- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- 198
:1no2:
gördüm geldiğini ve merakla yazıcaklarını bekliyordum...............
canım kaptan yardımcımız kim
yardımcımız asi_bulut...
merakınızı gidermişimdir umarım..............
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:1no2:
gördüm geldiğini ve merakla yazıcaklarını bekliyordum...............
canım kaptan yardımcımız kim
slm arkadaşlarım
esracım da söylemiş zaten takımdan ayrılıyorum. püsküütüm de ayrılmış. yolumuz açık olsun ne diyelim.
yalnızzzzz bu kadar abartılı ifadeler kullanılmasına ve bu ifadelerin ne takımı ne bizleri tanımayan kişilerden gelmiş olmasına çok güldüm... insanlık hali öyle değil mi. hepimiz buraya kendi isteğimizle geliyoruz. bizi bağlayan sözleşme falan yok. leyla da kendine ve oğluna ayırdığı vakti kısıp da burada kaptanlık yapmaya uğraştıysa teşekkür etmeliyiz sadece.
belki hastayız belki cenazemiz var belki netimiz kesik...
evet ayrılıyorum. daha iyi yapabilecek birileri kaptan ve yardımcısı olsun. bakalım kimler parmak kaldıracak. söylemek kolay ne de olsa :umursamaz:
hoşbulduk bu arada menünü çok beğendim tam bana hitap ediyor makarna filan sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
günaydın arkadaşlar
akrepcim hala çok üzgün hepimiz üzgünüz canım ama elden gelir bişey yol eski temponla dönmeni diliyorum
didomido hoşgeldin arkadaşım yeni arkadaşlar alıcaz evet ama önce kaptanımız bi gelsin takımı bi rayına oturtalım sen yinede gel takıma paylaşımda bulun olur mu a.s. bu arada didoya bayılırım sempatiksalakcinni
ceydacım su böreğinimi görmesem danetteyi mi bilemedim kafamçokkarıştı genel anlamdada az yemişsin canım ama ben az yemeye karşı değilim kendini iyi hissediyosan sorun yok nasıl olsa diyet yapıyoruz herşeyden yiyeceksek nasıl kilo vericez yediklerimizi azaltalımki kiilolarımızada yansısın bakalım sen benim menüde neyi dörmeyeceksin bilmiyorumkismile
dünkü menüm
sabah 2 dilim kavun az peynir
arada 20 tane kiraz
öğlen yarım tabak domates soslu makarna
arada küçük kase çikolatala parçalı dondurma ( tamamen ceydamın yüzünden o aklıma sokmasaydı yemeyecektimdelikafadulden buda bahenem hemen hazır :lepi:)
akşam 2 parça tavuk pirzola derileri ayrılmış ızgara salata bi bardak ayran
3 msja genel cevap yazmak istedim...
3-4 hafta öncesine kadar takım kaptanı ben değildim,Ebrulum arkadaşımızdı...o ayrılınca arkadaşlarımızın desteği ve ricasıyla takım kaptanı oldum...üstelik ben gereken motivasyonu sağlayamayabilirim,gereken vakiti ayıramayabilirim dediğim halde...yani arkadaşlarımızda bunu biz bi takımız sen olmadığında biz varız diyerek kabul ettiler...
evet ben gereken vakti ayıramıyorum çünkü ben fotoğrafçıyım...yaz mevsimi benim adım atacak vaktimin olmaması demek...1,5-2 haftadır da askerde ki kardeşimin izinde olması sebebiyle,ona olan özlemimden dolayı bu vaktimi onunla geçirmek istedim...haftasonu da düğünümüz vardı...kuzenimi evlendirdik...dün gece de kardeşimi yolcu ettik...Cuma günü de yazmıştım zaten;haftasonu kuzenimin düğünü var,salı günü de kardeşimi yolcu edicez gelemeyebilirim diye...yani nerde bu kaptan?niye buralar sahipsiz demek için benim haber vermemiş olmam gerek değilmi? ben koştura koştura geldim takımıma...moral 0 !
