- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
dünkü yediklerim
sabah:1 bardak şekersiz çay 1 tane poğaça
öğle:dondurma
akşam :4 tane köfte küçük dilimlenmiş 8 dilim patates 2 kaşık cacık bol salata
inşallah canım geçsin artık dayanamıyorum o kadar çok rahatsız ediyoki bazen kulaklarım bile öyle bi kaşınıyoki parçlayasım geliyo çok kötü inan
canım bi isim koyamadılarki ilk doktor kurdeşen ddedi hiç bir test yapmadan
2. si hiç bişey demedi anlamaya çalışıyo 2 aydır anlayamadı
reçetede ürtiker yazıyo ama malesef tedavi edemiyo bişeyde demiyo doktor zaten bu doktorların ağzından laf alabilmekte o kadar kolay olmuyo malesef
dünkü menüm
sabah:1 salatalık 1 domatez 1 haşlanmış yumurta (akrepcim süt içmeyi unutmuşum yedikten sonra aklıma geldi malesef)
öğle yarımdan az fazla sigara böreği yeşil elma
akşam 3 tane sarma zaytinyağlı yarım poğaça 3 kaşık kısır çay şekersiz
suyu az içtim hiç vaktim olmadı çünkü
süpersin canim :lepi:selamlar herkese bgunkü menüm
sabah 1 kase kflex
ara yok
öğlen 1 kase çorba (şehriye)1 bardak ayran ekmeksiz
ara 1 küçük armut 1 avuç nohut
akşam 1 kase çorba(mercimek) salata
ara 2 parça diyet bisküvi
aralarda 2 dule bardak yeşil çay içtim
ama aktivetede tavan yaptım arkadaşlar 100 mekik ve tam 45 dakika aerobik yaptım bu hafta az verimli geçti arkadaşlar ama yinede salmadım kendimi yarın sabah ne olacak bakalım
slmm bende yediklerimi yazıp hemen kaçım
sabah:bir dilim kek
ara öğüm:boş
öğlen:hepsinden birer kepçe çorba,pilav,bamya
ara öğün:maviyeşil çubuk kraker
akşam:düğüne gittim yine birer kepçe yoğurt çorbası,pilav,fasulye,1 dilim karpuz
bir avuç kuru yemiş:)
1,5 litre su
canim sanirim kahvaltini disarda etmisin yoksa evde yediysen pogacanin yaninda biseyler daha yeseydin dicektim. ne de olsa kahvaltida yediklerimizi yakiyoruz aksama kadar.
ögle ac kalmadin ins. gerci donrudma en hafif yenebilecek tatlilardan, benim de canim cekti.:icecream:
aksam yemegini begendim gündüz besleyici yememisin, aksamkilerle arayi kapatiyorsusun,aksam yemegini gec yediysen hep kilo olcak onlar yani gündüz ac kalip yakmaya calistigin kilolar geri gelcek, gündüz cesitli besleyici seyler yiyip aksam hafif gecirseydin kilo verimi icin daha verimli olcakti.
mesela ben persembe hic kacamak yapmadim cok iyi yedim hatta menümü akrep bile begendiama cumaya kilo veremedim cünkü aksam yemegini iyi yedim ve aksamkiler direk sabah yaktigim kilolarin yerine gecti. ama dün öglen yemegimi agir yaptim onun yerine aksam yemedim ve bugün 500 gram birden gitti :lepi: demek isin sirri aksam yemeklerinde diye düsünüyorum
cuma annemde olduğum ve hemen yola çıkacağım için öyle atıştırdım
öğlen dışardaydım
akşamda haliyle acıkmıştım
ama en geç 6 da yiyorum normalde 4 5 gibi yerim akşam yemeğimi
sanırım şu an bende ürtiker oldum
canım bunun tedavisi çok basittir
serum verip kortizonla vücudu rahatlatırlar
sonra da düzenli antihistaminik kullanıp geçirirsin bende şu an antihistaminik almaya gidicem, ama topukta çıkmaz ürtiker döküntüleri galibaCADIARZU
diyet listesine gelince sabah kahvaltı tabağında ne varsa öyle devam ediceksin, sabak istersen 40 çeşit ye ama onlarla devam et yazıtordu topiğinde ama kendini kötü hissedersen uzatma
akrep çok haklı düşündümde gece, sağlığımıza bişi olmasın sonra die
asla aç kalma bu diyetle istediğin kadr yiyosun unutma, kendini kötü hissedersen bırak bence
lolo kahvalto güzel :lepi: nasil gecti annende hatim mi indiriyordu kosusturdun mu cok?
