bu arada akrebım sen hamılesın demı ıcımden bı
ses oyle deyıverdı dunkı mesajından sonra sankım bana oyle
geldı bu arada kızlar spor salonuna yazıldım ayda 40 mılyon
haftada 3 kere 1 yada 1.5 saate yakın ayrbık hocası varmıs
atlayıp zıplıyormussun ıste belkı fayda eder yaa bıde
su 5ı bıyerde zayıflama cayına baslamayı dusunuyorum
aranızda hıc kullanana varmı kızlar
iyiyim selmacim sen nasilsin?
biraz yazilanlari okumakta zorlaniyorum ama yusuf bana musallat olmadigi surece yazabiliyorum :)))
benim de dislerim agrimaya basladi, WC ye cikamiyorum
1.tatlışım o listeler ellerinden öper şeker kötükedihüso
2.bennhamile değilimmm :mymeka: nerden çıkardın kuşum bunu yaaa delüü :dilcikar:
3.ben beşibiyerdeye yeni başladım..süper bi çay..ve daha nelere başladım bi bilseniz..sessiz kalmam yorulduğum anlamına gelmez hiçbizaman merak etmeyin..sadece şarj eder yenilerim kendimi..ve bu yenilemem 900 gr gitmesine neden oldu hem de bi günde..70 e dayanmıştımm ayoll guclubacismile
canım ben pazar günü aç karnına hint yağı içtim..üstüne de sıcak su devamlı...iyiyim selmacim sen nasilsin?
biraz yazilanlari okumakta zorlaniyorum ama yusuf bana musallat olmadigi surece yazabiliyorum :)))
benim de dislerim agrimaya basladi, WC ye cikamiyorum
tamam sekerım lıstelerı ınsallah en kısa zamanda yapıcam
ne bılıyım sustun ben bıraktım su bu dedın dedım acep hamılede bıraktımı
bu zayıflama ısını dıye pardon sekerım
bu arada 5ıbıryerde cayınn hazırınımı aldın kendın mı yaptınn kendını
sarj ettın geldınde ne ler ettın anlat hele bızede bızımde sarja ıhtıyacımız var sekerımm
gunaydınn sekerleerım dun okadar yorgundumkı bı dustum hemen uyudum yanı
hala dahada tam dınlenmıs degılım sabah boyle sallana sallana yuruyordum
neysemm karamelım bugun ufaktan yapalım su lapayı ben kahvaltı yaptım ama
ondan sonra lapa yapıyım dıyorum . du bakalım yapabılıcekmıyım.neslımde beraber yapalım demıs ne oldu yapmıyormusun neslımm nerdesınn sennn hadııı gıtsın kara yaglaarrhihoyyyt
günaydın canımm..hoşgeldina.s.
posinin pc kırılmış..o gelene kadar ben veriyorum kızlar kırmızıları haberiniz olsun..
hani bakiim kitaplar ve sporlar..
minnoşum gelen giden raporunu tutuyomusun güzelim
bu arada akrebım sen hamılesın demı ıcımden bı
ses oyle deyıverdı dunkı mesajından sonra sankım bana oyle
geldı bu arada kızlar spor salonuna yazıldım ayda 40 mılyon
haftada 3 kere 1 yada 1.5 saate yakın ayrbık hocası varmıs
atlayıp zıplıyormussun ıste belkı fayda eder yaa bıde
su 5ı bıyerde zayıflama cayına baslamayı dusunuyorum
aranızda hıc kullanana varmı kızlar
a.s. alkisalkisalkis alkisalkisalkis çok güzeldi teşekkür ederim canım..bildiğimiz ama unuttuğumuz şeyleri paylaşmışsın..harikasın
ve bu daha da harikaydı..çk doğru gerçekten..ben kendime ceza verdiğime hiç sevmediğim şeyleri giyerim ve o gün çok yerim hep mutsuz olurum.ama güzel giyinip makyaj yaptığımda aynada kendimi hep güzel bulduğumda bir heyecan dolar içime ve yeme isteğim hiç olmaz daha bir hareketli olurum o gün..tıpkı bugün olduğu gibi bayanssulusmile
evet ttlımm kendimize gelme zamanı hatta geldik bilee..
posiii nerde liste kontrolü hadi bakiim tatlımmsengözlerimebaksanab
2.bennhamile değilimmm :mymeka: nerden çıkardın kuşum bunu yaaa delüü :dilcikar:
3.ben beşibiyerdeye yeni başladım..süper bi çay..ve daha nelere başladım bi bilseniz..sessiz kalmam yorulduğum anlamına gelmez hiçbizaman merak etmeyin..sadece şarj eder yenilerim kendimi..ve bu yenilemem 900 gr gitmesine neden oldu hem de bi günde..70 e dayanmıştımm ayoll guclubacismile
canım ben pazar günü aç karnına hint yağı içtim..üstüne de sıcak su devamlı...
