minnoşum sana inanıyorum ve güveniyorum.eminim veriliyordur
ben yeşil cay içemiyorum sanırım bundan metebolizmam çalışmıyor
okadar denedim ama içemedim.
ne zmaan içsem afedersin ama kusacak gibi oldum
yinede deneyim şu yeşil cayı.kendimi zorlayıcam tekrar
inş. minnoşum veririm
benim için dua et ne olur
65 kılo olarak gitmem lazım.benim kuzenler benimle dalga gecer yine.
yinemi kilo aldın sen diyecekler
merhaba selma hoşgeldin
iyi sayılırız
sen nasılsın
selm kızlar nasılsınız bakalım minnoş gecmiş olsun canım diyet listeni okudum ama kafam almadı birdaha okuyayım bakalım nasılmış bende tartılmadım ama kesin artıyım yarın bakalım ne olacak
ayy sendedemı var oyle kuzen yaa her evde var galıba bu uyuzlardan
nezaman gorse benı ay sen yınemı dıyete basladın mıne
yesılcayın faysadı olduyormu sana mınee
oo sen yuruyusemı basladın mınee allahım delı oluyor ınsann
bende ıcemıyordum yesılcayı bak suyu kaynat bardaga cokk coook
azz yesılcay koy boyle cay kasıgının yarısı kadar kocaman bardaga
koy ama oo hamburgercılerdekı kola bardakları gıbı koy ıcıne suyuda sogusun
yarım saat sonraa hoooppp bır fırtta dık bıtır hem cok su ıcmıs olursun
hem az da olsa yesılcaya baslmıs olursun tatlım onemlı olmasa okadar
zorlamam senı
ben oyle baslamıstım cogu su oluyordu en azından su ıcmıs oluyorum dıyordum:roflol:
ben yatıyorum karamelım bogazım daha fazla agırmadan yatıyım
camasır var onu asıcam sımdık . eger sormak ıstedıgın baska sey varsa
yarın cevaplarım sabahtan tatlım . ben yarın ufaktan baslıyorum bakalım
neolucak . yarınn 4 tane dosyaya hakedıs yapıcam kafayı yemek uzereyım
nasıl yetısıcek dıye offf keskem yarın ıs olmasa yaa . hadı ıyı geceler karamelım
ıyıgeceler fıstıkk takımımmŞeniz
sorma ya .şimdiden merak ediyorlar .her arayışımda zayıfladın mı dıyorlar deli oluyorum.
onlarda doğum yaptı .doğum yaptıktan sonra hepsı kılo aldı.şimdi hepsi rejim yapıyor daha doğrusu yarış yapıyor .:)
ben salak karamelde rejim yapacağıma bu sene stresten sıkıntıdan 10 kılo aldım:gitme:
şimdi cok utanıyorum.aa ne olmuş sana diyecekler :gitme:
bayram zehir olacak
o yüzden eski kılomda gideyım ıstıyorum bayrama en azından hiç veremedim derim .aldım demekten ıyıdır:)
neyse minnoş su yeşil cayını senın dedığın gıbı yapıcam hatta kalkıp gidip yapayım.bol suyla yapayım kendimi zorlayım
artık kaçamak falan yok
Nesli yastık savasından yorgun düştü ondan gelmemiştir
akrep de yok
posininde kocası geldi hasret gideriyorlaropuyorumnanaktan
kizlar akrep nerde gören oldu mu? gecen haftanin durum degerlendirmesi vardi. bize mi küstü yoksa yogunluktan mi gelemiyor acaba. ins. hersey yolundadir.
kizlar bi de bugün pesin pesin söyliyim kurallara uymayanlara acimam kendim de dahil kirmizi basarim sempatiksalakcinni
o yüzden cislardan uzak duruyoruz. yogurttu süttü bunlari da yiyelim ki midemizde doygunluk olsun yoksa aburcubura saldiriyoruz.
ben bugün kirmizi almamakta kararliyim, ne öyle gecen hafta hergün kirmizi aldim ya :kedi:
bende kırmızı almamak icin elimden geleni yapacagım ama şimdi arkadaşı aradım hastaymış kahvaltı tapmadım grl beraber yeriz dedi ne yapayım ya ditetteyimde diyemedim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilekizlar akrep nerde gören oldu mu? gecen haftanin durum degerlendirmesi vardi. bize mi küstü yoksa yogunluktan mi gelemiyor acaba. ins. hersey yolundadir.
kizlar bi de bugün pesin pesin söyliyim kurallara uymayanlara acimam kendim de dahil kirmizi basarim sempatiksalakcinni
o yüzden cislardan uzak duruyoruz. yogurttu süttü bunlari da yiyelim ki midemizde doygunluk olsun yoksa aburcubura saldiriyoruz.
ben bugün kirmizi almamakta kararliyim, ne öyle gecen hafta hergün kirmizi aldim ya :kedi:
canım bende temizlik yapıyorum ps acık arada bakayım diye -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-selma bacim sende kusura bakma burdasin yaa evin hali harap ve bitap seklindee
allah muhafaza biri felan gelse ne oldu gocuyonmu derr:)))
hiii sanki onceden cok aciyordunya bugun acimiyacan kiz ilk olmuyor bu gecen hafta bastin hepimize kirmizilarii -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?