sekılde dogru bır sekılde yazabılırım
geçmiş olsun canım..
tatlış defter tutabilirsin kendine özel..yediklerini ve günlük yaptıklarını yazarsın..hafta sonu da okursun..en azından kilo veremediğin haftalarda hangi yanlışları yaptığını görebilirsin

karamelcım aslında bızım yapmamamız gereken omur boyu dıyet yapmak degıl omur boyu saglıklı beslenmek.

aslında vucudumuzun ıhtıyacından fazlasını yemezsek ve aburcuburla mıdemızı copluk yapmazsak.
bırazda gun ıcınde bıraz hareketlıysek zayıflarız ıns.

ben unutmıyım dıye sımdıye kadar yedıklerımı yazıyım

1 kase sutle dıyet kflakes
2 fıncan ıhlamur
2 tane mandalına

herkeze iyi günler

evet bayramfda çok kaçırmışız hepimiz ama bir an önce toparlanmamız lazım

şu elma diyetini anlatırmısınız bana nasıl yapılıyo bir kaç gün yapsam en azından aldıklarımı verene kadar

Canım kısaca anlatiyim.. Sıkı bi kahvaltı yapıyorsun sonra her 2 saate bi bi elma yiyeceksin.. İstediğin kadar su ve yesilcay serbest

Kızlar ben bi ara duymuştum bi doktordan zayfladigimiz zaman tam 1-2 sene o kiloyu tutmak icin mücadele etmemiz gerekiyor çünkü ancak ozaman mide küçülmeye başlıyor.. Bi iki haftalık bi is değil yani.. Şimdi 10 kilo verdim eskisi gibi yiyim yok devamlı dikkatli olucaz
ayy gercektenmıı yanı ozaman karamelımle benım tam tamına 1 yıl boyunca dıyet yapmamız gerekıyorkı mıdemız kuculsunnn
hoooffff nezaman bıter bu bır yıl bee

Canım kısaca anlatiyim.. Sıkı bi kahvaltı yapıyorsun sonra her 2 saate bi bi elma yiyeceksin.. İstediğin kadar su ve yesilcay serbest
canım nekadar kılo verdın sen evde bır suru mandalına kıvı var acaba ben onlarla yapsam olmazmı hem c vıtamını olur ne dersın

bendemı katılsamm acaba göbış yarısmasına yaa du dusuneyım akrebımm

buarada karamelımm sende benım gıbısın bende 1.5 kıloya yakın bısı almısım
ama ondan berı tartılmıyorum yınede tartılmıycam cumaya kadar bu seferde boyle denıycem bakalım neolucak
dıkkatlı bır hafta gecırıcem yanı ama aferım sana cok az yemıssın dunn tatlımm tebrık edıyorum senı

karamelcım aslında bızım yapmamamız gereken omur boyu dıyet yapmak degıl omur boyu saglıklı beslenmek.

aslında vucudumuzun ıhtıyacından fazlasını yemezsek ve aburcuburla mıdemızı copluk yapmazsak.
bırazda gun ıcınde bıraz hareketlıysek zayıflarız ıns.

ben unutmıyım dıye sımdıye kadar yedıklerımı yazıyım

1 kase sutle dıyet kflakes
2 fıncan ıhlamur
2 tane mandalına

haklısın posicim.bu yeme tarzını yaşam stili haline getirmemiz lazım.yoksa geri kılo alırız.
sağlıklı beslenmeyı öğrenmek lazım
midem cidden çöp kutusu gıbı oldu bayramda.ayrıca kendıme zor hakim hakim olmaya basladım.bayramda canımın ıstediğini istediğim saatte yedım.şimdi zorluk cekıyorum eski düzenime ulaşmada :(

Kızlar ben bi ara duymuştum bi doktordan zayfladigimiz zaman tam 1-2 sene o kiloyu tutmak icin mücadele etmemiz gerekiyor çünkü ancak ozaman mide küçülmeye başlıyor.. Bi iki haftalık bi is değil yani.. Şimdi 10 kilo verdim eskisi gibi yiyim yok devamlı dikkatli olucaz

hımm.evet haklısın elmashekerim.bende hemen midem kücüldü zannediyordum :( kendimi kandırmışım.
hayırlısıyla ideal kıloma ulaşayım.1-2 sene yıne cok dıkkat edıcem.özellıkle sporu asla bırakmamak lazım.hem sıkılaşmak hemde sağlıklı yaşamak ıcın

sağol akrebim bende katılayım su gruba.yoksa spor yapmıyacam.spor yapasım hıc gelmiyor artık.bu yarışma sayesınde hırslanır yaparım mutlaka

ayy gercektenmıı yanı ozaman karamelımle benım tam tamına 1 yıl boyunca dıyet yapmamız gerekıyorkı mıdemız kuculsunnn
hoooffff nezaman bıter bu bır yıl bee

