- 31 Mart 2008
- 3.691
- 10
- 356
geçmiş olsun lolo,doktor sana ne teşhis koydu
kortizonun mutlaka faydası olmuştur cnm ama o ilacın faydası olduğu kadar zararıda var ilaç biliminde iki ucu ..... değnek diye geçer hatta
bende alerji çıkarmıştım, ürtiker olmuştu banada kortizon verdiler ama 2-3 gün sonra tekrar çıkmaya başladı düzenli olarak kullanılan antihistaminik denilen ilaçlar var onlardan kullanıyomusun
yok canım ben faydaısını göremedim aynı ilacı boşu boşuna 2 ay içtim 2 haftada 1 kontrole gittim artı ilk gidişimde ek olarak bi kremde verdi işe yaramadı 2.de ek olarak losyonla sakinleştirici özelliği olan bi ilaç verdi belki stresten oluyodur diye 3. gidiştede gene aynı ilacı tek verdi ee işe yaramıyo ayaklarımın altındada çıkıyo inanın yürüyemiyorum ağrıdan kemiğimin üstünde çıkıyo bazen sanki kemiğime bişey olmuş gibi acayip şişiyo kızarıyo ve çok ağrıyo
çıldırcak gibiyim artık sadece verdiği losyon rahatlatıyo oda iyileştirmiyo sadece rahatlatıyo
bu rahatsızlık yaklaşık 3 senedir var ben eşim büyük bi kaza geçirmişti sonrasında başladı bu rahatsızlığım ama her geçen gün artıyo ayrıca kan tahlillerimde temiz bir kere daha gitmiştim doktora gene aynı ilacı vermişti işe yaramayınca gitmemiştim bi daha
yüzümdede çıkıyo yumruk yemişim gibi gözümün etrafında çok kötü oluyo
off