• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar

benim bayramım ilk günler iyiydi anneme gittim akrabalar geldi ziyaretler falan
3. günde arkadaşıma gittim arkadaşımında oğlumla yaşıt kızı var oynadılar eğlendiler
cumartesi dersanesi vardı oğlumun
rahatsızlandı oğlum
acile götürdüm kan testi iyi çıktı
ama hala karnının ağrısı geçmedi
parazitten şüpeleniyorum gaita testi isticem bu gün çocuk doktorundan
gaitadada bişey çıkmazsa araştırma hastanesine götürcem
karnındaki bezeler neymiş anlamaya çalışıyorum

şimdide bütün odasını dağıttı okula gitti oğluşum
birazdan dağıttıklarını toplucam

bu gün itibariyle ciddi bir diyet ve spora başlıyorum
burda bi arkadaşım var dün iddalaştık bu hafta onunlada yarış içerisindeyim
yürüyüş yapıcaz hareketler ve yediklerimizede dikkat ettikmi süper vicutlarımız olucak

eşim zayıflamış 2 gündür bana hava atıp duruyo sinir oluyorum
bende inat ettim bak beni iyi izle nasıl zayıflıcam dedim eşime

bu bayram çok kaçırdım ama dediğim gibi bu günden itibaren çok dikkatli olucam

gunaydın kızlar bayramda hıc buralara gelemedım bı geldım sıte degısmıss ayy beceremedım
bıselerı bulamadım falan zaten hıc begenmedımde yenı duzenı ne guzel alısmıstık yaa
neysem bayramda kaynanam kayınpederım homını gırtlak yedırdıler bana eve geldım tartıldım
1 kılo almısım aksamları yemedım herhalde ordan 1 kılo ıle kurtardım bıde adet oldum
dun ben cumaya kadar bu 1 kıloyu ınsallah bırazda fazlasını atarım ınsallahh ee
sızler ne yaptınız bayramda bakımm

güzel bir gün geçirmişsin sevindim posicim..
ben de bugün genel de evdeydim.kızımla zaman geçirdim.birlikte kahvaltı yaptık..mumbar doldurdum :40: akşam teyzemin yedisiydi oraya gittim..akşam yemeği yedim bugünde.mumbar dolmayı pek severim de:17: ama hiç oturmadım yaa..mutfağı topladım..ütü yaptım..çamaşır attım makineye..kızımla oynadım..oyy sol bacağım ağrıdı artık :44: az öncede 1 portakal 1 mandalina yedim :39::39::39:

ooo bayagı hareketlı gecmıs demekkı. mumbar dolması hıc yemedım ne oldugunu da bılmıyorum ama kılo aldıran bıseyse yeme canım sen hemen alıyorsun kılolalrı.

Lolocum canım ıns. oglunda kotu bısey yoktur. sımdıye kadarkı testlerın ıyı cıkmasına sevındım canım. hadı bakalım arkadasınla gırdıgın yarıs ne kadar ısıne yarıcak. ıns. aldıklarını hayırlısıyla hemencecık verırsın.

mınnosum ohhhh ne guzel kayınbaba kaynana o ohhh yedırmısler ıcırmısler gondermısler evıne ;)

bu arada herkese gunaydın

ben de yusufa kahvaltı verdım sımdı uykusu geldı uyutmam gerek onu.

ben de cumartesı gunu havuzdan aceleyle sacımı kurutmadan cıkmıstım hemen arabaya bındım ama aradakı aldıgım ruzgar yetmıs demek bogazım cok agrıyor. dun de gıttıgımız arkadasın evı soguktu yalınayak gezdım butun gun. sımdıde bogaz agrım bas agrım var hasta olursam yusufa yaklasmadan duramam o da hasta olur dıye korkuyorum. demın 2 bardak nane kaynattım ıctım ama daha kahvaltı edemedım.