evde olduğunuz gün denilmişti o yüzden pazar günü yapmıştım ben dünde rezil oldum yaa..düşünün sabah gelse akşam eve kadar bekleten ben wc ye bağdaş kurdum resmen.
ayy ne dolmuş karnımm iki günde bitmewdi..ama acaip şişmiştim yaa..aslında kayısı hoşafı da yapıcaktım öyle devam edicektim pazarı ama eşim evdeydi mecburen yedim bişiiler:1ninca:
şekerim içimdeki canavarı kandırmak içindi o..diyette değilim dedim..değilim..kasmak istemiyorum..ayarlı yiyorum..montiye takılmaya devam ediyorum..şimdilik süper
beşibiyerdeyi bimden aldım canım..doğadan markası..çok güzel..bugün de etilifalif e başladım
şu ana kadar
1 paket diyet eti form bisküvi
1 fincan kahve hemde şekerli1 elma
1 kocaman kaşarlı sucukklu tost
1 kase corba
4-5 tane küçk acılı puaca
gördüğünüz gibi ne kadar güzel besleniyorum demi kızlar süperimsenağlamasenağlama
iyice zıvanadan çıktım ben
ben nefsine hakim olamayan şişko patates bi kızım:mymeka:
tatlımm bozma moralini..öncelikle kan şekerini normal seviyelerde tutman lazım yoksa aburcubur isteğinin önüne geçemezsin.ve yediklerinden dolayı ödem tutmuşsundur..
yeşil elma öneririm canım.ödem attırır..çay içemiyoısun onu söylemiyorum..
kan şekerini düzenleyici yoğurt öneririm..mesela akşama haşlama tavuk,yoğurt yiyebilirsin.hem tok tutar..ve sende müsli al canım..bağırsakların çalışır.sabah aç karnına meyve ye bir porsiyon
şu ana kadar
1 paket diyet eti form bisküvi
1 fincan kahve hemde şekerli
1 elma
1 kocaman kaşarlı sucukklu tost
1 kase corba
4-5 tane küçk acılı puaca
gördüğünüz gibi ne kadar güzel besleniyorum demi kızlar süperimsenağlamasenağlama
iyice zıvanadan çıktım ben
ben nefsine hakim olamayan şişko patates bi kızım:mymeka:
zaten bende yapamadım karamelım canım sıkıldı bırazz
benımm oyuzden yedım valla off benden bıse olmaz zatende
zaten bende yapamadım karamelım canım sıkıldı bırazz
canını sıkan kötü bişey değildir inş. paylaş derdine çare bulalım kızlarla:)
ne zaman strese girsem iştahım açılıyor benımyine açıldı kapatamıyorum
bu aralar acayıp et yemek istıyorum .akşama tavuk yapayım kaydirigubbakcemile3
sağol akrebim
şu hint yağı nasıl bişey akrep ?
canım benim o çay kilo vermeye yardımcı sadece..sen sporunu diyetini yapıyosun..bu çayı da içiyosun aralarda özellikle akşamları..metoyu hızlandırıyor..ştahı kesiyor..içindeki bitkilerin de zaten türlü türlü faydaları var..bende beşibiyerdeye başladım ama benden gr gitmedi:))
nolduu kııs opuyorumnanaktanzaten bende yapamadım karamelım canım sıkıldı bırazz
sagol canımm kocısımle ufak bır tartısma yasadık
aslında cok sacma sapan bısey ama ınatlasıyor
o ınatlasınca ben fıttırıcak gıbı oluyorum
ayyy neyse muhım bıse degıll sekerım yaa su besıbıyerde
cayı ıle acaba zayıflanıyormu kızlar akrepte baslamıs bende
baslasammı
canım benim o çay kilo vermeye yardımcı sadece..sen sporunu diyetini yapıyosun..bu çayı da içiyosun aralarda özellikle akşamları..metoyu hızlandırıyor..ştahı kesiyor..içindeki bitkilerin de zaten türlü türlü faydaları var..
nolduu kııs opuyorumnanaktan
amann ben de mühimm bişii sandıydım.. alsanaalsanasmile kıs kendine gel..deli olma veli ol gitsin..ne takıyosun kafana.. :hulya: aç bi hareketli müzik hareketlen yansın yağlar..wc ye git rahatla sonadaa zıpla yerinde acaip canlanırsınç..ben ööle yaptım bugün :roflol: süper oldu hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?