kızlar daha eve yeni geldim duş aldım sizin yanınıza geldim hemen
şimdi yemek yapcam ayrıca çookkk yorgunum ve çookk rahatsızım şu an
ellerim ayaklarım parmak aralarım çok acayip kaşınıyo çok kabarık ve kırmızı alerji ilacıda geçirmedi boşuna aldım kortizonları
tuz yenmiyeceğinide bilmiyodum boşuna şiştim
çok ağrıyo heryerim
fakülte hastanesine gitmeye karar verdim bu doktordan hiç bir yarar görmedim çünkü
geçmiş olsun lolo,doktor sana ne teşhis koydukızlar daha eve yeni geldim duş aldım sizin yanınıza geldim hemen
ellerim ayaklarım parmak aralarım çok acayip kaşınıyo çok kabarık ve kırmızı alerji ilacıda geçirmedi boşuna aldım kortizonları
çok ağrıyo heryerim
fakülte hastanesine gitmeye karar verdim bu doktordan hiç bir yarar görmedim çünkü
kızlar daha eve yeni geldim duş aldım sizin yanınıza geldim hemen
çok ağrıyo heryerim
yusufu salliyorum ayagimda sikintidan nete sardim boshayallersmile
off seninkidemi ayakta sallanıyor ya benim kızımda aynen öle ne kadarlık oğlun
Allahım ne kadar güzel harikalarla doldu takım..
vatancım menülerini öyle güzel düzelttinki..
harikasın gerçekten hareketlerde süper alkisalkisalkisalkisalkisalkisdün yüzmemişsin sanırım
teşekkür ederim,hem hastalandım hemde burası çok dalgalı arka balkonda üşüyoruz resmen
gecmis olsun dikkat et kendine, ben de yusuf üsür diye ceryan yapmasin diye sadece bir pencere acabiliyorum o d abeni kemsiyor. sen de arka balkon tarafinda pencere balkon felan acma bu günlerde.
teşekkür ederim,hastalandım derken regli oldum soğuk havanın bi etkisi olur mu yani karnımı falan ağrıtır mı
haaa öyle hastalik bilmem sen yine de dikkat et,
arteria bak geçen hafta ben bu diyetle 1.7 vermiştim tebrikler valla tekrarmı başlasam bu diyete
Arteria grup birincisi olmuş:hooray: tebrik ediyorumalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?