Slm kızlar hepiniz burdasiniz demek.. Bayramınız güzel gecmis hepinizin bizim aile küçük olduğu icin bi günlüktü bizim bayram.. Bende bugün kahvaltımı erkenden yaptım suan elma yedim ,, bu arada elma diyetine başladım onuda belirteyim ;).. İnşallah su 4 hafta icinde ihtiyacım olan kiloları veririm.. Hepinize keyifli günler diliyorum

Lolocum canım ıns. oglunda kotu bısey yoktur. sımdıye kadarkı testlerın ıyı cıkmasına sevındım canım. hadı bakalım arkadasınla gırdıgın yarıs ne kadar ısıne yarıcak. ıns. aldıklarını hayırlısıyla hemencecık verırsın.

mınnosum ohhhh ne guzel kayınbaba kaynana o ohhh yedırmısler ıcırmısler gondermısler evıne ;)
ayy evet posıcım yaa ama sımdı cumaya kadar yok etmem lazım bunları bılıyorsun
Slm kızlar hepiniz burdasiniz demek.. Bayramınız güzel gecmis hepinizin bizim aile küçük olduğu icin bi günlüktü bizim bayram.. Bende bugün kahvaltımı erkenden yaptım suan elma yedim ,, bu arada elma diyetine başladım onuda belirteyim ;).. İnşallah su 4 hafta icinde ihtiyacım olan kiloları veririm.. Hepinize keyifli günler diliyorum

elma sekerım bende yapmıstım elma dıyetını sadece 2 gun dayanabıldım ama hemencecık
kıl verdırıyor . acaba cumaya kadar bendemı yapsam su bayram fazlalıklarını mı atsam
yada akrebıme uyup yıne aksamları sadece meyvemı yesem ay bugun karman çorman bır
gundu ben yarın kendıme gelıp tam bugday ekmegımı alıp adam akıllı bu ıse start verıyorum
cunku bı baktımkı not almısım ben 14/09 /2010 da zaten 72,7 kıloydum eee bugun 22/11/2010 ve
benım verdıgım kıloya bakk puhhhh mınnoss sana neysem bu aksam pılatesım baslıyor
aksam meyve yemeler baslıyor gıdıcek bu kara yaglarr yıhuhuuu

karamelım mersınden hala gelmedı mı yaa
akrebım tebrık edıyorum galıba kazasız belasız atlattın bayramıı
neslımm nıye okadannn cokk yedın yaa sen degılmıydın buralardan mezun
olup gıdebılenn çıtır kızımızz .
posıcım yuzmeye baslamıssın yıne ıyı yaptın bak sana yusuf sporundan baska bır
spor oluyordur ama sakın bıdaha sacların ıslak cıkma dısarı allah korusun yuz felcı
olur ınsann

yavru kuslarrr ben geldim obur arkadasinizz
ahh ahh dogru diyonuzda bacularr bugunde malum doneme girdim nasil yapip su agzimi tutacam anlamis degilimm ama bugunn sabah kahvaltida ortakal suyu ictim oglende cocuklarin artigi tavuklari yedim yaninda cacikla bundan sonra hic birsey yemessem kendime gelecemm ya hayirlis is yememekte

oy oy canım arkadaşalarım ben geldim.hepinizi çok özledim.:16::16:

bayramın 3 .günü fırsat bulup girdım ama site değişmiş şok oldum.bu halinide pek sevemedim :( girdiğimde bişeyler yazmıştım size ama onlarda silinmiş :(
:5:
öncelıke gecmiş kurban bayramnınız kutlu olsun cümleten.umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir.
:7:

benim bayramım cok haraketli ve yoğundu.nasıl gectı anlamadım bile.hemen bitti :):8::emir_bebek::32:

malesef mersine gidemedık zaman olmadı.Hatay Dörtyol daydım.annemin memlketeinde kestık kurbanı
hava sıcacıktı.her taraf portakal mandalina ve çiçek kokuyordu
yemyeşildi nereye baksam.,.içim açıldı valla kızlar.konyada yeşile hasretız cunku buralar çöl resmen
psikolojim baya düzeldi.:32::23:
Bol bol gezdım.bol kahkahalı muhabettli bir bayram gecırdım.dönmeyi hiç istemedım diyebiim :(keyfım pek yerındeydı orda.dert yok sıkıntı yok kurs yok ödev yok hoca yok :)):34:

konyaya dönmek cok zor geldı bu yüzden

AMA ....:):47:
MALESEF AMA sı da var.daha anneannemgilin evine vardığımda anladım kı orda kılo vermem ımkansız en ıyısı almamaya gayret gosrtereyım dedım.

Anneannem ne sevıyorsam herseyı yapmış sağolsun.ık gun dıkkat et hatta 15 dk kada olsa spor yaptım.
sonrakı gunler dayımgıl ve teyzemgılde gelınce bi evde tam 15 kişi olduk.o kalabalıkta curcunayla ipin ucunu kaçırdım :(:5::26:

hemde öyle böyle değil aştım kendımı resmen .3 öğün et yedik aralarada pasta börek baklava tatlı :(:43::43:
tutamadım kendımı :( suan vıcdan azabı cekıyorum.ama çok gec.yaptım artık bi salaklık.:43::14::14:

tam 7 gün boyunca kıtlıktan cıkmış gıbı yedım.hatta gecelerı bıızmkıler mangal partısı fılan yaptı gece 1 de oturdum bende yedım..sabaha kadarda uyuyamadım.karnınım ağrısından .2 aydır kuş kadar yıyordum.midem hazmedemedı .offf çok kötüydüm ya:14::43:

yazarken utanıtorum valla.nasıl yemişim okadar seyı dıyorum sımdı:17::17:

daha tartılamadım kızlar.dün gece geldık.korkudanb tartılmak ıstmeıyorum.kesın kılo aldım emınım ama kaç kılo aldım.2-3 tahmın bıle etmek ıstmeıyorum:18::18:

bugn dıyete tekrar basladım.2 gn corba dıyetı yapıcam.midem azıcık kendıne gelsin ıstedım :(:28:

anlıyacağınız şu kaçamaklar dışında bayram süper gecti diyebilirim.bayramın sefasını sürdm şimdi cefasını cekıyorum.bır an önce kılo vermeye baslamam lazım .
yaptığım aptallağın iradesizliğin cezasını cekme vaktı geldı ...
:17::43:

kızlar inanın moralim çok kötü oldu..nasıl yaparsınız böyle yaa..
bayram sanki yemek yeme bayramı olmuş hepinize..şok oldum inanın..
o kadar da sözler vermiştik burda birbirimize.. önce kendimize..
bu szlere nisbeten ilk defa çok güzel bir bayram geçirdim.etimi de yedim.tatlımıda..kebabımı da yedim.çukulata şekerimide..ama çuvalla değil.
az ve zamanında..fazlasını canım çekmedi zaten..çünkü kısıtlı değil.çünkü bayram sonrası bayramın güzelliğine pis boğazım gölge düşürmesin istedim..
ben hiç tartılmadım bildirim cumasından bu yana..
cumaya kadar da tartılmicam..kaçım bilmiyorum ama güzel olan bayram öncesi giydiklerim bayram sonrası dar gelmemesi daha önceleri böyle olurdu çünkü..hatta bugün çok kilo vermişsin diyenler bile oldu..bir tanesi yurt dışından gelen manevi ablamdı.en son yazın görüşmüştük.ramazan ayında..
bugün sporda başlıyor..
bakalım cuma nasıl olucak sonuç..
önemli olan çok kilo vermem değil..önemli olan sözümü tutmamdı..beni mutlu eden bayramımı daha da güzelleştiren bu oldu..kendime olan güvenimi yitirmedim.daha da pekiştirdim çok şükür..
şimdiye kadar tek sorunum buymuş yeni anladım..verdiğim sözlri tutamadığım için kendime güvenemiyordum ve başkalrından hep ezik gibiydim..
şimdi tek sözüm..evet ben de varım ve başarabilirim..
:72:durmak yok yola devam:72:

:72:22 kasım hareketlerim:72:

1. Mekik 3x30
2. Ters mekik 1x30
3. Derin nefes al ver aklıma geldikçe
4. Omuzda sopa çevirme 20
5. Çapraz mekik 1x30
6. Görünmez sandalye 20 ye kadar
7. Ayakları kaldırmaca 1x10
8. Yürüyüş 50 dk
9. Bacak esnetme 50 defa
10. Yere yatıp bacakları kaldırıp indirme 100 defa
11. Step 50 defa
12. Çömelme 3x15
13. Geri tekme 15
14. ıp atlama (zıplama) 10

gunaydın kızlar ay hala su sıtenın yenı halıne alısamadım
hıc hosuma gıtmedı zaten akrebım evet kesınlıkle soyledıklerının hepsınde
haklısın sankı bayram yeme ıcme bayramı bukadarda aptallık olmaz(kendı adıma
söyluyorum ) yanlıs anlamayın kızlar . ama yok akrebım dungece kocamın sozlerı
de aklımı basıma getırdı cok canım sıkılmıstı kıl aldım dıye benım karımın o dıgerlerınden
ne eksıgı varkı veremıycekmıs . baska kılo verenlerden hıcbır eksıgı yok benım karım sımdık
60 kılo olucak eger ısterse olucak yanlızca aksamları yeme verıceksın dıyor yaa adam bıle
bana akıl verıyor bayramda aksamlarıda göturdugum ıcın ama yok akrebım yıne senınleyım
artık aksamları yemek yok kesınlıkle 60 kılo olucam ya gecen senekı kabanım bıle olmuyor
ustume kocam dıyorkı getır sen onu eve nasılsa olucak sana annemlerde bırakmıstım
getırdım sımdı eve artık saglıklı yavas yavas bılınclı bır sekılde kılo verıcem ve dahada almıycam

bende aksam pılatese basladım tekrardan akrebım ama artık evde kendım her aksam yatmadan önce en az yarım saat
belki 20 dk ıle baslarımm lesli yapmayı planlıyorum belkı bı faydası olur . hem aksam spor yaptıktan sonra yatarsan
yattıgında bıle vucudun kalorı yakmaya devam edıyormus

eee nerdesınız kızlar bayram bıttı hadı herkes evlı evıne köylu köyune
bugun salı hala daha kımsecıkler tam anlamıyla kendıne gelmemıss
bende bugun karar verdım cumaya kadar tartılmıycam kızlar nasılsa bılıyorum
1 kılo fazla cıktım bakalım cuma gunu o gıtmıs olucakmı hergun tartılınca
kafayı yıyorum ya 100 gr da bılee neysem hadı hayırlısı bakalım cumaya neler olucak

Bende akrep arkadasıma katılıyorum bayram diye herkes yemiş (ben dahil) ama fazlasına kaçmadan durmak en iyisi bencede.. Bizde öyle bayram olmuyor çünkü küçük bi aileyiz onun icinde sadece bi gün yedim et ve tatlı seylerden ama sporumu hiç aksatmadım :) ertesi gün korkudan tartilmasamda iki gün sonra hiç almadığımı fark ettim aynı kilodaydim..

Bu arada günaydın hepinize benim diyetim güzel gidiyor aksamalar olmadan umarım hepinizinki iyi gidiyordur ;)

herkeze iyi günler

evet bayramfda çok kaçırmışız hepimiz ama bir an önce toparlanmamız lazım

şu elma diyetini anlatırmısınız bana nasıl yapılıyo bir kaç gün yapsam en azından aldıklarımı verene kadar

Back