Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canım ben hafif giysileri giyip tartılıyorum valla sende öyle yapsempatiksalakcinni
insan kendi yaptığını yemek istiyor yaa sen kendine ayır iyisimi
o gofretlerden de alma bi daha sen biliyorum lezzetli canın tatlı istese bile kuru üzüm kuru kayısı falan ye sen
arteriacim karniyarik yagliydi tabi, aslinda bi dahakine kendime yagsiz yapiyim esiminkini yagli yapiyim en iyisi o yoksa o kadar yemek yapipta yememek olmuyor.
mado gibi oturupta dondurma yenen yerlerde vardir o ya, burda da masaya koyuyorlar posetli yersen para aliyorlar, ben de gittim marketten almistim ama dün bitti elh.
bu sabah etekli 63.7, eteksiz 63.5 ciktim, hangisi gecerli olur acep, eteksiz olan dimi?
amanın nelerde yemişin hem de üst üste lmaz: cumaya artılarla gelmeyiz umarım:enbuyukkk:
Merhaba hatuşlar.. a.s.
Canlarım ben müsaadenizle artık izin istiyorum çünkü malumunuz haftasonu görümcemin düğünü var ve sonrasında da Samsun'a gideceğim. Kilom 62.0 şimdiden kayda alınsın kaydirigubbakcemile3
Hepinizi çook özleyeceğim. Kendinize iyi bakın, güzel kilo vermeler diliyorum hepinize.
tatlım patlicanları kızartmak yerine fırındada pişirebilirsin..közlenmiş gibi..kıymasını da öyle yerleştirirsin..daha hafif olur..valla iyi fikir bende kendime böyle yapimCADIARZUarteriacim karniyarik yagliydi tabi, aslinda bi dahakine kendime yagsiz yapiyim esiminkini yagli yapiyim en iyisi o yoksa o kadar yemek yapipta yememek olmuyor.
mado gibi oturupta dondurma yenen yerlerde vardir o ya, burda da masaya koyuyorlar posetli yersen para aliyorlar, ben de gittim marketten almistim ama dün bitti elh.
bu sabah etekli 63.7, eteksiz 63.5 ciktim, hangisi gecerli olur acep, eteksiz olan dimi?
2 gün aradan sonra ilk defa sıcak bişiler yedim çok mutluyum:sm_cool:
akrep rulokat gibi gofretlerden bahsediyor sanırım poseidon:)
Merhabalar 2. takım sakınlerı
Ben de vaktım varken dunku menumu yazayım da nasılsa sonra gorusuruz, felaket yoğunum bugun... sempatiksalakcinni
21 Temmuz Çarşamba
Sabah: 45 gr k flakes+1 bardak yağsız süt
Ara: 1 adet piko (106 kalori)+1 bardak şekersız limonata
Öğle: 1 sımıt+1 dılım epynır+5zeytın+domsalbıb
Ara: 1 küçük kutu meyvelı yoğurt
Ara: 1 yeşil elma
Akşam: 4 adet diyet kürdan kebabı+2 dılım ekmek+1 kase cacık
Günboyu 2 lt su
Aktivite: 30 dakıka dışarda tempolu yürüyüş
hmmm kebabın yanında yine ekmekler güplenmiş..hemde akşam akşam:mymeka:
yüryüş ve su içinde tebrik ediyorum bravoalkisalkisalkis
kolay gelsin sana canım..yoğunluk epey zor
ya birde menülerim hakkkında yorum yaparmıısnız
selamlar herkese bgunkü menüm
sabah 1 kase kflex
ara yok
öğlen 1 kase çorba (şehriye)1 bardak ayran ekmeksiz
ara 1 küçük armut 1 avuç nohut
akşam 1 kase çorba(mercimek) salata
ara 2 parça diyet bisküvi
aralarda 2 dule bardak yeşil çay içtim
ama aktivetede tavan yaptım arkadaşlar 100 mekik ve tam 45 dakika aerobik yaptım bu hafta az verimli geçti arkadaşlar ama yinede salmadım kendimi yarın sabah ne olacak bakalım
iyi akşamlar kızlar bugun ki menümü yazmak istiyorum hemen çunku site gece gec saatlerde girilmiyo bazen
sabah:1 kase k-flakes(yağsız süt ile birazda tarçın ektim daha güzel oluyo)
ara:3 küçük parça karpuz, galeta
öğlen:1 porsiyon hindi etli bamya,1 kasık yoğurt,1 salatalık,1 dilim kepek ekmeği
ara:k-bar vişneli(90 kalori)
akşam:1 kase k-flakes,yağsız sütle
45 dk yürüyüş,30 dk bisiklet,15 dk uzay yürüyüşü(bide spordan sonra lımonlu maden suyu içtim)