- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
takma kafana baharcığım var böyle dengesizler hemde bir hayli var,bana da geliyordu ama ben hattımı gizli aramaya kapattırdım rahatım artık,gerçi numarası görünen sapıklarda var :))
walla ben adanda kuaföre gidip,saç boyatmaya,kestirmeye falan tövbeliyimdün kuaföre gittim saçıma renk vermek için neyse boyadılar sonra kuruttular kabarık bir şekilde tamam oldu dediler. nasıl yani dedim ben böylemi gideceğim ?dedim. fön çekersek esktra masraf alırız dedi. ilk defa böyle bir kuaför gördüm ya baya sinirlendim çıktım.
benimde bugün moralim sıfır kızlar... pek iyi değildim yazmıştım zaten uykusuz olduğumu neyse biraz uyudum sonra ablam aradı yeğenin okuluna gittik rapor bırakıcaktı ablam.bende arabada beklerken can sıkıntıısndan sağı solu karıştırıyodum küllüğü bi açtım içinde kuyumcuların altın kutuları olur ya şeffaf plastikten o kuutlardan içinde kum gibi bişey var bide selpak yani selpağın içi kumla dolu heralde ve kum içinen biraz çıkmış kutu ise parabandı ile öyle muntazamca sarılmışki heryanı bantlanmış.sigara kullanmadığım için arabayı aldığımdan beri küllüğü açma ihtiyacı hiç duymamıştım aldığımızdada lüzum görmediğimdne açmadım yani daha öncesinde ordamıydı bilmiyorum geçen arabayı yıkatmaya verdiğimde olmuş olaiblirmi onu da biliyorum ama kutuyu ilk gördüğümde içinde ya tehlikeli bişey var yada büyü gibi bişey diye düşündüm ve hala etkisi altındayım.saçma bulaiblirisniz ama beni bir hayli sarstı.neyse çok uzattım ama içimi dökmek istedim işte...
günaydın hatunlar,rica ederim baharcığım demekki yurdumuzun nadide dengesizleri bir çoğumuzu da buluyormuş bende kendimi zannederdim hep benimi bulur bunlar diye :))
silviyacığım saçma değil aksine çok ilginç birşey ama kutuyu açtın mı attın mı anlayamadım
ayy çok tuhaf ya
benim de aklıma ilk büyü geldi
ama sonradan sanki bir çocuk işiymiş gibi geldi
yani arabanın önceki sahiplerinin çocugu yaptıysa öyle birşey
bir vesileyle oraya konmuş olabilir:))neyse sen yine de onu akan suya at bence