evet ben gereken vakti ayıramıyorum,bunu da demiştim kaptan olmadan önce....
gereken vakti ayırabilecek takım kaptanı ve yardımcısı aranıyor... buyrun gerçek aktörler sizi sahneye alalım...
ikracım Şeniz moralim gerçekten çok bozuldu...
asicim canım benneyaptımki ben çok duygusal,dayanıksız ve sabırsızım sanırım...
takmamam gereksede acayip taktımbenneyaptımki
beni anlayışla karşılayacağınız için ve sizler olduğunuz için takım kaptanı olmuştum...
evet yaa
ne kadar şeker bişii bu opuyorumnanaktan
haklısın canım bildirim saati konusunda
ve gelelim takımın durumuna..
ben 2 haftadır burdayım ama takım arkadaşlarından katılanların sayısı bir kaçkişiyi geçmiyor..
paylaşım sıfır..kaptan yok yardımcısı yok..
en azından daha çok vakit ayırabilecek kişiler yapsa çok daha iyi olucak..
konul oyunculardan çok takımın gerçek aktörlere ihtiyacı var bence..
ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon
hoş geldin canımŞeniz
kaptanmız ve diğer arkadaşlar da gelsinler..
bu arada sende paylaşımına devam et..
sonuçta aynı amaç için biraradayız
yeni katılan için güzel heyecan güzel hırs
bu hep böyle devam ederse çabuk ulaşırsın şekerim hedfine..
burda bol paylaşım var,yediklerimizi sporlarımızı yazmaca var ve diğer kuralları da zaten katılım yaptıkça öğrenirsin canım..
Şeniz:çok üzgünüm::a015lumunekankayizsmile
canım çok kötü oldum bugün ya..püskütümün ayrılışı çok dokundu..girmek istemedim..
takım kaptanının ve yardımcısının bu kadar rahat davranmasına kızdım..eğer ki iş yoğunluğumuzdan dolayı yapamıyorsak devrederiz ve takımı bu kadar başıboş bırakmayız..
Şeniz:1hug:
evet akrepcım bu konuda senle hemfıkırım
gunlerce gırmemek bana uzucu gelıyor
pembecık arkadsımızın hıc paylasımını gormedım mesela ben geldıgımden berı
cok buyuk kopukluk var takımda
eskı kaptanımız sılvıya bu yuzden gıtmıstı senağlama
kaptan yok yardımcısı yok..
en azından daha çok vakit ayırabilecek kişiler yapsa çok daha iyi olucak..
konul oyunculardan çok takımın gerçek aktörlere ihtiyacı var bence..ne kadar çok paylaşım o kadar çok motivasyon
üç haftadır burdayım blkmiyorum sormam gayet doğal..ama hala bilmiyor olmam sizlerin eksikliği bu kadar gergince cevap vermenin manası yok..yardımcımız asi_bulut...
merakınızı gidermişimdir umarım..............
ben olması gerekenleri ve burda gördüğüm eksiklikleri söyledim..gerçeklerden bahsettim3 msja genel cevap yazmak istedim...
3-4 hafta öncesine kadar takım kaptanı ben değildim,Ebrulum arkadaşımızdı...o ayrılınca arkadaşlarımızın desteği ve ricasıyla takım kaptanı oldum...üstelik ben gereken motivasyonu sağlayamayabilirim,gereken vakiti ayıramayabilirim dediğim halde...yani arkadaşlarımızda bunu biz bi takımız sen olmadığında biz varız diyerek kabul ettiler...