böyle pogacali börekli aktiviteleri cuma yapsinlarda biz de doya doya kacamak yapalim dimi tam da persembe günü denk gelmis sana yesen bi dert yemesen bi dert :bbo:
Allah kabul etsin bu arada.
süpersin canim :lepi:
yediklerin hem gün icine yayilmis dengeli hem güzel spor yapmissin tebrik ederim alkisalkisalkis
ya biri bana su yarim mekik nasil oluyor anlatabilirmi?
canım yarım mekik şöyle sırt üstü yatıyoruz dizler bükülü eller ensede göğüsü dizlere yaklaştırıyoruz ama tam kalkmıyoruz
aksam yemegini erken yemek cok iyi ben simdi aksam yemek yememeye karar verdim
dün yaptigim yemegi yemedim aksam bugün öglen yicem, öglen yemegimi de gec yicem bakalim ne zamana kadar uygulayabilicem bunu cünkü disarda ya da baska biryerde kalirken diyet uygulamak cok zor oluyor
canim sanirim kahvaltini disarda etmisin yoksa evde yediysen pogacanin yaninda biseyler daha yeseydin dicektim. ne de olsa kahvaltida yediklerimizi yakiyoruz aksama kadar.
ögle ac kalmadin ins. gerci donrudma en hafif yenebilecek tatlilardan, benim de canim cekti.:icecream:
aksam yemegini begendim gündüz besleyici yememisin, aksamkilerle arayi kapatiyorsusun,aksam yemegini gec yediysen hep kilo olcak onlar yani gündüz ac kalip yakmaya calistigin kilolar geri gelcek, gündüz cesitli besleyici seyler yiyip aksam hafif gecirseydin kilo verimi icin daha verimli olcakti.
mesela ben persembe hic kacamak yapmadim cok iyi yedim hatta menümü akrep bile begendiama cumaya kilo veremedim cünkü aksam yemegini iyi yedim ve aksamkiler direk sabah yaktigim kilolarin yerine gecti. ama dün öglen yemegimi agir yaptim onun yerine aksam yemedim ve bugün 500 gram birden gitti :lepi: demek isin sirri aksam yemeklerinde diye düsünüyorum
olsun ben anladim tesekkür ederimbeceremedim alıntı yapmayı poseidon83
:1no2: olmaz ki tatlışş..metoyu durdurursun komple..istersen deneyebilirsin..ben akşam hiç yemediğim zamanlarda gece yatmadan tartılıyordum ve sabah kalkarkalkmaz tartılıyordum akşamla sabahın farkı olmuyordu..ama akşam doğru yiyeceklerden çok az yediğimde akşam la sabahın farkı öyle güzel oluyordu ki..aksam yemegini erken yemek cok iyi ben simdi aksam yemek yememeye karar verdim
dün yaptigim yemegi yemedim aksam bugün öglen yicem, öglen yemegimi de gec yicem bakalim ne zamana kadar uygulayabilicem bunu cünkü disarda ya da baska biryerde kalirken diyet uygulamak cok zor oluyor
canım annemin gurubu var her perşembe kuran okuyolar sohbet ediyolar ders alıyolar ve bir sürü şey
evet canım perşembeye denk gelmesi kötü oldu ama yazdıklarımı yedim fazla yemedim
AMİN ..
olsun ben anladim tesekkür ederim
tesekkür ederim resim icin ben de yaparim zor göörünmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?