bendemı katılsamm acaba göbış yarısmasına yaa du dusuneyım akrebımm

buarada karamelımm sende benım gıbısın bende 1.5 kıloya yakın bısı almısım
ama ondan berı tartılmıyorum yınede tartılmıycam cumaya kadar bu seferde boyle denıycem bakalım neolucak
dıkkatlı bır hafta gecırıcem yanı ama aferım sana cok az yemıssın dunn tatlımm tebrık edıyorum senı

minnoşum hani biz bayramda kilo verecektık :) :)
kılo vermeyı bırak kılomuzu koruyamadık bile :( akrep ne dese haklı bize .
bende adet olucam karnım sıstı acaba ondandamı böyle kılo almış cıktık.belkı 1.5 değil 1 kılo almışsızdır :) bende kı de umut işte :)

minnoşum gel sende beraber eritelim göbüşleri basenleri .
dün mecburen az yedim.resmen ac yattım .ama midem kendine gelsin ıstedım.et yemekten midem bulanmıştı artık.bide kabız olmuştum.şimdi ıyıyım allahtan.çorba diyeti iyi geldi.ama sadece 1 gün yapabildim.

Ben önceden bi haftada 3 kilo verdim bu pazar başladım yine ve Pazartesi tartıda ne yazicak merak ediyorum minnos prenses.. Başka meyvelerle olurmu bilmiyorum ama özellikle elma dediklerine göre bi bildikleri vardır diye düşünüyorum :))

canım maşallah.keşke bende haftada 3 kilo versem.ben yapamıyorum böyle diyetleri yavvv :)

Bende diyetsiz yapamıyorum karamel_guzel.. Ben aslında gün icinde çok sağlıklı besleniyordum sabahları mutlaka somon yerdim (balığa bayılıyorum) öğünleri hiç atlamazdim ve akşamları salata mutlaka olurdu tabağımın bi köşesinde ama kilo vermem durmustu ya ne yapsam veremedim ama bu diyetle sok oldum.. 3kilo vermem beni dahada hirslandirdi ve spor yapmayada başladım (hergun yapamasamda)..

Bu arada bunu hiç söylememiştim 1 sene önce 68 kiloya kadar çıktım ve hafta 4 defa spor salonunda 2bucuk saat koşu ile ağırlık çalıştım ve 60a kadar indim ve 6ay oldu 60dan yeni inebildim 56ya bu diyet sayesinde :)

Bende diyetsiz yapamıyorum karamel_guzel.. Ben aslında gün icinde çok sağlıklı besleniyordum sabahları mutlaka somon yerdim (balığa bayılıyorum) öğünleri hiç atlamazdim ve akşamları salata mutlaka olurdu tabağımın bi köşesinde ama kilo vermem durmustu ya ne yapsam veremedim ama bu diyetle sok oldum.. 3kilo vermem beni dahada hirslandirdi ve spor yapmayada başladım (hergun yapamasamda)..

Bu arada bunu hiç söylememiştim 1 sene önce 68 kiloya kadar çıktım ve hafta 4 defa spor salonunda 2bucuk saat koşu ile ağırlık çalıştım ve 60a kadar indim ve 6ay oldu 60dan yeni inebildim 56ya bu diyet sayesinde :)

aslında sürekli böyle sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirsek hiç sorun olmayacak
canım sen sabah sabah balığı nasıl yedin.benımde en sevdiğim balık somondur ama akşamları yerım.cokta sağlıklı bir balık kadınlar ıcın
bende öğün atlıyorum sürekli.doktor bıle dıyor sık sık az yıyın dıye.sabahları erken kalkamadığım ıcın öğlen genelde yemek yıyemıyorum :(

bende haftada 3 kılo versem o gazla deli gibi spor yapardım ne güzel olurdu :)

shekerim sende hırslı bırısın bak ideal kılonada az kalmış.kesin verirsin.:) spora yapmanın cok faydası olmuş sana ne güzel.bende yazılmak ıstıyorum ama cevrede pek güzel salon yok.
bu arada boyun kaç canım ?

merhaba lolo.nasılsın?
nasıl gectı bayramın?
oğlunu soracaktım merak ettim nasıl oldu.iyileşti mi ?

şimdiye kadar yapılan tahlillerde bi şey çıkmadı karnındaki nodüller haricinde

karın ağrısı devam ediyo çok ağrısı oluyo
düzgün bi sebep bulunamadı

bayramımda allaha şükür iyi geçti
seninde iyi geçti umarım

dünkü yediklerim

sabah bir yeşil elma, bir ısırık börek ,yeşil çay şekersiz

öğle:1 tabak kuru fasülye

akşam:1 tabak bulgur pilavı 2 kaşık yoğurt

yarın yürüyüşe başlıyorum sabahları artık 3 arkadaş gidebildiğimiz yere kadar yürücez

Back