evet ben gereken vakti ayıramıyorum çünkü ben fotoğrafçıyım...yaz mevsimi benim adım atacak vaktimin olmaması demek...1,5-2 haftadır da askerde ki kardeşimin izinde olması sebebiyle,ona olan özlemimden dolayı bu vaktimi onunla geçirmek istedim...haftasonu da düğünümüz vardı...kuzenimi evlendirdik...dün gece de kardeşimi yolcu ettik...Cuma günü de yazmıştım zaten;haftasonu kuzenimin düğünü var,salı günü de kardeşimi yolcu edicez gelemeyebilirim diye...yani nerde bu kaptan?niye buralar sahipsiz demek için benim haber vermemiş olmam gerek değilmi? ben koştura koştura geldim takımıma...moral 0 !
evet ben gereken vakti ayıramıyorum,bunu da demiştim kaptan olmadan önce....
gereken vakti ayırabilecek takım kaptanı ve yardımcısı aranıyor... buyrun gerçek aktörler sizi sahneye alalım...
slm arkadaşlarım
esracım da söylemiş zaten takımdan ayrılıyorum. püsküütüm de ayrılmış. yolumuz açık olsun ne diyelim.
yalnızzzzz bu kadar abartılı ifadeler kullanılmasına ve bu ifadelerin ne takımı ne bizleri tanımayan kişilerden gelmiş olmasına çok güldüm... insanlık hali öyle değil mi. hepimiz buraya kendi isteğimizle geliyoruz. bizi bağlayan sözleşme falan yok. leyla da kendine ve oğluna ayırdığı vakti kısıp da burada kaptanlık yapmaya uğraştıysa teşekkür etmeliyiz sadece.
evet ayrılıyorum. daha iyi yapabilecek birileri kaptan ve yardımcısı olsun. bakalım kimler parmak kaldıracak. söylemek kolay ne de olsa :umursamaz:
slm arkadaşlarım
şu msjlar tam olarak okunursa iyi olur heralde :S
aktörükten bahseden ben değilim...
ve bu fikirle hem fikir olmak,bütün yazdıklarını onaylamak olmaz mı? şu konuda haklısın ama bu konuda değil demek ayrı...bu ayrı...
Merhabalar
Bır yanlıs anlasılma mı soz konusu bılemıyorum kı gordugum kadarıyla ben de ıtham altındayım.
Ben genel olarak takımda az kısının yazdıgını gordum ve bunu belırttım kaptanlıkla ılgılı hıcbır lafım olmadı bana da dusmez zaten...
Ha eger eskı kaptanımız sılvısden bahsetmem sızı gucendırdıyse bunu da uzuntuyle karsılarım cunku lafım kaptana ve kaptanlıga degıldı.
Silvis arkadasımız kaptanken takım uyelerının genel anlamda az paylasımda bulundugunu motıvenın dustugunu ve bu yuzden ayrılmak ıstedgını soylemıstı.Yanı ozetle kendı adıma soyleyım ben bazı arkadasların hıc yazmadıgından bahsetmıstım ama alınmanıza uzuldum ben de krıldım
Uc gun olmus daha takıma gırelı kımseyı ne elestırme ne de ahkam kesme hakkına sahıp degılım.
Sanırım uzuldugunuz ıcın boyle soyledınız ama aktorluk yapmaya calısmadım akrebınde ole bır nıyetı oldugunu dusunmuyorum
ozetle uzuldum
üzülme tatlışım ya..Meramımı anlatamadım galıba
gunlerce gırmemek bana uzucu gelıyor
pembecık arkadsımızın hıc paylasımını gormedım mesela ben geldıgımden berı
anlatmaya calıstıgım buydu ve az once de yazdım bunu ozellıkle belırttım ama kırılmakta ısrarlısınız sanırım
şu msjlar tam olarak okunursa iyi olur heralde :S
aktörükten bahseden ben değilim...
ve bu fikirle hem fikir olmak,bütün yazdıklarını onaylamak olmaz mı? şu konuda haklısın ama bu konuda değil demek ayrı...bu ayrı...
ozman ben püskütüe bi mesaj atayım ikinci takım kapatılsın kimsenin kalmaya niyeti yok bunumu istiyosunuz açık açık herkes soylesin