- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
şimdiye kadar yapılan tahlillerde bi şey çıkmadı karnındaki nodüller haricinde
karın ağrısı devam ediyo çok ağrısı oluyo
düzgün bi sebep bulunamadı
bayramımda allaha şükür iyi geçti
seninde iyi geçti umarım
Canım kısaca anlatiyim.. Sıkı bi kahvaltı yapıyorsun sonra her 2 saate bi bi elma yiyeceksin.. İstediğin kadar su ve yesilcay serbest
hımm.tekrar gecmiş olsun canım.tahlillerde bişey çıkmamış bu ıyı bırsey.içtiği su dan mikrop kapmış olabilirmi acaba?
çeşme suyu içmiyorsunuz demi lolo.benım kuzenımın basınada böyle bırsey geldde.doktorlar ne olduğunu anlayamadı
sonunda içtiği sudan bağırsaklarının mıkrop kaptığı anlaşıldı.
şuan iyileşti çok ıyı .
inş. oğlunda en kısa zamanda ıyıleşir lolocum
bayram benımde ıyıydı bıkaç aksılığı saymazsak :)
Burda sabahları yenilecek karides ve somonlar var , orda varmi veya ne diyorsunuz onlar icin bilmiyorum ama peynir dilimi gibi.. Sabahları balık yersen protein deposu olduğu icin gün boyu enerjik hissediyorsun onun icin sabah terci ettim balığı :) ..
İnşallah hepimiz veririz cnm, benim boyum 163 , baya kısayim , yani nişanlıma göre (1.87 boyu var maalesef) :)
çeşmeden su içmiyoruz satın alıyorum damacanada
yarın gaita testi var 12. ayın 1indede ultrasonu var olmazsa
araştırma hastanesine götürücem
Danimarka'da yasıyorum yani her tarafı deniz , bizde sahile yakın oturuyoruz ama ailede balığa hasta olan bi ben varım..
Öylemi :) evet ya çok uzun onun yanında kısa kalmiyayim diye topuklu giyiyorum :)) sagol cnm düğün kismetse 4. ayın 16sinda olucak.. Nişan Türkiye'de, kına Danimarka'da, düğün Avusturya'da :))
Uluslararası bi düğün olacak desene :) maşallah
iyi yorulacaksınız ama
şimdiden mutluklar dilerim canım..az kalmış düğünüde
sanırım avusturya ya gelin gidiyorsun :) nasıl tanıştınız nişanlınla
Evet öyle oldu, sagol cnm :)
Evet oraya gelin gidiyorum , iki senedir tanıyorum onu , burayada sık sık gelmeye calisiyor.. Tam bi ay sonra burda yılbaşını kutluyacaz ama artık hasretlik çok zor olmaya başladı ve bi sene erkene aldık düğünü .. Bu kilolarida o gelicek diye veriyorum zaten.. İnşallah veririm :)
slmm kizlarrr
nasilsiniz bakalimm guzellerr
bende bugunlerde biraz duzelttim endimi bakalim okadar yemekten sonraa
vakit bulsam gerci yiyecemdee iste yiyemiyom okadar yeni strasbourga gittimm geldimm kagit islemlerimiz vardi yeni geldim arkadas sana gelcem birazdan dedii daha evin ici duruyor heryer dandinii sabah 7 de gittim toplayamadimda etrafii
yani iste bacular bende bunlar var siz neler yaptiniz kim evleniyor ne dugunu gecmiside okumuyom akrep nerelerde
minnos karameli loloyu posiyi goruyom da iste muhabbete gecmeye firsat birakmiyorlarr anacigimm
neyse ben su evi duzenleyeyim biraz duracam dedi o gittikten sonra gelir kimi evleniyormus bakarimmm
opuldunuzz yavru kuslarr
verirsin canım.sen bu gazla düğüne kadar incecik bir kız olursun.Giyersin en güzel gelinliği.ooo çok güzel bir gelin olacağına eminim
neslim bir görünüyorn bi kayboluyorsun
bu ne yoğunluk bacım böyle
bugün herkes kayıp saat 12 bucuk oldu benden baska kımse yok takımda :)
bayramın yorgunluğunu kımse atamadı galıba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?