CUMARTESİ
SABAH
3 dilim karpuz
1 dilim beyaz peynir
ARA ÖĞÜN
Salata
ÖĞLEN
1 adet haşlanmış mısır
1 şişe meyveli soda
ARA ÖĞÜN
1 kase yoğurt
AKŞAM
Bol yeşillikli salata
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim karpuz
Kızlar ben yarın doktor kontrolü nedeniyle evde olmayacağım ve bu sebeple de akşam saatlerine kadar gelemeyebilirim bilginiz olsun. Sabahtan annem ve teyzemle buluşacağım, oradan geçeceğim doktora.
Kendinize iyi bakın a.s.
hoşgeldin canımŞenizSelammmmmmm!!!!! Bu gruba yeni geldim kızlar.. malum acemilik yardımlarınızı bekliyorum.. 59 kiloyla start aldım hadiii bakalım hayırlısı 49 a kadar yolum varr opuyorumnanaktan
İnsan bişeyler başarmaya çalışırken hele de kendisi içinse başkasına karşı bi sorumluluk duyma ihtiyacı hissediyo bu gruplar çok iyi bnceeteşekkürler kabul edildiğim için :lepi:
tatlım bir gün önceki yemiş olduğun menünü yazarsan daha iyi olur...selam benim menümde bugün bunlar var:)
sabah: 1 fincan yeşil çay, 2 adet kepekli ekmek salatalık domates ve beyaz peynir
Öğle: yeşil salata yanında 1 kase yoğurt
ara öğün: 1 şeftali
akşam : ufak kase yağsız makarna
not:akşam yemeğimi 6 ya kadar yemeğe çalışıyorum 6 dan sonra yemek yemiyorum ve 1.5 litre su icebiliyorum anca...
hmmyanlız bu sabah spor yapamadım cünkü annemlerde kaldım dün akşam:)
selam
ben 1. takımdaydım malum takımın kapanması sebebiyle sizlerin ararsına katılmak istiyorum
80 kiloyum şu anki hedefim 10 kilo verebilmek en azından 38 beden giyebilmek
ayağımdan ameliyat olmam sebebiyle spor yapamıyorum haşimoto hastası olduğum içinde zor kilo veriyorum bu halimle kilo vermek istiyorum zor ama önemli olan zoru başarmak değilmi
tek başına olmuyo grupla daha motive olup daha dikkatli olunuyo
benide aranıza alırsanız sevinirim
ayrıca grubunuza ait kurallar varsa bildirirseniz daha iyi olur
rastgele canımyerimsenibenTeşekkürlerr tatlımm bnmm kaydirigubbakcemile3
30 dk yürüyüş ve 100 mekikle başlıyim diyorum bugüne .. Haydi rastgele opuyorumnanaktan
çok teşekkürler şekerMerhaba 2. Takımcım.. Söz verdiğim üzere listenizi hazırladım.. Cuma günkü bildiriminizi esas aldım.. Dilerim bir hata yapmamışımdır..
Bu arada paylaşıma da linki ekledim.. Aylık kim, kaç kilo verdi listesi de hazır.. Dikkat ederseniz takımın listedeki sıralamaları oldukça iyi..
Keyifli paylaşımlar dilerim.. a.s.
Bu arada 163. etaptaki başarınızın da devamını dilerim..
kızlar aranızda sandaloz sakızı üzerine elma sirkesi-bal uygulayıp faydasını gören var mı merak ettim?
ben her sabah uyguluyorum da daha regl şişliğim tam inmedi o yüzden pek bi kanaatim yok.
Ebrucuğum hoşgeldin..
rastgele canımyerimseniben
çok teşekkürler şeker
emeğine ellerine sağlıkopuyorumnanaktan
başardım o yüzü güldürdüm ayy nasıl havalara girdim şimdi
ben sadece elma sirkesi bal kullanmıştım dha önce...bağırsakları çok güzel çalıştırıyor canım..en güzel faydası bukaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?