- 21 Mayıs 2008
- 521
- 1
- 40
selamlaaar.öncelikle 3 gündür siteye giremedim.her seferinde error veriyordu.bu saatte deneyeyim dedim.veee oldu.silviş adaşmışız çok güzel.herkesler iyi sanırım.yeni bi arkadaş katılmış aramıza.hoşgelmiş.bende 2 gündür sanırım grip oldum.kırılıyorum resmen.
cuma neler yedim:
sabah:mormal kahvaltı.dom.salatalık.
ara : nescafe.
öğle :yoğurtlu ıspanak
ara : yok
akşam:vallaha her türlü eksiye razıyım.çiğköfte yapmıştı eşim.biraz dozu kaçırdım sanırım.ama marulla yedim.salata ve ayran.
yemekten sonra 1 dilim pudingli pasta(
cuma günü ne spoooor nede yürüyüş...yapamadım.suyumu içtim ama.
c.tesi neler yedim:
sabah :klasık kahvaltı.haşlanmış yumurta.
öğle .akşamdan kalan çiğköfteleri yumurtaya batırıp kızarttım.5 tane küçük sıkım oldu onu yedim.
ara : bitki çayım.ıhlamur
akşam :kırıklığım vardı biraz.hiç yemek yapmak istemedim.makarna salatası yaptım.az yağ ile.
spor ve yürüryüş yok maalesef.suyumu içtim ama
pazar günü:
sabah :sucuklu yumurta(abartmadım)biber,dom.sal.
ara .nescafe
öğle : makarna salatası
ara :ıhlamur
akşam :akşamları salata tarzı takılacaz demştim ya,eşim kısır istedi kısır yedik bu akşamda.
akşam boyu çay ve 3-4 ceviz
maalesef bugünde spor yapamadım.eksilerle dolu 3 gün anlayacağınız.
inşaallah bu hafta toparlanacağım.spor yapamadım ya.bu sattede hayırdır demiş olablirsiniz,oğluşum hala diş sıkıntısı geçmedi.saat 3te kalktık.öylede keyifli kalktı ki gülüückler ata ata.dedim madem bu satte kalkmışım,en yisi sahur yapayımd kalan şu 3 gün borcumun 1i gitmiş olsun.anlayacağınız yarın oruç olcağım inşaallah.
hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere....
cuma neler yedim:
sabah:mormal kahvaltı.dom.salatalık.
ara : nescafe.
öğle :yoğurtlu ıspanak
akşam:vallaha her türlü eksiye razıyım.çiğköfte yapmıştı eşim.biraz dozu kaçırdım sanırım.ama marulla yedim.salata ve ayran.
yemekten sonra 1 dilim pudingli pasta(
cuma günü ne spoooor nede yürüyüş...yapamadım.suyumu içtim ama.
c.tesi neler yedim:
sabah :klasık kahvaltı.haşlanmış yumurta.
öğle .akşamdan kalan çiğköfteleri yumurtaya batırıp kızarttım.5 tane küçük sıkım oldu onu yedim.
ara : bitki çayım.ıhlamur
akşam :kırıklığım vardı biraz.hiç yemek yapmak istemedim.makarna salatası yaptım.az yağ ile.
spor ve yürüryüş yok maalesef.suyumu içtim ama
pazar günü:
sabah :sucuklu yumurta(abartmadım)biber,dom.sal.
ara .nescafe
öğle : makarna salatası
ara :ıhlamur
akşam :akşamları salata tarzı takılacaz demştim ya,eşim kısır istedi kısır yedik bu akşamda.
akşam boyu çay ve 3-4 ceviz
maalesef bugünde spor yapamadım.eksilerle dolu 3 gün anlayacağınız.
inşaallah bu hafta toparlanacağım.spor yapamadım ya.bu sattede hayırdır demiş olablirsiniz,oğluşum hala diş sıkıntısı geçmedi.saat 3te kalktık.öylede keyifli kalktı ki gülüückler ata ata.dedim madem bu satte kalkmışım,en yisi sahur yapayımd kalan şu 3 gün borcumun 1i gitmiş olsun.anlayacağınız yarın oruç olcağım inşaallah.
hepinizi öpüyorum.görüşmek üzere....