- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
merhabalar herkese bende menümü paylaşayım
sabah kfleks
ara1şeftali
öğlenkfleks
araküçük bir havuç+küçük bir armut
yine bir araavuç ayası kadar nohut
akşam çok az ekmek taze fasulye(az yağlı) ve salata
ya kızlar şu 5 gün 5 kilo diyetinden sonra kilo vermem durdu ama bu program doğrutusunda devam etmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz ?
bugünkü menüm sabah 1 salatalık,1 domates maydanoz ve marul
gün içindede karnım açıktığında bunlardan biri yada bi kaç tanesini yedim
2.5 litre su içtim
45 mekik çektim, 20 dakika yürüdüm masaj motoru ile masaj yaptım 20 dakika kadar
maazallah zaafiyet geciriceksin o nasil diyet kafamçokkarıştı
kızlar üzülerek söylüyorum 80.3 kilodayım
tamam hafta sonu kaçamak yaptım ama bu kadarda yapmadım neden böyle oldu anlamadım
acaba içtiğim ilaçların etkisimi 2 ayrı ilaç içtim 2 gün oldu bitireli gerçi biri kortizondu belkide onunda etkisi vardır
belkide kızlar günüm 10 gün geçti bu yüzdende böyle olabilirmi acaba ilaçlar düzenimi bozdu galiba
buraya ilk üye olduğum zamanlarda olucaktım günüm yekındı hala daha olmadım şişkinlikmi yaptı acaba
neyse bu böyle son haftam olur inşallah bir kaç gündür daha çok dikkat ediyorum yediklerime pazartesi günüde 1 kereliğine şok diyet yapıcam sonrasında
gene kendi bünyeme uygun beslenmeye devam edicem
bugünkü menüm:
kahvalti: 3 zeytin, biraz peynir yarim salatalik 2 yumurta (esim ve yusuf kendi yumurtalarini yemediler ben de atilmasin diye yedim) 1 dilim ekmek ve biraz pekmez
ara: bir bardak süt esliginde kücük bir parca cukulata yedim :kedi:
ögle: kücük bir tane karniyarik, salata ve 2 dilim ekmek
ara: 1 seftali
aksam: öglenkinden daha kücük bir tane karniyarik, salata ve bir dilim ekmek.
yemekten sonra: 4, 5 tane kücük dondurma gofretlerinden yedim :kedi:
2.5 litre su ictim
aktivite: aksam yemeginden 2 saat sonra lesliyle 4 mil yürüdüm.
dondurma gofretlerini çok merak ediyorum hee:sm_confused:
karnıyarık normal bildiğimiz karnıyarıklarsa evet az yemişsin ama diyet için olmamış bence
ama çok güzel spor yapmışsın ordan kurtarıyor
ama bence bugün mümkün olduğunca yağlı şeyler yemede dengele cnm
domsalbib = domates salatalık ve biber canımkaydirigubbakcemile3verdiğin menü için teşekkür ederim
ama en sonda ne yazıyo anlamadım kırmızı yüzden önceki kelimeyi anlamadım canım
yarın sabah erkenden anneme gideceğim için erkenden yazsam kilomu olur dimi annemlerde net var ama tartı yok mecbur evde tartılcam
ama şimdiden söylim bu hafta benden ümit yok
ama 2 gündür daha çok dikkat ediyorum
su pek içmiyodum
bu gün 3 buçuk litre su içtim dahada içebilirim
gerçi dakkada bir tuvalete taşınıyorum ama neyse napalım
bide pazartesi günü şok diyet yapıcam bana uygun geldi sadece 1 haftalık yapıcam
canım öğünlerine yoğurt ta ekle..mesela cacık yada ayran istersen sade ama muhakkak ekle..kilo vermeni sağlar inan banabu gün yediklerim
sabah 2 dilim denge ekmeği 1 kibrit kutusu peynir çeyrek bardak portakal suyu
öğle: 3 tane kırmızı biber aldım suda haşladım kabuğunu soydum içine 2 salatalık 1 domatez doğreadım irice çok az zeytinyağ tuz limon ekledim çeyrek dilim denge ekmeğiyle yedim
ara: 1 tane fındık
akşam :3 kaşık zeytinyağlı taze fasülye 5 sarma yarım dilim ekmekden biraz fazla denge ekmeği 2 yudum portakal suyu
not:3 buçuk litre su içtim bu saate kadar dahada içicem çünkü çok susuyorum
arada kahve (biliyorum kahve içmemi istemiyosunuz ama kahve içince daha az acıkıyorum ve daha dinç oluyorum )
kızlar yarın kuranda inşallah bişeyler kaçırmam
çeşit çeşit hamur işleri olucak hepside benim elimden geçicek yemeden nasıl durucam
1 tane sigara böreği yesem bir kaç tanede dolma yesem 1 tanede poğaça çokmu olur acaba
yada ben en iyisi salatalık alim orda misafirler hamur işlerini yerken bende salatalık yerim
kızlar bim 9 damı açılıyodu meyve sularını bimden alıcamda vakitli gidim oralarda beklemim
bide tane meyva suları kaçaydı acaba 40 tane alıcamda şimdiden hesabımı yapim
patlicanin yarisina yapiyorum bütününü doldurmuyorum, yarim patlicanndan yedim ama kücük patlicanlardandi.dondurma gofretlerini çok merak ediyorum hee:sm_confused:
karnıyarık normal bildiğimiz karnıyarıklarsa evet az yemişsin ama diyet için olmamış bence
ama çok güzel spor yapmışsın ordan kurtarıyor
ama bence bugün mümkün olduğunca yağlı şeyler yemede dengele cnm
bende çok merak ediyorum...:uhm:
patlicanin yarisina yapiyorum bütününü doldurmuyorum, yarim patlicanndan yedim ama kücük patlicanlardandi.
hani disarda dondurma yediginizde yannina kücük ince uzun gofretlerden getiriyorlar ya. cukulatasiz sade olanlar. bi de dondurmanin icine batirdiklari cukulatali olanlar da var tabi
hani disarda dondurma yediginizde yannina kücük ince uzun gofretlerden getiriyorlar ya. cukulatasiz sade olanlar. bi de dondurmanin icine batirdiklari cukulatali olanlar da var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?